GOTT NYTT ÅR & ÄR TRÖTT PÅ ERAT SKIT SNACK

Sitter här på jobbet och det är ko lugnt, peppa peppa!

Vela bara säga gott nytt år på er allihopa och hoppas att ni haft ett bra år 2010!
Ta de lungt ikväll också.

Sen måste jag bara få säga en gång för alla att varken jag och Niclas är nå jävla tofflar. Vet inte om ni skämtar eller om ni faktiskt är uppriktigt allvarliga. Han gör det HAN VILL . Ingen idé att någon ens försöker hålla på som ni gör och säga att han är en toffel då han verkligen inte är det. Han vill inte festa så är det bara, vissa växer upp fortare och tar tag i sitt liv och gör nå nyttigt av det. Menar inte att festa är nå dåligt eller nå omoget men kom inte och säg att han är en toffel för att han inte vill för att han känner att han inte får nått ut nått av att dricka och sedan ligga bakis hela nästa dag. Det är väl upp till honom så ge er. Det börjar bli jävligt irriterande.
Han sitter då inte hemma med mig dagarna in och dagarna ut som ni verkar tro. Han jobbar åker och tränar sen kommer han hem tar det lungt och sover , vad mer tycker ni att han ska göra ? Sen på helgerna gör han det han känner för, åker skoter som nu på vintern eller bara tar det lungt efter en hel veckas jobb. Måste man festa, är det allt livet handlar om ? Så kom aldrig mer och säj att han är hemma för att jag säger så eller för att ni tror att han inte kan vara utan mig för det är bara ren skit snack och det vet ni. Han vill bara inte helt enkelt, vad är det som är så svårt att förstå ?

ajja, ursäkt för att jag blir arg men konstigt då. Niclas bryr sig inte med jag blir irriterad. Han säger att jag inte ska bry mig men ni vet hur jag är, haha. Ajja ska gå och jobba nu.
Puss och Kram :D

NERE PÅ BOTTEN

Jag sitter här och tröst äter för mitt tragiska liv. På grund av mitt fula hår. ALDRIG i mitt liv har jag känt att jag varit så ful i håret som jag är nu, det är hemskt. Jag är skit deppig usch. Ska köpa världens dyraste schamp och allt sånt så mitt hår blir bra igen .. Eller så rakar jag av skiten. Har en väldig lust ska jag säga er!

Men Danonino får mitt liv att bli lättare. Så proppar i mig det nu och livet börjar stiga lite till livsglädje.



Fyfan va gott detta är! Jag har massor i kylen. Ni måste pröva om ni inte gjort det, mumms !! Kan lätt leva på detta. Synd att dom bara är så småa.

Ne ska ut och åka skoter nu tjiiiiiing på er!

VARNING

FAN , jag ÄLSKADE min förra hårfärg. Ljusbrunt med många ljusa slingor, va så fint !!! Och så skulle jag förstöra!! Men allt jag vela va att ha lite mer slingor i luggen och det slutade i total katastrof. Det blev fläckligt som fan och gult som det aldrig blivit annars. Fick total panik så slängde i en blonderingsfärg i hela håret dagen efter och det blev ju ÄNNU fulare vilket jag själv skulle förstå men jag var i sån panik så jag bara gjorde. Blev iaf att åka och köpa röd hårfärg, slänga i det fort som fan och sen i med brunt så nu sitter jag här med mörkt brunt hår IGEN som jag verkligen inte vill ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill vara ljusbrun. Men eftersom mitt hår är mer förtört än nånsin nu så ska jag aldrig färga håret på ett år nu,. Skiter i utväxen , vill ha bättre hår. Har köpt massor av schampo, balsam för torrt och skadat hår. Inpackning och återförbyggande samt silikon droppar så här ska det kureras. FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill ha mitt hår tillbaka.. Men vad ska man göra. Man lär sig av sina misstag iaf, ska aldrig rör det!

Men nu till det positiva. Jag har haft en liten julafton idag igen. Åkte till svärmor och hon bjöd på porterstek och toscana präon i ugnen till efterrätt, SKIT GOTT ! Sen blev det julklappsutdelning och jag fick ett paket som passade mig perfekt! Oh i love it ! Jag fick 3 st Body Butter som luktar så JÄVLA gott, loooooooove it!
Älsklingen fick jätte bra saker som kläder, skit varma vantar, present kort på valbo 600 kr så imorgon ska jag shoppa :D wiiie! Han fick massor mer men orka. Mitt va ju viktigast hihi.

Så en liiiiiiten bra dag har jag ju haft det iaf.

 Eller förresten på allt detta så RAMLADE jag i BADKARET.... FYFAN vad ont det gjorde och hela badkaret flög en liten bit ut från väggen och jag bara flöööööööööööög. Har aldrig ramlat och slagit mig så mycket som just då. ajajaj. Har så fruktansvärt ont i knät, bula och grejer. Det blev en sån duns så Nina trodde jag dög för hon sprang och dunka på dörren och fråga vad jag gjorde och då börja jag stor böla. Fuck så ont , går inte och beskriva! Livsfarligt fan. Ska genast införskaffa mig en halkmatta!! Så denna dag är definitivt inte min dag, buhuu!

Och så slapp jag jobba nyårsdag kl 7 men istället så ska jag jobba nyår halv 10 till 7. Men bättre med natt. Inge trött, får gå hem och sova när alla andra kommer på morgonen och ska jobba, för dubbelt så mkt pengar och roligare personal :) Fanns ingen som vela jobba nyårs natten så fick bli att jag fick byta för jag ställer alltid upp så snäll som jag är när PFV eller chefen ringer och frågar om jag kan vara kvar längre eller byta. Vi ska iaf käka grillbricka så det blir jätte mysigt ! Fast egenligen skulle jag och älsklingen vara i stugan och åka skoter där omkring. Sen skulle vi grilla på kvällen och dricka gott vin tillsammans med våran bäbis Boss. Tända i brasan och abra mysa med varandra :) Men det får vi göra en annan helg. hihi.

Imorgon blir det myspys iaf. Vi ska tända alla ljus då vi har typ 50 st. Sen kolla på en mysig film, käka gott och bara ha det bra. Alltså vi får fira våran nyårsdag imorgon, bli perfekt det! Har ju köpt mangodoftande ljus på plantagen. 120 kr för 6 små stearinljus! Men gaash så gott som luktar, värt ! Och finns så många andra sorter som också luktar skit gott. Nästa gång ska jag köpa med fruktsallads lukt men den lukten fanns bara på ett stor stearinljus och det kosta väl närmare 200 kr.

Ne men ni nu blev det ett långt inlägg. Vi ska lägga oss nu och kolla rädda Willy 2 som jag missade för någondag sen :D


ONE OF A KIND



Detta ska jag få av älsklingen imorgon :D
är han inte kanske VÄRLDENS bästa pojkvän ? wiiiiiiiiiiiie !
längtar längtar !!!!! Och bara så ni vet så är det fruktansvärt skönt o ha honom hemma en hel vecka, han är ledig en HEL vecka !!! vi kan vara upp länge och kolla på massor av filmer, vi ligger och pratar i sängen flera timmar, vi myser halva natten och vi vaknar tidigt på mornarna och då ligger vi kvar och myser med en ny film, äter frukost i sängen och bara myser med varandra :) han är världs go min älskling <3
Och plus på allt detta har vi en ny skoter, wiiiiiiiiiiiiie ! Som vi ska åka och grilla med massor massor i vinter. längtar, braaaaaaaaaap !


ARCTIC CAT F7



Älsklingen har köpt denna :D snygg va ????????????
jag kommer köra mest ! ;)

BRAAAAAAAAAAAAAAAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SKOTER



Älsklingen har ju ALLTID beslutsångest för varje köp han ska köpa. Så det tar ju så där flera veckor innan han bestämer sig så ärligt talat så kommer snön hinna försvinna innan han bestämt sig, haha. Men jag HOPPAS HOPPAS han köper denna, snygg vaaaaaaaaaaaa? :D jag vill åka nu ja ! Jag vill ut och köra, braaaaaap braaaaaaaap ! :D

JAG HAR DET BRA JAG

Det är nå fel på min mage. Fyfan vad ont jag har i den och haft de i 4 dagar nu , så jävla jobbigt....

Ska städa nu innan killarna kommer tillbaka. Dom har iaf varit skit gulliga emot mig idag. Klockan ett åkte matte och niclas till ica och handla tacos så jag fick det serverat. Och nyss så drog dom för dom ska till ica maxi och handla kött som jag tjatat om i en timme typ. Så jag ska få massa mumsigt kött, hemgjord bea, hemgjord vitlöksås som ÄR SKIT GOD och curly fries (?) . Förstå va gottt !!!!!!!! muummmss !!! fast det som är synd att jag bara kan äta så lite så lite sen vänta i nån timme sen blir jag skit hungrig igen men kan bara äta lite..

heeeeeeejs :)


FAN FAN FAN !!

Fan vad dålig jag är !!!!!! Mår sjukt illa, har jätteont i magen eller i hela kroppen för den delen, fryser,svettas,fryser,svettas, skakar och känns som jag ska svimma !!!! Fick gå hem ifrån jobbet för jag mådde så piss. fan också, ja som skulle jobba imorgon !!!! Har iaf proppat i mig alvedon och ska käka massor av Cvitaminer. Jag kanske har världens bästa pojkvän förresten. han tar hand om mig , han är så gullig mot mig och frågar vad jag vill ha om han ska göra nått och nyss gick han till ica för att jag vela ha apelsiner, so fucking cute !!!!!!! fan skulle jag göra utan min Niclas?

aah nu vet ni  det så tyck lite synd om mig... hej

NU ÄR JAG TILLBAKS

usch va dålig jag varit på att blogga nu. Men varit lite jobb nu, så himla skönt ! Har fått jätte mkt iaf. från 1-9 januari - ME LIKE ! Ska jobba hela jävla januari så jag får jättemkt pengar !!!!
Igår då iaf så började jag kl 7 på en avdelning som heter AC sen fick jag gå över på BD och klockan elva fick jag gå till KM , så äre när det inte finns folk och ALLA vill ha just mig ;) mohahahaha.
Skulle sluta 13.30 men blev kvar ända till 16.00. Sen åkte jag och handla julklappar och nu är man fattig igen !! så jävla tråkigt. Men varit extra mkt räkningar för mig denna månad just och hela Bozz försäkring som fick på 600 kr och julklappar, sen hyran på det. mums liksom ! ne så får leva fattigt denna månad.

och jag blir så galen på mig själv !!! När jag ska upp och jobba kl 7, då går jag och lägger mig 9 för att vara pigg när klockan ringer men ICKE jag är så trött så det är sjukt !!! När jag inte ska upp och jobba klockan 7 utan kl 3 och tänker att nu ska jag sova ut , ja då ni då vaknar jag när Niclas klocka ringer och är skit pigg !!!!!HATAR DET !!!!!!!!!!!!!!
ska iaf hoppa in i duschen nu, en varm och lång dusch - me like alot. Sen ska jag värma risgrynsgröt , yummi !!!!!! Kanske förhoppningsvis somna om en lite stund.

Förresten så har jag fixat min laddare till mobilen, Bozz bet ju AV sladden och sen satt ja ihop den nyss, im the best !!!! kanske borde bli elektriker, eller va tkr ni ;) ?


SHIT!

Jobbar idag , va över en och en halv månad sen jag gick upp halv 7 för att jobba ! Usch! Jag är inte morgonpigg för ett öre! Även fast igår när älsk gick upp och åkte till jobbet gick ju även jag upp och då var jag pigg men inte idag fast jag gick och la mig tio i nio! Asså så fort jag la huvudet på kudden så slockna jag , händer aldrig och det va så fruktansvärt skönt! Aja jobbar på sjukhusets område och kollar på tv och ska snart fortsätta på min jätte bra bok :) idag vet jag inte vad som händer.. Slutar 3! Så skönt och jobba dag egentligen för då slutar man när dom andra börjar och ska jobba kväll och så har man hela dagen på sig att göra nått :) men föredrar nog ändå att få sova ut ;-) imorgon är jag ledig och då blir det julklapps handling :) sen jobbar jag på onsdag och så julafton :) ne men vi hörs :) puss och kram

SIMMA SIMMA

Jag och min bästa Gabriella ska börja simma, har ni hör nå så dumt :P
Hon har lurat in mig i nått jag inte vill, aaaah !!!haha nee då det lät roligt efter ett tag och det är nyttigt !!!
Så vi ska simma 2 ggr i veckan och gymma 2 ggr i veckan så det blir 4 dagar, wiho ! vill börja nu nu nu !



GODMORGON MINA VÄNNER



Dör jag innan jag hinner gifta mig ska jag ha denna på min begravning annars på mitt bröllop, tror ja :D
så fruktansvärt jävla fin!

  
Titta på mina älsklingar! My precious.
( tryck för större bild )


Har nyss varit ute med Bozz. Vaknade 7 av att N hade sovit över och var stressad och pratade i mobilen så mkt så jag blev alldeles pigg. Somnade fan 22 igår, wooow !!!!! Har inte hänt på 2 veckor.

Förresten Annica. Om Harry biter på sladdar och allt sånt så har jag värsta bra tipset.
Eller fick det av Tobbe egentligen men here we go. Ättika ! Stryk det på alla sladdar eller det du inte vill att han ska bita på. Funkar SKIT bra. Visst det luktar inte så gott men de funkar och det är det värt.


Va vore jag utan dina andetag, N?


TRÅKIGT OCH KORT

Åt nyss mat, eller ah för en timme sen och jag kan ju säga att min syster Therese är så kung på att laga mat, MUMS ! älskar hennes mat, she is the best !

nu mys med Bozz :)


DAG 5 ; VAD ÄR KÄRLEK

Kärlek är ett stor ämne och kärlek kan man ge till många. Inte bara personer. Djur eller saker tex.

Men när jag hör ordet kärlek tänker jag genast på min underbara pojkvän Niclas. Han är kärlek. Han ger mig massor av kärlek. Kärlek för mig är när två personer älskar varandra från botten vad sina hjärtan, som lyssnar på varandra och ställer upp för varandra i vått och torrt. Som kan lita på varandra fullt ut.
Det är kärlek för mig, värme och ömhet.
Min kärlek till Niclas är så oerhört stor så det går inte att beskriva. Jag älskar honom över allt annat. Han är min bästa vän och han betyder självklart allt för mig.
men kärlek är inte alltid så gulligt. Kärlek är även svek och sorg som dom flesta får uppleva någon gång i sitt liv. Men tror det är bra, man bryts ner men byggs sedan upp igen och blir till en starkare person och man lär sig vad kärlek är och kan innebära. Men jag tror att jag har hittat mitt livskärlek och att vi kommer vara tillsammans hela livet. Men för det kommer det alltid finnas sorg med i bilden, men det arbetar vi på och löser snabbt. Iallafall jag och Niclas. Han är så medveten om att jag inte ska vara ledsen, för är jag det blir han det och han gör allt för att jag ska må bra igen och det är så gullig av honom, min enda kärlek <3

Har en dikt som jag tänkte dela med mig av , varsågod.


Vissa tror att kärlek bara är varma känslor
Men det är inte sant
Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta
Nej
Kärlek betyder också svek, sorg och smärta
Jag lovar
Jag har själv blivit sviken
Jag har själv varit där
Jag har själv känt den smärtan
Den smärtan att vara kär…


DAG 4 ; DET HÄR ÅT JAG IDAG

Nina beställde köttfärsgratäng så var bara att gå till Ica och handla.
Maträtten är så jävla god så man kan äta ihjäl sig på den.

800 g Köttfärs
Stora potatisar ( hur många vet jag inte då jag inte vet hur stor form ni har eller hur mycket potatis ni vill ha men det behövs nog 10-14 st iaf )
4 vitlöksklyfter
5 dl grädde
Soja
Peppar

Stek all köttfärs till det är genomstekt. I med jättemycket soja och alla vitlöksklyftor sen låt det stå och puttra.
Medans kan ni skala potatis sedan skär tunna skivor och lägg i en ungsäkerform. Häll sedan på köttfärssåsen och sen lägger ni över med mer tunna skivor av potatis. Häll över 5 dl grädde och krydda med svartpeppar ovan på. In i ugnen i en timme i 200 grader. Serveras med en grönsallad med fetaost.
SJUKT JÄVLA GOTT ! Så enkelt och få ingredienser.


Så varsågod. Testa gärna för ni kommer inte bli besvikna :)

ÄR DU FÖRHÅLLANDE TYPEN ?

Godmorgon mina vänner :)
Har inte sovit alls, skit fis !
Varit precis ute med Bozz och han kissa minst en liter typ, haha.

iaf så har jag suttit och läs bakåt i tiden i min blogg, som alltid lika roligt!
Hitta detta


Asså tror inte ni ser , vet inte hur jag ska göra de tydligare heller men det står :
Första sommaren jag kmr vara singel sen 2003.

Detta inlägg skrev jag förra året, 2009. I månaden mars, tror ja det va..
Jag blev tillsammans med Niclas 19 Maj 2009. Hahaha så inte fan va jag singel den sommaren och har ALDRIG varit singel någon sommar sen 2003, det är ju sjukt !!!!!!!!! Det är 7 år, 7 år! Jag tycker det är hemskt ändå. Sen jag var 13 år har jag alltid haft förhållanden. Min längsta tid som singel var mellan Filip och Niclas. Det var 8 månader.

Är det inte lite hemskt ?

Ajja, ska göra frukost nu, tjiiiiiing !


GÄSP MEN ÄNDÅ INTE

Har skit tråkigt men tiden har flygit förbi ! Shit.

Har iaf haft kalas här idag, super roligt och jättefins presenter :D
bakade också så har massor av SKIT GODA havrebollar kvar. Komma förbi på kaffe kanske och en havreboll ?

iaf så har syrran lagt in alla bilder från hennes mobil till datan ( som var min gamla mobil ) så kollade på massa "gamla" bilder , shit va roligt :D




Vilken hårfärg passar jag bäst i ?
Blont eller Brunt ?


Ja den här bilden va väl tråkig tänker ni nu. Men.
Tittar JAG på den kommer det upp samma fina minnen. Det är hemma hos Jaanis. Jag bodde där förut och då hade vi alltid så jävla roligt och vi hitta alltid på galna saker. Och alltid goa hemmakvällar, som denna . Fast denna är speciell. Samma kväll som detta kort knäpptes så hade vi mysfredag tillsammans med Niclas & Klas som vi inte var tsm med då <3






Bästa dagen/kvällen/natten ever <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Niclas & Klas på väg till båten tillsammans med mig & Jaana <3
så rolig kryssning :D
Miss u Kläääjjs <3


Bästa midsommaren <3 otroligt glad att vi fira den ihop <3 !!!!!


Super mysig sommrig utekväll <3
Vill ha sommaren och alla dessa utekvällar och uteserveringar !!



DAG 3; MINA FÖRÄLDRAR

Min mamma heter som sagt Rose och är 50 år, min pappa heter Mats-Ola men för oss heter han bara Ola då ingen säger Mats-Ola. Han är 54 år. Dom har varit tillsammans väldigt väldigt länge. Jag får gissa då jag inte är säker men kanske sen mamma var 15 år ? Dom fick ju deras första barn när mamma bara var 17 år. Dom har iaf hållt ihop sen dess och jag HOPPAS och TROR att dom kommer vara tillsammans hela livet då jag inte skulle kunna leva med att dom bodde på olika håll, usch.

Dom är iallafall världens bästa föräldrar. Världens roligaste kan många tycka då dom flesta förknippar mina föräldrar med föräldrarna från den där tvserien Svensson Svensson. Dom små gnabbar och diskuterar väldigt mycket om mycket konstiga saker, hemskt underhållande dom flesta gångerna =)

Dom har alltid ställt upp för mig och mina kompisar men mycket skjussande fram och tillbaka och hämtning hit och dit. Dom har ställt upp på det mest ofcourse.  Dom är helt enkelt dom bästa som finns och jag älskar dom över allt annat <3 Skulle inte klarar mig utan dom. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om dom ? Det ända ni behöver veta är att det finns inga bättre föräldrar.


Min fina mamma <3


Min söta pappa <3

3 MÅNADER OCH REDAN ETT.....

Vetrinär besök ! Herregud.

Han kissar ju konstant. Går vi ut så kissar han, när vi kommer in så kissar han. Så fort jag vänder bort huve så kissar han en, två ggr ! Går jag på toa 3 min så har han hunnit kissa 2 ggr. Jag hinner liksom inte med för han kissar överallt hela tiden. Så ringde vet. idag och hon tyckte jag skulle komma in på undersökning. så klockan 2 ska vi vara där. Innan det ska jag försöka få kiss utav honom med en bruk. Han kommer bli rädd när jag snabbt sticker under bruken och så kommer han sluta. Kommer få skopa kiss med en sked ifrån golvet. Jaja bara jag får lite kiss så. Skulle det inte vara UVI så är väl det normal för honom, då har han väl en extrem LITEN blåsa, men det hoppas inte vi inte att han har!


MIN FÖDELSEDAG !

Grattis till mig då jag fyller hela 21 år idag. Kan ni tänka er, 21 år ! Jag börjar bli en gammal kärring, shit va tiden går fort! PAUSE TACK!

Vill även ha ett Grattis till mig och Niclas som firar våran 1års förlovningsdag. Älskar dig min underbara <3





Den här videon visade min kusin min, FYFAN VA ÄCKLIGT ! Förstå och se det där IRL, usch.



Ajja, kan ju inte sova. Som vanligt. Igår natt satt jag uppe tills klockan blev 6 på morgonen, då somnade jag och sen vaknade jag klockan tolv. Och nu kan jag inte somna heller och ändå har jag knappt sovit nått.. wrong wrong wrong!
Så fruktansvärt drygt är det. Ska iaf baka nu tills familjen kommer imorgon :) Så jag har fått att göra iaf.
Men vi hörs imorgon, puss godnatt hej!

VÄRLDENS GOASTE MAMMA ÄR MIN MAMMA

Kom hem för ett tag sen då jag har varit hos mamma hela dagen typ. Jag och Nina fick henne att göra hennes extremt goda smörgåstårta som bara hon kan göra , MUMS ! Sen är hon kanske världens sämsta på att ljuga och kanske en aning klumpig. Det stog liksom 2 saker i hallen och just dom 2 sakerna önskade jag mig i present och när jag säger att jag vet vad jag kommer få i present och att hon är så knäpp som ställer dom helt oinslagna i hallen försöker hon få mig och tro att det är hennes och pappas saker men tror inte pappa använder prickiga strumpor tex ;) hahaha men hon är så söt ! <3 och så hade hon köpt det jag önskade mig mest, jag skulle kunna ha 10 st sånna. I just LOVE them !!!!!!!! jag vet jag är konstig..... 
 


SAW VS. BEZIE

KOLLA VILKEN LIKHET!!!!!!!! Han la upp den här fula bilden på sig själv och såg direkt vilken han likna !!
tkr ni inte det är likt?  Kanske det är efter honom dom gjort den här fula hemska dockan, isf förstår jag dom !



DAG 2; MIN FÖRSTA KÄRLEK

Det var sommaren 2003 och jag var 13 år.
Jag och min kompis Katrin började vara mycket i hennes stuga som ligger i Hedesunda och vi träffade många killar som vi till sist blev vän med. En av dom hette Joel. Han körde en blå vit yamaha DT och Katrin skulle ha honom. Jag var väl inte direkt så intresserad så just då av killar men det gick en tid och helt plötsligt så vände det, jag skulle ha den där Joel. Jag vet inte varför men jag tror det var för jag vill ha en bekräftelse att jag var snyggare än Katrin och att jag kunde få vem jag vela typ. Katrin tog inte illa upp då dom inte ens hann prata med varan och hon hittade snabbt en annan kille från hedesunda så inge mer med det. Man var blyg och tönt på den tiden så jag bad Katrin fråga om han vela bli tillsammans med mig och han svarade Ja. Öhm, vi pratade inte så mycket och vi bytte aldrig mobilnr. Sommaren börja glida mot sitt slut och jag vela verkligen ha honom så jag och en annan kompis som heter Jessica va hemma hos henne och bestämde oss för att försöka få tag i han på nått sätt så jag kom på den briljanta iden att börja slå nr 0291 som är riktnr till Hedesunda och sen slog vi 5 olika siffor efter det så vi kom alltid hem till någon om bodde i Hedesunda och frågade om han eller hon som svarade kände någon Joel Larsson. Vi fick många nej men tillslut kom vi till någon som kände honom och han berättade Joel hem nr och då ringde Jessica dit och Joel svara och vi bestämde träff och vi började träffas regelbundet.

Till slut efter 1-2 månader kunde vi inte vara ifrån varandra. Vi gick på samma skola så varje rast vi hade samtidigt så var vi med varandra, vi kopierade varandras schema så vi inte skulle kunna missa en minut ifrån varan, vi sket i precis alla andra för det var bara vi som gällde då och HELA skolan visste vilka vi var, även kallad ; kärleks paret på solängen. Tillochmed lärarna tyckte det var så gulligt att vi var så kära och dom frågade alltid vad den ena var när vi inte var med varandra. Jag fick ju inte sova där i början för mamma så jag åkte ut fredag eftermiddag med hedesundabussen till hedesunda efter skolan, åkte hem freda natt, åkte tillbaka lördag morgon, åkte hem lördag natt och åkte dit söndag morgon och åkte hem söndag kväll. och så var det varje helg i typ 1 år. Så sammanlagt fick mamma betala 155 kr VARJE helg bara för att jag skulle ut till hedesunda. Så fort jag kom hem ifrån Joel så ringde jag honom på engång och vi pratade då hela natten tills jag skulle hoppa på bussen till honom igen typ. Vi pratade jämt i telefon även om vi hade varit med varandra hela dagen och mamma fick verkligen damp på mig! Det var många som frågade mamma eller pappa varför det jämt var upptaget när man ringde till oss och det var ju bara för att vi prata så vi fick verkligen smyga med de annars skulle min mamma eller hans pappa Benny döda oss typ.

Båda hade aldrig varit tillsammans med någon innan så det var ju första kärleken för båda och det var precis som på film. Jag och Joel kunde inte slita oss ifrån varandra, vi växte ihop tillslut och alla gnällde på det. Vi miste typ alla våra kompisar men vilket vi sket i då för vi var så fruktansvärt kär.a Vi höll på såhär i 2 år tiden vilket jag tycker är jättelänge för att vara första kärleken och för att man var så pass ung. Vi var ju bästa vänner. Vi åkte fyrhjuling och lekte att vi blev förföljda och att alla traktorer var monster, vi åkte moppe hela dagarna - överallt! Vi åkte bil på någon åker i hedesunda, vi åkte epa, tillochmed ända till trödje, vi spelade tvspel hela nätterna, vi älskade och kolla på disney channel. Vi gjorde precis allt tsm. Vi var så fruktansvärt lika. När jag väl fick sova där så sov vi aldrig heller då vi vela vara med varan så mycket som bara gick, ingen tid fick gå till spillo.  Ja asså det finns så mkt att berätta men min första kärlek var verkligen som i en sagoberättelse. Ingen trodde att vi skulle göra slut och alla att vi skulle gifta oss, skaffa många barn och att jag skulle flytta ut till Hedesunda.

Men det även det gick till sitt slut och nu är jag Sambo med en annan Hedesundabo :D Som under den tiden jag hängde i hedesunda när jag var 13 år så hade jag alltid ögonen på den här kille som jag är tillsammans med just nu, då trodde jag ALDRIG att vi skulle bli tsm då han var äldre, tuffare och bara dom " fina " fick vara i hans närhet. Den uppfattningen hade jag då iaf. Jag är världens lyckligaste för att jag har Niclas nu och vill leva med honom i hela livet <3 Han är min bästa vän och min alldeles egna underbara pojkvän. Jag älskar honom överallt annat och det kommer jag alltid att göra! Skulle Niclas lämna mig nu skulle jag dö typ. Jag skulle inte klara av det iaf för han är lika viktigt för mig som luften är för oss människor. Så Niclas, du betyder allt för mig och jag vill leva hela mitt liv med dig. Det är dig jag vill gifta mig med och skaffa barn med <3


Joel & Jag


Jag & Min Älskling <3


ÄCKLIGA JÄVLA BEZIE

Han måste vara Sveriges störta Idiot ! Han är psykisktsjuk och jävligt äcklig och ful ! Det är så fruktansvärt synd om honom. gå in på hans blogg och läs men va beredd på att ni kommer bli riktigt irriterande.
Jag vill så jävla gärna slå honom. Iförsej det går inte att göra hans fula aniskte mer demolerat än va det är men det skulle känns så bra för mig.

Han är sveriges pinsamaste människa, men tur att han inte är svensk iaf. Han kommer väl ifrån turiket eller iran, ser så ut iaf ! Han är iaf sjukt dumihuve och han borde skjutas !

http://bezie.blogg.se/2010/december/unga-mammor.html?_tmp=d75437018c5f547e7600290d3961e79eb18df2e9



JAG VAR ETT OFFER




HAHAHA
Annica är så rolig!
Jag blev hennes offer och det är jag hemskt tacksam för, baby <3


DAG 1 ; PRESENTATION OM MIG SJÄLV

Om mig själv:

Jag heter Ida Linnéa Lindberg, föddes den 15 December 1989 på Gävle BB.
Varför dom valde just Ida som mitt tilltals namn är jag inte hundra på men mamma och pappa berättade att när jag var liten så hade dom en tjock granne som hette Ida som fastnade i badkaret så pappa fick gå över och få "loss" henne och när jag kom till världen va jag kanske större än mina syskon, kg mässigt vid födsel (?) så det blev Ida som deras tjocka granne. Jag tror dom skämtade om varför just dom valde namnt Ida men tror själv grann-historian är sann.
iaf, jag var snäll som en liten bäbis och enligt min syster Nina vad jag hennes bäbis. Jag bodde på brynäs tills jag var två år och sedan flyttade hela familjen till söder och där bor mina föräldrar kvar än.  Och med familjen menar jag självklart min Mamma Rose, Pappa Ola och Systrarna Therese och Nina. Jag har för ett år sedan flyttat till ett radhus i Bomhus med min underbar pojkvän Niclas som jag är förlovad med. Vi bor med våra två hankatter, Zeke & Zack och för en vecka sen kom våran nya familjemedlem, Bozz som är en finsk lapphund.

Jag som person är en väldigt omtänksam, glad och galen tjej skulle jag vilja påstå. Jag säger vad jag tycker och tänker och därmed kan folk tycka att jag är en riktigt bitch men lär man känna mig så är jag världens charmigaste. 
Jag är väldigt impulsiv och får jag inte som jag vill så kan jag bli riktigt sur. Jag måste även säga att jag är väldigt speciell på dom flesta sätt och det tror jag många i min krets håller med om.

Livet innan jag började på solängsskolan kommer jag inte ihåg så mycket så vi börjar på solängen när jag var 5 eller 6 år och där gick jag ända tills jag var 15 år. Vilket är hela mitt liv, nästan.
På 6-års träffade jag min allra första bästa vän, Annica. Vi satt ihop som siamesiska tvillningar, det kan alla intyga. Vi vägrade att sära på oss och att låta någon annan komma in i våra liv och så var det ända till 9an. Mer om Annica kommer ni få läsa Dag 7.

Väl på högstadiet när "allvaret" började så engagerade jag mig inte alls vilket pappa och mamma alltid sa att jag kommer ångra mig senare i livet vilket jag nu såklart gör. Jag fick godkänt i alla ämnen och kom in på omvårdnadsprogrammet på gymnasiet vilket var mitt sista handsval. Jag vägrade att gå IV och gå ett år extra i skolan så det blev OP. När jag väl började där så trivdes jag jättebra fick massor av kompisar och på praktikerna kände jag att det är i vården jag vill jobba.  Så det blev ju bra ändå. Lyssnade fortfarande inte på pappas och mammas råd om att stå ut i skolan och plugga, det var ju trots allt bara 3 år men dum som man va så sket men även i skolan på gymnasiet och skolkade mycket, vilket jag ångrar idag. Har inte världens bästa betyg men tog studenten gjorde jag och det är jag stolt över iaf. Fick direkt jobb på ett äldreboende som jag är kvar på än idag. Fick även jobb på sjukhuset som jag alltid velat jobba på. Där jobbar jag på alla avdelningar.  Sen blev jag helt intresserad av barn bara sådär, visst jag har alltid älskat barn men nu vela jag verkligen jobba med dom och så blev det. Fick även jobb på dagis runt om i Gävle. Men ska jag vara ärlig så trivs jag bäst på äldreboendet. Kommer nog aldrig kunna släppa det stället och det är nog tack vare den bästa och underbara personalen.
Jag har funderat på att plugga vidare men måste isåfall först gå på komvux för att plugga upp några ämnen och det är just det som känns så jobbigt. Vilket fall som helst så vill jag antigen bli Polis som jag alltid drömt om eller Barnmorska. Jag kan inte sätta fingret på varför just barnmorska men känns som ett jobb för mig.

Jag har haft 2 stora intressen i mitt liv och dom 2 glöder fortfarande, de ena mer än det andra men det finns fortfarande i hjärtat. Mitt första intresse börja växa vid 11 år ålder då jag började dansa Hiphop med mina klasskamrater vilket jag älskade. Vi åkte och tävlade en del med Ackes Dansskola där jag gick och på 2 tävlingar gick det väldigt bra, då jag kom på fjärde plats i SM i singeldans. Sen dansade vi även i par och då  knep jag och Annica andra plats och även det var på SM. Efter det slutade jag väl ganska direkt, som sagt man måste ju sluta på topp. Vid 14 års ålder föddes mitt andra riktiga intresse och det var Cheerleading. Det var vi tjejer som höll på med hiphopen som började med Cheer och det höll vi på med i 4 år. På våran första tävling som var DM kom vi på första plats och blev kvalificerade till SM. Där tävlade vi oss till en andra plats vilket var skit häftigt verkligen! Vi i gruppen bestämde oss för att gå upp en klass och träna mer intensivt vilket sprack ganska snabbt. Blev mycket bråk och tjafs och hela laget lags ner. 
Jag älskar fortfarande sporten och vill själv börja träna igen, starta upp ett nytt lag. 

Ja det var väl lite om mig själv. Inte så intressant kanske men nu vet ni lite mer om mig, och varför jag skriver den här lista är just för mig själv, så jag kan gå tillbaka när jag blir äldre och läsa :)


Jag, liten.

 
Jag, 14 år.


Jag, 16 år.


Jag, 18.


Jag, nu.



GRUPPTRYCK

Ja, alla har sett den här listan och dom flesta gör eller har gjort den så varför ska inte jag följa denna trend ?
så let's go. Kommer nog inte bli så seriöst som alla andra men vafan, ni har nått att läsa iaf :)


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

SKIT NICLAS !!!!!!

Imorgon ska vi ha julmys hemma här :)
vi ska äta tomtegröt,julskinks macka och dricka julmust :D hur mysigt blir inte det då med massa tända ljus och en julfilm ? åh längtar redan, haha !
 

Jag och N börja precis bråka om tvdosan så vi låg och slogs i sängen för han vill kolla på nå jävla will smith's skit film och jag vill se beck men såklart är ju han starkare än mig och får tag i den där jävla tvdosan och efter fighten så ställde han sig på golvet och gick rakt i kiss , HAHAHA RÄTT ÅT DIG!!! han straffades för att han tog tvdosan och väljer en skit film !!!! han hatar ju allt som har med kiss och bajs att göra så där fick du din bög ;)!

förresten så kan Bozz sitt,ligg och vacker tass. Han är så fruktansvärt duktig min kille <3


JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD

JAG BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU NÄR MATEN ÄR SLUT TILL HUNDEN SOM VI FICK IFRÅN UPPFÖDAREN SÅ SKULLE JAG TA FRAM DEN DÄR 3 KG'S PÅSEN VI KÖPTE FÖR EN VECKA SEN OCH DÅ MINNS JAG INTE VART JAG LAGT DEN !!!!!! ÅH JAG HAR SPRUNGIT RUNT HELA JÄVLA HUSET OCH LETAT, TILLOCHMED NICLAS HAR LETAT !! HAR LETAT I HELA BILEN , MEN NEJ!! HAR JAG GLÖMT DEN HOS MAMMA KASNKE ? ELLER THERESE ? HÖR ISF AV ER FÖR JAG BLIR GALEN SNART.... OCH HUNDMATS SKITEN VA DÅ FAN INTE BILLIG, 300 JÄVLA KR FÖR 3 KG !!!!!!!!! JAG MÅSTE SÖKA HJÄLP, BLIR TOKIG PÅ ATT JAG TAPPAR BORT PRECIS ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TACK OCH HEJ !

KOM IGEN NU, JAG VILL SÅ GÄRNA!



ÅH JAG VILL GÅ PÅ IDOL TURNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tänk att få se Andreas Weise IN REAL LIFE ! åh my baby boy <3
asså min dröm skulle gå i uppfyllelse! Han är så söt, rolig och sjunger som en gud!
Och tänk att få höra Jay Smith LIVE då, shiit va mäktigt !!!! I want so badly !
Så om det är någon som vill följa med så hör av er, plz.
350 kr för ståplats, det är fan billigt så kom igeen, för min skull om inte annat! Ja visst ja, jag fyller ju faktiskt år på onsdag dessutom ;) Skit bra present om inte annat. höhö!


Till nått helt annat, jag vill mörda Niclas just nu! Eller har velat det sen 12 inatt. han snarkar och snarka, ja ni vet ju har ju berättat förr. Men den här gången slutar han inte! oavsett hur mycket jag petar eller slår honom, jag blir galen!!!!!!!!!!!!!! men tror jag blir extra irriterad för att jag är så jävla täppt i båda närborrarna så det är sjukt! Kan ju inte andas vafan!!!!! Och inte har jag någon jävla nässpray heller, skulle iförsej inte använda nässprayen om jag hade en för hatar nässpray och det är äckligt dessutom! Och det kliar och grejar så blää! Men samtidigt så rinner det snor för tusen människor typ, sjuk mkt! förstår inte vart allt kommer ifrån, jag blir gaaaaalen  :'(

HEJDÅ!

VÄLDIGT ENSAM JUST NU

Asså jag är ällvarligt världens goaste flickvän på denna jord men man får inget fört.
Jag hade åkt och köpte en flaska rött till N då han älskar det, och jag hatar rött vin. Men eftersom jag älskar han så mycket så blev det ju självklart det. Sen köpte jag även N's favorit öl som bara finns denna årstid. Mariestads julöl och detta meddelade jag honom för att han skulle bli glad. Åkte även och köpte fläskfile som vi skulle kunna göra ikväll med massa gott till.

Iaf, när han kommer hem till min mamma för att lämna ett kuver och frimärke så trodde jag att jag skulle få följa med ut till hedesunda för jag visste att han skulle dit och fixa med skotern en stund. Men då visade det sig att han skulle bli kvar till 10-11 ikväll vilket han aldrig sa till mig, men jaja. Så det vara bara att fråga pappa efter en bil som jag kunde ta för N hade inte ens tid att skjussa hem mig så ja jag tog bilen hem tillsammans med vinet,ölen,maten och 2 vovvsningar. Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.
TUR säger jag bara som har 2 underbara hundar som vill vara med mig iaf så jag slipper vara ensam.

Ajja så ni får jättegärna höra av er till mig så har jag någon att prata med kanske iaf.
Tjing!


FÖR DET ÄR FREDAGSMYS

För precis en vecka sen åkte jag och hämtade min bäbis Bozz <3  Jag är så fruktansvärt glad att jag har honom hos mig, han förgyller mina dagar och man blir bara så lycklig av att titta på hans extremt perfekta ansikte och speciellt när man ser hans lilla svans som går som en turbo fram och tillbaka ! åh min älskling!

Iaf så ska jag snart iväg till mamma och skriva ut en massa papper som ska gå till a-kassan! skynda skynda, annars drar dom in mina pengar. Sen när det är klart ska jag till systemet tror jag, kanske köpa någon flaska rött tills ikväll och överraska älsklingen :) han äääälskar ju rött vin och speciellt när jag lagar en gorme middag som jag tänkte göra ikväll. En riktig finmiddag med kött, potatis, sallad och någon sås. Det är så extremt mysigt att ta ett glas vin tillsammans med älsklingen medans man står och lagar mat tillsammans och hjälps åt, vi skrattar, pratar och tokar oss alltid i köket också. Blir perfa en sån här mysfredag med Idol final och allt :D  För ikväll blir det bara jag, stora älskling och lilla älskling. Kanske den perfekta fredagen man kan tänkas få tillsammans med min underbara pojkvän och våran lilla bäbis valp som är så extremt go ! :)

nee måste göra mig lite i ordning nu, tjing :D



ÄR DET NÅTT FEL PÅ MIN HUND ?

Jag kan inte sova tack vare min älskade hund Bozz. När vi lägger oss blir han som värst. Han gnäller, gnyr, springer/går fram och tillbaka hela tiden, biter i ALLT som han får tag i ( som han inte brukar göra annars , inte så mkt som vid läggdags ). När vi lägger upp honom i sängen så kan han antigen stå upp och gnälla eller så lägger han sig ner i 3-4 min sedan ställer han sig upp och går en bit och lägger sig ner igen och ligger stilla i 3-4 min och sen ställer han sig upp går till en annan plats i sängen lägger sig ner i 3-4 min och så kan det fortsätta, ja hela natten nästan. Han får absolut inge ro alls till att sova. Inte ens på dagarna kan han sova, jaa kanske 40 min ? och då gäller det bara EN gång om dagen. Annars är den enda stunden han ligger still är när vi åker bil.

Jag skrev på ett forum och fråga vad som kan vara fel.
Alla som svara förutom en skrev att han var överstimulerad. Och det kan jag nu förstå för jag försöker hela dagarna göra så han ska trivas och må bra igenom att leka, busa, gå ut, träffa andra hundar, åka bil. ja ALLT.
Vilket jag förstår nu är fel för det blir för mkt för min lilla bäbis. Men det var en man som skrev detta till mig på mitt forum :

Din valps beteenden är mycket allvarliga och bör åtgärdas omedelbart

En liten valp skall sova ca 20 - 22 timmar per dygn, ex promenad gör man till samma plats där den får lukta och lär sig världen . lek och annan tvingad aktivitet görs några gånger om dagen i ca tre minuters intervaller .

Detta är mycket enkelt beskrivet .

Vidare tycker jag du kanske skall kolla valpen hos en veterinär det kan ligga sjukdom bakom.

När jag skriver tillbaka och frågar honom vad som är så allvarligt och vrf det är det och vad det kan ligga för sjukdom bakom detta så svara han ej fast han är online så vet inte om jag ska ta de allvarligt ?
va tror ni ?

Jag tror iaf att jag definitivt överstimulerar min hund för jag vill att han ska trivas och må bra hos mig men det blir istället fel. Så hädan efter ska han ska få leka i korta stunder och inte åka fram och tillbaka hela tiden och träffa olika hundar varje dag. Han ska få vara hemma nu ett par dagar och ta de lungt och få se om det blir nå bättre med sömnen :) Jag känner mig iaf som en extremt dum och oansvarig hundägare i detta ögonblick.

Men just nu ska jag själv försöka få i mig lite sömn.
Ha det bra, så hörs vi. Hej!


SAKNAR REDAN

Han tog min bäbis och åkte till hedesunda för att skruva med skoter så jag förstår inte vrf min bäbis skulle följa med. Han kommer glömma bort honom och han kommer springa bort! känns det typ :P
När han är inne i skoterskruv glömmer han allt annat och nu har han en VALP med sig som han ska hålla kolla på och ta hand om, ja får sitta här hemma och vara rädd och vänta in samtalet om att han sprungit bort. haha Ne då Niclas kommer såklart hålla kolla på honom, tror ja ;) . Men Känns jätte tomt nu när Bozz inte är här ju! Vill ligga och mysa med honom, lukta på honom för han luktar så JÄVLA GOTT ! Vill ligga och ta på hans stor tassar som är sjukt mjuka! åh vill att han ska komma hem nu mitt hjärta. Fast iförsej jag har ju han hela dagarna så N måste väl få liiiiiite egen tid med honom men är jobbigt. Nu ska jag laga lite mat, är sjukt hungrig men vet inte vad jag ska laga... ajja, vi hörs :)


HÅLL ER UNDAN !


SE, vad det står på vårdguiden.se!

|
|
|
|
V

symtom vid magsjuka
När du blir magsjuk blir du plötsligt illamående och får magont.

Precis som jag tänkte beskriva det. Va hemma hos syrran idag på morgonen. Bozz verkade trivas med Clyde, Frasse & Nero iaf. Tur det! Han har nu många lekkamrater. Iaf så åt vi skit god mat syster hade gjort sen va vi tvungen att åka hem då älsk skulle träna och HELT PLÖTSLIGT så fick jag skit ont i magen och blev illamående till tusen typ. Jag var ju barnvakt åt Teo i torsdag och då va han magsjuk. Plus att Tobbe & Wille hade spytt natten som va tror jag. Och vet många som har magsjuka nu då det går runt runt men jag vill inte. Är jätteorolig.... Ligger iaf i sängen nu och väntar på att älsk ska komma hem och ta hand om mig. Tror jag ska ta en varmdusch sen också , buhu !
Min bäbis ligger iaf helt utslagen efter denna morgon hon syster med alla dessa hundar som va på honom :) Men det är bra för honom att lära sig så han inte blir rädd för andra hundar senare. Han ska bli van :) Men problemet för honom just nu är att han inte äter mat. Han kan äta kattmaten, kassler, julskinka eller syster & Tobbes hundmat men inte våran. Det är konstig då han har ätit den maten hos han uppfödare men inte här.... Förstår om vi skulle bytt mat men nee det är samma... Äter han inte idag då har han inte ätit på hela 2 dagar och jag vill inte ge honom våran mat. då han ska enbart äta sin och få våran mat vid träning tex så nejnej! Inte bra alls.. vad ska jag göra?

nee måste krypa under täcket igen, tjing!
tänkte bara berätta hur synd det är om mig så ni vet liksom..




VIKTIGT VIKTIGT!

Önskelista :

  • Duntäcke ( eller bara det inte är bomull )
  • Hundsäng
  • Elvisp
  • Pengar till valpkurs
  • Radio

Är bara det jag önskar mig! Mest hundsäng och pengar till en valpkurs. Valpkursen är ganska dyr, den går på 1600 kr så skulle man få lite extra pengar till kursen så skulle det vara super! Bara någon liten slant som bidrar iaf.
Och finns halvapriset på hundsängar på Jennys Hund & Katt såg jag när jag va dit idag.
Förresten så gjorde vi en namnbricka till honom idag, så fin den blev! :) och väldig billig. Man får välja färg,form och typsnitt själv och vad det ska stå såklart, super bra!


 



Visst är min bäbis fin ? :)


BILDER


När husse är borta ligger Clyde i soffan :D


Hur söt får man vara ? :)



Nu till min bäbis som jag var och hämtade igår!!!
Han kanske är VÄRLDENS sötaste och han ser precis ut som en björn <3
Han har blivit duktig att gå i koppel bara på en dag min bäbis men leka vet han inte riktigt hur man gör haha han vägrar ta leksakerna eller tuggbenen i munnen men det kommer :)
Nu ligger han och sover den lilla han sover knappt nått han går mest runt och kollar :)





Kolla han är en DJÄVULS hund säger mamma :P


mammas finaste!

PIRRIGT

Lite nervös är man ju för 2 saker.

För det första så ska jag jobba som PA imorgon ju, visserligen är det ju intro så jag är inte själv. Går med min kontakt person som är super gullig ! Så kommer nog gå bra. Får se vad vi hittar på imorgon.

För det andra så ska vi hämta våran bäbis imorgon. Vi åker klockan 4a när båda slutar jobbet. Det är ungefär 23 mil dit vi ska. Det är iallafall förbi Mora så vi kommer väl dit efter 6 någon gång om allt går som det ska men det ska ju alltid krångla och man väljer fel väg m.m. Men om 25 timmar så är vi äntligen med våran bäbis för första gången. Åh vad jag längtar att få se honom IRL och få känna och pussa på min bäbis <3

Ne ska göra mat nu, håller på att hungra ihjäl!
Hej :)



DOG STUFF

detta har jag köpt till våran nya familjemedlem som snart anländer.


Godis, som alla hundar verkar älska! Luktar även gott ;)


Valpkit hette det, gummileksak som låter, dragleksak och nå tygleksak


dragleksak


borste


Klosax


Koppel


Leksak och stimulering


Filt som vi ska ha i bilen


Tuggben


Skit bra matskål ! Gör att hunden inte kan glufsa i sig maten, utan måste äta runt dem, vilket markant saktar ner ätandet. Samtidigt får hunden lite hjärngympa. Hunden blir också mindre stressad och får äta i lugn och ro.


Bajspåsar


1 DECEMBER

Sitter på jobbet och det har gått jätte bra fast jag stuttit x vak som jag aldrig brukar göra då jag hatar det.. Och tillochmed när jag var hemma innan jag åkte så var jag så jävla trött så trodde att jag skulle sitta och nicka med huvudet hela natten men icke! Åkte till macken innan och köpte vitamin water med smak av citron som man ska bli pigg av och tror fan det är det som hållt mig pigg och arlet hela natten! Plus att det är så sjukt gott , mums! Så testa det om ni är trötta :) ja iaf så slutar jag om en och en halv timme och då ska jag hem och sova men måste gå upp tidigt för ska ju inte jobba natten som kommer ! Så tänkte sätta klockan på ett sen dra mig ut i valbo och köpa hund grejer på jennys hund och katt och djurmagasinet :) min bäbis ska få det bästa ;-) tänkte köpa koppel fast det får jag i för sig när jag hämta honom.. Fast ska köpa koppel iaf men inte halsband.. Sen matskålar, leksaker och något tuggben :) önskar mig hundsäng i födelsedagspresent och mer leksaker :) ne ni nu måste jag sluta , vi hörs :)

RSS 2.0