<3 ÄLSKADE FARMOR <3

Varit på en jätte fin begravning idag för min fina älskade farmor <3 sa inte adjö och kommer aldrig göra de heller för vi ses snart igen vilket fall. det är faktiskt min farmor! Sen åkte vi hem till mamma och pappa allihop pch fika då mamma och pappa hade köpt 3 stora smörgåstårtor och så umgicks vi . har världens bästa familj & världens bästa släkt <3 !!!

är hemma nu och kollar på robison då älsk tkr det är roligt. efter går vi väl och lägger oss eller iaf lägga oss i sängen för vi ska kolla på film . Så himla skönt att ha en stor platt-tv i sovrummet som man kan koppla in laptopen på och kolla på film hela nätterna och tidiga mornar på helgerna :)

imorgon blir det jobba på storhagen igen, slutar 4a. Blir inget märkvärdigt för ska upp kl 6 på morgonen igen på lörda då det är dags för jobba till 13 så det är ju skönt! festa efter det som alla vet och på söndag blir det jobb och fick tillochmed ändra avdelning och tid för det behövdes en med deligering på avd KM så blir jobba från 15.00 - 21.45 istället för 16.00 - 20.00... känns som de hade varit mkt skönare men man vill ju ställa upp och det är ju mer timmar så det blir mer lön plus OB. Sen blir det jobb på måndan också , 13.00 - 21.00 ! Skulle även ringa till PFV imorgon då jag skulle få mer jobb i slutet av nästa vecka så känns nice! Ska försöka jobba TYP varje dag hela november månad! samma med december ! måste få in bra med pengar nu så man kan lägga undan mycket också och spara till en hund, för det ska jag ha nu ! Alla andra har och alla andra kan så varför skulle inte jag kunna! Älsklingen har ju gått med på det så jag är ju inte ensam plus att jag har ju alltid syster som ställer upp om det krisar :) lilla Norton !  men Ida fixar ju allt !


TORSDAG

godmorgon!


KISS(IE) OCH BAJS



Sveriges mest kända psykiska tjej! och NU erkänner hon detta också, se bara bilden ovanför ! :D
och sveriges mest f*laste för den delen också men det vet ju alla ändå, hihi !
Tjing påer :)

HANG WITH ME

Dagen började med ett telefonsamtal från en personal från storhagens dagis. Hon frågade om jag var frisk och om jag kunna jobba imorgon torsdag från halv 8 till 14 :D såklart ! Men blir glad när dom ringer upp personligen och inte ringer först till dagisjouren och bokar en vikare där så får dagisjouren ringa runt bland alla vikarier. Det är iaf ett jättemysigt ställe med jättesöta barn :) ! sist jag var där så dansade jag och alla tjejer till nicke och nilla, haha fy så jobbigt det va för dom kunde hålla på i timmar och alla vela att jag skulle bära dom och dansa med dom så, men de är så roligt :) ! så det blir dagis jobb imorgon innan begravning! Måste jobba det jag får nu för ja har inte jobbat nått nästan! när den här veckan är slut så har jag ju gått inom hela vallongårdens alla avdelningar, haha! jag som brukar bara vara på KM eller natten men nu ska jag börja ta på alla avdelningar , då måste de bli mkt mer jobb ju och jag kan ju alla 96(?) boende ändå så :)
Nu ska jag fixa mig sen åka till systembolaget och köpa öl så det är gjort annars gör jag alltid den sista sekund så blir jag för stressad och sur. haha så lika bra och göra de i tid! Tänkte också köpa en stooor pumpa och skära ut och ha på altan på lördag, har alltid vela göra de ju. Men då kommer Nina och förstör och säger att dom är jättedyra! har ingen aning jag men förvånade mig inte egneligen så typiskt!

ska virda nu , hejs!


HÄRLIGA TISDAG

Bjuder på min absoluta partylåt :)



Gick upp 6 imorse och fixa sen åka till jobbet då ja börjar 6.45-15.30 ! och fysatan vad tiden gick fort så himla skönt. Åkte hem och invänta babe sen iväg till Ica och handla lite mandariner (?) och annat sen ut med hunden. När man kom in så gjorde jag och babe mat tillsammans , så mysigt :) vi käka sen drog han till Mattias så nu sitter jag här med syster som "bott" här sen i lördags :) . Ska hälla upp ett bubbelbad och lägga mig i och läsa lite, har ju beställt hem 2 böcker för ett bra tag sen. Började läsa på ena och den är så spännande och hemsk fast jag inte kommit så långt.. Det är en sann historia om en tjej som är 14 år som vill tjäna pengar så hon börjar med prostetuering och det går till överstyr så att männen som ringer henne kräver att det ska slippa undan betalning och så blir det. Hon flyttar men det hittar alltid henne.. så hemskt!

ajja.. Jobbar imorgon och hoppas jag får jobba på torsdag sen på eftermiddan blir det begravning, vill inte! hoppas även att få jobba på fredan sen jobbar man lördag och söndag :)
Efter jobbet på lördag blir det hem och packa, duscha och sånt fix. Sen hämta malin vid 3 kanske ? åker dirr ut till stugan och fortsätta fixa lite där sen kommer brudarna vid 5-6 , wihooooooo! denna vecka går så segt bara för jag vill att det ska bli lööördag men så är det väl alltid!!!!! Tänkte om man skulle spöka ut stugan lite också ? blir väl lite roligare och mysigare ? vi har ju öppen spis så den tänder vi ju såklart, det är så jäkla mysigt :D Har på partymusik och festar jääääärnet! Kör lite lekar och sånt stuff. hihi Men ni, vi hörs för badet kallar nu. , puss!


HALLOWEEN FIX

Idag har jag köpt kläder till lördag då det är Halloween fest ! Jag ska vara en pirat, så hot! haha. Ska bara köpa en ögonlapp vart man nu köper det? och så tror jag att jag vill ha ett svärd eller en pistol till , wöööw!
Nina ska vara en pykiskmördare, hittade skit bra kläder till! Hanna ska vara en fånge hihi. Hade det funnits en till sån dräkt hade jag tagit de också så hade vi köpt handklovar så vi skulle sitta fast hela kvällen, hihi. Men pirat får det bli kommer blir niiice. Malin ska vara en indian, haha tycker de va roligast ja! Sen får vi se vad emelie och emelie ska vara.. spännande!!
Vi ska iaf sitta i stugan och förfesta då det är nära och så slipper man tjafsa med taxi och pengar. har tillochmed gjort party skivor till helgen! Sen festar vi hela natten. Fast ska ta de ganska lungt jag! Men kommer bli så roligt , vill ha lördag nu!

VILL HA, SKA HA!

Vill ha en hund nu.. En mops som alla vet. Skulle vara så mysigt ju.
Har läst hela kvällen om mopsen och verkar vara världens goaste hund ju :) Tillgiven, intelligent och en riktigt clown ! Alla har ju hund, förutom jag! så nu känner jag att de är min tur. Han ska dessutom heta Norton tror jag fast är mkt sugen på Eroz också. Niclas tycker Verner eller Brutus! så fuuuult , vad tkr ni ?
ska jobba jobba jobba och sen spara spara spara!


LÖRDAG

Har sovit i stugan inatt och haft den skit mysigt jag och älsklingen! Hämtade även bror i söderfors och skjussa han till stan. Sen åkte vi tillbaka till stugan och kollade på skäckfilm sen somna vi :) . Sov ända till tolv och då satte jag direkt på Tre Kronor, haha ! Men har ju bara 3 avsnitt kvar men vill inte att de ska ta slut. Va ska jag nu börja kolla på? Vill se Rediret, skilda världar, vita lögner & vänner & fiender men finns ju inte att ladda ner, så dåligt!
Efter några avsnitt av tre kronor iaf så åkte vi och hämtade bror och vi åkte och köpa ett kilo godis och 2 chipspåsar tills ikväll :) Tog med mig Ozzy hem också och vi har varit på en långprommis här i bomhus och han fick gå helt själv, han är så duktig som lyssnar när jag säger stanna och kom :D hihi men just i detta ögonblick sitter grabbarna och spelar  tvspel och de va ju inte oväntat men vi ska förhoppningsvis kolla på film snart . Har ju massor av skräckfilmer kvar att se, wihoo ! Har även gett förslag om att åka till svärfar min men det verkade inte som de va allt för lockande för dom..  så film fåre väl bli så länge!



SEE YA !

FREDAGSMYS SOM VANLIGT!

Ni vet ju att jag och älsklingen brukar tillbringa fredagarna i stugan och det ska vi göra idag med! Det är så jävla mysigt där ute. Titta på idol och käka god mat sen blir det film som vanligt :D Så glad att jag har en stuga att vara i och att jag har en älskling att ta med dit ut! Ska åka och handla på City Gross snart, blir såklart ryggbiff, fetaostsallad och potatis!  Det förtjänar min älskling idag eftersom han har STÄDAT hela huset, plockat undan, damsugit, diskat, torkat golv, bytt sängkläder , tvättat, och lagt in ny tvätt i garderoben tillochmed! Så stolt över min prins :) men en sak är oförlåtligt! han bytt kläder på kuddenussen :'( nu luktar han illa, bläääääää!

men vi hörs :)

SOMMARSTUGA!

Älsklingen kom hem förra veckan och berätta en idé han vela göra om att köpa fula billiga lägenheter och rusta upp dom och sen sälja dom och tjäna pengar på det viset och det va då jag blev "fast" på det också. Är skit taggad på det men det har vi ju bara pratat om bara för kul skull.. Ajja så har tittat ofta på hemnet på senaste tiden och idag hitta jag ett hus i Hedesunda som va jättebilligt, rättare sagt 300 000 kr och fult invändigt så skulle vara nice som projekt, hihi. Så fick jag den briljanta drömmen, tänk om vi hade pengar att köpa huset där och ha det som sommerstuga , wiiiho! Tänk så mysigt och börja rusta och fixa och köpa grejer och veta att man gör nå vettigt och att man får pengarna tillbaka dessutom . Skulle inte vilja bo i hedesunda året om men sommarstuga skulle jag definitivt kunna ha där, skit mysigt på sommrarna ju! Plus att hela Niclas familj bor ju där ute så vore ju passande! Men som sagt bara jag hade haft ett fast jobb så hade de ju kunnat gått! så ber till någon att jag skulle få ett fast jobb nu men jag vet själv att de är bara drömmar. Sitter iaf och tänker på det hela tiden, och drömmer mig bort.. Det ligger på ett bra ställe och nära vattnet ..

ajja, ska sova nu.. tjing!!

SÅ BLIRE OM MAN ÄR SJUK


en kebabrulle till middag och massor av skräckfilmer :D
Mys torsdag med älsklingen <3


TYCK SYND OM MIG



Vaknade av att jag knappt kunde andas, täppt så in åt helvete! Ont i halsen och hela kroppen för den delen!!!  Och kan knappt prata . Hostar upp äckliga jävla kompakta saker, gula och smakar skit när jag hostar uppde, så jävla äckligt!!!.. Så tror inte det skulle bli en sån höjdare att åka och jobba med barn då och smitta dom. Så sjukanmälde mig och hon som svara hörde knappt vad jag sa stackarn, hon förstog iaf :P


HOLD YOUR HEAD UP HIGH

Hanna time today , and i like it !


DÖDEN

Sen den 21/6-09 har jag blivit rädd för döden. Tycker det är så fruktansvärt hemskt .. Har aldrig riktigt brytt mig förr för det är ju livets gång och sånt men nu, usch! hatar det. blir skakis jag bara tänker på det. Kanske mest är för den sorg man lämnar bakom sig ( förhoppningsvis ) . Men börjat mest tänka på när man bli äldre och mamma och pappa blir i den åldern det är "naturligast" att man går bort.. Och känner nu bara att skulle dom dö skulle jag dö. vill ALDRIG leva utan min mamma och pappa! dom är en sån oerhört trygghet för mig. dom är världens bästaste föräldrar man kan tänka sig <3 hur skulle jag kunna gå vidare i mitt liv utan dom ? finns iaf inte på min världskarta ! dom har ju funnits där sen jag föddes och jag vill att dom ska finnas där tills jag dör ju :(.. Mår jämt illa av tanken när de kommer upp i huvet på mig som de gör rätt ofta. och frågan som ställs varje gång vad ska jag göra när dom inte finns mer? får aldrig nå bra svar för det finns inge bra svar... asså förstår ni hur jobbigt det måste vara och förlora en förälder?! går nog inte och tänka sig!!! Så jag ´tycker så synd om min pappa just nu som nyss förlorat sin mamma , asså min farmor! usch vill aldrig vara med om de! tänker på min pappa jämt nu :( <3 men han har ju oss och sina bröder kvar iaf! men måste vara sjukt svårt och jobbigt!!!

och eftersom mina föräldrar betyder så mkt för mig så ska jag ta hand om dom hela tiden! dom ska aldrig behöva bo på nått hem då jag vet hur det går till ..... Dom ska bo hemma hos mig om de behövs! <3 och det vet dom :)
och såklart betyder mina systrar lika mycket för mig men dom ska jag väl inte behöva ta hand om , hihi.. men skulle de behövas så gör jag ju även det :) .

ajja, tänkte också dela med mig av två låtar som jag vill ha på min begravning så ni vet det , om nått skulle hända inom snar framtid... tycker det är viktigt att man berättar för sin anhöriga om det är nå speciellt man vill ha med på ens begravning och att man ska tala om om man skulle kunna donera sina organ till dom som behöver...





<3 Mamma, Pappa, Therese & Nina <3
Det är mitt allt. utan dom - ingen Ida.


ITALIEN

Har fått för mig att jag vill åka till Italien, Rom. Och det ska jag också!
Hitta en resa dit för 2903 kr med hotel och flyg för 5 dagar! Så himla mysigt ju..
Käka pasta,pizza,glass och dricka vin hela dagarna, hihi! Gå omkring i rom och mysa :D låter väl hur nice som helst eller?
Ska iaf ta med mig älsklingen och dra dit nästa år!
Kanske tillochmed åka dit över älsklingen 25 års dag? han vill ju inte vara hemma då :)


FINNS ALLTID I VÅRA HJÄRTAN

Ska ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig! För det första har jag blitt sjuk igen, snorig, ont i huve, ont i halsen, ont i örat ! och för det andra så känns det inte som jag vill upp och hoppa och vara glad heller.. dagen igår va den värsta och det kommer sitta i ett bra tag till! ligger bara och tänker om och om igen på hela dagen igår.. hör syster ord som hon sa igår när hon stog i hallen hela tiden, kommer aldrig glömma dom... va furktansvärt hemskt :( sakna och älska så oerhört!!! <3 ja det är livets gång men det skulle inte gå till såhär ! skulle inte bli såhär , så äre bara!

ajja blev ett tråkigt och ledsamt inlägg men men..........

tänker på alla andra också som nog känner lika <3<3

ne ska gå in och ta en dusch sen ska jag lägga mig i sängen igen.

hej!



HALLOWEEN

Jag har bestämt att vi ska gå på halloween fest på engeltofta i år! Har ALDRIG varit på de så nu är det dags...
Men vägrar att vara nå  jävla sjuksköterska,polis eller häxa som ALLA tjejer ska vara varje år jämt! så jävla tråkigt !!!! Så ja har 3 JÄTTEROLIGA förslag :D

1 : en smurf
2 : sumobrottare
3 : viking

vad tycker ni?
hahaha ni ska få se bilder, så roligt :D

  

en smurf vet ni ju hur de ser ut såå.. lite annorlunda va?! :D

YES YES YES!

Niclas & Bror kommer hem vid 6 och har köpt hem tacos så det lagar dom till och jag blir serverad medans jag kollar på mitt älskade Tre Kronor ! Sen åkte vi och köpte godis och jag har nu suttit och kollat på när dom spelat tvspel i jadu 4 timmar? men de gör väl inte så mkt egentligen :) Lever på tanken om att jag ska få ett nintendo 64 imorgon och det tackar vi min älskade mamma för <3 !!!!! Sen när jag får lön ska jag bara köpa en till handkontroll och 2 spel :D får ju med ett spel imorgon så ska spela heela dagen :D!!! sen tror jag kommer få ett super nintendo av N när jag fyller år, hihi längtar !!! för det vill jag också ha !

men fatta att snart fyller jag år , hela 21 år :D wöööööööw!
Önskar mig ett super nintendo då , en frote (?) morgonrock, pengar till tatuering sen vet ja inge mer.. Kommer nog på nått så lugn bara ;)

ne men ni, vi höörs!

pusss!!

TRÅKIGA NYHETER

Fick nyss veta att farmor åkte in på akuten för att hon brutit lårbenet :( varför har man inte ett sänglarm på när hon ramlat förr för? blir väldigt irriterad! Hade hon fått ett par höftbyxor tro ?! hmm... inte ska hon tillbaka till de där jävla bomhusgården heller tycker jag.. vet inte om det heter så men de är där dom får bo tills man får ett permanent boende men det ligger i bomhus iaf.. skit fult är de där och inte ett dugg hem trevligt ! kan väl förfan åka till IKEA och köpa nå tavlor eller nått, vad som helst... stackars dom äldre! ser ju ut som ett fängelse! Skulle jag jobba där skulle jag ta sakern i egna händer och åka och handla och fixa för man vill väl att dom ska trivas?! och få ett bra rykte också... men vissa jobbar väl bara för att jobba och sen skita i dom som de handlar om...
tänker på min farmor iaf :( men det kommer gå bra hon kommer snart vara på benen igen tror jag,:)

sitter iaf bara hemma och väntar på att nått ska hända ?
N är ute i hede och fiskar.. har ingen bil för den har han så kan inte ta mig någonstans heller!
ajjja..

Annica!!!!! jag sitter och lyssnar på BLUE :D
gammla minnen passerar, haha !



IT'S MY THING

Kom nyss hem ifrån jobbet. Vilket kalas jobb asså, passar mig som pricken över i:et.
Vi har busat hela dagen och denna gång va det ca 30 barn, herregud. haha ! Men oj så roligt ja haft och barn som drar i en och man vill göra alla nöjda och vara överallt på samma gång så skulle behöva ungefär 30 armar och vara väldigt elastisk typ haha. Och stort så inhåthelvet va de.. Fan i trödje va dagiset lika stort som mitt vardagsrum och det här va det tusen ggr större, plus att allt såg likadant ut så virra runt ett x antal gånger. Men iaf va skit roligt och har en tur nästa fredag där också sen så frågade en i personalen om jag kunde ta hennes onsdag och torsdag nästa vecka och det göra jag ju såå gärna, så nice !!!! Jättetrevlig och rolig personal också som är väldigt viktigt :)

jaja slut tjatat om jobb nu... Ikväll ska jag och älsklingen åka tills stugan och käka grillat med fetaostsallad ( sällan, haha . samma mat jämt när vi är där ute ) sen blir det såklart idol, någon skräckfilm och popcorn :D ! Hur mysigt som helst!!! Och en massa tända ljus, tihi!


UTELIV

Idag ska det ätas våfflor, mumma ! det är fan inte ofta så idag ska jag och älsklingen göra de iaf..
Fick låna ett våffeljärn av broooschan , wiiiie! asså vi måste fan köpa ett eget :P

Har även jobbat idag på trödjes dagis, jättesöta barn. me like me like :) ! imorgon ska jag vara på storhagen i bomhus sen får ja se om det blir nå jobba i helgen på sjukhuset eller vallon :) och idag när jag va på väg till trödje så ringde barbro från pfv och undra om jag kunde jobba från 8-16, såklart så va man påväg till ett annat jobb. Och senare på dagen ringer dom från sjukhuset och undrar om jag kunde jobba natten där ! Och såklart ska man ju upp och jobba imorogon kl 8 !! varför kan dom inte ringa när man inte har nå inbokat, så typiskt! 

Efter jobbet iaf så åkte jag hem till mamma och så va Teo där och Nina va barnvakt men hon låg hon i soffan och sov och Teo stog brevid soffan och byggde med klossar, haha ! så jag tog tag i rollen som barnvakt och bestämde att jag teo och ozzy skulle åka till hemlingby till den där roliga hinderbanan så det gjorde vi! Vi lekte där ett tag sen gick vi i spåret och kollade på larver, fåglar, nyckelpigor, björnar och igelkottar :) Vi lekte lite i skogen också. Vi va där över en timme sen åkte vi och hämta Niclas och ozzy blev så glad att han fick komma ut och vara ute och gå och leka länge :)
Vi åkte även och köpa godis till min favorti <3 ( teo ).
det va min dag de :) Så idag har det varit en rikigt utedag fast de blåst som fan för först va man ju ute med barnen i 1½ timme och sprang och lekte med dom och knuffa på här och där och sen hemlingby så har ont i mina ben nu eftersom jag har haft mina easy tone hela tiden också :) så det har varit en jättemysig dag och den kommer bli mysigare efter maten då vi ska kolla på film och myspys i soffan med popcorn hihi <3

Hej!


VAD GÖRA ?

HAHA så töntigt det är att kommentera anonymt. Varför är man så feg som ni är egentligen? Va är det ni är rädd för... eller det är ju såklart mig ni är rädd för annars hade ni inte kommenterat anonymt :)
Men fortsätt så era lilla fega humhum om det tillfredställer er så hemskt. 

Ne ni nog om dom konstiga varelserna.

Vaknade ju igår kl 3 då jag har i tre nätter inte kunnat somna förns 7 när älsk gått till jobbet. Men nu kan jag inte somna alls, känner mig inte trött ens!  Och jag kan inte somna nu , inte när det är så här "sent" på dagen . Då kommer jag sova till 6-7 och sen ska man försöka somna om vid 10-11 för att sedan gå upp och jobba 7 på morgonen imorgon.. Så tror jag måste försöka vara uppe, fast kommer va helt döööööd! Kanske ta en powernap men kommer jag ens gå upp när klockan ringer då ? Tror inte det! Tror jag tänker att jag bara ska sova lite till och lite till tills jag är helt utvilad och då är väl klockan runt 6-7 vilket fall, haha känner mig !

jaja, ska käka lite frulle sen får vi se , tjjiiiiiing !

JAG VILL HA TROTS ALLT


HAHA nu vet jag en som kommer skrika rätt ut. Och det är min syster.
Men jag VILL ha ! Ge mig, plz.
Nina eller Niclas kanske känner sig träffade att köpa ett par åt mig ;)


SÅ TYPISKT

det är väl så jävla typiskt!!!! Mitt batteri dog igår natt när jag pratade med hanna i mobil och hittade inte laddaren nånstans ! NU hittade älsklingen laddaren och när jag sätter på mobilen så ska de ju självklart vara så att jobbet ringt fler gånger och sånna som inte ringer annars ringer , varför är det ALLTID så!?? Får ju på sms när jag inte svarat på ett samtal eller när inte nått samtal kommer fram så står de vem som ringt och bla bla bla... blir så jävla less asså. ajja thats life.....


SKOGSMULLE

Ne ni nu drar jag och älsklingen ut i skogen för att leta kantareller som jag ska ha till min kantarellsås ikväll tillsammans med egna klyftpotatisar, rotfrukter och ryggbiff :D mumsigt va ;) ?

hörs sen , puss !!!

SLETEN

Kvällen igår va rolig men fyfan så bakis ja va idag!!!!!! va sjukt längsen jag mådde såhär pissigt! Men vid 3 tiden fick jag i mig en resorb och jag kunde äntligen somna om en timme och när jag vaknade så va allt bra, inge illamående och huvevärken va som bort blåst! Älsklingen kom hem från bror vid 4a och då hade han köpt med sig mcdonalds, hur SÖT är han inte då min gullplutt!! Sen åkte han och köpte godis <3 mitt hjärta då. Har laddat hem en film , en skräckis - i love it! Mirrors 2 från 2010. Hoppas den är bra.
Ska lägga mig till rätta under täcket nu och mysa och titta på när älsklingen spelar tvspel, de är skit mysigt tycker ja, vet inte varför men haha .Tror att det är för att då får jag ligga och ta på han hela tiden hur mkt som helst :) Och så är han så söt när han spelar för han lever sig in så mkt och gör roliga miner, hhihi..

Har smsat en kille i sala om ett nintendo 64 som jag vill ha men han svarar inte, och äärligt talat så tror jag inte det finns kvar för han la in annonsen 6 september men men får se då. Älskar ju mario och james bond på 64an. Sen är det bara ett super nintendo som fattas sen ska jag göra ett tvspelsrum, haha :D Älsklingen gonna löööööv it !

ne ni dags för mystime nu, hejs!

Älskar dig Niclas, du är min förevigt !
är så glad att jag har dig <3

ORDBOK

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja................................................Nej
Nej..............................................Ja
Kanske.........................................Nej
Vi behöver....................................Jag vill ha
Vi måste prata...............................Du är i trubbel
Visst, gör så..................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill...............................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll................Tänker du bara på sex?



ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig.........................................Jag är hungrig
Jag är trött.............................................Jag är trött
Jag är sömnig..........................................Jag är sömnig
Snygg klänning........................................Snygg urringning!
Jag älskar dig..........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt.........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?...........................................Jag vill ha sex med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?......................Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?......................................Jag vill ha sex med dig.
Får jag bjuda dig på middag?....................Jag vill ha sex med dig.
Dom skorna passar inte klänningen...........Jag är gay.

FIX PÅ MORGON KVISTEN

Godmorgon klockan är 05:12 :)
Vaknade för en timme sen och kan inte somna om så har tittat på Tre Kronor men nu ska jag åka till statoil i hagaström för att köpa frukost och fixa de på sängen till älsklingen innan han drar till jobbet :)
Det förtjänar min underbara älskade pojkvän som jag älskar överallt annat i denna värld <3 !

Hörs senare , puss !


GOOD MUSIC



åh det är så skönt att ha en sån stor platt tv i sovrummet nu som man kan koppla in datorn på och kolla på film tills man somnar eller tills älsklingen somnar så kan ja kolla på nå om jag inte kan sova och så slipper man gå och lägga sig i vardagsrummet som man va tvungen och göra jämt förr, wiho! min 42" är mitt bästa köp, haha !
Kolla de på Tre Kronor halva natten iaf och de va inte kul, Bimbo dog ju ! så jävla dåligt, kommer inte ihåg att de va så när man va liten iaf.. sucks!!

ajja, ska höra av mig till hannapanna och se vad hon har försig. Skulle följa med henne på stan tidigare men hon skickade ett sms och de vaknar man ju inte av. hihi.

ne ni vi hörs senare! Puss

STORA INKÖP

Fick för mig idag att jag vela ha ett hemmabiosystem så när älsklingen slutade så åkte vi till elgiganten och prata med någon snubbe där och de blev så att jag fick därifrån med en philips 42" TV och ett bioljud !! Wiho som är MITT MITT MITT ;) ! så nu kan vi äntligen ta den knubbiga lilla tv från sovrummet och ha den i gäastrummet och ha Niclas platt tv i sovrummet istället! Älsklingen håller på att koppla in bioljudet just nu och jag tittar på min stora tv, haha ! Jag vela ha "staplar" eller vad jag ska säga till bioljud men snubben på elgiganten visade ett annat bioljud som är som runda bollar typ, skit häftiga :D och de va nått med dom att ljudet från tv kommer ut ifrån dom och det är inte så på alla bioljud tydligen men de trodde ju jag men så va de inte det va man tvungen att kolla upp så vilken tur ja hade då!

ajja ska göra mat åt min arbetande karl :) , tikka masala står på menyn, muuummmsss !!!



DU ÄR MITT LIV !



Jag är så fruktansvärt kär i min underbara pojkvän Niclas så det är sjukt! Älskar honom nå otroligt och jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Det är precis som man är nykär. Förstår inte att man kan älska någon såhär mycket. Han är helt jävla underbar och jag tänker på honom jämt nu för tiden, hihi. Jag ser verkligen att det är vi två livet ut att han är pappa till mina barn att vi har hus och ja allt det där. Niclas är min drömprins! Det är honom jag kommer dela hela mitt liv med. Jag litar på honom till hundratio procent och vet att han aldrig någonsin skulle göra mig illa på något sätt! Jag vill gifta mig med honom och visa för alla att det är vi och att det kommer förbli så. Jag är så fruktansvärt lycklig med honom, har gör verkligen mitt liv till det bästa! Asså är jag ledsen då kan jag bara tänka på honom så blir jag glad igen. Jag hoppas att alla kommer kunna känna som jag gör en dag och jag hoppas att alla kommer kunna hitta en liknande underbar pojkvän som jag har, det har alla rätt till! Hoppas att Niclas vet att jag känner såhär starkt för honom , om inte annat kommer han snart få veta de ( när han läser de här, haha ). Vill ge honom allt han vill ha !!!

Jag har ju haft andra killar innan jag hittade min prins och jag trodde att jag verkligen "älskade" dom men nu när jag känner såhär för Niclas så vet jag att det här är riktig kärlek och att såhär mycket som jag älskar Niclas har jag fan inte älskat någon annan.. Inte ens i närheten! Det är en grym skillnad och mitt hjärta kommer aldrig slå såhär för någon annan än min Niclas <3 Skulle det på något sätt ta slut mellan oss så vet jag att jag aldrig kommer kunna gå vidare, jag vet det ! Niclas är min själsfrände. Men jag kommer göra allt för honom och för att vi kommer vara tillsammans tills döden skiljer oss åt. det är min plikt att gör Niclas lycklig livet ut och det kommer jag göra också.

JAG ÄLSKAR DIG NICLAS HEDIN!
JAG ÄLSKAR DIG NICLAS HEDIN!
JAG ÄLSKAR DIG NICLAS HEDIN!
JAG ÄLSKAR DIG NICLAS HEDIN!



Tänk att en människa kan få mig att må så jävla bra! Tänk att en människa kan vara så jävla underbar, snäll, rolig och hur jävla go som helst som Niclas ! Finns absolut ingen bättre och finare människa än honom.


TRAMS

Vaknade hemma hos mamsen idag. Tog min rumpa ända till soffan i vardagsrummet och la mig i den tills Niclas & Bror kom och vi åkte och hälsa på svärfar på sjukhuset, inte kul de där! Sen runt hela stan för att köpa sån där pizza kit. när vi väl fick tag på de så åkte vi hem till Bror och gjorde egna pizzor, jag och linn gjorde med banan och kyckling och grabbarna gjorde med räckor och musslor, blääää. Blev film också! Va skit trött så va inte världens roligaste och socialaste men ajja.. Grabbarna mådde inte heller bra , har aldrig sett Niclas såhär bakis som han va heeeela dagen idag. Stackarn! Ajja imorgon ska jag leka med Gabbi tror ja, hon fråga iaf.... Men blir väl när hon slutat skolan?
Och just nu har jag exakt 258 st sms att läsa så TACK bror... Har haft det hela dagen och orkar inte gå igenom alla , ååh han är så dryg :P hihi.

ne men hörrni, ska nog ta några avsnitt av tre kronor nu och sen kanske man kan sova?
förresten så verkar alla skit pepp till min mexicana kväll jag ska ha, hiihiii !! Vill ha de nu men måste prata med alla så vi kan bestämma ett datum.

men vi hörs, godnatt!

DET ÄR MITT MOTTO

ÖL , VIN !
woooop woooooop!


MY HEART STOPS WHEN YOU LOOK AT ME



Imorgon åker N halv 6 på morgonen och kommer inte hem förns söndag någon gång så fritt fram för allt!!! Wiiihoooooo!!!

fan asså måste skaffa mig vänner :P HAHA.. Syrran och Malin ska dricka imorgon så frågade jag om dom inte vela komma hit till mig , och då frågade syrran vilka som ska komma hit och då skrev ja detta ( PATETISKT ) , haha !

haha blir väl bara ja tillslut för ja har inga vänner :'( ne men Annica skulle komma om hon inte behövde flytta , Katta skulle höra av sig men inte gjort de än, Hanna har jag frågat men hon kommer hem från USA imorgonbitti så är tveksamt och sen försöker jag få med mig Linn om hon är frisk :P

Malin & Tessi har jag försökt smsat men min fitt mobil funkar ju ej !!!
Och jag antar att Gabbi inte har nån lust, hihi.

RSS 2.0