VALBO

Det började med att jag syrran & N åkte till IKEA där jag köpte MASSOR av saker till huset . Men de behövdes kan jag säja fast glömde sopkrogen , typiskt ! Sen blev det köpis och där träffa vi på G. Köpte en tröja och 2 klännigar till mig sen köpte jag 4 tshirtar och en tjocktröja till älsk och även han köpte 2 tshirtar och en tjocktröja till sig själv fast de va jag som tvinga på honom dom . Så nu har han så JÄVLA snygga kläder ! Alla killar borde köpa de som vi köpte idag , hhihii JAG ÄR BÄST PÅ ATT HITTA KILLKLÄDER. Och nästa månad har älsk lovat mig att han ska köpa skinjacka. tvinga på han en idag att pröva och han va så HET i den. muumma ! Snart kmr syster & G hit och ska käka, det blir KÖTT, egna potatisklyftor, fetaost sallad och lärre ! Sen vid 9 blir det bio. Det står mellan Wolfman & shutter island.
ajja vi får se..

Måste pussa på min lilla räka nu , heeej !




SÖNDAG

Fredas blev det jag & Malin hemms hos Nina för att dricka . kl 22 tog vi en taxi till stan, jag & Nina skulle till interpool och Malin skulle dra till raggarna. Utanför träffade vi mamma & pappa och dom följde med oss in och bjöd på dricka , jättebra haha ! Va där till tolv sen gick vi till Slick och dansa och sjöng, träffade på grabbsen där och våran älsta syster Therese ! Det va verkligen skit roligt och de brukar det inte vara !! jag syster & älsk gick till frasses vid 2 och käka och där kom det in en dryg jävla full kille som inte fatta att han skulle gå ifrån oss så jag och han börja bråka , haha tur att älsk va med . Sen kom även mamma & pappa förbi och käka och där satt vi ett bra tag och prata sen blev de hemgång till mammsen & pappsen och där sov vi över. På lördagen blev de att krille fick skjussa hem oss, sen blev de bakismat och slakt i sängen till 7 på kvällen !!!!!!! Men då fick N så jävla ont i magen så han kunde inte röra sig och spydde 5-6 ggr men de va vanligt för honom tydligen för han spyr jämt när han får ont i magen påstog han ? haha jaja jag orka inte sitta där med honom så kl 22 åkte jag till Teo och lekte sen kl 24 åkte jag hem o han hade fortfarande lika ont så då fick man pyssla om han liiiiite sen blev de bättre . Somna väl vid 4 skulle jag tro. Nu ska jag & älsk iaf ut till Owes, köpis & IKEA ! handla handla handla ! Ikväll  blir det biooo , myspys <3 !


Min & Ninas favorit drink, värsta SOMMARDRINKEN, Tack pappa , hihi !







Förresten, Anna Bergendahl igår på melodifestivalen va ju GRYMT igår, hoppas hon vinner !
Älskar hennes röst !!!
nån som håller med, hihi ?


SKOR



Snygga va ? Dom är iaf mina imorgooooon !
snyggare i verkligeheten t.o.m. !

Varit på köpis idag och köpt en tröja, eller älsk har köpte den till mig sen alkohol tills imorgon som syster köpte till mig , så snällt av er båda ! Sen åkte jag och älsk och stor handla ojoj va mkt gott vi har i kyl & frys nu och FULLT är det i båda två , underbart ! Massa kött köpte vi , muuuuums . Ska ju baka tårta med jordgubbskräm uppe på och världens godaste vaniljkakor med vaniljkräm i , täntke bjuda familjen på de. Snäll som jag är, hihi.

Imorgon får jah lööööön och den va minst lika bra som förr och det trodde jag ALDRIG trodde jag skulle få 8 tusen och inte en krona över det men fick sååå mkt mkt mera , im happy !!
Ska lägga undan och spara flera tuuuuuuusen.

Ne nu måste jag hämta en festis och mysa i soffan , hejsvejs !


CASH

Sov hemma hos mamma idag efter jobbet så älsk kom och hämta mig kl 5 sen åkte vi till Teo och spelade och lekte lite kurrgömma. Åkte hem efter en stund och åt mat sen kom Nina & Gustav ! Jag & Nina ska till köpis imorgon för jag ska få älsklingens kort då han får lön imorgon så ska de bli kläderköp, undra va fint jag kommer hitta , hihi ! han är bra snäll min älskling <3 Tur att ja har honom så man kan få kläder (haha) och fixat i radhuset . som tapetsering, eldragning, borrar och hänger upp ja du allt !  Han är så händig och de är ju så skönt , fixar ju allt utan problems ! Tänk att inte ha någon eller ha någon som inte kan fixa nå..
ne min Niclas is the shit <3 bäst helt enkelt och det vet ni också,  ! och PLUS att han kan fixa bilar också så när jag väl skaffar en egen så har jag ju en egen bilmekaniker ! han är verkligen allt i allo ! vet att ni är såå jääääävla avundsjuka !

På fredag blir det kalas. Jag syster & hanna ! Vi ska göra partydrinkar , eller glassdrinkar . Nina kunde göra en jättegod påstog hon , haha får väl se. Tänkte köpa en likör 43 också och bjuda på . muuumma ! sen blir det interpool och någon öl där sen vidare ! kmr bli niiiiiiice !Träffar väl på grabbarna under kvällen också !

ne mys och film time med älsk , heeeeeeeeeej !


NYTT NR

Jag åkte och köpte mobil idag istället, kunde inte vänta !
Den är sååå himla snygg & bra så ni anar inte .

Annars har jag bara myst med älsk idag då han har varit ledig, skönt att han är hemma ibland på vardagarna.
Skulle åkte till Teo för han ringde medn jag fick så JÄVLA ont i ryggen så jag orkade inte. stackars miiiiig !

ne nu blir det film, tjing !


I'M IN LOVE



På fredag ska jag antagligen köpa denna skönhet , wiiiiie !


PLANER

kom nyss hem då jag & N har varit ute och kollat lite. Såg mitt drömhus här i bomhus som vi ska köpa sen.
Vi började prata och kom fram till att vi ska köpa hus i kontanter och sen bara leva livet , nice va ?! :D

ne nu blir det sängen då N har bärt in tvn från v-rummet till s-rummet , sött va ?!


Ska berätta mer om min & hannas händelserika dag imorgon, nattinatti !


9

Först och främst måste jag säga Grattis till mig och älsklingen som firar våran 9 månaders dag idag , Grattis !! Imorse kom älsk med stora röda rosor till mig och frukost på sängen, gooos !
synd att han lära åka till jobbet bara , buhu..

sen vill jag bara säga att jag somnade kl 7 imorse och är uppe nu, lyckat. oh just ja , jag somna utan tvn på för första gången. va svårt men gick tillslut. Zeke hade ju ner den i golvet tydligen så nu funkar den inte. bajs... ska åka hem till mamma och hämta en ny , hihi. Tur att mina föräldrar har så många på lager, haha.

nee hanna kommer nu, Tjing!

åh just ja, såg nyaste Beck igår , i stormets öga eller va de heter, SKIT bra .
Gillar't  !


VARNING

Jobbat idag - gick bra.

Imöra ska jag leka med Hanna. Ni får inte vet vad vi ska göra.

Ja imorgon är de ju helg också , wiiie. Hade jag nästan glömt , hihi !

Ne myspys med Nicke nu, tjingeling !


INTRÄNGD

ligger  i sängen och chekar läget.. jag ligger här alldeles inträngd då jag har Zeke på min högra sida och bejb på vänstra ! ligger alltså i springan.. KUL ......

ne tänkte sätta på en film nu och försöka sova lite då jag ska jobba imorgon,typ kl 2 ;D haha.
 



SPOLA TILLBAKA TIDEN



Tryck på play, lyssna & njuut !
Kommer ALDRIG tröttna på den här låten, delvis för att det är min & älsklingens låt men mest för att jag har TUSEN underbara minnen med den ! När jag & Malin va i Hedesunda hos Nicke och festa sönder med alla sköna grabbar, FYFAN VA ROLIGT DET VA !!!!! Den här låten va på ganska mycket under den tiden. Kan svära på någons grav att det var den bästa tiden i mitt liv , utan tvekan ! Så mycket skratt , så mycket tokigheter, och hemlig kärlek över det också. Dom där hedesunda grabbarna är verkligen nått att bita i, riktigt roliga att umgås och festa med. Är så glad att jag fick chansen att lära känna dom till slut . Men gladast är jag väl att fått träffat Nicke tillslut efter all den ungdoms romans man haft under dessa år . ne men den här låten betyder så oerhört mycket för mig , och kan satsa mitt liv på att den betyder minst lika mycket för Malin & Jaana med.  Ingen kommer nog förstår hur mycket den betyder för oss men bara vi vet.

<3 April - Juni 2009 <3
Skulle jag kunna få önska en sak så skulle jag önska att man kunde spola tillbaka tiden till April - Juni.
För den här tiden va ju den bästa i hela mitt liv och jag skulle inte ändra på nått , förutom en sak. Tror dom flesta vet vad. 

Älskar ALLT med dom där månaderna att göra.


NY VECKA

Jahapp . Sitter hemma och är sjuk fortfarande så därför ingen träning idag, tråkig men jag orkar verkligen inte..
Orkar inte ens gå in i duschen och duscha av mig.. Känner mig så jävla svag i hela kroppen.. Hes & ont ihalsen fortfarande , men inte lika snorig längre så det går nog åt rätt håll trots alls :). Jättejobbigt när jag ska skälla på älsklingen för när jag höjer rösten kommer det inge ljud och låter bara som en anka. haha !

Älsk kommer hem vid 3 idag då vi måste till gavlegårdarna och lämna in kvittensen på nycklarna på den gamla lägenheten , skönt att blivit av med den och slippa städa den , jippiii ! Sen ska jag släppa ut Zeke , hoppas han hittar hem sen iaf <3 !! Vet inte om Hanna kommer sen och myser med mig . sköta om mig lite och pilla i håreeet ! Mysa med någon film i soffan, hihi.

Ja men igår så missa ju jag Nickes födelsedagskalas. Jag hade ju jobbat natt och skulle jobba natt igen så jag vela inte bli störd och vela sov ut så jag skulle orka jobba men när jag vaknade vid 3 (?) så kunde jag inte prata alls , snoren bara rann , ont i huve och nös hela tiden .. Då kände jag att de va bara att ringa och sjukanmäla mig eller höra av mig till Hanna och fråga om hon kunde ta min natt och de kunde hon, hon är värd guld hon <3. Så då kunde ja lika gärna gått upp tidigare och vara trevlig och umgås med Nickes släkt. Har ju inte ens träffat hans mormor än , och tillochmed hon va här. ajja de kommer ju flera tillfällen . Kanske ändå va lika bra och va instängd där och inte smitta dom andra. Han fick iaf en stavmixer , en vanligmixer , presentkort på Media Market och massa fina blommor. Pappa Leif kommer senare i veckan och hälsar på och ger Nicke present . Han är ju så himla söööt Leffe , hihi.

ne ska lägga mig under täckte nu och tycka synd om mig själv, HEJ !



EFTERLYSNING:
Är det någon som saknar en katt vid namn Sacha ?
Hör av dig till mig på nr: 0761964688
haha !


ALLA <3 DAG




TAGGA


Hade syster som sov över här igår , vi kollade på film & åt den nya ballerina kladdkaka som man ska doppa i mjöölk, SÅ JÄÄVLA GOD ! vi gick och la oss 23.00.. Upp 05:30 för att skjussa syrran till ericsson sen till gamla lägenheten och hämta tvättmedel & strykjärnet. Fick åka hem för att skjussa beejb till jobbet sen blev det tvättstugan. Ska dit snart igen för att starta sista maskinen , skönt ! hade så jävla mycket tvätt så de va äckligt .. Har iaf haft  2 vovvar här hela veckan och igår fick jag hämta en till katt så här är det verkligen ett Zoo nästan. Men de är mysigt , hihi.

Just ja , igår kom mamma förbi med nya gardiner, nya kaffekoppar & tulpaner ! min mamma är bäst hon <3
så efter tvättstugan ska jag styrka och försöka sätta upp dom ! sen ska jag sova till halv 3 då jag ska åka till systemet och handla vin sen hem till Gabbi. kl 4a måste jag hämta älsk sen blir det fix tills kvällens bravader. Blir ju födelsedagsfest här för Nicke , kulkul ! Kommer ju mkt fooooooolk , wiiiiie !

ne måste gå till tvättsugan nu som ligger fler km bort känns de som ! så jävla jobbigt.
Heej påre !



Är så himla stolt över mig själv idag, haha ! Gått upp halv 6 och skjussat folk till deras jobb , tvättat , gått ut med hundarna , plockat undan , diskat , lagt undan tvätten , strykit & satt upp gardinerna ! Ne nu är det jag som går och sover en liiiiiiten stund innan jag sticker iväg till systembolaget & gabbi .

Godnatt allihopa :)


KI BOX


jag och gabbi gick på ki box ikväll !  det är tredje dagen i rad vi tränar,  tur att jag har Gabbi som min tränings kompis hon är så duktig och så rolig att träna med ! hon peppar verkligen en ! hihi men ikväll iaf så va det sJUKT JOBBIGT !!! har aldrig varit med om jobbigare träning men de va sjukt roligt också så de va ju bra , det blir iaf gå på de flera gånger . Jag kan ju också säga att jag och gabbi är spagetti efter träningen men vi klara hela 1 ½ timme ! och ingen paus alls. stolt ? hihi .

sitter och käkar äpple nu och väntar på Hanna , :)

Imorgon blir det ingen träning men på freda och söndag börjas de igen !

ne måste gå till älsk och mysa nu för honom har jag inte sett på hela dagen. buhu !




SJUKLING




Vaknade med världens blåsa på läppen så jag kan knappt prata riktigt ! Snorig & självklart ont i halsen. Och om inte de räckte så har man ju mensvärk & träningsvärk. FYFAN nu är det riktigt synd om mig !
Har varit med hundarna på en låång promenad och tror jag lärt Bonzo fot ganska bra , han lyssna iaf på mig.
men nu Sitter man här och väntar på Hanna men hon kmr väl inte komma förns om flera timmar !
Kl 19.00 ska man träna igen då jag & gabbiliten <3 vi är så himla duktigt så vi har tränat 3 dagar i rad nu , hihi .


och på fredag blir det födelsedagsfest för Nicke som fyllt 24 år !



MUSIC




LOVE IT.


NJUTER


JAG LEVER VERKLIGEN LIVET NU !
allt blev verkligen mkt bättre när vi flyttat nu också .

Har ju min underbara pojkvän , min älskade familj & min lilla råtta Hanna <3

ÄLSKAR ER !

Ne nu blir det PEACH MELBA , testa den Therese för den smakar precis som våran mango naturidiet .
Fast denna är det alkohol i, hihi !



MUSIC




LOVE IT.
den riktiga är mkt bättre!
mEn ajja Det duger.


BOMHUSBO


Ah idag har det varit en sån jobbig daaag ! USCH ! Nästan så att jag och älsk skulle kunna döda varandra där ett tag . Men det gick bra ! Tur att jag har mina grabbar , N & Gustav . Nu är vi iaf på plats i södra bomhus i radhuset då . Det är verkligen skit fint här men dom nya fina tapeterna och möbleringen ! så himla mysigt ! ni ska bara se ;) hihi ne men jag tänkte ta kort sen och lägga ut så får ni se . åhh så himla glad just nu att vi flytta hit ! vet att vi kmr trvias så himla bra ! och Zeke är mer än lycklig. Han springer runt , runt hela tiden . Helt galen ! Mer yta att leka på , hihi ! han ska få va inne nån dag innan jag släpper ut honom på egna ben .

imorgon åker jag & hanna till sviken för att handla löshår sen ska jag väl hem och fixa med allt ´som ska upp på väggarna . det är så roligt, hihi !

på måndag fyller ju både syrran & älsk år så nästa helg blir det ju fest för baby :D det kmr bli hemskt roligt juuu här i radhuset , wiiiiiiiiiiiiie !

ne måste faktiskt hjälpa N nu och packa lite , hejsveejs !


TORSDAG

lääängtar så mycket tills jag får sluta från jobbet för då blir det hem och packa dom sista lådorna sen sova tills Hanna ringer och väcker mig vid 11-12 . För då äntligen blir det flytt  !!!! vill bara bort från våran lägenhet nu ! kommer bli så jääävla skönt . Jo Hanna ska ju hjälpa oss att flytta, så jävla gulligt ! det är en riktigt vän det, min lilla puma ! sen på lördag om det är hyffast då så tänkte jag bjuda hem peter & gabbi över melodifestivalen och kanske blir nån öl . Söndag blir det träning på friskis iaf ! wiihoo !

ajja idag så har jag varit med syster & teo i valbo hela dagen =) sen åkte vi till radhuset och kollade, där höll älsk på med hallen fortfarande och nu när jag  åkte till jobbet så va de bara 3-4 våder kvar i hallen som han skulle åka och göra ikväll.. Jag ringde han vid 23.00 och då höll han på i vardagsrummet och va halv klar där , shit han är så jävla duktig och snabb min baaby . Han tänkte göra klart hela vardagsrummet ikväll och göra fondväggen i sovrummet imorgon bitti ! duktig han <3

nee måste sluta nu , heeej !

jag vet att den här natten kmr gå så himla sakta !



GABBI DAG


Lekt med Gabriella idag, wiiho ! Vi åkte till owes där jag köpte en SKIT SNYGG taklampa, har alltid velat haft en liknande och så hitta jag en nu för jättebilligt pris, men skulle haft en svart annars blir det så mkt vitt man ajja jag va bara tvungen att ha den =) . Sen köpte jag nya sängkläder på citygross som kommer passa så bra in i sovrummet till min nya vägg ! och så blev det självklart ett friskis & svettis jympa kort ! På sönda börjar träningen , lääängtar !!

nu sitter jag på golvet i hallen och kollar medans älsk limar och klistrar dit tapeterna, han är verkligen KUNG på att tapetsera !! tur jag har då , hihi.

nee du nu tänkte jag draaa, höörs hej !

 Puss på kin' älskling <3


FIX


Hanna kom och hämtade mig i stan imorse så åkte vi till IKEA för och kolla på matbord, köpte även matbords tabletter, super fina ! sen 3 ljus lyktor , tofflor till mig & baby sen va de nå mer som jag inte kommer ihåg ! Sen blev de frukost på OKQ8 . Efter det åkte vi till hästbo och hälsa på hennes mamma i hennes OTROLIGT fina & stora hus. I det huset vill jag bo i , lätt ! Sen blev de IKEA igen för Hanna skulle absolut ha en blomma . Vidare hem till Hanna sen fick jag låna Åkes bil hem ( hannas pojkvän ) . Eftersom jag skulle köpa matbordet och sex stolar plus nytt golv så jag behövde verkligen en combi . så SNÄLLT av åke dåå ! åkte och köpte ut fondväggarna först sen valbo  & krauta ! nu sitter vi i radhuset och mamma & pappa har kommit och kollat, hihi. 
Ne nu måste jag gå och limma på tapetklister, hejhopp!

Puss på min älskling <3


RSS 2.0