BAKIS&SKAKIS

men så ska de va ;) !

Är grymt jävla sugen på kebabrulle nu ja, fyfan va gott va !!!!!
sen är jag grymt sugen på vattenmelon också ! när älsklingen kommer ska det handlas.

Tjing

G.L.

Hon är verkligen min självfrände, oavsett om vi bråkar eller inte så hittar vi tillbaka till varandra ! det kommer vi alltiod att göra !!! jag älskar henne mer än någonting annat och det hoppas jag att hon vet !! hon är världens finaste och underbaraste på denna jord <3 hon och jag friade 5 år & 10 månader i torsdag, <3 som JAG kommer ihåg, hihihi !!!

älskar dig G-L <3 !!!




I SEE YOUR TRUE COLORS, AND THAT'S WHY I LOVE YOU



ÄLSKAR DEN LÅTEN! Den låter inte så värst bra i början men i refrängen är den så skön , och högt ljud ska man ha ! åååhhh <3 !!!!!!

Asså igår va de den mysigaste dagen nånsin ! Åt super god mat , fick en köttbit som va på 300 g !!!!! fyfan va äckligt mätt man blev men åh så gott ! Sen va de 1 och en halv timme kvar till bion så då bestämde vi oss för att gå till ån och lägga oss i gräset där vid vattnet under ett träd . Så där låg vi i gräset och mös,  höll om varandra pussades och bara låg och tittade på varan , så jävla mysigt va det och solen lös <3 !!!! va precis som i en romantisk film, den här låten skulle spelats då, hihi ! de ska vi göra om har vi bestämt !  Sen fick jag massa godis, sånt här godis man åt själv när man va 10 år typ , och sen popcorn på bion ! filmen va SKIT BRA ! och så rolig !!!! gash vill bara att dom ska fortsätta göra 3,4,5 osv .

Ne måste åka och pussa på min älskling nu som är hemma snart <3
Älskar dig pluppen <3

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN



Har nyss duschat och ska snart föna och platta håret! Så man blir klar i tid tills älsklingen kommer hem. Då ska väl han duscha sen hem till mamma för där har jag mitt smink sen drar vi ner på stan, vi ska kolla kläder tillsammans (mysig) Sen blir det churtstreet och käka ! Alla säger att de är så JÄVLA gott och de minns inte jag. Sist ja va där va ja typ 10 kanske, mindre ? Åt nå hamburgare och den va inte så god så de har inte blivit att man gått dit sen bara men nu ska jag försöka, tror de blir mumsigt , för tittade på menyn där för nån vecka sen och allt , nästan allt iaf lät skit gott men så dyrt ! Efter maten blir det bio och jag fick välja film, SEX AND THE CITY !!! WIHOO, Jag MÅSTE ha popcorn och såna där chips, muums !! Tänk att min älskling följer med mig på värsta tjejfilmen för min skull, så jävla gulligt !!!! Inte många pöjkar som skulle göra de eller, men min älskling är bäst <3 Världens underbaraste man kan tänka sig !!!  När filmen är slut så åker vi till stugan och myser vidare och sover där ! Kanske mysigaste dagen ever ! Och min älskling betalar allt, precis så som de ska vara hihihi ;) är han inte världens bästa pojkvän , så säg !
Jag är världens lyckligaste tjej på denna jord iaf som har min älskling, bara så ni vet så ÄLSKAR JAG MIN NICLAS HEDIN !


IM HAPPY

Fast de va ja inte för 2 min sen. HATAR när det inte går som jag vill och stackars älsklingen får ta den smällen :( men ska gå ut snart till honom snart och pussa lite på honom medans han tvättar bilen och ska föreslå lite grejer , då blir han glad ! Och självklart säga förlåt, han är ju min lilla älsklingen han <3

Idag har jag inte gjort NÅTT på jobbet , INGET ! Va så jävla lungt och inga operationer knappt, trök så dagen gick otroligt jävla segt men jag & johan smet iväg halv 4a, hiihi ! Fick ju 2 olika sorters tårta på jobbet idag ja, men de e inte alls ovanligt där. Var och varannan dag har någon med sig tårta eller något annat gott ! Så skillnad på komun och landstinget , på komun får du inte ta nått, inge mjöl, hårdmacka, maten som blir över, INGET ! då blir man skickad ner till chefen och får världens utsklänning och sparken  , SÅ JÄVLA NÖRDIGT, TÖNTIGT OCH SÅ JÄVLA SNÅLT ! Men men , och på landstiget får man ta mackor, ost, mjölk, saft ja allt som finns där ! Vi har tillochmed en kaffe och chokladmaskin som man bara kan ta när som helst, LYX ! :D Oh just ja , chefen kom till mig idag och fråga om ja hade fått schemat och ja de har ja ju men kanske blir nå ändringar sa hon och så berätta hon att de kommer bli längre än va du fått, då blev jag SUPER GLAD :D

ne nu är jag ledig tills måndag, de ni ! MOHAHAHA !

och för att göra er ännu mer avis så kan ja berätta att vi ska göra grillspett och grilla  :D Med kött och massa massa grönsaker på, de är så gott !!!! :D



Och jag vet ju att ni vill vara mig , ha min underbar pojkvän som är snällare än någonannan , skulle aldrig såra eller göra illa mig på nått sätt :D och ni vill ha vårat radhus så man kan gå ut på altan och sätta sig eller lägga sig i gräset , grilla, ni vill ha mina föräldrar för att kunna ha en stuga på norrlandet nära havet med båt och allt ! ja allt sånt mysigt :D  helt enkelt ni vill ha mitt liv.  skulle jag vara er så skulle jag vela ha mitt liv ju så jag förstår er , looooosers :D men jag är ju så jävla bäst så , ja ni förstår ju , haha !

HEJDÅ !


TUFFING

oh ja, tuffing som jag är så har jag ju klippt hela våran gräsmatta , många tänker nog nu att vi inte har sån stor gräsmatta men där har ni FEL ! Den kanske inte ser så stor ut men jooho du, och vårat gräs va ju typ 1 meter så de va SJUKT jobbigt och tog en timme ungefär och klippa hela !! fick gå med en sån här gammal utan motor, usch usch ! har tillochmed fått en stor vattenblåsa i handen nu :( ! Tänkte va lite snäll mot älsklingen som kommer hem snart, han tror att han ska börja med att klippa gräsmattan men jag är sån underbar flickvän så jag gjorde de så han slapp min lilla plupp <3 Så när han kommer hem ska jag försöka övertala honom eller behöver inte försöka , han vill göra allt som jag vill och speciellt nu när jag klippt gräset ! hihi så då ska vi åka till 9an och gå in på divas boning om de är så det heter som ligger där vid clas ohlson :) SKIT fina saker där, sen kanske ut till valbo och kika sen storhandla !! Behövs - tro mig !  Och OWES ooh älskar owes ! Ska även köpa biobiljetter till fredag :) oj mkt de blev som vi ska göra ! ne måste kila nu, tjing !

MÅNDAG


inatt kommer min mobil funka igen

så då kan jag skriva & ringa till er !



jobba om en timme
, hej !


NOSTALGI

Score Dress SEK 279, Only - NELLY.COM 

Har beställt hem den här klänningen nu :D Fin va ? :)
sen har jag även beställt hem en keps åt älsklingen , han kmr bli så sexig :D hihi

GONATT !!




Det är 88ornas student fast dom festa med oss istället på Kattas bakgård i stan ! :D
Vi sjunger nationalsången, det är Gabbi, Sofie, Helena, Jag, Katta & Kritan som syns mest :D ! 



REBOUND




ÄLSKAR DEN ! :D
Gör inte ni de ?

Man bli på glatt humör , PARTY :D !




Hittade en gammal gammal video på oss, haha va roligt och se :) Måste fan vara 3-4 år gammal !





SOLEN SKINER

oj så härligt ! Nu fixar dom frukost på altan i stugan :D Så mysigt ! Har sån himla tur att mina föräldrar har en stuga här på norrlandet där det är så jävla fint och mysigt ! Tycker verkligen synd om dom som bor i stan och inte kan åka nånstans när det är en sån här fin dag. Dom som liksom måste sätta sig på balkongen eller åka till typ boulongern för att få lite sol och trängas med alla andra människor !  Här har man liksom en stor jävla tomt, 3 små stugor och har havet några meter från stugan :D SÅ JÄVLA NICE !!!!! men som ni vet så är ju jag BÄST och ni ligger under mig så ni måste ju vistas i stan och steka på era små balkonger medans jag kan sola vart fan som helst på våran tomt  :D eller tillochmed på våran egna strand eller på våran meter långa brygga :D Och sen kan vi ta båten och åka till limö eller vart fan som helst egenligen och hoppa från båten när vattnet tilllåter :D mohahaha, so long stackars ^^
Men när det blir lite varmare så ska ju jag absolut bjuda ut mina underbara vänner och vi ska ha så jävla roligt här då med lite dricka , mat , bada och lekar ofc :D ni vet vilka ni är när ni får en inbjudan , only the VIP you know :D

FREDAS MYYYYYS

Snart åker jag & älsklingen till stugan som vanligt :) Ska bara ladda hem några bra filmer sen drar vii !
Vi ska även grilla kyckling ikväll, MUMS så gott !!!!!

hej :)


SOM VANLIGT

Myspys i stugan ikväll :D


SE SANNINGEN I VITÖGAT !

Säger bara att jag har hellre någon riktig vän och en underbar pojkvän som älskar mig än bara några vänner här och där och ingen att komma hem till . Och vet att de är måååånga som håller med och ni som inte gör det är bara för att ni är så jävla avis och vill egenligen ha de också men kan inte erkänna ! HAHA !

Och så är de ju inte alls helt fel att ha världens bästa stora systrar , mamma & pappa <3

Jag har världens bästa människa omkring mig och skulle aldrig vilja byta ut nån för alla världens pengar !
mitt liv är på topp och ni andra ligger under mig ;D mohahaha !

1 ÅR

Idag är det precis ett år sen jag & älsklingen bestämde att de skulle bli vi <3 Är så glad att jag fortsatte kämpa om honom pch aldrig gav upp fast , tro mig jag hade lust ! Men han va så himla gullig, snygg & snäll så visste att de va ett kap och de skiter man inte i och ger till andra tjejer ! Men lyckades få honom på fall tillslut med min otroliga charm ;) . Är så lycklig att jag har  honom nu, att han är MIN ! Finns ingen annan karl som är i närheten av Niclas . Han är världens snällaste, goaste, snyggaste och roligaste ! Tänk att jag fick den bästa , helt otroligt ! Jag älskar honom så himla mycket. Han är den enda jag behöver i mitt liv... Eller min familj med <3 !
Utan Niclas är jag ingenting så jag behöver honom många många år till !

Men de tråkigaste av allt är att vi inte kommer kunna fira våran dag idag då han jobbar till 16 och jag börjar 14. Sen slutar jag 22 och börjar 7 imorgon så de är bara att åka hem och gå och lägga sig på en gång , hemskt tråkigt ! Eller vi ska kolla på en film och mysa lite sen blir det sängen!! Men för precis ett år sen va ju de här den bästa och lyckligaste dagen i mitt liv men kan inte återuppleva den på ett bättre sätt, bajs också ! Men vi har bestämt att vi ska göra nått nästa vecka. Varför vi inte firar på Torsdag eller Fredag är för att jag kom på värsta idén att gå på premiären eller dagen efter och kolla på sex and the city 2 :D Men före de vet jag inte va som händer, Niclas ska hitta på nå . Gulliga pluppen då <3

Så nu vet ni det :)
Måste kolla vidare på våra bästa år nu, hej :)


Den här ska vi kolla på ikväll, passar ju in bra :D

Älskar dig , min Niclas Hedin av hela mitt hjärta <3 !!!!!!


DET GÅR BRA NU



Jobbat idag och de har gått jättebra tycker ja , går ju bättre och bättre för varje dag ! Kommer bli så himla skönt när det har gått ett bra tag och man kan de mesta, där kommer man ju aldrig att kunna allt. Ingen dag ser ju ut som den andra. Och det är ju roligt för man får ju göra så mycket för att bara vara undersköterska, eller egenligen får man göra de som en undersköterska ska göra men jobbar man inom äldrevården så blir det inte så , så de här är ju helt nytt för mig och jag blir så glad jag bara får sticka nån i fingret liksom ! Ne kommer nog bli ännu roligare senare och när man känner alla mycket bättre också. Men de svåraste är nog alla dessa sjukhustermer och alla latinska ord, känns som man skulle vara läkare för att förstå de mesta men man lär sig, jag försöker ta in allt :) Är så glad att jag har fått in en fot på landstiget nu som jag velat haft i över 3 år nu. Så det ska jag ta vara på! Så spännande också , hihi.

Ajja sen blev de en tur till syster men nu lagar jag mat ! Och senare ska vi titta på nyaste Beck - Levande Begravd ! ÄLSKAR BECK filmerna, mums ! Så min kväll är definitivt räddad , wihhooo !!

Hejj :)


!!!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE , ALDRIG SKULLE JAG VILJA LEVA UTAN MIN NICLAS !!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


ÄNTLIGEN HELG

Slutatde tidigare idag på jobbet så skönt ! Gick skit fort idag ju och nu äntligen är det helg ! Fyfan va helger uppskattas nu när man jobbar varje vecka ! Ajja ska hoppa in i duschen nu sen ska jag och älsklingen packa och dra till stugan och bo där i helgen , så MYSIGT ! Vi ska dra ut med båten när vi kommer fram och fiska, haha jag har aldrig fiskat förut och han som är värsta bra, men som vanligt kommer nog jag ändå vara BÄST, helt enkelt ! ooh kommer bli så himla mysigt juu !!!! Sen blir det fixa mat på kvällen och titta på skräckisarna jag laddat hem..

Stoic
Alice in wonderland
Scar
Apan
As good as dead

Är våra filmer ihelgen & mer kommer :D

Vi hörs !

FILMKVÄLL

Igår efter Hanna varit här på besök åkte jag & älsk till stugan och mös med att vi lagade god mat tillsammans, tog en öl, kolla film & dippa chips & grönsaker !  så jävla mysigt <3 Vi hann bara titta på 2 filmer för båda va 2 timmar långa. Först titta vi på Kick-Ass , en helt okej film. Inte så bra men inte dålig heller, visst skratta man ibland så helt okej ! Sen bestämde ja att vi skulle se Wedding crachers , vet att den är 5 år gammal men nu äntligen såg jag den :D den va skit bra tyckte ja men älskligen somna han ! Sen gick vi båda och la oss vid halv 2 ! Vid 13.00 kom mamma med hennes goda smörgåstårta för Nina fyller 23 idag, GRATTIS ! Kom lite folk sen åkte vi hem.. Alldeles  nyss laddade ja hem massor av nya filmer, så de verkligen en filmkväll till !!! Tror dom är bra, dom såg väldigt bra ut ;)


LEDIG

 Dolly 5 299 kronor, Nelly Shoes - NELLY.COM

 
Dom här skorna är mina :D Visst är dom snygga då ???
I LOVE IT !

Har nyss solat med syrran och nu sitter jag hemma hos mamma och har ingen aning om vad jag ska göra ?!
Så om nån vill hitta på nått ring eller smsa ! Jag är på på allt !

Heeej !

GODNATT

NU ÄR JAG LEDIG 2 DAGAR , wihoooooo!!!!

Imorgon efter älsklingen jobbat så ska vi ut till stugan och sova där , det är så JÄVLA mysigt :D
Tända brasa , äta god mat, mysa med film med inga folk så tättintill och bara mörker, ooh i love it !

Ne nu ska jag hoppa ner i min underbart stora 180 cm's säng !!!

just ja, jag kan inte skicka sms eller ringa alls på min mobil numera, bara så ni vet :) Men ni kan jn ändå höra av er till mig  !!

Puss och godnatt allihopa , dags för myspys med min snygging <3

ME AND HANNA THE MOUSE



Det där är min & Hannas låt, hahaha ! Den spelades ofta i lördags på crusingen när vi åkte mackans vern ! Fyfan va roligt vi hade det asså !!! Åkte på race , sjöng som galningar & hade allmänt jävla roligt !!! Det va jag , hanna, åke, hedlund , mackan , han som körde & 2 tjejer till ? va nån mer men kommer inte ihåg va dom killarna hade för namn :P ! Fast på crusingen satt vi 17 st i vernen, liiiite trångt men jävligt roligt ! Kom hem vid 4 tror jag, skulle lätt göra de igen ! Men nu ska jag & hanna också köpa en vern, wöööw ;D !

ajja , nu till de viktigaste !
PEACE AND LOVE biljetterna har anlänt hem till mig nuuuu !!!!!!!!
Ohh så nice ! :D den här låten kommer spelas om och om igen på den festivalen, eller hur Hanna , haha !

ska åka och jobba om 2 timmar sen är jag ledig 2 daaagar, :D:D:D:D:D

HEEEEEJ !

SKÅL 2



Titta vilka roliga jag hittade på systemet idag !!! :D
Cid är kaktusk & lime och den är väl ny ? eller är det jag som aldrig sett den, dricker ju inte Cider egenligen . Men nu när jag såg dom här nya så va ja tvungen att testa på :D aah så nu vet ni det . haha !

Heej hörs !

NORGE

Nu har jag och Älsklingen bestämt att vi ska åka till norge och åka på trollstigen i sommar , mysigt va :D ? Men vill ju så gärna ha med min bilbo då , skulle ju vara sjukt mysigt :( skulle jag få min lilla gofis nu som jag har velat haft i flera år så skulle jag inte vela ha något annat i hela mitt liv !skulle vara så jätte mysigt , tänk er. Jag , bilbo och Älsklingen tillsammans :)

SKÅL

här sitter man i stugan nu och myser med en iskall öl i handen, så gott!! Ska snart göra tacos , sen ikväll blir det mys med 2 filmer vi hyrt! Shit va längesen det va man hyrde filmer. Fast kommer ihåg senast jag hyrde och det va den 19 maj med niclas , samma dag som vi blev tillsammans :D aja, imorgon är det fest hos aziz ! Vi blir väl runt tolv st , nattpersonalfest :D han ska iaf bjuda på mat , mums! Sist han gjorde mat va det skit gott iaf!! Sen blir det crusingen då , jag och hanna! Vi ska åka med någon av vernarna , markus antagligen :D kommer bli ruggigt roligt ! Ne måste dra nu , hejs :D

GODMORGON

Hejsan :)

Nu ska jag åka iväg till mamma för att gå ut med Ozzy sen ska jag sola och efter det åker jag ut till häsun.
Senare ikväll ska jag till stugan och mysa :D ska ju sova där ! Wiiiiiiiiiiiie .

Puss

PaL , HERE I AND HANNA COME !

hahaha jag är värdelös på engelska . äre rätt ? äsch skit samma ! :P
Vi har iaf köpt biljetter nu och dom kommer till mig om nån dag ! Äntligen festival som jag sagt så länge !
fyfan va roligt det kommer bli ! ni andra kan ju sitta här hemma och tröka medans jag & hanna gör festivalen så jävla osäker ;D ! vi kommer ÄGA den, wöööh !

Ska mysa med älsklingen nu , DE NI ;) ! avis ? I Knoooow .. :D


MKT BLIR MKT

Så fort Hanna kommer hem från sin mami så ska vi boka PAL biljetter :D
vill göra de nu, hihihiihihihihi.

Vill att älsklingen ska ringa nu.. Han har jätteont i hjärtat och fick de igår ikväll.. Imorse kunde han knappt kliva upp ur sängen men den dumma fan gick till jobbet ändå :( ! Tvingade iaf honom imorse att ringa till HC och be om en tid för han måste kolla sitt EKG nu ! är jätteorolig . Man har ju inte ont i hjärtat bara sådär.... hoppas de inte är nått !!!


SÅ MKT KÄRLEK TILL DIG




Du är allt jag behöver i mitt liv, utan dig är jag INGENTING.
Du är lika viktig för mig som luften är för våra lungor.
Med dig vill jag leva hela mitt liv med, Och jag bara hoppas & ber att du vill dela ditt liv med mig.
För det finns ingen som är lika speciell som du är.
Jag Älskar Dig, Niclas Hedin
<3 !


HIT&DIT

Kom hem vid 2 efter att flängt runt med T. Då gick jag iaf dirr till tvättstugan och tog en tidigare tvätttid så nu tvättas de för fullt ! Gick hem och blev så äcklad och irriterad på all disk som va till taket och grejer ÖVERALLT i huset ! Så jag diska allt, plocka undan , dammat av och plockat upp kläderna och hängt upp dom på galjar igen ! Snart ska jag springa till tvättstugan och ta ur de blöta och slänge in de sista och täcket . det är så JÄVLA skönt att få allt tvättat. Blir hem efter igen då och börja med maten så den blir lagomt klar tills älsklingen kommer hem från jobbet. sen ska jag bara slappa tills kl 7 då det ska tränas , kickbox jag & syster :D ! Kanske hanna kmr på kvällen och glor film med mig ? får se !

ajja, nu måste jag rusa igen !



Hanna - papper & penna !

Fläskfilegratäng m. Svamp & Bacon

Ingredienser
600 g fläskfilé
3 tomater
1 pkt bacon
1 stor burk champinjoner
5 dl grädde
3 msk sötstark senap
2 vitlöksklyfta
Kalvfond
Riven ost


Bryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Stek champinjonerna. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Bryn på båda sidor i stekpanna, salta och peppra.

Skiva tomaterna och lägg i botten på en smord ugnsfast form. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över.

Vispa ur stekpannan med 5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond. Salta, peppra och ta en nypa cayenne om du vill ha de lite starkare. Rör ner bacon i såsen.

Häll såsen över allt i den ugnsfasta formen och strö över den rivna osten. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter. Grädda tills det fått fin färg. Servera med ris och sallad!

 

KLUMPIG

Igår så va jag barnvakt åt teo nån timme.. Eller jag & Hanna . Vi bestämde oss för att gå till lekparken hos mig med en filt och sätta oss o sola medans Teo lekt med alla andra barn i området. Och helt plöstligt så ramlar han in med huvet i ett järnrör ! och de såg ut att göra väldigt väldigt ont ! då han bara springer och springer och helt plöstligt in med huve i jörnröret, usch :( han börja såklart stor böla vilket jag förstår ! och när jag skulle kolla på panna hans så såg det ut såhär :

Ser ju hemskt ut på min lilla älskling <3 ! men nu ser den inte ut sådär längre nu är den 10 ggr så större :P . Lilla klanten min. Men inte surar han för det !
haha just ja , helt plötsligt så sitter han och trycker med fingrer på bulan och jag frågar va han gör, då säger Teo : jag måste trycka tillbaka den. HAHAHA jag och hanna börja gapskratta ! ur den där lilla munnen kan vad som helst komma, så GOOO !<3

Ne nu tänkte jag gå och ändra tvätttid till kl 1 istället. höörs heej !!
ska bjuda på en bild på min snygging ;)





MOVIETIME

Så jävla dåligt att Tankafett har lagt ner. Men tur att man kan ladda ner från en annan hemsida som är lika som tanka. men ajja, har laddat ner 2 filmer nu från 2010 !
Egde of darkness  & änglavakt ! Så ikväll ska jag & älsk bänka oss framför tv :D

TEOLEOLEY

Snart ska jag åka till min lilla prins och leka lite ! Ska höra av mig till Hanna också. Sen vid 4a kmr älsk hem och vi ska mysa :D oh nee vi ska testa hans , öhhm.. en rund grej med sladdar på till bilen iaf :P

så nu vet ni om min dag, spännande va ! 
ne ska ringa AC nu, heeej !


MOTORER ÄR MIN GREJ ;)

Har nyss tagit ett bad och nu ligger jag i sängen och kollar på en film på 1an ! hahaha  *tant* .
Älsk ligger i soffan och sover och de har han gjort sen 8a :P tänkte gå in och väcka honom sen..
Vi har iaf varit i Hedesunda idag en snabbis. och vi ska, hör och häpna, köpa cross ! en till han & en till mig :D så spara spara ! har ALDRIG åkt de nån gång men nicke tror att jag fixar de på engång då jag är bäst på allt annat som han säger ;D han älskar när jag kör bil för jag är så duktig , hihi ! när vi då va i hedesunda visa han mig massa skogsvägar som han åkt på och de såg ut att vara så roligt i mitt huve iaf ;) skulle nog tycka mkt bättre om skogen än nån jävla bana som är samma sak hela tiden. Ne ni nu vill ja ut och testa , jag är nog grym som på allt annat :D

så nu vet ni dwe ! TJING .

MÅNDAG

De där mötet gav mig inte ett jota. men nu är det gjort, nice !
Gick till mamma efteråt iaf och här sitter jag nu. Vet inte vad jag ska göra.. Tror jag ska gå och mys med lilla ozzy . Sen när klockan är 4 så kmr min beejb och hämtar mig och vi åker till häsunda ! Han trodde han skulle få komma undan den lilla myran men icke !  här är det jag som bestämmmer ;)

ne nu ska jag höra av mig till ann-charlotte, hejs !


SÅ ÄR DET

 Varför ska jag sitta och bita ihop för att han inte ska lämna mig... Jag är hellre den jag är och är ensam då än att vara nån jag inte är och vara olycklig för att jag itne ska kunna säja vad ja känner för att jag ska vara rädd att han ska lämna mig ? och ja har ALDRIG sagt att han inte är snäll ... jag blir riktigt irriterad när ni skriver att jag ska tänka på att han kan lämna mig och att han är så snäll och att jag ska bita ihop.... jag är den jag är och gillar han inte de så gå då... och skulle han inte gilla min personlighet som han gör så skulle nog inte han förlova sig med mig tex.. eller ännu bättre, han skulle gått för 1 år sen..  snälla jag av nån vet hur MITT förhållande är och hur vi har det...


och såklart jag skulle bli hur jävla ledsen som helst om Niclas lämna mig.. Men inte skulle jag ändra min pesonlighet för det... Och vi kmr ändå aldrig lämna varan för vi älskar varan och så är det me det.
 och vi har de bättre än nått annat förhållande ! Vi bråkar som ALLA ANDRA , men löser det också lika snabbt.


GO FOR IT

Igår började jag & älsk prata om hans STÅENDE mustang som bara står och står ! Blir så arg, för hade jag haft en sån bil som man får så mkt pengar för så hade jag fixat den på engång om jag skulle kunna som älsklingen kan men han är för lat min lilla prins ! Men igår sa jag åt honom på skarpen och ska tvinga ut honom efetr jobbet och fixa lite ! Bara typ 2 grejer som ska fixas om de går som vi vill och de kmr de ju säkert, min bäbis är bäst på bilar ju :D så nu ska den fixas så man kan åka med den, typ jag & hanna  :D

Den är ju ganska snyggful ändå ;D
okej, häftig !

TRÖTT SOM SATAN

Vakna i stugan imorse och va bara att gå ut och städa i hela området, jobbigt ! men sen belönades man med grillad korv ! Annars har jag inte gjort så mkt , somna på soffan hos mamma medans Nicke la golv i mitt gamla rum ! Har iaf nyss satt kycklingen i ungen och snart blir det mat, är aphungrig !!! Sen blir det film och mys i soffan :)

HEJ !


INTE SÅ SUGEN

Ne ni det blev inge mys. Köpte läsk och godis. Tände massa jävla ljus , satt på en film och så somnar han.. Som vanligt.. Det är inte så jävla roligt när man försöker göra det mysigt och så här blir det jämt ! Nu skiter jag i dom här jävla hemmakvällarna .. Aldrig igen. Dom uppskattas ju ändå inte! Hädan efter blir det party med brudsen :D dom kan man alltid räkna med !

STUGMYS

vi har nyss ätit kinamat, muums ! Men nu ska vi hämta min bärbara data ( har massa skräckfilmer på den) och åka till stugan och mysa med cola, chips & godis ! så mysigt att vara där <3 :D

ne måste dra, höörs heeeej !
<3 Niclas Hedin <3


RSS 2.0