IT'S ON!



Härliga låt :D Har nyss varit en 3dje sväng på systemet , haha så nu är allt klart, vi har även handlat allt till ikväll! Kommer bli kanon, kmr bli så roligt !!! Ska göra super goda drinkar när ja kmr till stugan, hoppas på att dom är goda iaf, haha.

Ni får ha en sån bra sista april :D Tjing!

WIIIIIIIIIIE

Fin väder men blåser kallt, tråkigt! Köpte ju infravärme igår men funka ju knappt, skit saker !!!!! USCH skulle behöva en till, fanns ju en på clas ohlson som man ställer på bordet, skulle vara nice! Men ajja får väl sitta på vinterjacka imon då, kul. Iaf så åkte ja sen hem och städa och har äntligan städat klart! Nu kmr Niclas bli glad :).

Har ju gjort om i vardagsrummet, så tänkte visa er :) älskar ju turkost som ni kanske kmr märka :P
Skit dåliga bilder dock.









Fint va ? :)


SISTA SISTA

MIN LÅT :D WÖÖÖÖW ! Kommer spelas mkt på lördag! PARTY!


På sista april blir det lite party i stugan ju med grabbarna och brudarna ;)
Hittade en drink idag som vi måste testa!! Frozen watermelon margeritas heter den, verkar ju skit god!

för 6 person:

9 cl socker
9 dl vattenmelontärningar
3 st limefrukter
1,25 dl tequila

Träna en vattenmelon i tärningar och frys in bitarna. Lägg dom sedan i en mixer och mixa tillsammans med sockert,limen och tequilan! Servera iskall! Ha glasen i frysen innan.


Ser ut som daiquiri :)

Sen ska vi ju också såklart göra strawberry daiquiri, MUMS va !


Och så ska vi grilla grillspett :D


Ska försöka få med mig Annica också då hon måste komma ut ha roligt med oss :D !
Imorgon ska jag även åka och köpa infravärme då jag vet att det kmr bli lite kyligt på lördag och man vill ju vara ute så länge som möjligt då det kmr vara skit fint väder så det ska införskaffas !!!


GOD KVÄLL

Nu har vi bestämt vad som händer på sista april iaf :)
Det blir stugan med båt, solning, drinkar och grillning tillsammans med Älsk & Bror!
Vi ska ju göra strawberry daiquiri, mojitos och pimpla öl hela dagen, hoppas på fint väder för då kmr det ju bli as nice! Vi ska käka grillspett på kvällen, mumsigt va?
är ju inge roligt ändå om inte det är värsta hemmafesten i nått hus så inga grannar stör typ, som det var hos Simon 2009! Det va den roligaste daagen i mitt liv tex, då va de ju sista april liksom. ajja tur att minnerna lever kvar.

Iaf så ska jag till sängen nu och ringa till min sambo Malin och höra hur det går för na med städningen, tkr synd om henne , stumpan :( !

Oh förresen, Hanna skicka sms till mig nyss, har inte hört ett ord från henne på över en vecka och vi brukar prata varje dag minst! Så det gjorde min dag, pluppan då <3 :D

Och snart kmr det upp en ny design på bloggen, förhoppningsvis inom kort! Jag lääääääääängtar!!!!!!!!!


DRYGT

Vill så mkt just nu. Men vet inte vart jag ska börja ?!

Vill ha ett staket så man kan ha altan dörrarna öppna utan att vara rädd att Bozz smiter. Sen vill jag fixa tomten här med att plantera nya blommor, buskar m.m. Men allt skiter sig verkar det som. Hittade ett skit fint staket med allt för 2 tusen men neee självklart är man ju för seg så nu ger jag fan upp orkar inte! Hittade även en hundkurs jag vill gå på men det tror jag kmr lyckas med iaf, haha.

Iallafall så har vi sovit ute i stugan sen i torsdag och det har ju varit UNDERBART väder hela tiden och älsk som köpt båt så den åkte vi med hela tiden , solade i den , fiskade i den och drack öl - mysigt! Åkte till en öde ö och solade och Bozz utforska den hihi. ajja vi har haft det ap mysigt iaf och röd som en kräfta har man blitt som vanligt! Men helt värt det! Malin kom ut igår och sov över också, hon kände sig så ensam :P

ska ut nu, tjing!!!

UNDERBARA ÄLSKADE <3



Min min min <3 Så unnderbart fin låt, urskön röst på karln också!
Höj på högsta volym, lyssna och njut!

Nu blir det skräckfilm i lillstugan, tjing :)

HJÄRTA





du är för evigt saknad och alltid älskad, K.W<3


ONSDAG

Dagen började med att Wille & Teo kom hit och dom är fortfarande kvar, mysigt :)
Malin åkte till stan o lunchade så jag saknade henne där ett tag faktiskt. Men hon kom tillbaka med sån där GB glass klassiker paket som jag älskar, vattenmelon som jag älskar och ramlösa vattenmelon som jag älskar :D hihi söt va ?
Har spelat tvspel med Wille ett tag nu och nu ska jag börja städa till Niclas kmr hem.

Åh det regnar, :) !! Har altandörren öppen så man hör hur regnet kommer ner på altantaket, skit mysigt :)

Hej!


MÅNDAG

Var typ vaken hela natten för att jag var tvungen att troka upp diarre och släppa ut bozz då de spruta i rumpan på honom och efter alla ggr han bajsa så var ja ju tvungen att duscha av honom då de fastnar i hela pälsen. Så de va min natt det. Gick upp halv 11 och då var Malin redan vaken och käkade frukost så vi gick ut och satte oss på den omöblerade altan i solen och prata sen vakna Nina till liv så kom hon ut. När klockan blev 1 så gick vi över till andra altan och fortsatte solningen där, satte på massa musik då malins fönster är vi den andra altan och hon har värsta ljudanläggningen , haha så de va hur mysigt som helst, va ju stek hett! Nina gick till Ica och köpte läsk och glass så vi kunde svalka oss. Var så mysigt asså! Sen bestämde jag och Malin att vi vela äta på en uteservering så vi väntade på Niclas sen åkte vi. Skulle äta på Lam's men där hade dom ingen jävla uteservering än så vi gick till olles för där hade dom fönstrerna öppna så det va väl typ uteservering, haha. Va inte alls så god mat, Malin bjöd mig förresten. Gohjärtat då! Kom hem vi halv 8 och då blev det film sen lite Zombies. Efter gick älsk in och sov och jag och malin myste i soffan tills efter dr 90210 sen lämna hon mig, buhuuuu! Hatar att sova själv, usch ! Vill ha en nattekompis.

Iaf så hittade jag 2 pärmar som jag fick av mamma för längesen som ja hade bett om så nu ska jag fixa dom, ena pärmen ska vara för räkningar, obetalda och betalda så jag har nån aning om vad ja betalar och inte och sen den andra pärmen ska bli Bozz pärm om hans vetrinärbesök/kostnader,stamtavla och allt sånt så jag har ordning och reda :)

Vill att det ska bli lika fint väder imon så man kan sitta ute och sola, lyssna på musik och mysa! Men Malin jobbar -.- , Hanna är bara dum :( och Nina med! hihi :P

I helgen är det ju påsk och vi ska vara i stugan hela påsken! Kmr bli så super mysigt. Älsk ska åka och titta på en båt imon, wiiihooo! Ute och åka runt, sola och fiska. Kommer ju bli awesome!

Ajja nu orkar jag inte skriva nå mer skit :P Hejs!




SÖNDAG

Dagen började med att vi städade lite här hemma sen åkte vi till stugan och mös i solen, så underbart!
Så oerhört skönt att ha en stugan på norrlandet, vid havet som man kan åka till så man slipper sitta i en lägenhet eller på någon balkong . Fast här hemma har vi ju 2 altaner och egen tomt så vi har ju det väldigt lyxigt, mohahaha till er andra! Iaf så har vi myst som fan o blivit röd i ansiket som jag alltid blir ;) Sen grillade vi lite korv och fixade lill stugan som vi ska bo i nästa helg när det kmr vara 20 grader varmt och super soligt ( som det ser ut nu iaf ). Vill fixa en båt också så ja hoppas verkligen att vi har nått o åka i helgen, wöööööw!

Förresten så tkr jag att du är lite omogen som håller på som du gör. Stå för det och låt det stå.

Nu äre Big Brother så hejs! :D

Haft en underbar daaaaaaaaaaaaag !


UNDERBARA SOLIGA DAG!

Skit nice väder idag då! va i stugan med vovvarna, solade och bozz badade :)
sen hämta vi hanna o malin och vi åkte hem till mig och grillade, så jäkla mysigt vi brudar bara liksom :D och så jävla varmt och skönt!!!!!!!!!!!!! sen nu sitter vi här och flyttat lite mer saker från malins lägenhet hit! fick även låna hennes skit snygga turkosa gardiner, så nu är det skit snyggt här! Den turkosa mattan fattas bara sen så!

Ajja nu sitter vi alla vi 4a och kollar på BB sen ska vi kolla på skräck film, håller på att ladda ner 2 st nu, och dom ska sova här! MYSPYS <3

imorgon blir det gavlegårdarna o kolla jobbchansen sen ut o soooooola :D

puss

VÅREN

Sitter på altan nu i solen och myser med min vackraste Bozz och Pysen <3 Så jäkla mysigt att bo här , synd bara att det är genom Gavlegårdarna. Iaf så har jag och syster varit ute i skogen med vovvarna, så varmt så vi höll på att dö faktiskt men det är bra att solen är framme. Sen åkte vi till City Gross och jag köpte Älgkött och vanliga köttbitar 2,1 kg för bara 64 kr. De ni ! Det va nån kampanj så nu jävlar ska de grillas, har gjort egen marinad som köttet ligger i nu, delicious!
Städade och diskade som tog evigheter eftersom det var sjuuuuuuukt med disk , usch! Men nu äre gjort så det ser fint ut här hemma. Ska städa ur gästrummet nån dag här så Malin får plats då hon ska flytta hit :D Gash va roligt va, ja längtar!

Väntar på att älsk ska komma hem så han kan dra o träna så han kmr hem nån gång så ja får mat! Har inte ätit nått på hela daaagen , buhu! Förresten så kommer barnen till oss i området och plingar på och frågar om dom får gå ut med Bozz. Först var ja lite skeptisk och sa nej men sen gav ja dom en chans och det gick ju super, dom va ute i timmar så skönt med lite extra hjälp såhär , hihi. Dom är jätteduktiga med honom och om dom tkr det är roligt så varför inte ? :)

Ajja måste gå nu, Puss :)

MÅNDAG

Hatar måndagar precis som alla andra, vet inte varför men så är det.  Just nu så sitter ja ute på altan med täcke och grejer, super myspys då det är varmt ute fast inte någon direkt sol.

I lördags så var Niclas kompisar här och grilla och drack. Själv satt  jag inne på vårat sovrum då jag inte vela vara "ivägen" för grabbarna när dom väl får komma hit och dricka med Niclas så iaf så käkade dom och tydligen så fanns det en köttbit kvar som var älgkött som Jimmy hade med sig och den kom Niclas in med och sa att jag lära smaka. Ovan på köttet hade Jimmy gjort sån där smör som man har på kött så det smälter och blir skit gott och de där hemgjorda smöret va så jäääääääääävla gott och inte på tala om älgköttet! Asså jag har aldrig ätit nått godare! Mums ! Så sen dess har jag bara suttit och tänkt på det så nu ska jag ut och skjuta en fet älg typ, mums!

Ajja, ska ut med Bozz nu vi hörs :)


NATTI

Saknar och tänker.

Längtar tills Hanna kommer hit imorgon så jag får prata med henne!

Kram!!


SNACKA OM PERFEKT DAG!

Vaknade åkte direkt ut till stugan och sola med syrran hanna bozz och ozzy! fyfan va varmt odet va, underbart !! Sen vid 5 åkte vi och handla kött , potatis gratäng och godis m.m. Och när vi kom hem hade älsk städat hela huset, snacka om man blev glad. Jag och hanna gick till förrådet och hämta utemöblerna och nu sitter vi här i våran utemöbler på altan i solen och alla har en öl i handen och grillen är tänd samtidigt som vi har tomas ledin på högsta volym - UNDERBART ! Hundarna och katterna ligger här brevid och myser i solen <3 älskar mitt liv!!!!!!!!!!!


LIVET BLIR LITE LJUSARE




D-A-D kmr på rockklassiker kryssningen :D WIIIIHO !
The playboys kommer spela vilket var ett rockband som spelar covers tror jag det var och massa rockkaraoke :D Fatta va härligt! Rock kan ju vara den bästa gener som finns, så jävla härligt. speciellt 80tals rock, ååh! Och riktiga rockare är ju så jävla roliga och härliga haha :D Kmr ju bli awesome!!!!!! Me and my friends kommer äga båten, vi kommer sjunga och röja och få hela båten i gunging! Vi kommer dricka och ha så jävla roligt, fan va jag längtar! Börjar dagen med bärs hemma sen vidare på bussen där vi kommer festa loss sen kmr vi på båten, wiho! Jag vill åka nu ja eller va säger ni kalkooooon?!!!

Ses :D


BAD DAY

Sket sig på banket vilket jag förstog. ska aldrig mer ha drömmar, ALDRIG ! Så bara därför har jag klickat hem 3 böcker för att trösta mig med.

1. träna & tävla med skydd - en bok om att träna hunden att skydda sig själv, sin förare och sin flock.
2. nosarbete - en bok om spår och uppletanden.
3. rallylydnad.

förstå va roligt jag och Bozz kommer ha det och han kmr bli så duktig :) <3

har städat och nu ska jag laga mat, hejs!

GULLEFJUN

Dom här sakerna kom älsklingen hem med som han köpt till Bozz :D Hur gullig är inte min finaste?
<3


SJUKLING

Igår så låg jag hela dagen och mös med älsk sen vid 21 bestämmer vi för att åka och köpa pizza och då ringer Hanna och frågar hur sjuk jag är typ och om jag inte kan komma in och jobba då det fattas. Snäll som jag är fast jag var sjuk så gick jag till jobbet och jobbade! Emelie festade så henne kunde dom ju inte ringa. Iaf så höll jag på att svimma ett antal ggr typ men natten gick. Jag ringde på morgonen till PFV och säger att jag fick hoppa in pga sjukdom. Och dom va så glada och tacka mig så mkt för att jag hoppade in så snabbt en fredag kväll fast jag var sjuk som jag hade talat om för dom tidgare på fredan när dom ringde. Fick man nå mer positivitet från nån? NEJ bara massa gnäll, tkr det va dåligt faktiskt.
Ajja inge mer om det. Hanna skjussa hem mig när vi sluta och jag somna som en stock och vaknade halv 3 av att älsk kom och hoppa på mig och berätta att mustangen blev såld, YEEEEAH! Efter så gick vi upp och spelade ett parti Zombies och nu sitter vi här. Känns som jag är magsjuk typ, mår illa då och då, hostar och nyser praktiskt taget sönder min hals, gör fruktansvärt ont och så snorar jag som en apa, uusch! Men ikväll ska vi mysa och jag ska definitivt inte jobba förns jag är frisk då det var sjukt jobbigt. Så ikväll blir det tacos som jag fick beställa, mums va :D

Måste gå nu, vi hörs puss !


RSS 2.0