JÄVLAR va arg jag blir!!!!!!

JAG HADE MIN MOBIL I NÅGON JÄVLA DOCKSTATION HELA KVÄLLEN SÅ FOLK GICK OCH HÖLL PÅ MIN MOBIL HELA TIIDEN! JAG HADE ÄVEN BERÄTTAT FÖR MINA KOMPISar OM DIG , ATT DU VA SÅ JÄKLA SÖT BLA BLA BLA ALLT  OCH EFTER DE SÅ SKREVS DE KNÄPPA SMS TILL DIG FRÅN MIN MOBIL MEN VILKET DU INTE FATTAR ATT DET FAN INTE VAR JAG!!!!!!!!!!

jag tycker VERKLIGEN INTE att jag är gävles snygggaste brud tex så skulle ALDRIG falla mig in att skriva så om mig ens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PATETISKT ju! sen att du tror nå helt annat är tråkigt för mig och att jag bett om ursäkt. så jävla tråkigt men så är livet.

håll käften om allt hädan efter och ha alltid din mobil brevid dig, helst i handen!

åååååååhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¤¤%66983534%#¤%#¤TEIgp'ojmrekölyn'å6v rouhyfgbmlöv

hej

i lördags blev det ju Halloween fest hos Desirée på Gävle strand, SJUUUUKT fint dom hade i lägenheten asså, grymt avis! Gå in på hennes underbara blogg när ni ändå håller på (tryck på namnet).
Efter förfestandet där så drog jag och Emma ner till interpool, fick skjuss av Marran! Så jäkla snällt! På interpool va det sjukt mkt folk men det var inte så roligt som jag hade hoppats, Emma försvann med Anna någonstans så då drog jag hem, somna på 2 sek :). Helt ok kväll förutom alla jävla cp sms nån skickade, sry!

Nu ska jag snart byta om och fixa midå jag ska dra till IKEA och förhoppningsvis köpa lite möbler till lägenheten som jag flyttar in om 2 veckor. jag längtar sjukt mkt och jag känner på mig att dom här 2 veckorna kmr gå väldigt sakta. Det brukar ju gå extra segt så fort man längtar till nått.
Sen blir det ju owes också, man hittar alltid något fint där! :)

Och såklart är ju jag dunder förkyld :( stackars mig!

Puss!

Söndagsmys

Ska åka och hämta en hemlig person och sen ska vi mysa till Beck :D hihi

Puss


Skit

Som vanligt ska jag sumpa allt! Och hädanefter ska jag inte låta någon hålla min mob! Skit skit skit skit skit skit skit skit skit!!!!!!!!!


Ett jävla åkande!

Började med att dra till Västerås för att dumpa av syrran där och sedan åka hem igen! När vi väl kom till Gävle så kollade vi på idol av de lilla som va kvar sen drog vi ut med bilen igen och åkt runt runt och kollat på fyllon och även skjutsat ett par st :) skönt och veta att man kmr vakna upp pigg imon! Hihi! Träffade ju även på fröken jutterström! Va skit roligt , hon tog mitt nr :) sen blev boss helt kär i Kim så hon fick åka med oss hem till Anderberg där hon hoppade av och gick hem, boss blev förkrossad ;) nu ligger jag och boss i sängen och myser iaf! Är trött efter över 30 mils åkande! :) men de har varit kul då jag och Emson pratat om allt och skrattat :)
Kan berätta att hon är världens finaste! Har alltid roligt med henne och så fort de händer något roligt,hemskt,tråkigt,mysigt så är hon den första jag ringer! :D <3
Aja, imon är det våran tur att vara fyllon , hihi! Hoppas att vi får fint sällskap av grapparna bara :p

Pöss!!!!


Skit

På karlar!


Godmorgon!

Somna nog efter 23 igår men har sovit som ett arsel då jag vaknat till och från under hela natten! Vaknade sista gången halv 7 och kände att jag inte kunde somna om så gick upp klädde på mig och tog mig en promenad på 40 min med Boss. Nu sitter jag i soffan med 4 hundar och har ingen aning om vad jag ska göra! Vill åka hem och platta håret :p får se om jag går på halloween festen, har ingen hundvakt till Boss så blir nog en lugn helg!

Ne nu ska jag diska tror jag så de ser fint ut innan jag drar hemåt!


Jobbigt läge

Ikväll ska jag somna, har inte sovit mer än 5 timmar per morgon :p somnar ju vid 8 och går upp vid 1 ! Sjukt drygt!!! Men ikväll ska de gå!

Jag vet en sån sjukt snygg karl och det är frustrerande!


Kanske dags?

Och ändra headern eller va tkr ni, haha :D måste ta nya fina bilder på Boss bara så ska vi fixa nytt sen utan "pappa" :D

Pussss!!!


Snart är det helg!

Sitter i duschen nu och kan tala om att det är så jäkla skönt!
Ska snart gå ur och fixa mig om jag hinner och har orken för att gå ner på partyqueen och köpa fångdräkt ! Annars blir det imorgon innan vi drar till Västerås :) ska spela COD hela kvällen idag iaf! ;) hööörs!!!


Halloween fest

Är ju bjuden till Gävle strand på värsta halloween festen hos gulliga Desirée :D kmr bli så jävla roligt! Vi är väldigt sent ute så de får bli något simplet! Jag och emmson ska vara fångar så vi ska sitta ihop hela kvällen :D längtar dom fan jag!


Oh yeah

Äntligen köpt mitt ps3 idag!!! :D blev guitar hero och Singstar med :D så nu ska vi spela och redan spelat black ops och de sitter i benmärgen än ;) så jävla roligt!!!

Nu ska ja umgås vidare med emmson! 9puss :)


drömmen



asså ni kan ju inte säga att karln är ful elller??!?!?! han är ju kanske en av världens snyggaste ;)  och i den här videon är han ju bara för mums! och han sjunger som en gud ;) ! haha mina vänner vet att jag är helt galen i killen men de är ju iförsej halva världen ;)

Just ja! jag har fått hem säsong 2 av Glee nu så nu håller jag på och kollar på 3 olika serier samtidigt, jä'tte svårt och jätte jobbigt att hålla kolla på alla men kan ju inte sluta heller!!! nu måste ja kolla vidare, tjiiing!

längtar



Linni är väl grym ?! :) Jaja jag vet att hon gjorde bort sig grymt med Eric's låt men denna gör hon ju hur bra som helst!

jaja iaf, jag funderar på att åka till IKEA här någon dag och inhandla lite saker. Hyllor, tvbänk, matbord & v-rumsbord :D det kmr bli så fint hemma hos MIG! :) längtar tills ja får flytta in :D Jag & min älskling Boss <3 !

Puss!

Trött!!!

Sover så sjukt jävla dåligt!!!!! Så nu är man as trött. Är i bomhus och glor tv just nu iaf.

Han är ju bra söt :))


Mumma

Har skådat en jäkligt snygg snygging idag , ni skulle förstå mig om ni såg han haha. Nu är vi iaf på väg ut till skogen för hundarna ska ut sen får vi se va som händer :) puss


Hejpa!

Nu dricks de öl här! Snart vidare till Tobias ! Ting!!!


Lördag

Igår blev det nyktert med mys i stugan med Nina Elin och Emma :) sedan gled vi runt runt i härja :D somna inteförns efter 4a på natten så gick ut med boss då en stund sen sov vi enda till halv tolv och då tog vi en lång prommis :) idag kanske de blir dricka lite, Jaana vela ha boss så ska ja sitta hemma sj för? :) men vi får se!! :D längtar tills om 2 veckor jag!!!

Puss hej


Ibland känns de jobbigt..

Tänker tillbaka hur allt va. Jag ångrar hur jag va, hur jag betedde mig emot honom, jag ångrar det så oerhört mkt! Jag fick min chans med kanske en av världens finaste karlar och jag sumpade allt så jävla styckt! Men gjort är gjort men jag vela visa en sista gång vem jag egentligen var men han hade såklart lessnat. vilket är förståeligt ! Man inser inte vad man har eller hur illa man betet sig förns allt är försent! Vilket jag verkligen har lärt mig nu kan jag ju lova!!!!! 1 juni miste jag verkligen det som var guld värt för mig och jag är frtf ledsen och kmr nog alltid vara ledsen för det, för ingen har någonsin betytt så mkt för mig någonsin. Han kmr göra någon annan väldigt lycklig och hoppas hon uppskattar och tar vara på det! :) för är han lycklig kmr jag vara det också innerst inne fast det är lite jobbigt :) saknar honom bara just nu. :)

sköt om er allihopa :)


Here i come

Sen jag var 17 år har jag bott tsm med mina pojkvänner men NU när jag snart fyller 22 år så har jag skaffat mig en alldeles egen lägenhet och idag så betalade jag min första alldeles egna hyra utan att dela den med någon ;) känns lite läskigt eftersom jag är van att alltid "vara med" någon men nu står jag på egna ben! Eller har ju Boss så de känns jätteskönt! Snart ska jag kliva ur duschen och fixa mig, ikväll blir de super mys i stugan med matlagning,idol och film med systrarna Lindberg/Larsson <3
Puss på er allesamman :)


det går så JÄVLA bra nu

först och främst så får jag världens bästa samtal idag så snart ska jag åka och köpa en ny iphone!! :D
sen så fick jag veta att jag får lägenheten :D :D :D !!!!!!! Flytt om 2-3 veckor isf! Jag dör av gläääädje!!!!!!!!! :D
efter allt skit som hänt så har lyckan vänt tror jag, äntligen tog bara 5 månader!!!!
Men nu lever jag livet i princip!

PUSS!!!




livet har drattat i backen

mitt liv går inte bra nu!

Idag så dog min dator bara, kul va? NEJ!
Men Tobbe ska försöka hjälpa mig så jag slipper köpa en alldeles ny en och de är ju skönt!

Imorgon är det en stor dag för mig iaf, jag eller vi alla ska hålla tummarna för att tjejen kmr tacka nej till lägenheten så jag får den istället!!!!!!! Jag behöver en lägenhet nu ju ! För på gavlegårdarna är det helt omöjligt att få en lägenhet på nu iaf, finns absolut inga lägenheter på direkten länmgre och har så lite poäng så de hjälper mig inte ett dugg!! så GG kan vi glömma så jag hoppas verkligen att jag får den här lägenheten!!!! snälla gode gud, jag ber ! jag gör verkligen vad som helst om jag får den!!!! :D det skulle vara så perfekt!!
Jag och Boss måste ha vårat eget nu :( sså snälla. håll tummarna!!! För någon gång kan det väl gå bra för mig i mitt liv också!!!

Nu blir det soffan med Boss <3

Puss

Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat i emellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag, Nisselasse :) <3


Karlar är bra underliga dom.

Vet ni vad jag och Emma har konstaterat nu.

Karlar dom blir så jävla sur när vi tjejer säger ifrån att vi inte kan göra något just nu för att vi kanske är upptagna med annat, men gärna någon annan dag säger vi så snälla som vi är. Men ne de går ju inte för sig för då jävlar blir det andra bullar, då blir dom sura/förbannade för att vi inte släpper det vi håller på med för att dom öppnar sin mun. Hallå vi har väl ett liv vi också? inte fan går vi runt och tänker och hoppas att ni kanske ska höra av er just idag och därför sitter vi bara hemma o väntar, haha! Kan ni ju fet glömma!
Vi kmr till er när vi vill och har lust. Vilket iförsej var ju inatt men de sket sig ändå! Men det funkar inte så grabbar ;) !



Sen fick jag de här nu av en arbetskompis:
O fan,visste jag inte,tråkigt att det blev så,men du finns i mina tankar,du var är en jättebra arbetskamrat ! Saknar dig ! God natt sov gott ! Vi hörs !!!

Gulligt va :D !! Han var ju världens goaste han :)

ne nu ska jag sova, för mer blev de ju inte!

1 årsen min farmor försvann <3 Hon fick ligga på ortopeden i 36(?) timmar innan hon ens fick komma på operation, jävla skit sjukhus skit! Operationen klara hon men när hon kom ut till UVA orkade hon inte längre :( Vi saknar henne så mkt <3 ! Du kmr alltid finnas i våra tankar älskade farmor <3 !

MIN KÄRLEK

Festen igår var så jävla rolig! Det blev interpool och där träffade man många gamla godingar :D

Nu ska jag gå och mysa med min älskling! Han är det bästa köpet jag någonsin gjort.
Jag är aldrig ensam, han finns alltid vid min sida och kmr vara där tills livets slut.
Han lyssnar alltid, får dock inte så mkt kloka svar av honom men han lyssnar iaf. Är man lessen så finns han där och tröstar. Får tusen pussar om dagen och han kmr aldrig trötta på att ge mig de. Bara genom att kolla på honom så blir man glad. Han skyddar mig mot karlar ;) Han är det finaste som finns på denna jord. Vi kmr gå tillsammans genom livet, han och jag.



















Det är vi som översätter världen <3 !

jag kan, jag vill, jag ska.

Mitt drömyrke är antigen Polis eller Ambulansssk.
Just nu känner jag att jag vill jag bli Ambulanssk. Därför ska jag ansöka om att få börja på Komvux då jag har många ämnen att plugga upp innan jag ens kommer kunna söka mig in till högskolan. Kul. Nej.
Jag får skylla mig själv att jag sket i skolan och skulle jag få göra om någonting i mitt liv så skulle de definitivt vara att få gå om gymnasiet. Men så kommer aldrig fallet bli så man får hålla sig till verkligheten och bara acceptera att jag måste plugga på komvux några år innan jag ens kan söka mig vidare. Thats life.
Iaf så tänkte jag börja att söka till ämnerna: Matte A & Engelska A. Sedan blir det ju Matte B & Naturkunskap B. Det SKA jag göra, jag ska KLARA det så äre bara. Och med den intsällningen så tror jag på mig själv på att kommer fungera. Jag vill inte vara fast på något äldreboende hela mitt liv eller sitta i kassan på konsum. Jag vill plugga och bli något. Jag vill bli det jag har drömt om sedan flera år tillbaka, så varför ska jag lägga ner den drömmen? Fan man får ta sig i kragen och kämpa annars händer de ju ingenting här i livet.


TRÖTT

Soomna runt 8 imorse gick upp 12 och såklart så ska man ju få jobba inatt. Så är TRÖÖÖÖÖÖTT!!
10 timmars pass here i ccome! men de är väl behövligt!
HAr bar varit ute i skogen med hundarna idag sen har vi varit hos mamma en snabbis och nu är vi bara hemma. Nina ska få skjussa mig till kalkongården, hehe, snart :)

Och snart är det lööööördag! det betyder party!!!

just ja, när jag var på fest hos Matte för ett bra tag sen kom det dit ett gäng brudar som ja inte visste vilka de va, super trevliga! Kom iaf fram en tjej o börja prata vi adda varan på fejan och alldeles nyss har vi bestämt att vi ska hitta på nå nästa veckan :D har bjudit me henne på festen på lördag oxå, alltid roligt  med nya människor :D
roligt att man kan börja prata sådär bara utifrån att man aldrig någonsin sett varan :)

ajja, nu ska jag ut med hundarna sen ska väl ja åka och worki worki. Just ja om ni har tråkigt så är det bara smsa mig natten lång :)

Puss


GODNATT

Från att knappt blogga till att blogga flera ggr om dagen. Men nu när ja fått tillbaka alla mina läsare så kan jag ju inte svika er igen ;)
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi kolla på film!

"lovar jag att vi tar ett hotellrum lördag natt"

får hoppas på de då ;D !

Jag vill så mkt men jag vågar inte, med detta ska de bli ändrig på nu!!!!!!!!
Sen imorgon ska jag lämna in mina betyg på komvux, ni trodde att de skulle rinna ut ur sanden va som med allt annat ;)

Puss

BILDBOMB FÖR KUL SKULL




ONSDAG

FAN jag börjar bli förkyld! Snorar och nyser hela tiden. Men ja får skylla mig själv då jag har hela balkongdörren öppen hela dagarna och nätterna, dygnet runt de vill säga! Plus att jag sover ju 2 meter ifrån dörren så ja jag får skylla mig själv. Det är jobbigt att ha en vinterhund som tycker det är så varmt så därför har jag dörren öppen för min bäbis skull <3

Nu ska jag nog åka och handla lite, är as hungrig!
Puss

GODNATT

Tobbe ringde och berätta om matchen att vi vann, va ju asroligt o höra! Kollade bara en stund tills det blev 1-1 då blev ja så sur så ja bytte! Efter vi lagt på så blev det lite prat på facebook, alltid lika trevligt ;)

Nu ska jag ut med Boss sen blir det fan OC för hela natten plus att jag funderar på att göra ett sista försök genom att raka Nero för han är så ful i hår :( ! Ska dra nu ja. Puss.

Snyggingen
: Ha ha :):) ja du får väl fråga vidare imorgon :):) och sen så får du väl tjata lite på mig i veckan så kanske jag dyker upp på lördag :):)

Jag: men du ska dyka upp ;)

Snyggingen: Det beror ju helt på om du tjatar eller inte :-D:-D

Fan va jag ska tajta ;)

9 TIMMAR KVAR!

tills säsong 2 av OC är nerladdad ;) fast det går ju betydligt fortare än så men iaf. jag längtar så ja kan dö asså, ja är besatt av serien, av ryan ! haha.

Idag har vi lunchat ute i solen med alla hundar sen varit till kusin Sanna och fikat och spelat wordfued vilket jag suger på nu, ja har tappat orden :( !
sen har jag fixat internet här hemma,äntligen(hos tess) så  nu laddar ja ner många bra filmer så ikväll/inatt blir det film/serie maraton!!! sen ska jag sätta klockan 6 varje morgon nu för att gå in på GG o söka  lägenhet för nu ska ja flytta!! jag ska hitta nån mysig lägenhet för mig och Boss <3

I helgen är man bort bjuden till Niklas som bor bakom interpool så vi får la se :D
Många roliga grabbar :D
!

Boss ska ha mat, puss!

ATT GÅ VIDARE

har precis kommit hem ifrån en kortis med boss. Är inte ett dugg trött just nu, va de för 2 timmar sedan men då var ja upptagen i telefon i timmar som vanligt nu på kvällarna så då kunde man ju inte bara lägga på! Fan att få prata med en riktig sthlmare är inte vanligt ;) Ne men så har ja tittat på skilda världar :)

ajja, kom egentligen o tänka på en tjej ja känner. Hon har alltid förhållande som aldrig varar mer än högst 1-1½ år. Det tar iaf slut och sedan efter, ja va ska vi dra till me då.. Humm, högst 2 månader så har hon en NY pojkvän och så här har de varit sen ja lärde känna henne sen 2008. Hur i hela världen kan man gå ifrån ett års förhållanden till att det tar slut till att skaffa sig en ny efter en månad? är det verkligen kärlek de ? är det verkligen kärlek från de här 1 års förhållandet ? för de känns konstig att kunna gå ut så snabbt med ett nytt förhållande efter att de gamla nyss tagit slut i princip? kan en människa gå ifrån att vara kär i en o samma kille i över 1 år till att sluta älska den här killen på mindre än 2 månader och sedan hinna bli kär på nytt? har svårt o tro, men hur? och det är alltid såhär oxå.... Jag blir helt paff. det förvånar mig.

ne ni, ska gå vidare nu. Puss!

FREDAG NATT

torsdags kväll kl 21.30 började ja kolla på serian the o.c ! vilket slutade med att jag slutade kolla kl 9.00 på fredags morgon, jag är fast!!!!!!!!!!!!!! jävla ryan va seixg han är! men nu har ja ett dilemma, fick hem skilda världar boxen volym 3 idag oxå, vilken ska ja avsluta först???

ajja, la mig kl 9 på morgon, vakna kl 15.00 då var de bara att underhålla boss och duscha, fixa mig tills kl 18.00 då ja va tvungen att åka hem till emma och när ja skulle åka så hade min mobil dött !!!!! helt utan anleding, så tro att ja blev tokig eller!???!!!! fick iaf låna syrrans mobil som min mellersta syster skulle fått egenltigen men hon är så snäll så ja fick den ist, så de va snällt <3 vi åkte hem till theresia och började dricka, bandidos och hell angels kom så de va intressant! nu är ja hemma efter en ganska dålig kväll :( blev inte riktigt som ja tänkt mig, blev sårad och ringde Tobbe från sthlm! han hjälper alltid mig :) det är ja hemskt glad över! ska ringa han imon när ja vaknar! :) för han får mig ALLTID på bra humör och får mig alltid att skratta!! och imorgon kvälll blir de kanske öl med min bästa syster Nina och pojkarna ifrån valbo :D jag längtar !!! :) kmr bli gryyyyyyyymt kul!!!!!!!!!!

nu ska ja nog kolla lite o.c sen skilda världar kanske ;) haha, puss!!!
natti nattiiiii

KÖPIS

Jag vill till köpis ja men min Emma svarar ej på mina sms längre :P
Vill köpa en halsduk och en mössa så jag är förberedd till vintern! Ser så mysigt ut med stora halsdukar..

Om Emma inte har lust kanske någon annan har ? :)

I helgen iaf så blev de mys på fredag med Emma & Nina. Vi kolla idol, käka godis och chips! Sen åkte vi ut och åkte bil runt runt överallt sen fick jag lite nattmys :) !
Lördagen blev de öl med Emma & Nina, vi gick till Rick (?) spela och umgicks med grabbarna där sen blev det interpool med biljard! När dom stängde så åkte jag och Emma och käka med Kritan :) Sen slockna jag hemma på 1 sekund typ. Igår så blev de absolut ingenting, hade så fruktansvärt tråkigt! Gick på långpromenad med 3 hundar, de va de som hände. El ja, snacka med Tobbe i 2 timmar i telefon :D Men idag blir det andra bullar!
HEJ!



RSS 2.0