" KROCK "

hahaha sååååå klantig !!!!!!!!!!!!

Jobbade idag skulle ge natt personalen rapport och medicin nycklar ! hanna va nattpersonal så de blev mkt annat prat och en omläggning ! sen va ju jag tvungen och skynda mig ner till N som stog o väntade och hade väntat i 20 min :P när vi kom hem käkade vi och kollade på film. Vid 23.00 så ringer Hanna och säger att hon aldrig fick medicin nycklarna, känner i fickorna och jaa där ligger dom !! åh va bara att hoppa in i bilen de o åka ! va så stressad... de första hanna sa va att : åh sån här bil vill jag oxå ha !! gav henne nycklarna och backade ut fort som fan och KRASCH !!!!! hanna stog som ett fån rätt och ner men stor uppspärrade ögon och händerna för munnen och bara glodde ! Sonja på BD hörde tillochmed in fast ioförsej så va de precis utanför de hände , men när tillochmed Beda hörde som va någon annanstans i huset ! haha så hemskt !!!!! kan bara hända mig !!!!!!!!!!!! pissfitta :P vill inte låna hans bil nå mer ! fast typiskt nog måste ja ha den imorron fast ja inte vill & teo ska åka med , herregud !!.. hur kmr detta sluta ? ska bara köra i 20km/h - jag lovar !

ajja va ska man göra,
nu har jag fått mig en tankeställare :D

fast N kan inte bli arg för han VOLTAR med sina bilar :D

ne GODNATT !

Jobb dags !

15.00 - 21.45 ! Fy va tråkit :P men de blir lite pengar ...
Älsklingen ska endå jobba över så då känns de ganska bra faktiskt ;) va jag elak där ? :P

om ni undrar så hände de inte så mkt i helgen , på fredan så åkte jag och Malin till Ikea & Owes.. sällan vi !! vi ska alltid dit och bara köpa EN grej men kmr ut med varin fylld kasse !! så tydpiskt !! :D men alltid lika roligt att handla ! sen på lördan va man fylletaxi åt Emelie & Marcus.. Skjussa dom ut till skutskär vid 7 , kl 24.00 så vela dom ha hämtning till krogen så då åkte man dit o hämta dom o skjussa om till goa eller va de nu heter nu ? de va roligt o träffa dom :) Emelie e alltid lika rolig :D ! sen blev de hem och kika film ! På söndag blev de barnkalas för Wille som fyllde 9år, shit va tiden går fort !!!!!!!! så smörgåstårta blev de , HA ( in your face , ni som inte fick ) :D så helgen blev lugn :) blir inte nästa kan jag lova ;) haha !

de va år och dar sen jag va ut sist ! så nu ska jag gabbi niclas & peter ut på freda ! Fast jag är väl inte så jävla taggad på krogen eftersom jag tkr de e skit tråkigt men med Gabbi brukar de faktiskt bli väldigt roligt så vi får väl se, vi får göra de roligt helt enkelt :D så skönt att gå ut på fredagar för då har man fortfarande hela helgen kvar !

imorgon blir det helpassning med Teo :) Syster ska på p.möte kl 1 till 4 , sen blir det innebandy för wille kl 5 , så då är det jag & teo igen :D sen kl 9 ska syster iväg o jobba natt så då blev de en hel natt med teo :D wiiie !! sen på trodag ska man sova där igen då hon ska jobba natt igen så jag tror Teo kmr bli riktigt ner pussad , för 2 hela dagar med mig kan man inte bli nå annat om man heter Teo :D



['

ska snart gå till jobbet ! men först förbi Ica och köpa nå mat jag kan käka där, är så jävla hungrig !! orkar inte laga heller :P lata ida idag ttror jag !! :)

 

 

den här bilden är första gång jag & niclas sov med varandra , hemma hos <3 Klas <3 i hans soffan.. Niclas puttade även ner mig på golvet under natten då oxå, snällt -.- ! haha ! va typ 2-3 gången vi träffades , 7 mars va datumet iaf :D :D inte visste vi då att de skulle bli vi och inte att de skulle bli så här bra ! :D älskar dig min älskling <3


på bilden ser du inte så glad ut, ser lite irriterad ut :D haha! ajja du är min nu och de är de som räknas !!!!



Skunk Anansie - Weak
AS BRA ! ja ja vet jag är efter men de har jag väl alltid varit med låtar sådär :P

ÄKTA VÄNSKAP

allt har gått över styr..

 

 

första bråket började men reddes aldrig upp o vi blev vänner... blev ett bråk till o de pratades aldrig heller om... fan va vi är dåliga på att prata de känns de som... eftersom nu undviker vi verkligen varandra..

 

 

i november firar vi ett år kan man säja..då blev de vi.

VI pratade om allt, VI gjorde allt tsm, VI ställde upp för varandra, VI satt ihop... vi gjorde bara galna , men väldigt roliga grejer !

 

så vi kan ju säja att vi har känt varandra i ett år nu.. Ett år är fan inte länge men det känns som du varit i mitt liv enda sen jag föddes.. du är nog den första som jag verkligen älskat så snabbt på så kort tid...

 

 

 

 

du kmr alltid vara i mitt hjärta...

jag vet att vi bara bråkar typ men de spelar ingen roll.. du är min tjej !

och bråka måste man göra i ett " förhållande " för de är då man verkligen förstår att man tkr om varandra ! och hur mkt den personen betyder..

 

 

jag har sårat dig ett x antal ggr det vet jag och jag skämms verkligen ! men du har faktiskt sårat mig också... men jag kan nog inte nå annat än lägga mig de bakom mig... livet går ut på att förlåta och bli förlåten !


 

kan tydligen inte vara utan dig för länge .....


 





 









Need you so much somehow

I can't forget you
Going crazy from the moment I met you


200+ kanaler

japp igår så börja vi kolla om mer kanaler.. vi fattade inte så mkt så vi bestämde oss för att åka till elgiganten 20 i 7 o prata lite med dom va de va som man fick och hur mkt de kosta m.m. ! när vi gick ut därifrån hade vi en boxer i handen ;) haha ! sällan !! men de roligaste va att när vi satt här i soffan o jag gav förlasget att åka dit o prata me dom så sa niclas : ne för jag vet att du inte tänker gå ut därifrån utan någon boxer.. jag bah : nee vi ska ju bara kolla ;) ! han är så underbar min älskling :D så nu har vi MASSOR med bra kanaler ! 4 film, 4 fakta, discovery, 400, canal + alla kanaler , tv 1000 s alla kanaler och många många många mer ! :D en av dom bästa är ju faktiskt HOCKEY kanalen :D wiiiiiie !!!! playboy kanalen :P men bara skit där ! ajja skit många bra kanaler iaf så nöjd med min lilla boxer ! :D vi åkte till syster sen o kolla på Idol och drack öl , mumsigt !
sen hände de inte så mkt mer igår !

idag när jag vakna hade Barbro från PFV skickat ett sms till mig o fråga om jag kunde jobba imorgon ! javisst va så himla längesen jag jobba ! ringde iaf upp o så prata vi lite om kreta :) sen fick jag även en kväll den 29onde :D liiiiite pengar iaf ! :) men just nu vill jag ha min lön så jag får handla grejer till lägenheten och köpa mat framför allt !!!!!!!!!!!!! har ingenting hemma ! man blir lika förbannad varje gång man tittar in i kylskåpet ! vi har senap, skinka, matlagningsgrädde, that sås och en liter mjölk !!! hatar när de e tomt !!! o vi har abslout inga pengar! vi fick som alltid panta alla flaskor man samlat på sig under månaden ....


ikväll blir de Idol som vanligt !...
roligt att titta på ! vill att fredags kvällarna ska börja någon gång så jag får titta på eftersnacket där på 400 :D !

nee ska kolla om de finns någon bra film :D

ikväll är det tex, mamma mia , saw 4 , wrong turn 1 & 2 , PS I love you :)

tjingeling !

HELGEN TYP & BILDER...

Tjejfesten blev lyckad ! Jag hade super roligt, nått vi måste göra om ! hihi
Super god tacogratäng va de också som Gabbi gjorde! jag hjälpte faktiskt till liiiiiiite grann ;)

I söndags så var jag & älsklingen barnvakt på kvällen till morgonen då syrran jobba natt och tobbe va på kurs ! vi spelade Wii, Boxning ! haha vi stog där i vardagsrummet och såg skit töntiga ut ! bara stog o slog hejvilt i luften som nå galningar , om nån såg oss måste dom skratta rejält mkt ! men jag VANN iaf ;) fast min älsklingen t.o.m gått på boxning ;) ! HA ! sen kollade vi på dicovery ! jag vill också ha den kanalen !! ska flörta lite med beejbi ;) hade ett zoo i sängen iaf ;) plisern, nero & frasse ! Clyde sov inne hos Wille, tur de! ;) men de va mysiigt !

nä nu vill jag också ha en vovve o mysa med honom om dagarna när Niclas jobbar !! tror faktiskt Niclas är väldigt sugen på en Mops han med ! ;)

ajja igår blev de film, tittande på 4 filmer blev de :) fast dom va inge bra :P !
fast 5 för mig då jag kollade på skönheten o odjuret när han va på jobbet ;) !
sen åkte vi till syrran o spelade ännu mer wii ! har faktiskt lite ont i min höger arm då jag tog i som fan ;) men de va hemskt roligt !!
vill också ha wii !

idag blir det Idol , är de enda ja vet !

VILL HA FREDA ! lööööööööööööööööööööön !
då ska jag gabbi & malin åka till OWES ! :D hittat så jävla snygga grejer där ! köpte ett skit fint ljusfat som ja köpte där !!!! :D nu blir det krukor, ljus, ljusstakar 2 olika modeller :D ! och ett till vitrinskåp ! sen blir det även martiniglas !

fin va ? :)






texten stämmer bra in på mig !!!



jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny,
jag har rätt mkt med mig själv
precis som du.
jag skulle andas i det tomtum som blev över
om du lämnade mig nu .


jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi tillslut har blivit sams.

jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat
som jag varit med förut nångonstan
jag antar att det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns.


det skulle blir för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att blir förstådd
ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu.






LITE BILDER FRÅN KRETA 09 :D


från min & älsklingen balkong !




tuffing ;)


1 stor och praktiskt väska som jag fick av älsklingen !
1.75 L absolut vodka
1 L absolut vodka melon
1 L absolut vodka präon
1 L amarula
33 CL Baccardi ORANGE ( finns inte i SVERIGE , HA )
halv L snoppgud x2
1 L rethymnon vin
1 L pina colada melon
1 L martini
6 L bag-in-box sprit
1 kapsylsnopp öppnare


snoppspriten ;) gabbi & jag fick en !
Fast hon fick en grön :)



JAG VILL TILLBAKA TILL KRETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAKNAR :(



TJEJFEST

japp ska snart hoppa in i duschen !!! sen fixa mig sen bär det av till gabbi !! hon ska ha tjejfest ikväll för hon fyllt 20 år :D ååhh kmr bli så jävla kul !!!!!!!! dom bästa brudarna också!!!! iuiiiihhh !! säjer väl Grattis igen då i efterskott beejbi ! :D du kmr få en sån fin present ifrån Grekland ifårn mig ;) hahaha ! !




några av dom som kmr till Gabbi iaf :D har inte bilder på alla :(

KALLA SVERIGE


Japp nu är man hemma igen ! Kom hem vid 9 , åkte direkt till Malin för hon sakna mig så! hihi Åkte dit med hennes skor jag hade lånat och en liten present fick hon :) vi tänkte på henne direkt när vi såg den , passar henne bra ! Sen åkte vi hem och käka svensk husmanskost- MAX ! mumsigt... och så blev det Idol ! här under får ni höra den underbaraste rösten nånsin ;D !

ajja, vi harhaft det skit mysigt ! ungefär 3 dagar med sol sen va de monligt eller regn, men va alltid jätte varm iaf ! men vi gjorde de roligt iaf:) ! Bilder kmr sen ! blir ju utomlands nästa år med beejb igen, thailand ? ska få med mig gabbi & peter då med !!! men kmr nog inte vara så svårt ;) !

vill bara ha min Bilbo nu...................... kmr få honom inom kort, belive me ;) ! hihi







saknar dom gamla tiderna så oerhört mkt... tänker på dom hela tiden,, tänker på personerna jag levde tillsammans med då, vrf är det inte vi längre ? hur kmr de sig att de blev såhär ! vi skulle ju aldrig skiljas åt ... allt är så töntigt och tjafsigt.... vill bara glömma allt och gå vidare... ORKA dadda runt som man gjorde när man va 10 år ..... åh ! men de är ju mitt fel också, mitt betende.... vet inte vad jag ska göra för att de ska bli vi igen liksom.. vi hade så jävla roligt - dagar, kvällar & nätter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vi va som systrar, vi satt ihop ! vi va så jävla lika och nu är vi helt plötsligt så olika ? de går fort antar jag,.. så fucking jävla tråkigt ! hade jag er i mitt liv igen skulle de bli så bra ! but thats life I guess..... eller ska jag säja, tjejer är bra jävla komplicerade ... och väldigt långsinta !! som ni killar säjer ! men de är ju sant till en viss del....





Imorron blir det att hämta soffan, FINALLY !!!!!!!!!!!!!!! ni måste komma o testa den sen ;D lovar, ni blir INTE besvikna ! hihi ni får ju umgås med mig för den delen oxå ;D ( IN YOUR FAAACE ) Sen blir det HEDESUNDA och lämna soffan vi har , FINALLY !!!!!!!!! sen vidare till IKEA, köpa hängväxter, KÖPIS och köpa bokstaven E , vidare till OWES köpa svart målafärg, HEM och städa sätta ihop soffan , borra upp mina 2 hyllor, måla och sätta upp bokstäverna ! ladda ner nån film och kolla på :D bjuda hem nån kanske eftersom vi kan ju de nu äntligen ! för imorgon och hädan efter så slipper någon sitta på golvet och så slipper man trängas i soffan ! LOVELY ! och då kanske de blir en FEST nästa helg, va tkr ni :D

den 25 blir de löööning !!!!! Då blir de köp av ett vitrinskåp till ! men denna ska de bara vara godsaker i , som ALKOHOOOOOOL ! vi köpte ju med oss 14 ½ LITER alkohol från kreta ! lite smått o gott av allt möjligt faktisk, ni ska få se sen ;) kmr bli så nice här hemma när soffan kmr och blommor är på plats , vitrinskäp i hörnet och hyllor uppsatta på dom tomma väggarna! ne hörs imorgon ! hejhopp träsnopp !


öh försten ni ska få läsa våran kreta låt vi kom på där vid poolen om ett litet tag. ungefär imorgon kanske ;), jag & mina 2 systrar borde nog ta o byta yrke tror ja !

Bilresan

Ja du sitter man i bilen på väg till arlanda :D vi sitter och dricker smirnoff :D men är så Jävla nervös ! Har ont i magen , vill inte flyga :( men man måste ju har ju Älsklingen med mig så han får trösta mig och hålla om mig :) ne ska vara lite social ! :) hörs nästa gång och då är vi på kreta !!!!!!

M I N N E N

Igår va man på köpis med syster ! Köpte 3 hårvårdsprodukter så hoppas mitt hår blir bättre nu för dyrt va de ! Sen köpte jag 3 trosor, läppglas , Mascara ( telescopic- SKIT BRA ) sen hitta jag nästan alla mina bokstäver :D
K Ä R L K ! Hon skulle ringa mig när det kommer in ett E :D då ska jag bara måla dom svarta sen sätta upp dom i hallen :) !

ajja, kom på 3 låtar man lyssna på JÄMT när man va mindre, man gick väl i 7-9 !! På solängen gick man iaf och det är ett par årsen !! de är dom här 3 som va jämt i stereon hemma om och om igen !
så roligt och lyssna på dom nu och tänka tillbaka på dom minnerna man hade tillsammans med dom här låtarna !


DEL 1 !



DEL 2 !





DEL 3 ! Den låter lite som DEL 1 i början men annars så :D





japp, vi ÄGDE solängen under högstadiet ! helt klart !
alla såg upp till oss, alla gjorde som vi, alla gav oss pengar till en varsin macka & festis varje morgon !
dom vågade inte börja i Cheerleading laget pga av oss ;) ! vi hade ALLA runt om oss helt enkelt ! men andra ord , när folk hördet Solängsskolan så tänkte dom på mig & annica ! haha ! fyfan va roligt vi hade den tiden ! bästa tiden i mitt liv <3

M Å N D A G

Flygande Jakob blev en succé hos min älskling :) Så idag vill han äta de igen så de är bara att laga de :) det är så roligt när han tycker de e så gott ! då blir Ida glad !

Men nu ska jag åka med syster och fixa inför resan!

VI DRAR PÅ TORSDAAAAAAAG !
Jag Älsklingen Tobias Gustav Therese & Nina ! kmr bli så jävla rooooooooooligt !!!! L'ängtar !!
men känner att dom här 3 dagarna kmr gå så jävla sakta !! :( kl 04.00 på torsdag morgon åker vi hem till syster där vi packar in alla grejer sen drar vi till arlanda !! 09.00 går flyget ! är så rädd !! :( tänk om vi kraschar !!!!!!! då dör vi tsm iaf, lite positivt !!


MÅSTE SPRINGA ! tjingelin !

L O V E

Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!



Du säger att du älskar regnet,
men när det kommer fäller du upp ditt paraply.
Du säger att du älskar vintern, men när vintern kommer, stänger du din dörr.
Du säger att du älskar vinden, men när vinden kommer, fryser du.
Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig.



F R E D A G

igår på slick va skit roligt men kvällen blev tidigt då jag inte mådde så bra ! Gustav & Syrran kom och hämtades oss ! Jättesnällt :) Tkr synd om älsklingen som va tvunge att åka o jobba i morse då han va jätte bakis :P haha men gud så skönt de va och ligga kvar o somna om ;) Nu vill jag bara att han ska komma hem så vi kan åka o käka, hungra ihjäl och jag vägrar äta pyttipanna när man är bakis ! Niclas är iaf på pizzan nu med jobbet :( ! jaja , orkar inte städa undan här heller, ser förjävligt ut ! orkar inte göra nått idag, kanske imon ? just nu vill jag bara att beejb ska komma hem så vi kan ligga i sängen och mysa !!!!!!!!!! bara ligga o hålla om varanda och pussas :D Ska ligga på soffan hela kvällen och kolla på film , så mysigt :D min Niclas är mysigast i hela världen :D älskar han så otroligt mkt!!! Finns absolut ingen bättre än mitt hjärta !

Imorgon lördag ska vi soooova länge, de va niclas idé inte min ;P ! Sen ska vi väl hitta på nå roligt :) leka med teo kanske :D ! På kvällen blire det bara massa mys igen , vi två :D och på sönda blir det jobba 13.00 - 22.00 ! hoppas Jossan får byta med Annika !!! :) då går kvällen fort :)
måste försöka jobba så mkt som möjligt innan torsdag då vi åker till KRETAAAAAAAAAAA :D
tänk om en vecka ligger vi på stranden med drinkar i händerna , solar & badar !!! :D åker bananbåt ;D wiiie ! jag , älsklingen, mina systra & deras underliga pojkvänner ;) kmr bli så roligt :D ! Eftersom vi har alltid roligt tsm ,tack vare mig då :D tänk vilken ÄRA för oss att vi får åka utomland med tobbe liksom ! det är det fan inte alla som får ! lyckligt lottade de är de va vi är! hiiiihh !

neeee film nu , hejsvejs !!!

MIN FAMILJ BETYDER MEST !
Mamma, Pappa, Therese, Nina, Niclas, Gustav, Tobbe, Teo, William, Frasse, Nero, Ozzy, Pysen, Bonzo, Clyde, Shaza & Pilsner :D

oh ja, vi är en riktgt hund&katt familj ;D

Quiz night !

igår efter jobbet blev de hem o käka ! Sen somna jag före 23 t.o.m ! OVANLIGT !
Älsklingen åkte till jobbet 7 men kom snabbt tillbaka vid 9 då han saknade mig så mkt sa han och jag bara skrek åt han för ja fattade inget :P men vi mös i sängen enn stung tills han åkte tillbaka till jobbet :( Nu har jag dushat och och väntar på Malin , hon är hemma hos sig o packar ? Sen ska hon ner på stan och handla alkohol sen kmr hon hit och vi ska börja :D 21.30 ska vi vara på slicken som har premiär för quiz night :D liveband, lekar, frågesport och massa drinkar :D kmr bli mysigt !

Ne är hungrig som en jävla jude så kycklingtacos blire !
mummms !


Bästa låten !

NICKELBACK - NEVER GONNA BE ALONE


Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not spending all of it with you.
Now I'm, wondering why, I've kept this bottled inside,
So I'm starting to regret not telling all of it to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...


You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall...
Your never gonna be alone!
I'll hold you 'til the hurt is gone.



And now, as long as I can, I'm holding on with both hands,
'Cause forever I believe that there's nothing I could need but you,
So if I haven't yet, I've gotta let you know...


You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world on,
I'll hold you 'til the hurt is gone
.


Ooooh!
You've gotta live every single day,
Like it's the only one, what if tomorrow never comes?
Don't let it slip away,
Could be our only one, you know it's only just begun.
Every single day,
Maybe our only one, what if tomorrow never comes?
Tomorrow never comes...


Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not telling all of this to you.


You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world on,

I'll hold you 'til the hurt is gone.

I'm gonna be there all along the way
I won't be missing one more day
I'm gonna be there all along the way
I won't be missing one more day

RSS 2.0