HAFT EN UNDERBAR HELG

Med min älskling <3 Bara han och jag ute i stugan hela helgen! Och Bozz självklart.
Åkte ut i fredags och käka och kollade på film sen på lördags morgon hade älsk dukat fram värsta frukosten så var bara att kliva upp käka sen gick vi tillbaka till sängen igen och kolla några avsnitt av rederiet, vid tolv så åkte vi hem, duschade hämta grejer och ladda hem 2 nya filmer. Sen åkte vi och handla tacos grejer och vid 3 igen var vi ute. Gick med Bozz i skogen, ner till havet, ut på isen så himla mysigt då det var skit fin väder! Sen in till stugan igen, la oss i sängen och mös 2 timmar till rederiet sen gjorde vi mat och kollade på tv! Sen la vi oss tidigt som vi gjorde på fredagen med tillsammans med massa filmer <3 Så JÄKLA Mysigt. Tv'n tar vi fram ända till sängen så blir superduper mysigt. Sen käka vi chips och ostkrokar i sängen och läsk hihi. I morse va det samma sak, bara att gå upp igen och käka frukost och behövde inte städa utan nått för det hade älsk gjort hela morgonen tillochmed dammsugit, ja bäddade sängen iaf, haha. Asså det är så avkopplande att vara där ute, bort från alla andra, blir bara han och jag och massa mys. Kan släppa ut bozz och han bara leker, kan gå långa mysiga promenader i skog och på strand <3 gash älskar stugan, tur att vi har en ! Vid 1 åkte vi in till stan då älsk fixa med mustangen sen åkte vi till syster Tess. Tog med oss ungarna tillbaka hem där vi spela spel och käka god mat sen efterätt :) Dom åkte för en timme sen och nu ska jag kolla på Wallander, wiiiie !

Så det har varit en helt fantastisk helg <3 helt jävla underbar !

Nu längtar jag bara tills fredag då blir det tjejparty här hemma :D wiiho!


ÄNTLIGEN HAR DOM KOMMIT!!!!!!

Nu finns det Pananormal Activity 2 med SVENSK text ! Wihoo som jag väntat!
Och senast igår så frågade jag en kille om det fanns med svensk text då han skrev på face att han skulle kolla på den, men de fanns inte, men bara en dag efter så :D wiiihoooooooooooooo!!!
Älsklingen kmr bli glad min finaste <3  Sen finns det även, I Rymden Finns Inga Känslor men jag tror eller VET att älsk inte kommer bry sig om vi kollar på den nu medans han sover så det ska vi göra nu :D

Så roligt när det kommer nya filmer, och det gör de ju sällan. Ne ska hämta täcke och kudde och mysa ner mig i soffan till filmen med systeryster, Bozz & Ozzy :D tjiiiing !

Nej just ja, vi var ju till vetrinären idag jag och älsk med min absolut favorit kille, Zeke-Bertil <3 Han har ju kissat blod, eller kissat och kissat, han fick ju knappt ur sig nått, jaja ni vet ju allt det där. Jag och alla andra trodde iaf att det var njursten. Ni vet ju även att vi inte hade någon försäkring på honom så om dom hade sagt att det skulle behövas göra ett större ingrepp( som det blir vid njursten) på honom som då skulle gå på flera tusen pga att vi inte hade någon försäkring så skulle vi va tvungen att avliva honom eftersom vi antaligen inte skulle ha råd med det och det slog mig när vi satt där och vänta och jag fick tårar i ögonen och va så nära på att börja grina, vela verkligen inte gå där ifrån utan honom! Tittade på honom och tänkte att det kanske var sista gången jag såg på dom där runda, stora, fina ögonen, USCH, Så va så nöjd att Niclas va där med mig iaf. Men iaf så gav dom honom smärtlindranden och tog massa prover och även tömde blåsan på honom och när han kallade in oss igen från väntrummet efter proverna så fick jag hjärtklappning och tårar i ögonen igen men när vi kom in i rummet så sa han att han inte hade hittat nå form av stenar eller grus, han fick även fin stråle när dom tömde honom men det var ju som sagt blod i urinet. Så han fick antibiotika :D asså ni anar inte vilken STOR sten det var som släppte från hjärtat då! Jag blev så fruktansvärt glad och som jag mös med Z-B när jag fick höra det! Kanske va en av dom bästa dagarna i mitt liv, att få veta att slippa avlida min finaste kille <3 Blir det inte bättre av medicin skulle vi komma tillbaka så skulle dom röntga osv men nu hinner jag iaf försäkra honom så aldrig mer ska jag behöva ha den tanken om det inte blir nå allvarligt då :) Ska även byta foder som förebygger UVI/njursten. Så vi kan vara på den säkra sidan. Och när vi kom hem var han ju fortfarande groggy så han dregla som om han tuggga fradga, men dom sa att det kunde bli så på katter. Sen låg han bara vid elementet och vela nog inte röra sig för det va väl läskigt, han har ju aldrig varit med om det förut. Så han kissade på sig min baby :( åh tyckte så synd om honom min finaste <3 Men nu är han nästa som vanligt, han går iaf, och ser piggare ut :)

Oj va mkt det blev, haha. Ne men nu måste ja gå, Pöss!





























Zeke-Bertil är verkligen VÄRLDENS finaste och mysigaste katt på denna jord <3


NÄMEN

titta här har vi lilla OZZY & Zeke-Bertil !!!!!!!!!!



bor inte han här med min syster så säg?


HUR SKA JAG GÖRA NU ?

Asså jag beställde hem ett Antiskall halsband från internet för EN MÅNAD sen! Jag betalade även direkt då det var Klarna som skötte det. Så dom drog pengarna men har inte fått något hem skickat. Det står på deras sida att man ska få hem sakerna efter 1-3 dagar. HELL NO!
Jag har försökt ringt och ringt men deras telefon nr är "avstängt" . Jag har blivit helt jävla lurad va ? Jag har skickat 4 mail men inge svar. Hur ska jag göra nu?
Det ser ju inte ut som en "fejk" sida, www.antiskallspecialisten.se .

JAG ÄR SÅ JÄVLA IRRITERAD !


IPHONE 4

Äntligen är jag med i gänget ! Har väntat på detta ögonblick LÄNGE ! Asså ja var ju inne i en telia butik och hörde med för med abonemang och leverans. Abonemanget skulle gå på 319 kr / månad och iphonen skulle komma inom 4-6 veckor men han trodde att det skulle ta ännu längre tid, HALLÅ liksom. Iaf så beställde jag senare på dagen en iphone över internet med SAMMA abonnemang och gratis grejer som han i affären snacka om fast beställde man via internet kosta abonemanget 259kr/månad, sjuk skillnad på samma abonemang PLUS att iphonen var hemma hos mig 4 DAGAR efter min beställning, vrf är det så ? hmm..

Jag är iaf jävligt nöjd och jag älskar den redan, jag och älsk laddar hem massa spel och spelar och tävlar mot varandra haha, så jävla tönigt men det är ju vi också. hihi.

Vill inte somna för imorgon kommer det bli en hemsk dag, usch ! skjut mig !


JAG ÄR RÄDD

MIN Zeke-Bertil kissar blod. Han äter och dricker och är pigg annars men just att han kissar blod och kissar i badkaret och på golven, ibland i lådan. Och så jävla osmart/okänslig som man är så har man ju ingen försäkring på mina älsklingar, det är så lite pengar men ändå har ja inte gjort det, jag är en HEMSK jävla djurägare, ja borde skjutas! Så fort han är frisk om han nånsin blir det ska han få den bästa försäkringen som finns! Blir det operation måste vi avliva honom då vi INTE har ekonomi till det just nu. Asså jag kommer bryta ihop, eller det har ja redan gjort pga tanken. Ja jag vet att ni tänker att jag är en tönt som bryr sig om min katt men vissa tkr om katter och jag får väl vara en tönt då för min Zeke-Bertil är den FINASTE, SÖTASTE och GOSIGASTE som finns <3 Jag orkar inte detta :( ! Som tur är så ska Niclas ta ledig imorgon för att följa med, ja är så jävla orolig :'( !!!!!!!


KONSERTEN

Lördagen började med att vi åkte ut till stugan och grilla på standen vid havet, jättemysigt och Bozz fick ju springa hur han vela, vilket han älskar :) Så härligt att se Bozz springa i snön , på isen vart som helst och se hur han verkligen stormtrivs! Sen va jag tvungen att åka hem efter nån timme bara för skulle ju åka och lämna Bozz till Annica som skulle vara hundvakt medans jag va på konserten. Så Gabbi hämta mig hemma och vi åkte till sätra lämna älsk och sen hem till Gabbi där vi börja tagga med deras låtar, vin och skit god mat Gabbi bjöd mig på. Egna klyftpotatisar, kyckling och kantarellsås - SVIN gott kan ja lova ! Va verkligen skit roligt att få vara med min bäbis Gabbi ;) Peter skjutsa iaf ner oss till Läkerol Arena och där träffa vi även på Katta, har inte sett henne på år och dar så det var ju trevligt.

Konserten va ju hur BRA som helst! Skrek och hoppa som en jävla galning när Weise & Jay sjöng <3
Asså alla deltagarna låter tusen ggr bättre IRL än på tv iaf. Jag & Gabbi tröck oss längst fram precis framöver scenen i mitten, haha! Åh han va så mkt snyggare i verkligheten också min Weise , hihi. Ne men de va verkligen skit bra och verkligen värd pengarna. Skulle gärna vilja se dom igen och Jay, mums man rös i hela kroppen när han sjöng Lika A Prayer! oooooooh tror vi har det inspelat, plus att vi knäppte tusen kort typ så batterina i kameran dog efter halva konserten, tröck! Fast vi fick bra många kort på Weise så då är jag nöjd!

Vi började även prata om hundar när vi va på väg dit och jag sa till Gabbi att hon INTE fick skaffa sig en liten jävla hund , so boring! Så dom ska förhoppningsvis skaffa sig en FINSK LAPPHUND - wiiiiho ! Fast en svart med bruna tecken, så fint ju !!! Då kommer Bozz och han/hon bli världens bästa vänner <3  Hoppas verkligen dom gör de då det är dom finaste hundarna som finns och dom kan vara med på allt, göra allt, lättlärda och tillgivna ! De skulle passa dom också, kärleks paret nr 1 - Gabbi & Peter ;)

nee nu ska jag försöka sova, ska ju till nå jävla arbetsförmedlar skit imorgon, FAN ska ja dit för ?????? har ju för fan jobb, timme men mer än dom andra som inte har ett skit iaf, ägna er tid åt dom istället för att tjata på mig. Dom där samtalen gör fan ingen nytta så jävla värdelöst! Bomba ner skiten.

ANDREAS WEISE

Sitter och taggar för ikväll tillsammans med Mamma :D
Hon tkr inte om musiken, haha. Iaf så är jag helt förälskad i Weise, kanske världens finaste efter min Niclas såklart ;) och han sjunger ju som en GUD

Och ja, jag vet att det kommer bara vara jag & Gabbi tillsammans med alla fjortisar och små barn men de är bara bra för då är vi förhoppningsvis längre än alla dom så då syns ju vi skit bra, HAHA ! Det är en dröm ja har iaf ;) Eller förresten, Kritan ska ju också gå dit så då blir det inte så pinsamt ändå ;P

Ska ut till stugan nu en stund och grilla korv med mamma, pappa, ozzy och bozz sen kanske katrin, bosse, filip och william kommer ut :) Få se om ja hunnit åka för måste ju hem och duscha ju :O ! Fan fick ju skjussa Niclas till bror halv 8 sen åkte jag och väckte mamma kvart i åtta och tvinga henne vara uppe med mig för jag va ju så pigg så vi har suttit här sen dess och inte gjort nått typ så ja hade ju kunnat duschat då men de tänkte ja inte på förns nu, ibland är man bra jobbig asså!

Ajja, idag går våran dröm i uppfyllelse iaf. Min & Gabbis <3 Gabbi ska ju äntligen få TRÄFFA Jay och jag ska ju ÄNTLIGEN TRÄFFA Weise <3 vi ska ju backstage efter, wiiiiho :D Vi kommer vara så där glad som barn är på julafton , haha !

IDAG ÄR DET BARA JAG & ÄLSKLINGEN

Ska hämta Älsk när han slutar vid 4a. Sen ska vi åka hem och fixa, packa bilen med massa grejer för imorgon ska älsk åka skoter hela dagen sen åka på någon relax med grabbarna, mysigt :) och eftersom vi inte ska sova hemma ikväll så måste vi. När vi packat klart så dra vi till systemet för att handla vin och öl sen vidare till stugan där vi yttliggare ska ha en skräckfilms kväll och så ska vi grilla. Har gjort en egen marinad och lagt i köttet så de är fixat. Sen blir det egen klyftpotatis och grönsaker i ugn, mumsigt va ? Tända brasan där ute och bara mysa med varandra, låter inte det helt underbart? och så får Bozz springa hur mkt han vill, vart han vill. Vill att älsk ska sluta nu så jag får vara med min andra hälft <3

Idag blir det verkligen en mysfaktor till tusen :D
See you bitches ;)


GODMORGON MINA VÄNNER

Har nyss varit ute på promenad med Bozz och varit ute på gården våran och plockat tonvis med bajs då han bara bajsar där, sällan väldigt sällan på våra promenader. Men så länge han bajsar ute är jag nöjd. Just nu är han ute på gårn och bara sitter och tittar. Har skaffat mig en funderare till hund iaf då han ofta vill gå ut på gårn och bara sätta sig ner och titta ut på allt och inget, ser jätte lustigt ut min lilla fis <3 hahaha !

Ska försöka sova en stund innan jag kanske ska laga en matlåda och kanske åka me den till N's jobb då han inte fick med sig en matlåda imorse, men frågan är om jag verkligen är så snäll ? Hmm får se. Beror på . Om han möjligtvis vill hjälpa mig med 2 saker , hmmmmmmmmmmm.........
Ne måste ta en stödvila först iaf jag och bozz då vi vaknade halv 5 i morse och varit vaken sen dess! Somande väl 10 igår, behövligt!

Just ja, var hemma hos Gabbi igår jag & Bozz och hennes yngsta katt Ezter blev så rädd för Bozz att hon bajsade på Gabbi när hon höll i Ezter, hahaha! Asså gud vad jag skratta, va hilourious!

Ne nu måste ja sluta, Bozz vill in nu för han blir rädd för sopbilen, Puss :)


VÅGAR JAG ?



Har hört om denna film länge och nu ska jag våga kolla på den, usch kommer grina mig igenom hela filmen och tänka på mig och Bozz :(

För er som inte vet vad den handlar om så, vsg :
När akita-valpen kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid, när hans husse Parker Wilson slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid järnvägsstationen. Hunden blir en älskad familjemedlem. Men en dag får Hachikō vänta förgäves, hans husse kommer inte. Trots det väntar han troget på honom varje dag i under de kommande nio åren. Hachikōs öde berör många människor, som passerar stationen och de hjälper honom med mat och varma ord.

Dom som sett den säger att det är en utav dom bästa filmerna dom sett.
Älskar ju filmer som är sanna och denna är ju en sann historia men kommer vara smärtsam.


UTMANING NR 1

Nu jävlar !

Jag och Bozz tränar, Pang! För er som inte förstår så menar jag att jag försöker lära Bozz att spela död.
Ni vet när man lägger sig på sidan och ser död ut. Men istället för att säga " spela död " som ALLA inskruttna och icke fantasi hundägare så säger jag PANG. Som man säger när man va liten och leker att man skjuter någon. Så mkt roligare när vi ska leka och jag säger Pang och han lägger sig ner och ser död ut på EN gång! Men somsagt, denna utmaning ska bevisas om precis en vecka! Med ett videoinlägg, kommer väl bli roligt ? :D

Tror ni vi klarar det inom en vecka eller inte ?
Ni får vänta och se, wiiiiie!

Puss


UTSTÄLLNING

Japp, jag har funderat på att ställa ut min lilla kille. Vill ju iaf ha EN sån där rosett, skulle bli så stolt över min lilla skit :D Han är ju så vacker och det tkr ju ALLA som går förbi honom på våran promenader. Så jag tänkte gå på en inofficiell utställning där man inte behöver vara så "duktig" eller "kunna" så mkt. Man får veta vad som är "fel" på hunden om det finns nått innan man ställer ut den på en officiell utsällning. Har iaf hitta en inoff här i Gävle den 29 januari men skulle boka in plats innan 29 december tror ja det stog men kommer ju flera :D

Skulle väl vara roligt ? :D


MUMS

Idag när jag och älsk var o handla så hitta ja detta! Fanns förut fast med annat märke för 2 år sen men nu är dom tillbaka, tänkte faktiskt köpa alla som fanns då dom tar slut så jävla fort och helt plötsligt så finns dom ingenstans längre.



Detta kanske är det godaste som finns DÄRFÖR ska jag göra egna imorgon då detta paket kosta närmar 40 kr för 10 st. Så det är dyrt för mig just nu så imorgon ska det bakas chili cheese. Hitta ett recept som lät bra och va väldigt gott till en kall öl stog det så imorgon när älsk kommer hem ska det bjudas på öl och hemgjorda chili cheese, tror ni det går hem hos herr Hedin ? :D det tror ja då han älskar öl och chili cheeses, haha. Ne måååååste sova nu fast ja inte är trött, blir så less !

Hejs :)


FÖRKLARING

Har fått tusen sms av alla dessa olika människor som frågat hur det är, hur det går etc.
Har inte orkat svara då det är många så tänkte skriva det här eftersom jag vet att ni läser.
Allt är bra mellan oss nu, bara massa onödigt bråk och missförstånd. Vi myser mer än någonsin och känns som man är ny kär. Så då vet ni, hemskt gulligt att ni ens brytt er om mig, verkligen <3

Idag har vi varit på IKEA sen köpis med Linn & Bror, vi hittade ingenting. Eller jo massa saker till Bozz men det köper vi ju varje dag. Han är så fruktansvärt bortskämd den lilla skiten. Han har typ TUSEN tuggben och leksaker vilket jag tycker är jättebra men han använder inte ens hälften för han hinner inte med förns vi kommer med något nytt. 2 saker älsk köpte va iaf ett till märgben och en mindre tuggben med smak av lever och dom på djuraffären sa att dom var rent utsakt SKIT bra för deras tänder och han älskade det så ska definitivt köpa alla smaker åt honom, hihi.

Sen åkte vi till Ica och handla för vi gjorde kycklingpaj med sallad. Degen blev inte så lyckad tycker jag med älsk åt med stor apptit. Efter maten så mös vi bara i soffan från 6 till nu. haha vi har kollat på rederiet i 7 timmar, men gash så bra det är, går ju inte att sluta när man har börjat!

Det var min dag det, Älsk är ledig imorgon så ska gå upp vid 8 på morgonen, gå till Ica och handla frukost som jag tänkte överraska älsk med när han vaknar, gröt, ägg, frallor, juice, oboy ja allt :)
Han kommer älska det, och jag blir så glad när jag ser att han blir glad. Sen ska vi ut till hedesunda och åka liiiiiite skoter. Han har lovat att jag ska få köra en liten bit, wiie :D !

Sen imorgon måste jag börja träna Bozz att vara ensam en liten liten stund då han ALLTID haft någon vid hans sida. Så hård träning är det som gäller imorgon då jag ALDRIG skulle lämna honom första gången/gångerna i flera timmar utan att träna honom till det, no fucking way. Stackarn, förstå hur rädd han skulle va. Så blir nog att stänga in honom i sovrummet en stund först och jag står bara utanför sen blir det att jag stänger av allt förutom i hallen där han får vara och jag går utanför ytterdörren. Japp så får det bli. Sen måste vi även fortsätta att träna " fot " när vi är ute o går. Han är faktiskt riktigt duktig då han kommer och sätter sig vid mina fötter fast det är ibland framför mig eller snett bakom eller ja sånna små fel. Det ska ju vara perfekt, slickat vid mina ben och blicken framåt och är han så här duktig nu efter bara på nått försök så kommer han klara det galant snart, han är sjuukt duktig och det är så roligt att arbeta med honom. Då det går snabbt. Han förstår ju redan att det är vid mina ben som gäller när jag säger fot satt :) Ajja, tror jag ska införa här i bloggen olika utmaningar per vecka som jag skriver om här och när veckan är slut ska jag lägga upp en video om att han har klarat uppgiften, roligt va ? :D Det lutar åt det iaf .

Ne men ni nu blev det mycket, godnatt på er allihopa :D


SKRATTRETANDE

Asså mina vänner är yngre än er men det är ändå ni som beter er som små barn, herregud asså när ska ni växa upp egentligen ? :D ni är bara för patetiska !

Är så glad att mina vänner inte beter sig som 10 åringar och är så glad att mina vänner inte håller på som ni gör. Och sitta och skriva så som ni gör.

Ne nu ska vi inte lägga mer enegri på dom men ni kan ju höra av er när ni växt upp.

Idag blir det IKEA , wiiiiiiiiiiie! som jag ska handla , haha. Ne bara nån sak, har ju faktiskt presentkort där ja!
vi hörs, puss hej <3


SO FUCKING WONDERFUL



Den här låten betyder SÅ MYCKET för mig. För det första så tänker jag på Niclas när jag hör den då jag lyssnade på den här låten JÄMT när vi " dejtade ". Och samtidigt som vi dejtade så var vi ju jämt ute i hedesunda i deras hus och festa och levde livet med alla där ute så det kommer ju också upp i huve när jag lyssnar på den här så den här låten har med sig så jävla underbara fantastiska minnen! När man lyssnar på den tänker jag självklart på våren också då det va den årsiden, alltså bara underbara saker. Tänk att en låt kan betyda så mycket för en, Denna låt kommer alltid betyda så mycket för mig <3

Och lyssnar man på texten så stämmer det verkligen in på hur jag kände när vi träffades, jag & niclas <3


NYTT

Det är inte klart än , ska upp med en Header bara sen orkar jag inge mer! Plus att det går inte att få bort de där rosa fula menyn texten!! blir galen men så får det vara nu, skit samma !

GODNATT !


MINA KILLAR


IDOL

Fick ju veta för ett bra jävla tag sen att Idolerna skulle komma till läkerol arena ! Blev helt till mig då ja vill ju se Weise och Jay !!!!!!!!!!!!!!! Men biljetterna tog slut på en gång men idag kom jag på att man kunde väl kolla om någon säljer på blocket och det gjorde ju en från Gävle ! 2 biljetter för 1100 kr och så får man träffa idolerna efteråt ;) så jag frågade Gabbi  om hon vela gå då jag vet att hon är lika tokig i dom som jag är så vi frågade våra gulliga sambosar om dom vela betala och snälla som dom är så säger dom JA  !!!!!!!! är dom inte helt perfekta eller? Jävla gofisar !!!! åh min dröm går i uppfyllelse, haha. Äntligen ska jag få gå på en date med Andreas Weise och med Jay Smith samtidigt ;) <3


BILDBOMB

För några veckor sen tog jag hand om annicas hund, Harry. Skit söt jobbig sak tycker Bozz hahaha :P Dom leker konstant och är skit roligt att titta på, så här kommer några bilder sen den dagen. Bozz är verkligen en djävuls hund, se själv !

Våra små bäbisar <3

     


VARNINGSSKYLTAR

Hittade några roliga varningsskyltar inne på ett forum. Vill ha någon va alla dom här, helst alla så man kan byta, haha ! Lite mysigt ;)

Jag kan springa till grinden på 1,2 sekunder. Hur snabb är du?

Varning för hundägaren

Go ahead, break in, make my day

Jag är alltid vaken, inträde sker på egen risk

Här vaktar Bozz, inträde sker på egen risk

Enligt lag är jag skyldig att ersätta skador min hund orsakar på inbrottstjuvar. Välkommen in!

Om hunden anfaller, ligg still tills hjälp anländer

Med detta säger jag godnatt :)

Gjorde en egen skylt nu som ser ut såhär



Snygga va, skulle passa bra på grinden här :D

BAD BOYS

Släppt ut Bozz på gården nu så ska fixa mig sen åker vi till owes tror jag, först hem till mamma och se om hon har någon lunch till mig :D
Har jobbat konstant sen 1 januari så nu ska jag vara ledig i minst 2 dagar iaf så jäkla skönt!
Efter owes ska jag hem till älsklingen och tänkte städa hela huset så det blir fräscht igen och sen laga en god middag till min älskling som förtjänar det efter en heldags arbete <3

Igår så var ju jag älsk bror och linn ute och åkte skoter , va så jävla roligt och älsklingen gasar ju på så jag håller på att flyga av för man bara dras bakåt , så gäller att vara stark , haha! Men så jävla roligt, vi åkte och grilla sen fick jag köra , va skit jobbigt för man va ju tvungen att hålla emot och ligga i kurvorna typ. Men ska försöka övertala älsk att vi ska åka ut på fredag när han är ledig om inte snön hinner försvinna då blir jag galen!!!!!!!!!!
Vi pratade även igår när vi satt och grilla att vilken tur jag och linn har som har dessa grabbar! Att dom inte är nå jävla brats som bryr sig om vilka jävla klädmärken dom har, hur dom ser ut innan dom ska gå ut , att dom inte behöver stå framför spegeln ( längre än oss tjejer ) innan dom går utanför dörren . att dom kan bli skitiga och göra av dom vill utan att någon bry sig typ. Skulle hellre var singel hela livet än att ha en karl som bryr sig så mkt om sitt utseende än att ha roligt. Som måste köpta dyra kläder och skulle ALDRIG vilja ha någon kille som är så egen kär i sitt utseende. Skulle bli så äcklad! Så vi har tur vi, jag och linn :D Och det som är så bra också att dom grabbar som inte är så utseende fixerade och dom som inte bryr sig om  klädmärken m.m. kan alltid de mesta som att tapetsera, bygga, laga bilar m.m. Och det kan ju min niclas <3 så jag har verkligen alltiallo kille jag. tänk att ha en kille som är så jävla tafatt så han måste ringa efter en tapetserare, eller lämna in bilen för han vet inte vad som är fel på bilen eller att han inte kan fixa det själv. Tycker det är pinsamt bara att ha en sån, ne usch ! och en killsort jag gillar är bad boys! Tänk att ha en kille som är mesig också, fyfan! Måste ju ha en kille som kan skydda sin flickvän när det gäller så även där har också min underbara älskling ett stort plus i kanten, muums ! så som ni märker har jag verkligen en TOPPEN kille <3

ajja måste dra nu , tjing :D



 


FY BAJS SKIT, TYP.

blir så less på att vara här hemma! Är jämt saker, kläder, handdukar, glas, tallrikar ÖVERALLT ! och jag plockar och håller på men får fan ingen hjälp. jag orkar inte. jag är så less!!!!!! Har plockat undan nyss och slängt in kläder i tvättmaskin och nu är jag så jävla less så orkar inga gå från sovrummet till badrummet för att ta ur det tvättade kläderna och hänga upp det, blääääääääääääää är så less, sjukt mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måste föna håret och fixa mig också!! drygt men idag blir det partaj !!

HÖJ !! låten gör mig på bättre humör :D





NYTT JOBB ?

Jag ska bli, eller vill bli väktare. Jaja skratta ni men jag skulle vara KUNG på det. Kommer aldrig inträffa men ja har skickat in ett CV till securitas. Anställer dom än får man utbildningen gratis plus lön. Annars får man betala för det själv och det går på 10 000 kr, HALLÅ liksom. Men skulle passa mig tror ja. Spännande liksom. Och skulle det vara så att man blev väktare tillslut kan man gå en kurs som hundförare så man får ha hunden med sig, det skulle ju vara så jävla bra och roligt! Då är man inte så ensam liksom. Ska satsa på det och inte ge upp. De ni, här har ni en engagerad och envis tjej.

Ajja, imorgon blir det tjejfest! Wihooooo !
Jag Hanna Marie Nina Annica Linn & Elin kommer bli så jäkla roligt :D

Höööörs, rederiet kallar!!!!!!!


MYS SÖNDAG MED MINA MYS KILLAR

Åkte skoter igår med älsk och fyfan va sjukt jävla äckligt fort det gick !
Höll på att åka av x antal ggr plus att han körde som en galning så det blev lite läskigt faktiskt. Men jag vill åka igen hela jävla dagen, så jävla kul ! Är nog den bästa han köpt faktiskt hihi.
Så skönt att han har en ny och inte någon gammal sak. Så på torsdag ska vi ute och åka innan jag ska jobba och sen på helgen efter mitt jobb hoppas jag med, wiho ! Den vill jag aldrig att han ska sälja haha.

Ajja , jobbat idag. Gick skit fort sen åkte hem och jag har ju  knappt sovit nått inatt så är fruktansvärt trött så somna en stund här på soffan medans älsklingen killa mig, såå skönt!!!!!!!!!!!!!! Men nu ska jag åka och handla, blir tacosar i ugn med stark sås över och in i ugnen sen ska jag även skämma bort min älsklingen och göra efterrätt, snickers med varma bananer och vailjglass , mumsigt va ? :)

Kom ju på att älsklingen fyller 25 den 8 februari fan och jag får en skit lön i januari på typ 2 tusen så tyvärr får han inte någon dyr present men han bryr sig inte bara jag är med han på hans födelsedag så blir han nöjd sa han , men självklart kommer han få en skit bra present lite senare. Han vet redan om det också, antigen kommer han få ett present kort till en tatuering på 2-3 tusen för den kommer ju blir ganska så stor, SEXIGT! Eller så kommer jag bjuda honom till Tunisien i augusti. Hoppas jag får ihop mkt pengar nu så jag kan bjuda honom dit då jag verkligen vill det, skulle vara så mysigt han och jag. Så ska jobba skit mkt så han ska få sin bästa present ever :) min älskling <3

Håller på att ladda ner 6 säsonger av Rederiet också, wiie !

Måste dra nu ja så vi får någon mat här hemma, tjing :)



RSS 2.0