PIRRIGT

Lite nervös är man ju för 2 saker.

För det första så ska jag jobba som PA imorgon ju, visserligen är det ju intro så jag är inte själv. Går med min kontakt person som är super gullig ! Så kommer nog gå bra. Får se vad vi hittar på imorgon.

För det andra så ska vi hämta våran bäbis imorgon. Vi åker klockan 4a när båda slutar jobbet. Det är ungefär 23 mil dit vi ska. Det är iallafall förbi Mora så vi kommer väl dit efter 6 någon gång om allt går som det ska men det ska ju alltid krångla och man väljer fel väg m.m. Men om 25 timmar så är vi äntligen med våran bäbis för första gången. Åh vad jag längtar att få se honom IRL och få känna och pussa på min bäbis <3

Ne ska göra mat nu, håller på att hungra ihjäl!
Hej :)



Kommentarer
Postat av: Emma

Tack :) Det kostar två tusen, gjorde hos en tjej som heter cizzi. hennes nummer är 073 631 15 48 bara att skicka ett sms så svarar hon :)

2010-12-02 @ 20:02:33
URL: http://emmamagdalenasara.blogg.se/
Postat av: Julia

Tja, besök gärna min blogg http://juliahakanssons.blogg.se

Du lär inte ångra dig!

2010-12-02 @ 21:22:09
URL: http://juliahakanssons.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är lätt värt det, mina va helt cp och hade ingen form eller någonting. Detta sitter några år sen lär man förbättra det, men det försvinner inte riktigt helt. du vågar, hon ritar upp och mäter först med en penna och då får du se hur det kommer bli :) sen får du ändra hur mycket du vill på dom tills du blir nöjd :)

2010-12-03 @ 18:09:05
URL: http://emmamagdalenasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0