SHOW HIM LOVE



Vela visa min älskling hur mkt jag älskar honom och hur mkt han betyder för mig så han fick 20 st röda rosor av mig när jag kom hem <3
Han är ju trots allt mitt liv!
<3 HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN <3
I love u baby.

Nu ska vi åka och handla lite mysmat och grejer. Ska även åka och hyra film sen åker vi ut till stugan och myser med film, idol och tacos. Så jävla mysigt, hihi.. Älsklingen har ju tatt ledigt imorgon för att vara med mig.
Ni märker ju att han är den bästaste och mysigaste som finns, min lilla knutt!


MEXICO

Jag har fått en väldans bra/rolig idé :D !
Att vi har mexicana kväll. Tacos och tequila, låter inte det niiice?!
Och så har vi sombreros hattar , kuligt va ? Tror Annica, Katta och Tessi är sugna iaf? :D
Någon mer? fatta va roligt fast bara tjejer ofcoruse!  COME ON !!!!

Let Me Know ;)

 

ALL MIN KÄRLEK 2



Jag är kär i Weise. Han är så söt , rolig och har en helt fantastisk röst <3
Heja Anderas!!! Och Alice såklart, hihi :)

ALL MIN KÄRLEK

Gabbi , TRYCKPLAY !



Oh i love it so fucking much!!!!!
Hennes röst gör så allt mitt hår står rakt upp. Kan inte sluta lyssna heller.
Hon är fan den BÄSTA sångerskan som finns, tro mig.

Så just nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar om och om igen på låten. Gick upp kl 7 när älsk åkte till jobbet. Somna ju fan halv 9 igår så inte undra på att jag är pigg, haha.
Ska skjussa Gabbi till hennes jobb om en timme sen får ja se va som händer.
Och vad händer i helgen då? Niclas åker på nå fiskegrej kl 8 på lördag morgon och kommer inte tillbaka förns på söndag eftermiddag så jag är helt ensam :D ! Hör av er, heeeejs :)

JAG ÄR ALLDELES FÖR BRA JÄMFÖRT MED ER

jag är alldeles för BRA ! Fixa intervjuvn helt utmärkt idag. Wihoooo
nu längtar jag tills jag får börja ju, vill nu! Allt ska hända på en gång när det gäller mig, typiskt.
Men iaf, med min charm som jag kan koppla på och av så klara jag fan allt, de ni ;) !
jag är bäst och kommer ALLTID vara de och det VET ni också.

nu jävlar ska jag ha mina jävla akassa pengar! Har jobbar över 80 timmar i 6 månader inom ett år så ge hit. Men måste vänta på ena arbetsgivarintyget från sjukhuset i 2 veckor, vafan tar allt 2 veckor för? är det så svårt och skriva ut skiten och sen skicka??? blir arrrg -.- !
så har ringt runt idag och åkt fram och tillbaka men duktig är ja. Tänka testa på Gabbis goda maträtt som hon berätta för mig igår, lät hur JÄVLA gott som helst!!!  Mögelost, torkade tomater som man lägger i fläskfilen och chili mexicana creme fraish över tror ja att de va och såklart nå mer men måste ringa och fråga min bäbis hur det egentligen ska vara och om de är nå mer som jag ska ha i, hihi.

ne ni vi hörs, har lite att göra .... host....
som att kolla några avsnitt av Tre Kronor, hihi.


Älskar Dig Niclas Hedin *

I am his number one, He told me so
And he means the world to me, just so you know!

I loved him first and I held him first
And a place in my heart will always be his!



Jag vet att du vill men du får inte!
Jag är niclas så, fuck off!

MYSDAG MED GABBI

Igår va jag först på kalas hos Wille som fyllde hela 10 år ! Förstå hur jävla fort det har gått, shit!
Sen kom Gabbi och hämta mig hemma och vi åkte till valbo och handla hår färg och kollade runt lite, åkte hem till henne och färga håret, kolla på idol och käka. Orka inte åka hem så jag sov kvar hos min lilla gabbi <3 Vi hade det super mysigt, va så längesen juuuu. mitt lilla hjärta! Hon skjussa iaf nyss hem mig då hon börja skolan halv 9 och jag ska på intevjuv idag, NERVÖS! hatar sånt här , så pinsamt tycker jag.. Hoppas att de går fort usch! Har haft ont i magen och varit orolig för det här i en vecka nu. Vill få det överstökat och börja jobba istället..

Ah men måste hoppa in i duschen nu iaf, hare bra ! Hejs :)

VAD GÖR MAN?!?!?

snacka om jag är arg! Förat ringer karln och säger att han ska komma hem till mamma så vi ska hitta på nått och så väntar jag en timme och så blir det två timmar och då ringer jag och frågar vart fan han tog vägen och då är han i garaget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur jävla dum får man bli.. åh ursäkta men blir så jävla irriterad , då kunde väl jag hitta på nå annat då som jag nu skrev och skickade till honom då han kan vara kvar där.

ska göra mat och kolla på tre kronor, kul lördag. HEJ!


SLEEPTIME

snälla hjälp mig att somna ! orkar inte ligga här och inte kunna sova.... tittar iaf på tre kronor , jäävlig bra seríe de där..

3D va iaf SKIT HÄFTIGT !!!!!!!!!!!!! vill se mera, riktigt impad, haha.


GLOW IN THE DARK

Kan inte sova som ni nu kanske märker. Så satt och leta igenom bloggen för en låt som jag tillslut hittade men hittade även det här som Annica skrev för 1-2 år sen i hennes blogg som jag såklart snodde och la in på min blogg men måste lägga in den igen för den är så jävla rolig :D det handlar om min & annicas konstiga lekar genom åren, så varsågod här är den :

Först satt vi mitt i vardagsrummet med hennes föräldrar och lekte Arkiv X som jag kallade det. Då trängde vi ihop oss på ett tefat och styrde med en joystick och sa:
- Arkiv X till Arkiv Z är du där? Kom.
- Arkiv Z här, är du där Arkiv X? Kom.
Så kunde det fortsätta. Sen så döpte jag hennes katt till Bradam. Varför Bradam? Vad är det för namn? Vi lekte kontor och tog på oss hennes mammas klackskor och pälskappor och sprang runt utomhus och hette Vera Bengtsson och jag vet inte vad. Vi tog kloak-råttan Tim på axeln och gick på stan så folk skrämdes ihjäl. Vi låg under en säng i timmar och bara skrattade. Vi kvävde varandra med kuddar innan Idas mamma tillslut fick springa in och stoppa oss. Vi sov ALLTID med kläderna på. Vi gjorde en sallad och hällde på ton med vinäger, alla olika kryddor de hade och massa annat snusk och försökte tvinga Idas syster, Nina, att äta det, det slutade med att Ida skulle smaka först för att försäkra Nina om att det var gott. Hon spydde. Vi lekte alltid Simba och Scar i hennes föräldrars säng och slogs i slowmotion som de gör i filmen. Vi lekte häxa och Ida band fast mig för häxan hade kidnappat mig. Så skulle hon komma och rädda mig, men knuten vägrade gå upp så hon fick hämta en sax. Jag som var helt inne i leken sa:
- Skynda innan häxan kommer!
Ida blev så stressad och rädd så hon klippte mig i fingret. -.-


Varför var vi inte som andra småflickor och lekte med Barbies och dockor? Vi gjorde ett försök hemma hos Katrin att leka med Barbies. Det hela slutade med att min och Idas dockor gjorde inbrott hos Katrins Barbie och snodde alla hennes saker. Vad gick fel med oss Ida? x)

asså jag sitter och gapskrattar för mig själv ! oh vilka härliga tider det va. Vill vara liten igen!
fan vilken underbar uppväxt jag har haft tack vare min familj & Annica.

med det här säger jag åter igen, GODNATT !

WHO DO YOU HOLD IN THE DARK OF NIGHT

vsg. En skit bra låt från min favorit artist, Bon Jovi <3 !



Gjorde snickerskaka här på kvällskvisten för jag trodde min syster skulle komma hit och sova med mig men ICKE. hon svek! Är ju inte ett dugg trött och hon är ju nattuggla. Niclas ligger i sängen och jag ligger i soffan och ska väl slå på en film. Beck kanske ? Älskar ju Gunvald, mummma!
Men sen då, efter filmen. Glo in i väggen? Hatar när man inte kan sova och timmarna bara går. Imorgon tänkte jag försöka pallra mig till hemlingby igen. Så mysigt att gå där i skogen ju. Skulle ju inte vara helt fel att ha en hund med sig, blir ännu roligare då och de blir som roligast om det är ens egna. Min lilla Bilbo. Vill ha nununu ! Men det går inte än så om det är någon som vill ge bort sin vovve för en dag så ställer jag mer än gärna upp! Tar så väl hand om hundarna ja, hihi.
Hör och häpna förresten, just idag så beställde jag hem TVÅ BÖCKER ! Jag, Ida Lindberg. Så på kvällarna innan läggdags ska jag läsa en snutt och älsklingen också fast han ska läsa ur sin jaktbok. Nu ska ha han den där jävla jaktlicensen (?). Tänk va gott med rådjur och älg som älsklingen skjutit. 

ÅH kul nu gick JAANA också, nu har jag verkligen ingenting att göra!!!!
För mitt fitt facebook funkar ju inte heller, inte ens att gå in på sidan liksom. Och facebook är ju jättebra när man är nattuggla så WHY, WHY ME !!!!!????

I have all the things, that I've been dreamin' of.
 
kan någon förklara för mig vad Sidvisningar är ? fattar inget :P
och sen i tisdags så har jag fått 20 st mer läsare , det är mkt!
Keep up the good work people!

Bjuder på en bild på en sjukt snygg tjej ;)


Och kan berätta att när jag får lön ska jag färga håret ljuuust!

Nattinatti med er, pöss!


PAR MYS !

Imorgon kväll ska vi (jag niclas bror & linn) försöka oss på att gå och se Resedent Evil - Afterlife 3D ! Inte jag som bokat denna gång så nu ska det väl vara rätt, hihi. Efter så åker vi hem till nån av oss och gör oxfile med hemgjord BEA, MUMS! Titta på nån film och mysa. Låter det inte för jävla mysigt, hihi. Sen har även jag bestämt att någon lördag ska vi 4a gå på en brynäsmatch och sitta i resturangen, käka gott & dricka beer! Efter matchen åker vi hem och festar vidare, najsigt det låter vaaaaaaa.
förstår om ni är heeeemskt avis men så äre, live with it ;)

sköt om er nu och tänk vidare på mig,höhö.

TALLINN HERE WE COME

nu är kyssningen bokad och betald, kommer bli så JÄVLA roligt !
3 dagar festande, 2 dagar på båten var av att när vi ska åka hem så får vi åka på den nyaste och lyxigaste båten och så får vi 1 dag i Tallinn. Är skit bra pubar och nattklubbar där har jag hört, skit stora också! Ohhh vill åka nu nu nu! orka vänta i 2 månader, buhuuuuuuuuuuu. Hoppas det går fort.

ajja, åkt och fixat grejs idag sen åkte jag och syster till MAX där vi käka på parkeringen och när vi skulle där ifrån så starta inte bilen, inte ens ett lite ljud från motorn, ABSOLUT INGENTING! Fick sitta och vänta i 1h 15 min tills Niclas kom... skit kul! Sitter iaf hemma nu och ska sätta på en film och glo i min ensamhet. Kanske slänga in lite tvätt i MIN tvättmaskin som jag har i BADRUMMET ;)

Hejs !

HEJHOPPGUMMISNOPP

gått i hemlingby spåret idag, 1h 12 min ;) wööööööw !
gjort skit god mat med fläskfile paprika och chili sås. Kollat på Idol, en skit kass b-film och sist kolla vi på Knight and Day. Den var SKIT bra och ROLIG. Den måste ni se!

nu får ni inte veta nå mer,
mohahahaha.


FIGHT FIGHT FIGHT FIGHT




Volbeats nya skiva ÄGER ! så fucking jävla bra.
Bjuder på en bra låt från skivan <3


THAT'S THE WAY IT IS

Blir så irriterad .. Ingen ide att gå in på facebook längre för ALLT som folk skriver om är den där jävla politiken om SD.. asså snälla det finns inget ni kan göra åt saken för SVENSKA FOLKET har röstat och går inte att ändra på nu... i sverige är det folket som ska rösta och bestäma och nu är detta bestämt och man kunde förstår att dom skulle komma in så låt inte så jävla förvånade.. Kan ni inte bara skriva om annat än den där jävla politiken, är riktigt less på den nu ! är väl bara att accepetera eftersom de är en hel del som vill ha de såhär annars hade inte SD kommit in, thats it... så hoppas att jag slipper se allt jävla politiksnack nu för orka !
och de kommer inte bli nå jävla hitler och skit som alla tror, vafan asså.. tror ni att dom kommer styra hela sverige eller?.. läs på isf !

SKIT 3 !

vilka nötter asså ! Först får jag sitta i telefonkö i 42 min till 3 och när jag väl kommer fram så svarar en jättetrevlig kille men när jag berättar att jag vill avslut abonemange blev han till en sur gubbe :P så fråga han varför jag vill avsluta, HALLÅ det är väl mitt abonemang som jag bestämmer över . Svara iaf att min syster inte vela ha de längre för hon har fått min mobil med mitt abonemang för jag skaffa ett nytt abonemang hos Telia.. Så säger han : öhh ja men du har bara 3 abonemanget här ser ja så du har inget annat och vadå din syster nu förstår jag inget.. skit spydig ! va e de som är så svårt! fatta han inget eller lyssna han bara inte ! så fick börja om från början med att berätta att jag gav min mobil med 3 abonemanget som tillhör till min syster för jag vela inte ha det och då blev han hel tyst en stund så jag fick fråga om han va kvvar och så säger han : öööööööööhhhhhh jaha, då tar de 90 dagar, KLICK...
Orka ta sitt jobb så allvarligt så man bli sur för att någon säger upp abonemanget , och förresten är inte det så konstigt för 3 SUGER !!!!!! DYRT och kass täckning !!!!!


ska boka the tripp nu om jag får tag i gubben men verkar svårt
!

HOTELLKRYSSNING I TALLINN

Hittade kanske världens roligaste kryssning ever !
25-28 Nov är det fest!

Man åker den 25 med silja line till Tallin, Den 26 kommer man fram och då åker man till ett fyrstjärningt hotell i Tallinn där det finns puber och nattklubbar brevid hotellet och festar sönder hela natten lång. Sover över på hotellet till den 27 och då hoppar man på den nyaste och lyxigaste båten hem till sverige igen och kommer hem den 28 nov ! HUR JÄVLA NICE LÅTER INTE DET !?
800kr per person och då ingår hytt dit och hem, hotellrummet och hotellfrukost ! Jävligt billigt.
Jag vill åka , är så jävla roligt med kryssning !!!



VIRRVARR

Igår skulle vi på bio jag och älsklingen, hade ju "bokat" . När vi kom dit och skulle hämta ut biljetterna så visade de sig att jag hade bokat till fredan. Och då mindes ju ja att jag sa till älsklingen att jag hade bokat till freda kväll för han skulle på fisketävling på lördagen.. men glömde bort de totalt och trodde de va på lördan vi skulle gå så där blev mina biljetter förbrukade helt i onödan ! asså du är nå stor fel på mig. Fan va jag är virrig!!! vet aldrig vart jag lägger plånboken, mobil eller mina egna kläder ens. Måste ha HJÄLP, haha! Och älsklingen som va så taggad på att se den, stackarn. Han blev lite arg. Fast de blev ju jag med , vill se 3D ! så när vi får lön ska jag älsklingen,bror & linn gå och se den tillsammans och sen ut och käka på church street. Så mysigt ju! Då ska jag beställa en sån där jättejättestor drink som va typ röd och som de va massor av frukt i men vet tyvärr inte va de är för drink men det ska jag luska ut ;) haha. ajja efter bioförlusten så va bara att åka hem eller vi åkte till bror och väntade medans han duscha sen åkte och köpte kinamat sen hem till oss, käkade och spelade tvspel. Blev en riktigt mysig lördag endå.  Somnade ännu en gång halv 5 på morgonen men låg i soffan och kollade på Beck, älskar beck ! har sett dom filmerna tusentals ggr men alltid lika bra och spännande! Så mysigt att ligga och kolla på beck själv tycker ja men jag är ju inte normal som ni nu säkert vet :P .
Ikväll blir det iaf en skräckfilms kväll då jag har laddat hem 3 skräckisar, hihi. Så det blir mys i soffan ikväll med beejbi!
Ska göra nå vettigt nu, heeeeeejs !

Röstat idag också. Fööörst gången wööhö ;)


NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGS MYYYYYYS !

Jobbade ju inatt som va. Fick sitta själv på avd BD ( demensen ) som man gör medans dom andra 4a sitter tillsammans på någon annan avdelning. Har inte suttit där på ja över ett halvår? men det gick super , det sitter kvar i benmärgen ! När jag kom så va FEM st uppe och inte ens i pyjamas . då blir man lite sur men jobba ska man väl göra också, hihi. Fick alla i säng till halv 1 kanske och då SOV ALLA och dom sov till FEM på morgonen kanske, hur jävla nice som helst!!  så natten gick så fort så fort !
sen va de bara hem och sova och jag och Hanna bestämde att vi skulle träffas kl 2 och ut och käka, tro ni jag vakna när hon ringde? NEEE ! Kl 4an när älsklingen kom hem vaknade ja, haha. Men sååå skönt att sova.
Nu ska jag väcka älsklingen för han kom hem med sådär ont i magen som han kan få ibland så att han blir sängliggande i flera timmar . Men då tog jag fram min egengjorda värmekudde som jag gjorde i 7-8 kanske. Värmde på den, la den på magen och vips så somna han direkt min lilla gullplutt .
Ska väcka honom nu så ska vi åka till City gross och handla till ikväll då vi ska vara i stugan och mysa med grillat och fetaostsallad, idol, filmer och tända ljus :) Är så mysigt att vara där ute, loove it !

så vi hörs väl imorgon mina vänner !
Puss :)


HAR APTRÅKIGT

fan vilket liv man har asså :P hur många ggr har jag skrivit idag 4a ? haha.
sitter och väntar på maten, flygande jacob !!! MUMS ! sen idol och sen iväg och jobba ... imorgon är det fan freda, shhit va fort den här veckan har gått !
ska iaf gå på bio på lördag men älsklingen vi ska se resident evil 3d, häftig va :D ! kanske att vi går ut och äter nått också :)


HAHA

VISST ÄR JAG DRYG NU :P
vet att jag är bääääst :D I helgen ska vi kkööööööra gääääärneet !!!!
SPY BAR NÄSTA !

SENASTION WHITE



JAG VILL ÅKA !!! 
nån som hänger på ? Fatta va häftigt !
Köpenhamn here we come ;) !


POOR HANNA

Ska jobba inatt, med Hanna får jag hoppas ! Monica och Carola jobbar också och dom är väl dom underbaraste och roligaste på Vallon :D Ska bli mysigt för det brukar de bli när vi jobbar och speciellt med Hanna för vi myser alltid till det :) hihi.  Så det ska bli roligt faktiskt.

aja, igår va Hanna här och vi baka snickerskaka men det blev lite torrt . Jag tog ett recept utan jordnötssmör så nästa gång ska vi ta ett med men goda kakor iaf, så nu är det bara att komma hit och fika . Vill baka Tessis kakor också som är så förbannat goda men har tappat bort receptet.. Vi käka tacos medans vi tittade på idol också , super mysigt ! Sen blev det 2 filmer sen somna vi kl 3 på natten. Sen väckte Hanna mig på morgoen vid 8 kanske och sa att hon lägger sig i vårat sovrum för vi låg i soffan och dom bygger ju här utanför så det låter hemskt mycket men jag kan slå ifrån det men inte Hanna så vi gick in till sängen och där hördes ju det också haha va lite roligt för Hanna blev arg :P men jag somna iaf en stund sen väcker hon mig igen och säger att hon åker hem för hon kan inte sova, stackarn !!! haha så söööt hon är :)

så nu ska jag väl ställa mig vid spisen och laga mat tills älsklingen kommer hem från gymmet.
sen blir det mkt mys innan jag åker to the woooork !

och så längtar jag så mkt tills jag får lön för då ska jag och Hanna åka till Nacka Forum :D och det bestämde vi innan ens den där dryga reklamen kom på tv. Fick ju höra på jobbet i sommras att det va skit bra där och mkt affären och inte bara dom här vanliga som bikbok, gina osv. Många sko affärer med billiga skor också, passar mig perfekt ! hihi.

Ne ni, hare så bra ! Tjiiing :D

VAD GÖRA ?

Igår fick jag tillbaka smärtan i handleden och tummen fast ännu värre. Kan inte hålla i saker i den handen , kan inte böja den i vissa lägen ! är skit jobbigt och vet inte vad jag ska göra :( hjääääääälp mig ! har riktigt ont..


LITE KORT

Har precis hällt i loka i ett stort jävla glas och lagt mig i sängen med laptopen i knät. Ska snart sätta på en skräckis och mysa med mitt loka :P .

orkar inte skriva vad jag gjort idag men flängt runt runt typ. gjort världens godaste mat. Köpte en sån här HEL ofärdig kyckling och krydda själv och koka och mums va gott det blev. älsk älskade det. tror fan det är en liten kock inut i mig ;) .

neni nattinatti , puss !

TYCK SYND OM MIG !

har ont i magen, ont i halsen och ena sidan av tungan. Men andra ord jag är hemskt sjuk !
Täppt, snorar och nyser. Stackars stackars ida ! Men försöker hålla humöret på topp iaf.
Personalfesten va SUPER ! Fan va roligt jag hade. Nattpersonalen är det full fart på kan jag säga. Vi gick senare på kvällen till Helt Enkelt sen Harrys. Va riktigt roligt, ska vi göra om ! Sen på lördagen så va jag inte alls bakis utan var bara att klä på sig för jag, niclas, linn & bror skulle åka till hedesuna och fiska. Grillade korv gjorde vi också, jättemysigt :) Efter det så åkte vi hem hit och festa, Emelie & Hanna kom också förbi . Senare på kvällen åkte jag och linn ner till interpool och efter kom bror och niclas men dom såg vi inte mycket av för helt plötsligt så va dom hemma hos bror och spelade . Vi gick hem senare iaf sen tog jag och niclas taxi ifrån dom. Idag har man varit bakis, seg, SJUK och trött! Skulle egenligen på dop i hedesunda men jag kunde inte ens prata när jag vakna , nee usch ! Hoppas de blir bätter tills imorgon.. Så iaf, min helg har varit TOPPEN , sjukt roligt har jag haft . Ska mysa lite nu men en film och sen försöka sova kanske ?

Kan bjuda på två bild från personalfesten ! Vi knäppt kort hela kvällen typ så vi har en hel del, hihi . Men ni får nöja er med TVÅ så länge.




BJUDER PÅ GAMLA GODINGAR





PARTY :D !!! Fan va man lyssna på dom här när man va mindre, eller mindre och mindre . När man va nått år yngre . När jag hör Timbalands låt så tänker jag på lilla Tessi för hon ääääääälskade den och lärde mig lyssna på den, haha . Tänker även på våran fester som vi hade när jag bodde på brynäs !
så häärliga, så njuuut !

nu ska jag fixa mig för snart kommer Hanna & Emelie !
tjiiiing !


SÅ OERHÖRT GULLIGT !!!

Detta möttes jag av när jag kom till jobbet idag !





Hur gullig är man inte som personal och chef då? :D
blev så jätteglad och ledsen på samma gång ! Vill inte där ifrån nu när jag har varit där så mycket. Kommer ihåg dom första dagarna när jag hade intro, och det va SKIT jobbigt ! Fatta inget , kunde inget och jag kände att jag bara vela skita i allt och ge upp för det där jobbet kommer jag aldrig klara tänkte ja men det gick :D bara man ger fan i att de ska gå och kämpar så går det !
Har haft massor av skratt där , ohhh.. Men jag tror och HOPPAS att jag kommer tillbaka någon gång iaf. :) Ska ringa Anette på måndag ( UVA's Chef ) och tacka för allt för hon va inte här idag och imorgon ska hon på utbildning så får bli på måndag. Dom som jobbade idag sa att chefen hade sagt åt dom att hälsa mig att jag skulle ringa och höra om framtiden sen.. va de nu innebär ?

jaja , men de va gulligt va :)?

puss


LITE LEDSEN

Idag är det som sagt sista dagen på jobbet. Bytte bort min dagtur för Ingrid skulle göra nå på eftermiddagen. Så jobbar 13.00-22.00 ! Lite sorligt är det ju eftersom man varit där konstant sen Maj liksom . Fast jag är timanställd på UVA tills sista dec. Nästa vecka ska jag antagligen få intro på en annan avdelning. Kommer kännas konstigt ju... Ajja har iaf köpt två tårtor till personalen på IVA och UVA som tack för en underbar sommar och för all hjälp :) Sen köpte jag en Aladdin ask till enbart UVA så dom får känna sig liiite spciellare :P hihi.

nog om det. Imorgon så är man ju arbetslös så då ska jag hämta upp Hanna vid 10 och vi ska ut och hurta i spåret :D Sen hem igen och myspysa med älsklingen en stund sen fixa sig för feeest ! Hanna och Emelie kommer hit vid halv 5 - 5 och vi tar väl en drink eller två tills vi ska åka iväg på personalfest :D Det är inte personalen från sjukhuset utan Vallongården ! Toomara ska göra thaimat och det blir, Kyckling i cocosmjölk och rödcurry och friterade räkor och som efterrätt blir det såklart friterad banan ! så himla gott .  Hon kommer från Thailand så hon är grym på det ! När jag och Hanna jobbade enbart på avdelningen KM ( där toomara jobbar ) och vi jobbade tillsammans med henne så fick vi alltid hennes mat , hihi ! Sen tvinga vi henne att göra friterad banan till oss, som en lite mamma va hon.
jaja, det ska bli grymt roligt iaf, längtar ja :D ! Men vill inte gå upp på scen denna gång hahaha !

nu blir det våra bästa åår, tjing !

DESSA JOBBIGA JOBB

Nu har jag varit ledig i 6 dagar och vill fortsätta så men ikväll ska jag jobba, 14.30 - 22.00 ! missar Idol fast det finns ju på  internet också.. Sen jobbar jag 7- 16 onsdag , torsdag sen är mitt schema slut ! får se va som händer då, gå tillbaka till Vallon är min största rädsla, vill inte vara fast där hela livet ! visst att jag kan jobba strö dagar då och då men inte för jämnan , ne de har jag gjort i 2 år och är färdig med de . Men jag tar ju det ja får såklart måste ju ha pengar .

VILL HA ETT FAST JOBB !
är så fruktansvärt jobbigt att gå runt och aldrig veta när man ska jobba nästa gång och sitta hemma och vänta på att dom ska ringa ! vill ha ett schema, vore så himla jävla nice för då vet man när man ska jobba och är inställde på de ! nu när man inte har en aning om när och man inte är inställd på att jobba och så ringer dom och frågar då vill man gärna tacka nej för man planerat nå annat , så jobbigt ! Men att få ett fast jobb kommer ju aldrig hända inom om 2 år . pisspotta !

JOBBA



Började kolla runt på resor och älsklingen och jag besämde oss för att nu ska vi dra iväg, nästa år till THAILAND ! har ALLTID velat åka dit och dit ska jag ! Vi behöver bara flygbiljett så liiiite billigare blir de :) !
Hitta en tur och retur på 6181 kr i mars och hade bara älsklingen haft dom pengarna hade vi bokat på en gång !! så nu ska vi jobba som fan och snåla in på allt annat och spara :D ! tänk er , älsklingen och jag i  thailand i 2 veckor, MYS ! vi ska åka så äre bara !!!! :D


KONSTNÄR

Älsklingen är sjuk så jag vela vara lite snäll och romantisk så jag satte mig nere och målade en tavla åt honom
:) Han blev jätteglad och helt plötsligt frisk, hihi <3

älskar min lilla kille ja , N <3



SWEET DREAMS

HEJHEJHEJ.

kan inte sova.... inte gjort ett piss idag ! varit bakis iaf......

imorgon ska jag inte göra nått , bara ligga här och tycka synd om mig själv :P




?

Vet inte vad jag ska göra ??!?!!!

blir så arg och ledsen !

ÄLSKAR TVÄTT ;)

Ida blir det stugmys för hela slanten. Grilla och film :) !
men först så ska jag tvätta :D att det helt plötsligt blev så roligt att tvätta kläder, hihi.
Fattar ni ens hur skönt det är att ha en egen tvättmaskin i sitt egna badrum?! Inga tider att passa, inga tidiga mornar för att de annars bara finns tid då och inga långa väntetider som man kan få vänta i veckor på att få en tid. Ne usch så skönt att bara kunna slänga in tvätt när som helst på dygnet ! Aldrig nå mer HÖGAR med tvätt ! wihooo ! Plus att man har världens bästa torkskåp på köpet :D


haha blev ett tråkigt inlägg om tvätt, men ajja ska fixa ägg nu !
Tjiiiing .

<3 Niclas Hedin <3

HELL YEAH !



14 oktober ! Nån som ska med?! :D
PAAARTY !!!!!!


NU SKA VI LEVA LIVET

I did it !

Ikväll ska jag och älsklingen kolla på Vampyrer Suger och så hittade jag en mini serie på 4 delar , Under Trappan kanske den hette ? Kommer bli så myspysigt :D !
Saknar min älskling så mkt under dagarna när han jobbar och jag är ledig.. Usch tkr inte om att vara ledig själv utan honom. Vill jobba när han jobbar och vara ledig när han är det så han funderar om han ska ta ut en veckas ledighet för att vi ska kunna vara tsm <3 :D !

Vill åka på kryssning också, va så himla längesen !!
Frågade bror och linn men icke svarat -.-

nu ska jag ut till bilen och hämta mina saker jag beställde hem för en vecka sen. Skit häftig lampa! Hoppas den ser likadan ut som den gjorde på bilden. Tjiing !


SAKNADEN ÄR STOR

Dagen började men att jag följde med syrran när hon övningskörde sen åkte vi ner på AF och där satt vi i timmar typ och när de väl var vi så va vi klara på 5 min typ, så jävla onödigt ! Efter det åkte vi och handla sen hem och gjorde mat ! hade så fruktansvärt ont i magen för ja va så hungrig och nu när jag inte är de längre då fick jag sån jävla mensvärk så vet inte vart jag ska ta vägen !!!!!!! hatar det !  vill bara att min älskling ska komma hem så han kan ta hand om mig när jag mår dåligt :(. Vill att han ska hålla om mig, pussa på mig . mysa framför en film med tända ljus överrallt och att han ska killa mig.. och jag vill bara hålla honom och pussa sönder honom. men såklart så ska han jobba över för att byta nå skit !!!!!!!!

nee ska gör nå trevligt nu , hejs !


RSS 2.0