HOPPAS DU FÖRSTÅR

YOU ARE MY ANGEL <3

har aldrig någosin älskat någon så fruktansvärt jävla mycket som jag älskar min N .
han är mitt ALLT ! vill eller kan inte leva utan honom, ni skulle bara veta hur jävla underbar han är som person. Finns absolut ingen som kan vara så jävla perfekt som honom , min min N. Kan inte gå vidare utan honom , inte ett endaste steg. Han är mitt liv. Jag älskar han så förbannat mycket <3 ! Och att inte kunna få vara med honom känns bajs, han stack nyss iväg med Matte till Gustavs stuga för att fiska och festa, roligt för dom :) men inte för mig som måste vara utan min beejbi tills imorgon <3 !!!!!!!!!!!!!! Har knappt varit med honom för jag jobbar jämt. Skulle aldrig ta åt mig dom där jävla dubbelpassen .

Ne saknar min N så jättejättemkt !

     
    
    
    
 

här ser ni att han är världens finaste som finns på denna jord <3 !
världens bästaste vän och pojkvän !!

TRÖTT SOM SATAN

Efter jag slutade jobbet igår kl 22 så åkte jag till Vallon och va en stund med nattpersonalen där och vi bestämde oss för att vi vela käka max , så jag drog och köpte de till alla sen åkte jag hem vid tolv tiden då jag skulle upp 6 och åka till sjukhuset och jobba till halv 4 ! Trodde aldrig denna arbetsdag skulle ta slut men så äntligen :D ! Nu är jag hemma och ska sova sen blir det mysa en pyttis med N kanske och sen iväg och jobba natt på Vallon :D . Så hööööööörs !

oohh just ja , jag fick byta tisdag och onsdag nästa vecka med I på jobbet så då kör vi som faen på ön :D
Förfest hos Katta har jag bestämt , wiiiiiiiiie :D !! <3


!"!¤@#¤!!!

Efter frissan kommer Niclas hem med nybakta mackor för jag är så jävla hungrig.. Duktade fram allt på bordet.. han hann ta en tugga sen stack han fortare än ljusets hastighet. Jag är inte hungrig längre. MAGKNIP.

Ska det vara så ?

MUSIC




VÅRAN KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT !

Ni kommer aldrig kunna komma emellan oss oavsett vad ni försöker med ! Vi älskar varandra och kommer ALLTID att göra det så de spelar ingen roll va ni kokar ihop och hittar på . Förstår inte ens varför man vill försöka splittra ett par som man inte känner ! Ni tror att ni gör det men där har ni så fel. Så snälla, sköt ert eget och era förhållande istället för att lägga ner tid och enerig på vårat för era metoder kommer aldrig funka på oss :)


LÖRDAG

och jag är INTE ledig ! Ska jobba på Vallon ikväll , få se hur det kommer gå för det är på en avdelning jag inte är riktigt hundra på men Ida klarar ju allt :D hihi. Nu ska jag försöka få älsklingen ur sofffan och sluta spela ps3 för nu ska vi åka iväg och göra nå innan jag börjar :)

vi hööörs :)
Puss

KÄNSLIGA ? TITTA EJ !



EN SÅN HÄR ÄCKLIG SPINDEL HITTADE HANNA HEMMA HOS MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NÄR ÄLSKLINGEN TOG I DEN MED PAPPER FÖR ATT HAN SKULLE KASTA UT DEN DÅ HOPPADE ALLA BARNEN AV OCH DET KRYLLADE PÅ GOLVET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GE MIG NU !!


se vilken sötnos ! vad jag vill ha en mops nu, älskliiiiiiing ;) !?


PINIT

HAHAHA jävlar vilken bra sjuksköterska jag är eller hur :D ?

inte ens för att jag har gått i högskolan för det men kan ju vara de ändå  ;)

måste ju svara på min kommentar ja fick om att jag är en sjuksköterska och om att jag är otrevlig och gör så att mina patienter blir livrädda för mig, dom sjävla och tydligen gör jag så att dom blir livrädda före deras operationer fast jag inte ens träffar dom FÖRE dom opereras , haha de är skrattretande !

SVAR : för det första så är jag INTE sjuksköterska så ta fram sann information först haha :D och sen är jag inte ett dugg otrevlig mot mina patienter och eftersom du vet de så bra varför kan du inte stå för det du skriver dårå ? och eftersom du inte kan de så tar jag inte åt mig för det första så vet jag att jag är en snäll och omtänksamm människa och speciellt på mitt jobb och för de andra så kan du inte skriva vem du är så då tar jag det som du inte vet ett skit heller :)

4 ÅR

GRATTIS MIN ÄLSKADE TEO <3 !!!!!!


JUST DE!

Måste tydligen reda ut en sak. Jag tog studenten 2008 som undersköterska och har sedan dess jobbat inom vården och vet vad jag prata om. I skolan däremot så hade man fått en bra uppfattning om vilka arbetsuppgifter en USKA ska ha. Men när man då kom ut i arbetslivet va de inte ens i närheten av det man hade lärt sig, och då började jag jobba direkt på ett äldreboende och jobbat där över 2 år nu. Tro mig jag gillar mitt gammla jobb och jobbar även där nu när jag kan. Men inom äldrevården kan vem som helst jobba , tro mig för det är definitivt inge USKA jobb. Det enda som är skillnaden där är lönen som är bättre om man är utbildad. Så.. När jag skrev för ett tag sen att jag älskar mitt nya jobb på UVA och att de andra inne liggande avdelningar är hemska så menar jag ju självklart inte alla men dom avdelningarna jag har varit på ( tex 112an ,111AB ,109an ) så har jag SETT och hört av folk som jobbat där och även dom som jobbar där fortfarande att det är så jävla slitit, skit jobb rent ut sagt ! Det är torka bajs, kiss, mata, lyfta tunga lyft upp och ner hela dagarna precis som äldrevården har jag fått höra x antal ggr. Så det är helt annorlunda på UVA tex. Där är det arbetsuppgifter som en USKA egentligen ska ha sen bara för att jag skrev det så förstår jag verkligen inte vrf ni ska ta så illa upp för jag sa väl inge illa om just er ? Sen förstår jag mkt väl att UVA/IVA & AVA är snarlika och att AVA också är fruktansvärt bra för en USKA att jobba . För där skulle jag också vilja pröva på att jobba. Det är väl dom 3 avdelningarna som är dom mest oförutsägbara avdelningarna på sjukhuset ? ingen dag är den andra lik. och ingen inriktning som man specieliserar sig på som cancer sjuka eller brytna armar och ben.  det skulle jag inte vilja . jag vill ha så mkt olikt varje dag. Så jag vet vad jag prata om när det handlar om vården och tkr inte nån ska bli upprörd för att jag skriver det jag tycker och tänker på min blogg. men nu förstår ni kanske hur jag menar ? :)

ajja . Helgen va ju super rolig iaf :D Jag & Nina hade roligt så det tycker jag vi ska göra om. 
men nu är det en ny vecka och nya tag. Jobbar hela veckan och helgen till nästa måndag :(skulle vara ledig imon men då va de en sjuk så vara bara att ställa upp. Går även av på fredag kl 16 från sjukhuset sen hem och sova sen upp 21 och åka till Vallon och jobba natten där. Slutar 7 på lördag morgon och då blir det hem och sova för sen upp kl 14 för att åka tillbaks och jobba på JL , sen natt på söndag och går av på måndag morgon så då blir det sova hela den dagen sen på tisdag nästa vecka asså så är det bara upp kl 6 och åka till Vallon och jobba där , slutar kl 13 och då blir det att åka till sjukhuset och fortsätta med kvälls jobb där.. Sen fortsätter hela den arbets veckan på tills måndag morgon veckan efter den. asså herregud. Märker nu hur mkt jobb jag tagit åt mig och börjar bli orolig hur jag ska orka ! För på hela Niclas semester så är jag ledig 2 dag på hans 3 veckor !  var av att på dom 2 dagarna så går jag av kl 7 på morgonen så då ska ju ja sova så blir att inte göra nått med min älskling :( ! Eller sista helgen på hans semester va ja ledig lörda-sönda så då ska vi väl klämma in nått . Sen har ju han 2 veckor kvar att ta ut så de blir väl i augusti-september så då åker vi väl nånstans :) !

ne ska väl hämta min fulla Niclas nu på tågstation, han har varit på eckerö med krille, tobbe, frida & emlie.. Och han har köpt en passoa till mig :D så nu kan vi festa Katta  , hihi :D !


HEDESUNDA CRUSING

HAHAHA, har ni hört nå roligare ;) ?
men dit ska vi iaf med mustangen och dricka Pilsner, wiho! :D

Älskar dig Niclas Hedin <3


ÄNTLIGEN !!

Gick upp 6 imorse och åkte till jobbet . Va väldigt längesen ja var på vallon och jag trodde att ja skulle längta tillbaka och inte vela jobba på sjukhuset längre för man har kommit alla så nära på vallon ju men när jag kom dit kände ja att jag är så glad att jag har jobb på sjukhuset och vill verkligen jobba där och inte komma tillbaka till Vallon... Visst så kan ja jobba någon gång där ibland , inga problem ! men aldrig gå på schema igen , BIG nono. De enda ja saknar där är personalen, nattperonsalen ! ajja gick ju bra idag iaf och jag är äntligen hemma :).

Igår när ja va på sjukan o jobba satt jag framför deras hemsida och kolla och såg att man kunde anmäla sig som timvikarie där genom att skicka in CV och peronligt brev så skulle dom höra av sig om dom vill ha en men jag bestämde mig för att ringa och kolla om ja måste skicka in eftersom jag redan är där och jobbar.. ajja ringde iaf och hon fråga hur länge ja hade jobbat på sjukhuset och då berätta jag att jag började i maj och innan dess har ja bara varit på äldreboende sen studenten ! Efter det frågade hon vart på sjukhuset ja jobbade och då svara jag UVA. då blev hon tyst och frågade om ja hoppade in där i maj utan att ha jobbat på sjukhuset en längre tid, jaa sa jag och då sa hon : då måste ja få fråga hur fick du en anställning där.  ja men vadådå tänkte ja :P men frågade inte. Sen frågade hon bara om jag kunde sitta vak och om jag vela ha introdition på någon annan avdelning och det vill ja ju för att få jobba så mkt som möjligt :D så hon lät jätte positiv och glad över att jag ringde ! Hon frågade om hon kunde ringa mig i veckan så vi kunde prata mer och bestäma nått kanske och så skulle hon kolla över mitt schema så hon såg när ja va ledig och så :D ooh spännade va! hihi har ALLTID velat vara timis på sjukan :D så jag är så himla lycklig ja !!!

ne nu ska jag mysa med Ozzy i sängen :D <3 hej :) !

JOBB OCH JOBB

Har jobbat sen i måndags men imorgon när jag egentligen skulle vara ledig så fick ja samtal från Vallon. Tackade ja till jobb imorgon på KM :) har ju inte varit där sen April. Men de ska bli så roligt, läängtar :) !!! Sen sa jag faktiskt ifrån jobb på söndag där för sen börjar ja på sjukhuset måndag - fredag ! Sen fick jag även en annan lördag och 3 nätter :) sen har dom ringt som galningar här nu och vill att ja ska jobba ikväll men då jobbar ju ja på sjukan sen skulle ja fått 4 andra dagar för jag tänkte om det va dag på vallon och ja jobba kväll på sjukhuset samma dagar så kunde ja ju bara åkt från  de ena till de andra men såklart va de ju exakt samma tider ! tråkigt !

ajja, går bra på sjukan iaf och det är roligt ! Sa till mina arbetskamrater att jag vela jobba på avdelning istället ( där det är inne liggande patienter ) , Men FYFAN va jag ångrar mig. När jag går och lämnnar av patienterna efter operation till där dom ligger inne så tycker jag så fruktansvärt synd om alla undersköterskor som jobba på dom avdelningarna. Dom sliter arselet av sig och är precis som ett äldreboende ju, troka skit och kiss och upp och ner , ge mat och mata m.m.. Plus att dom bara specificerar sig på just deras inrikting på avd. ne usch  !!! jag är så lyckligt lottad att få va på UVA nu. Där vet man aldrig vad som kan hända för det är olika operationer var eviga dag. Enda dagen ser aldrig ut som en andra ! Ta ven prover, ta HB & Glucos, sätta kateter - tappa , ta bort kateter, sår omläggningar, koppla på bevakningen , skriva upp ekg, puls, blodtryck & satrations värderna,  sätta dropp ! asså verkligen jobb som en undersköterska ska få göra ! men de enda jag saknar egenligen är att man saknar den här närheten med alla patienter för hos oss ligger dom bara några timmar sen kommer nya men hellre UVA och jobba som en undersköterksa än en avd och slita ut sig som en jävla slav. så snacka om att jag är lyckligt lottad :) !

ajja , måste ju berätta att Mustangen gick igenom besiktningen utan minsta problem :D så när jag träffa Ecce på jobbet för hon städar hos oss  :D så berätta hon att det finns en Hedesunda crusing, hahah låter ju jätte roligt :) ! så självklart vi drar dit med mustangen nästa lördag och festar :D sen efter crusingen blir det fest på Sandsnäs, myys ju :D ! hihi. lääängtar !


FÖRVIRAD

Ja jag vet inte alls hur det ska bli ? Vi är sura och gnälliga på varandra hela tiden.. Han är inte längre den niclas jag blev kär i heller och det är det som gör så fruktansvärt ont! Jag har ständigt ont i magen , så där ont som man får när den man älskar gör slut med en.. Jag känner att nått är fel och han verkar inte förstå nått eller inte bry sig hur jag känner.. Vet inte inget längre ! Älskar han så äckligt jävla mycket och han är mitt liv men kanske inte ändå , trodde aldrig att det skulle bli såhär mellan oss . Vi verkade vara det perfekta paret ju.. Men skenet bedrar , tro mig :'(

NICE NICE NICE PEOPLE

Hemmaa efter 3 dagars festande från peace and love , va jävligt roligt och en upplevelse lär ja ju säga :) mysigt också !

ajja till de jag tänkte skriva om.. Niclas ringder mig på fredan och säger att Zach är borta, han brukar inte sticka iväg och just då börja byggarna ställa ut containrar och stolpar och trä över allt på marken så ja trodde han va platt typ :( men ja gjorde massa lappar idag på jobbet och skulle försöka hålla hoppet uppe. Så när jag sätter upp sista lappen så säger grannarna 2 hus  från oss om vi tappat bort en kattunge och de hade vi ju :D och dom hade haft Zach i 3 dagar och han mös med dom och skrek när han vela in , mysiga lilla fisen då ja saknat och varit orolig över :( !! så jävla tur att man har snälla grannar måste ja säga !!!  :D dom borde få en peng egenlingen :) !

ja och älsklingen va ju på bio idag eller först fika vi på coffehouse by george, så mysigt :) sen blev det nyaste twilight :D OH VA läcker han är men jag blev faktiskt irriterad över den där jävla jacob som tjatar hela jävla filmerna när hon säger att hon inte vill !!!!!! han är så jävla ful!!! det är Edward som är stjärnan i filmen och honom hon ska vara med och hoppas de slutar så , hatar jacob !!!! BLÄ men annars va filmen super :D spännande. och jag vill ju så gärna att Niclas ska bli en vampyr nu, muumma :D

ne mys time nu , tjing !


RSS 2.0