Haft skit nice helg med mina gamla godinga...

Haft skit nice helg med mina gamla godingar, katta & Annica <3 fan så roligt vi haft de!!! Igår fick man ju sov sällskap o de är ju aldrig helt fel, kollade på skräckisar :D och idag blev de mys till owes!


Ikväll så gick jag till jaanis på Brynäs o...

Ikväll så gick jag till jaanis på Brynäs o vi går vidare till kvantum förbi och upp mot sörby urfjäll och sen förbi Max där vi köpte vatten sen hem till Brynäs igen :) fan så skönt de va tog oss 1 h & 30 min och boss var ju med så drf tog de lite längre tid . Efter följde vi med jaanis upp till henne o jag testade hennes hantlar, fan va jag vill köpa de ja med! Haha skönt!


Nu är jag less på det här, vill ha en "rik...

Nu är jag less på det här, vill ha en "riktig" bil. Så nu har jag gjort intresseanmälan till Swedbank om ett lån på 50 tusen! Man kan ju alltid hoppas ;)


Blir tokig snart ! Han finns i mitt huve 2...

Blir tokig snart ! Han finns i mitt huve 24/7 !!!!!!!! Så jävla sexig Karl! Mums!!!! Vrf ska livet vara så orättvist emot mig :( ?


Mysa med honom skulle jag inte tacka nej t...

Mysa med honom skulle jag inte tacka nej till!!!!!!


Barrunda blev de verkligen igår! Först bok...

Barrunda blev de verkligen igår! Först bokade vi bord på berggrenska o käkade o drack lite. Man fick ju även gratis öl av hockeylaget som satt bakom oss ;) sen gick vi till söder himelska o drack, sen vidare till interpool och drack sen gick vi till Harrys o dansa skiten ur alla! Hade så jävla roligt! Sen vid 2 gick man hem tusen kr fattigare men inte har jag ångest för de ;) idag mår man ju som man förtjänar men helt klart värt det!! :D puss på er!


Jag har varit med om det här en gång förut...

Jag har varit med om det här en gång förut, att bli dumpad asså. Men den här gången är mkt värre än förra för sån här stor kärlek som jag hade mot Niclas har jag aldrig haft förut. Jag vill hellre dö än att leva utan honom o då överdriver jag inte. Jag trodde Allvarligt att han skulle vara pappan till mina barn o jag trodde Allvarligt att vi skulle bli gammla o dö tsm. Men nu när jag förstört allt får jag skylla mig själv. Jag har verkligen försökt ställa allt till rätta men han vägrar att inse att jag har ändrats o att vi skulle få de mkt bättre än innan. Mer kan jag inte göra så nu är det verkligen slut, ska hämta mina stora möbler så fort jag får egen lägenhet och att skriva de här är så sjukt jobbigt! Ser knappt tagenterna då det bara rinner tårar och mina ögon är alldeles uppsvullna. Jag vet att niclas är det enda jag tjatar om här men tänker inte på nå annat. Och jag gör Inge annat än att sitta hemma för jag orkar inte det. Jag är så lessen för mitt skit liv som jag själv ställt till med! Jag önskar att Niclas får det så jättebra med allt för är han lycklig blir jag oxå lycklig. Jag kmr aldrig hitta någon så perfekt kille än honom o detta skriver jag inte för att jag älskar honom , jag menar de o kommer göra de tills mitt hjärta slutar slå! Han är verkligen värt allt bra här i livet! Han kmr finnas i mitt hjärta tills jag dör och jag kmr alltid älska honom oavsett vad! Jag orkar Inge mer nu, puss på er nu. Hörs hej.


Mitt liv suger. Min stora kärlek här i liv...

Mitt liv suger. Min stora kärlek här i livet är borta. Jag försöker med allt men finns inge kvar som verkar fungera, jag kämpar o kämpar men står kvar på samma ställe som för två veckor sen. Skulle jag få chansen skulle jag göra allt så bra, han skulle bli så lycklig för det skulle jag se till! Jag är så fruktansvärt ensam utan honom, jag är inte hel. Han gjorde mig hel. Jag fick en stor bamse kram av honom idag o det värmde så jäkla mkt!!!!! Mina tårar bara rann ner för kinderna och jag vela inte kliva ur bilen, vela följa med honom hem och mysa med honom, ligga i hans famn o bara pussa på honom! Det skulle vara livet det! Asså skulle jag få honom igen skulle han kunna jobba utomlands i veckor utan att jag brydde mig för då vet jag iaf att han är Min <3 han är min största kärlek som nånsin hänt i mitt liv och jag vill bara göra allt till rätta igen men får inte bevisa det att jag har ändrat mig och att allt kmr bli så mkt bättre än va det va! Älskar honom så sjukt mkt , puss o kram niclas om du läser!


PLUGGHÄST?

Jag tror jag har bestämt mig. Jag vill plugga igen. Eller plugga, börja på någon kurs. Har beställt hem mer information om specialistutbildad undersköterka inom psykiatrisk vård på distans. Är i ett halvår så det är ju super skönt! Och få lite mer på meritlistan är ju aldrig fel?

Sen kollade jag upp Kock utbildningar typ. 14995 kr för en utbildning men fattar inte vad som händer efter den utbildningen, får man jobba inom resturang då eller? Nån som vet, isf skulle jag vilja göra det också. Älskar ju att laga mat, leta nya recept och att få pröva sig fram till nå nytt. Ångrar så mkt att jag inte pluggade mer i grundskolan så man kom in på hotel och resturang på gymnasiet :(.

Iaf så vill jag göra nått, plugga,yrkesutbildning,kurser - you name it.
Längtar tills infon kmr hem och hoppas man kan söka.

Puss :)

SAY GOODBYE TO MY HEART TONIGHT

Livet är skit, rent ut sakt! Varför går man igenom de här med killar och kärlek om och om igen när man vet hur det känns?
Fast denna gång känns det dubbelt så mkt än dom andra gångerna kan jag ju säga!
Tror jag kmr lägga ner detta med kärlek och allt som hör till för jag orkar inte få mitt hjärta krossat igen.

Har iaf inte hänt mkt i mitt liv nu. Jobbat och bara varit i stugan. Jag vill ju inte gå ut och festa och ha roligt, eller roligt? Kan inte ha det längre, jo för nån minut men sen kmr tankarna om honom tillbaks. Så jag bearbetar det bäst med att sitta hemma och tycka synd om mig faktiskt.

Tack till mina vänner och min familj som har ställt upp och stöttat mig genom detta, ni är guldvärda! Huvudsaken jag har er så går det väl an att leva. Och super tack till dom som hjälper mig med Bozz när jag jobbar och inte har orken <3 !

Sen vill jag tacka min jobbakompisar som jag har kunnat pratat med och fått många kloka ord ifrån! Det värmer!

Väntar på att få svar om mina ettor jag satt upp mig på, jag håller tummarna!

Ne nu ska jag fixa lite här, så har inte tid nå mer. Puss och ta vara på varann och håll inte era pojkvänner för hårt för då dör kärlek så småningom. Ett bra tips från coatchen! :D

Älskar dig N, finns alltid i mina tankar och i mitt <3 !

MITT NYA LIV

Jag och Hanna skaka hand igår att vi ska börja vårat nya liv så vi åkte till Coop och handla. Barnmat och naturdiet dricka. Har även köpt en liten anteckningsbok som jag skriver i vad jag äter och hur mkt kalorier det är. Får inte överstiga 600 kalorier/dag. Vilket funkar bra nu när jag mår skit. Har pinat i mig en sån där naturdiet dricka som det är 200 kalorier i. Jag pinade inte för att den va äcklig utan för att jag mår illa varje gång jag ser mat överhuvetaget. Ajja, sen ska jag försöka få med mig någon som vill gymma :D 
Har även satt upp mig på 3 ettor här på söder :D Så det är min mini start till mitt nya liv.

Saknar honom, de gör så ont. Kmr aldrig återhämta mig känns det som.

Puss&Kram

JAG FÅR SKYLLA MIG SJÄLV

Jag har förstört för mig själv så nu flyttar jag ifrån Niclas och håller på att leta eget.

Jag fick ett sånt kontrollbehov så han orkade inge mer vilket är förstårlig! Jag vet inte vart det kom ifrån
men de är hemskt. Det är inte jag. Idag ska jag ändra mitt liv, jag är inte ett kontrollfreak egentligen. Allt kan bara bli bättre nu eller hur ? Jag har ju redan förlorat det jag värdesatte mest här på jorden, Niclas. <3

Om du läser så är jag fruktansvärt lesen för allt. För min skull o för andras så ska jag ändra mitt beetende och bli den riktiga Ida. Jag älskar dig Niclas, kmr ALLTID älska dig. Du betyder allt för mig och jag hoppas att du kmr ha de så bra nu :) Hoppas vi hörs i framtiden. Puss Och Kram Din Ida Föralltid.

Det här är nog det jobbigaste jag varit med om hela mitt liv, jag ska alltid förstöra allt och det har ja insett nu , så nu är det slut me den här Ida , hon är död. Jag ska börja om från ruta ett nu och visa alla att jag kan och visa vem jag är egenlitgen.


Ses senare, sköt om er. Puss!




RSS 2.0