Lika barn leka bäst

Mysmorgon man haft :)

Måste fixa släpvagn och åka och köpa stor säng fast egentligen är ju min 105 cm breda säng helt ok för jag Emma Johan och Ronny låg och sov i lönnes 120 cm säng i lördags och de gick ju alldeles ypperligt förutom att vi låg som packade sillar :p och inte varje dag man ligger 4 st i en och samma säng så min borde tekniskt sätt räcka :p

Ikväll blir det fin middag med Emson! Blir väl tv spel till det och go dricka!

Pööössss på er


Boss

Herregud vilken gobit det är!
Och väldigt mamma kär. Går jag på toa står han utanför och gnyr, duschar jag gör han samma sak och lägger sig precis utanför toadörren. Går jag ut gnäller han icke men lägger sig och trycker mot ytterdörren. Går jag in till ett annat rum måste han gå efter.

Just nu duschar jag och han ligger här inne på toa medans :p


Här eller där

Är i bomhus just nu, vet inte om jag ska sova här själv inatt eller i stugan. Film och tacos blir det iaf :) nån som vill haka så hojta ;)

Helgen har varit as rolig som vanligt! Varit med dom bästa. :)

Pööösssss


<3

Min finaste vän <3

TAGGAaaaaa!!!!'mn


Jag är en idiot

Jag har allvarligt talat gått upp 7 VARJE morgon den här veckan. Duktigt va? Iaf så ska jag nu gå en långpromenad med boss sen ska jag käka frukost sen ner i ett bad innan jag hoppar ner i soffan för antigen en film eller ett parti COD ;D ikväll blir det hockeyn på olearys. Niiiiceeeeew pussa och krama hejsvejs


Trodde du ja!

Bärka blir det nu. Film och tv spel med :D

Varit ute hos kussen min i några timmar idag sen blev de hem till bomhus och bada :D nu ska jag börja laga maaat.

Det är över nu, alla dagar med dig är över nu. Skyll dig sj allvarligt talat :)

Kraaaam


Förstör inga minnen

Sitter i duschen och lyssnar på Melissa Horn <3 Är snart klar så då blir det film. Pojken med randig pyjamas rekommendera Emma så den blire först sen ladda ner massa mer filmer.

Öhm på torsdag vela tjejerna ut till olearys och glo hockey så först blir det hos mig för hockeyn börjar väl ändå inte förns 19.00? Sen efter hockeyn blir hem till mig igen då det är så nära sen blir det väl ut igen efter 24.00.

Sen på måndag ska jag till gymmet och även då ska jag börja med LCHF som alla tjatar om hela tiden så går väl med i det träsket jag åh och se om det funkar :) håll tummarna!

Ne nu börjar de bli för varmt! Puss!


Precis så


MAaaat

Herregud vad jag är sugen på att göra tusentals av maträtter och gö ett buffé bord av allt för på 3 veckor har jag kanske ätit 5 normala måltider för efter julen och allt har jag inte haft nå pengar så levt på makaroner och ketchup ;) så nu när jag får lön på fredag ska jag göra 3 rätters middag!!!!!! Börja med kantarellrisotto( har aldrig gjort men låter skit gott) sen får det bli, hör och häpna: kyckliggryta med HALLON! Jag vet att kombinationen inte låter så smaskens men jag har hört av alla att man bara vill slicka av tallriken ;) så de ska jag unna mig, bara att komma förbi om ni är hungrig ;)

Nu ska jag duscha hej ;)


Happy happy

Helgen har varit sjukt rolig :)

Nu är det ny vecka och jag hatar de då det inte händer någonting.
Jag vill ha lön nu och då hoppas jag att jag ska kunna köpa en ny större säng så man får plats när man har en sängkamrat!

Annars så ska jag börja gymma och gå på gruppträningar nu med Emma då vi fått 3 veckors gratis kort på rosa gymmet sen efter de blir det 24 hours :D

Beställa internet och försöka fixa min data ska jag göra nu också sen köpa den där dreamboxen :D

Ne måste gå vidare nu, vara lite social ;) heeeeeej :)


Lördaf

Vilken är det som ringer mig på dolt nr tusen ggr kl 4 på morgon?!!???

Är pigg som fan iaf :p ska göra cibatta(?)mackor kolla på Adam live sen hoppa ner i ett bad :) efter de ska jag sitta och vänta på att Elin ska vakna, hihi.

Hoppas ni får en bra lördag allihopa! Puss och kram


är det såhär det ska vara

findricka med film är inte dåligt en sån här kväll.

jag fattar inte att jag bara kan glömma honom! kan någon snälla slå mig hårt i huve så jag tappar minnerna ett halvår bakåt. Det skulle vara de bäst så att när jag ser honom eller när han väl skriver så bah: who the fuck is that? Fast sen skulle ju jag försöka att börja prata med honom iaf för jag skulle ju falla för hans utseende vilket fall som helst så kanske är bättre och inte få den där smällen i huve?

Men när jag väl får vara med honom så svävar jag på rosa moln bokstavligt talat, så söt är han då! Sen poff så är det bortaa. Vad gör JAG för fel? Kan någon snälla tala om de för mig :)

En sak jag verkligen inte förstår är hur man kan tacka nej till kärlek? Hur kan man vilja att vara ensam och gå runt till 10 tals olika tjejer vecka in och vecka ut? Varför inte vara med en tjej som skulle ge dig så mkt kärlek du inte kan förstå. Är inte det mysigt och underbart? Fast hallå! Man måste ju vara intresserad för det första för att kunna bli kär och vilja starta en relation och de är väl där problemet sitter hos honom att han inte är intresserad av mig på det viset :/

ibland är jag bra puckad :P

nu ska jag va tyst, de är jag bäst på :D

Imon blir det femton supar iaf :D

LURAD

Igen... Att jag frtf håller hoppet öppet..

Ikväll blir det någon öl tsm med tv och film, mys i soffan med andra ord. Hade ju hoppats att Han varit här men icke, fatta man ju.

Hatar att jag tror på de du säger! Sen svarar du ju aldrig när man ringer/smsar fast jag det förstog ju jag att du ändå inte skulle göra!

Hejs


Neeeeejj

Det går Inge bra nu!


Jag fattar alltihop

Men du är frtf den sötaste som finns :)

Minnena med dig kmr finnas kvar ett tag till och jag är glad att jag fick den lilla tiden med dig. Du gjorde/gör mig glad :D

Kraaam allihopa! =)


min hemliga kärlek

eller den är ju inte så hemlig egentligen ;) sitter och lyssnar på Justin Bieber medans maten ska bli klar. Är i bomhus så har lägenheten här för mig själv. Har ju internet här och Dator så sitter och laddar hem massa filmer och American Horror Story, började kolla men fick stänga av när jag skulle börja kolla på 3 avsnittet för då berättar största syster att en bekant har hoppat från fjärde våningen och försökt tagit livet av sig, läskigt!!! men hon kmr klara sig förutom en bruten nacke osv osv! Tycker mest synd om Nina som är bästa vän med henne. ajja iaf så tkr jag att serien verkar lite konstig och jag som har så svårt att koncetrera mig men jag ska den va ju lite läskig trots allt plus att alla säger att den är skit bra så ska fortsätta kolla!

ska fortsätta nu att leta filmer att ladda hem, lyssna på min Justin och sen käka sen blir det film mys hela natten lång :D

ni måste ju erkänna att han är supersöt!?

min hemliga kärlek

eller den är ju inte så hemlig egentligen ;) sitter och lyssnar på Justin Bieber medans maten ska bli klar. Är i bomhus så har lägenheten här för mig själv. Har ju internet här och Dator så sitter och laddar hem massa filmer och American Horror Story, började kolla men fick stänga av när jag skulle börja kolla på 3 avsnittet för då berättar största syster att en bekant har hoppat från fjärde våningen och försökt tagit livet av sig, läskigt!!! men hon kmr klara sig förutom en bruten nacke osv osv! Tycker mest synd om Nina som är bästa vän med henne. ajja iaf så tkr jag att serien verkar lite konstig och jag som har så svårt att koncetrera mig men jag ska den va ju lite läskig trots allt plus att alla säger att den är skit bra så ska fortsätta kolla!

ska fortsätta nu att leta filmer att ladda hem, lyssna på min Justin och sen käka sen blir det film mys hela natten lång :D

ni måste ju erkänna att han är supersöt!?

Karma is a bitch

Jag förstår verkligen inte hur man kan utnyttja en människa när man vet att den människan man utnyttjar tkr om den som utnyttjar så fruktansvärt mkt. Förstog ni de där?

Hur kan man ringa den personen och be henne skjutsa honom som hon tkr om och hans ragg för den kvällen?! Hur är man funtad då? Hur kan man gå och lägga sig med gott samvete om natten när man vet att den här tjejen då gör vad som helst för den här killen? Tjejen som alltid ställer upp och vill vara till lags?! Tjejen som vill vara en viktig del i hans liv, som vill göra livet lyckligt för den här killen. Hur kan man bara trampar ner allt de som har hänt? Det är bara en fruktansvärt kall människa som kan göra något sånt.

Och den här tjejen måste vara riktigt puckad i huve som ser detta men inte gör något utan bara låter de fortsätta för att hon är KÄR i den här killen.

Den där puckade tjejen är Jag.


Träning

Nu när jag får lön ska jag fan unna mig ett gymkort! Längtar gör jag åh. 5 gånger i veckan Minst en timme iaf. Sen när jag börjar på sjukhuset igen så ska jag fixa kort till gymmet på plan 13!


Emma Larsson

Är min absolut bästa vän.

Jag har vetat vem hon vart i flera år men de var i juni 2011 som vi började jobba tillsammans och de va då jag fastna för denna tjej :) slutet på sommaren började vi umgås utanför jobbet och tillslut så blev de att vi va med varan varje dag i princip, va vi inte med varann så pratade ju vi alltid med varann. Och även så är det än idag och jag är så glad att jag hittat min vän <3 hon ställer upp när jag behöver hjälp och lyssnar när jag behöver prata. Hon är världens roligaste och sötaste :)
TACK för att du finns i mitt liv.


Manligt

Vet ni vad det manligaste är på en karl? Jo, hår på bröstet! finns Inge manligare eller sexigare, de måste ni hålla med om?!? Har dom inte det ser dom ju ut som små pojkar eller va säger ni? :)


Skor

De första jag kollar på hos en kille är om han har fina skor! Viktigt viktigt!!
Men nu ni, dom snyggaste Skorna en kille kan ha är Converse, så sjukt hett!!!!


Cravings

Kan inte sova som ni märker.. Men vet ni vad det bästa jag är... Det är täcken! Helt sjukt konstigt men tänk er att ha massa täcken att mysa sig runt i sängen. Det bästa som finns. I nuläget har jag 3 täcken i sängen var av ett ligger jag på eller rättaresagt har de liggandes på kanten så att den som ligger innerst inte får en kant i ryggen. Sååå drf ska jag åka och köpa mig ett fjärde täcke när jag får lön för även då ska jag köpa en 160 eller 180 säng och i en sån stor säng behövs de betydligt med massa täcken. Asså undra om jag inte är trött endå eftersom jag gör ett inlägg om täcken?! HALLÅ!

Ne Godnatt imon blir de ut och svira!


Myyyys

Ligger här i mjukiskläder och glor på massa filmer och dricker godricka!

Puusssss


Babom!

Nu har jag allvarligt talat suttit uppe hela natten och brännt filmer :D så tror de blir film kväll ikväll om någon vill :)

Tjiiiing


Tankar om han?

Jag sitter och tänker på hur mitt liv har förendrats drastiskt på mindre än 8 månader.
Jag hade en soulmate (trodde jag), vi hade radhus, kombi, 3 katter, 1 hund och vi var tillochmed förlovade.
Vi hade varit utomlands tillsammans, vi hade redan hunnit bott i lägenhet på stan innan vi drog oss till bomhus. Vi hann mkt på dom där åren tsm.
Men det jag blir less på är, vad har jag nu? Jag har min etta på stan, har min familj, min hund, mina underbara vänner och har tillochmed skaffa ett tio tal nya underbara vänner på dom här månaderna. Super glad för det! Men det fattas ju nått och ni förstår vad jag menar. Jag tkr om en kille som är bland det sötaste jag skådat men det går inge mer, det är stopp och de kmr inte bli nå mer har jag fått förklarat för mig. och ändå så kämpar jag(?) Det är det som är så fruktansvärt jobbigt just nu.

Jag blir så fruktansvärt arg på mig själv som tilllät detta? Jag visste ju precis hur det skulle bli, även det fick jag höra av mina vänner men jag va för blind för att inse, jag vela inte inse. Och nu sitter man här och tänker och tkr att man är skit dum.

Det är lätt att vara efterklok.
Jag fortsätter att välja fel val. ändring Ida Lindberg.

BILDBOOOOMB

hittade massa roliga bilder på syrrans data :) <3
































Yääääy :D

Herregud vilken kväll :D vi drog hem till Martin på fest och hade så jävla roligt! Vi spelade ett skit roligt spel som gick ut på att man fick en känd person så skulle man fråga frågor och tillslut komma på vem man va :D sen iaf drog vi alla till Interpool där man träffade massa kändisar ;) och så spelade vi dart. Efter det så drog vi hem till mig på EF. Och gissa vem som va med på den, jo Hanna Palmu :D asså de va nog närmare ett halvår sen jag ens pratade med den donnan och vi som alltid pratade 3 ggr om dagen i telefon om vi inte var med varann då! Så vi hade mkt att ta igen :D va så jävla kul!!! Lönnart kom förbi oxå :) iaf så vaknade jag upp i soffan med chrilluz bredvid mig, Johan sover på golvet och Patrik och Anna ligger i sängen :p just nu sitter jag i duschen iaf, ska snart gå ut med boss :) sen ska jag äta min soppa som jag längtat efter ända sen i onsdags!

Kvällen igår va en utav dom bästa, hade så JÄVLA roligt :D !!!


VM GULD

Herregud vilken match! Fast ska jag vara ärlig så sov jag igenom alla perioder tills Nina skriker rätt ut dom sista 30 sekunderna från tredje perioden! Och efter de uppvaknandet så satt jag fast klistrad framför tv och skakade som ett asplöv! Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv!!! Sen när han slänger in pucken i mål så skriker vi i fulla muggar så hela jävla huset lär ha vaknat, vilken känsla de va att få se så dom som missa de, stackars er.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan få parkera bilen. Finns absolut aldrig nå parkering och skulle de finnas så måste man betala 5 kr/timme vilket är sinnessjukt! Ha ALDRIG bil om ni bor mitt i stan.

Hej påre :)


Myspys

Ikväll blir det varm oboy under filten i soffan med massa tända ljus framför braiga filmer!


Lite från 2011 då

Hur har året 2011 varit för dig? - de har både varit bra och dåligt. Helt okej.
Bättre än förra året? - nej
Har du träffat några nya vänner? - har träffat jätte många nya vänner :)
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? - Ja, verkligen. En del saker!
Har du flyttat under år 2011? - Hmm 3 ggr ;)
Har du hittat en ny låt som du älskar? - What are words
Har du druckit alkohol? - Japp
Har du kysst en främling? - Ja

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2011? - den va underbar första halvåret!
Har du varit kär? - Ja, verkligen!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja, några ggr då :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja
Har du haft sex någon gång under året? - Jajamensan!
Har du haft ett hemligt förhållande? - Haha förhållande låter lite konstigt :p

SORG&HÄMND

Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej tack gode gud
Har någon i din släkt avlidit? - Ja :(
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Ja
Har du varit i slagsmål? – Ja
Blivit sårad? – Ja

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - massor av saker :(
Har du skämt ut dig? - de har man gjort ja.
Har du varit ute en hel natt? - Oh ja :)
Har du blivit tagen av polisen? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Japp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Japp

VÄNSKAP

Har du förlorat en vän? - Ja de kan man säga.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Nepp
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej
Har du ljugit för en bästavän? - vitlögn kan ha hänt
Har du haft en relation med en vän? - va?
Har du många killkompisar? - En duns!


Söndag

Skönt att jag tagit mitt förnuft till fånga :D

Ska även köpa större säng, finally ;)


2012

Gott nytt år, visst hade ni riktigt jävla roligt enbart för att de va nyår, NOT. Det är bara så överskattat.

Ligger och kollar på hockeyn och jag skäms! Får snart gå hem, skönt!
Vill flörta med mig honom hem men men.

Hare braaa!


RSS 2.0