<3

My love will grow black if your heart gets stolen
Just promise to keep your heart
One day I'll come back if the door's still open
Just promise to keep your heart broken



På fredag blir det personalfest :D avslutn...

På fredag blir det personalfest :D avslutningsfest för oss vikarier med dom ordinarie då :D jag längtar ap mkt för de kmr bli så fruktansvärt roligt :D


Skit rolig helg har man haft iaf!!! :D nu ...

Skit rolig helg har man haft iaf!!! :D nu väntar man bara till nästa ;))


Nu jävlar har man shoppat ! 1000 kr ungefä...

Nu jävlar har man shoppat ! 1000 kr ungefär på smink, hudprodukter och underkläder! Behövligt om ja säger så. Sen 200 kr på frukost åt killarna där hemma, så dom blir nöjda och glada :D igår hade jag och Teo kalas som han sa, vi gjorde tacos och åt glass med strössel och chokladsås till efterrätt ;)) ikväll blir de färgning av hår och mys i soffan ;D puss!!


Teo sover i sängen o är så söt :) jag ska ...

Teo sover i sängen o är så söt :) jag ska knäppa på en film snart efter efterlyst o sen sova! Sen kanske man ska ta åt sig lite jobb eftersom man varit ledig i en vecka nu, kan inte bli en vana ;) ska börja på sjukhuset igen efter 4 månaders uppehåll så de ska bli riktigt roligt :)) ne ni nu ska vi mysa puss!!!!


TISDAG

FAN  va tiden går sakta! vill spola tillbaka tiden så ja får köra om v¨åran kräftskiva!!! var så ruggig jävla rolig!!!!!!!

just nu sitter ja här i min ensamhet o väntar på att filmen ska bli klar så ja kan kolla på den. Barnen sover så är inte helt ensam egentligen. :)

ssitter o lysssnar på takida-you learn o tänker på den där extremt knepiga karln ja inte kan sluta tänka på. de är super jobbigt. vet inte alls vart ja har honom överhuvetaget, men ja vet att ja vill ha honom här hos mig, brevid mig. bara för en liten stund blir alldeles utmärkt men vet att de kmr inte hända nånsin, typ. men man får väl hoppas :) ! O de gör ja......

längtar tills lördag då de blir party lördag igen me Emmaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :D

heeeej! fan villket flummigt inlägg , i know but i dont care anymore!

PUSS


Ggaaash va roligt ja hade de igår på kräft...

Ggaaash va roligt ja hade de igår på kräftskivan!!!!!! Vi blev 18 st och vi lekte lekar, sjöng o hade de grymt! Fan att man inte kunde spola tillbaka tiden :D sen naken badade jag o syrran me två riktigt härliga karlar hahaha men va iskallt men i kom ja tillslut hahah! Somna runt 5 på morgonen :D ne en till fest i stugan innan de blir iskallt ute är ett måste! Nu ska ja lägga mig under täcket o mysa :) pusssss!!!!


Funderar o funderar! Min hjärna går på hög...

Funderar o funderar! Min hjärna går på högvarv just nu kan ja säga!


Har flyttat i två dagar nu , högst upp uta...

Har flyttat i två dagar nu , högst upp utan hiss!! Allstå 5 trappor så är bra slut i benen ;) men bra träning haha!! Fick iaf hjälp av henke o matte o de tackat man ju för ;) Det är SKIT fint i lägenheten o första natten ikväll. Iaf så va jag o bozz ute o sprang för ett tag sen eller jag sprang så länge ja orka sen fick ja gå o sen sprang ja igen, så fil ja hålla på men man måste ju börja nånstans ;)) och på de så går de jävligt bra med GI'n tkr ja för ja brukar tröttna efter någon dag men ja känner bara att jag inte kan käka nå annat just nu så de är skit bra!!!! Och den 20de böjer de ju kräftskiva så de taggar man ju till!! :D måste dra, PÖSS!


Jag är kär i ett lammkött!!!!!! Linnea är ...

Jag är kär i ett lammkött!!!!!! Linnea är Inge bra inflytande på mig ;) nu ska ja kolla på film sen sova ;) pösa!!!!


Igår hade vi jävla roligt jag och min puma...

img_2671 (MMS)

Igår hade vi jävla roligt jag och min puma <3 !!! de måste vi göra om!!!!!!


Nu jävlar ska de bli av med en kräftskiva ...

Nu jävlar ska de bli av med en kräftskiva som vi pratat om så himla länge!!!!! ;) en massa jävla brudar o kanske nå boys vi får se ;) men fan va ja längtar, partyhattar, snaps o snapsvisor! Vollyboll o kubb tunering o vet vem-naken bad!!!! Kommer bli så jävla roligt ! :D


Jag vill att mamma o pappa ska sälja sin e...

Jag vill att mamma o pappa ska sälja sin extremt stora lägenhet som är en femma och dom är två som bor i den, såååå fruktansvärt onödigt! Så när dom flyttar betyder det att jag får en egen lägenhet, en köpes dessutom!! :D för då får ja pengar av mina älskade föräldrar så ja sitter nu hel tiden o kollar efter fina ettor på söder att köpa :) jag vill ju ha nu ja!!! Ni vet ju hur jag är när ja bestämt mig för nått! Hihi! Förutom de så händer de ibte så mkt just nu för nu är det bara jobba som gäller, skit tråkigt men de måstes ju :) ne hare bra, puss hej!!!


På väg hem från att varit med Linnea :D im...

På väg hem från att varit med Linnea :D imon ska vi dejta på stan o luncha sen blir de spåret igen med Annica :) nu blir de film o drömma mig bort i hans famn! Puss o godnatt!!


RSS 2.0