HÅLLÖS

Har varit hos tandläkaren och jag hade INGA hååååål, wihoooo ! jag som va så rädd . gick ju fortare än 10 min . sen åkte ja till syrran och vi åkte till kusinen Sanna. Fikade och jag mös med Teo som en toooook <3

nu ska vi äta mat, tjing !


ROADTRIP NR.2

Jag Gabbi & Älsk har varit till lager 157 och fyfan va det SÖÖÖÖG ! Hitta en tröja som ja va tvungen och köpa när jag väl hade åkte hela den biten och en jättefin tjocktröja till Teo. ne usch så  jävla värdelöst, åk aldrig dit !
men blev en liten roadtrip idag igen då iaf. Sen käka vi kebab och åkte hem. Nisse & Krille åkte och gymma och jag åkte till Gabbi och mös lite. Sen kom älsklingen och hämta mig efter han va klar och vi åkte hem , och då vela jag gå ut o gå så vi gick en sväng, va skönt :) nu ligger jag i sängen och ska sova snart men ja vill verkligen inte, är så rädd för tandläkarn jag ska till imorgon.. HATAR tandläkare !!!!!!!!! har aldrig gjort de förr men nu mår jag illa och är super rädd när jag tänker på't.Men ska försöka vara positiv och tänka va Hanna gått igenom som är tusentusentusen ggr värre hos tandläkaren! så ska egentligen inte klaga.

ne imorgon ska vi köpa en Soda Streamer, oh så gott och va billigt de kmr bli !

Tjiong !

ALKOHOL... " För smarta människor som har råd att avverka några hjärnceller "


MYS MED GABRIELLA

Ska klä på mig som jag faktiskt inte gjort än men de är jag värd  så som jag slängde mig fram och tillbaka genom hela sverige igår ;P
NE ni, sen ska jag förbi min Gabriiiiiella ! vi ska äta våran kycklinggryta som vi JÄMT gjorde när jag bodde på brynääääääs ! och cheka fiiiilm. myspysigt va?!

hejdåååååå allihopaaa !

TALAR UT

Jag ska inte älta de här nå mer men jag blir jävligt förbannad när speciellt tjejer snackar skit som dom inte har en aning om vad som hänt eller va allt handla om . Man ska ALLTID lyssna på bådas historier innan man dra en slutsast och börja smutskasta en person.

Jag är less på att du lägger dig i vårat förhållande när du inte ens känner nån av oss . Och bara för att han va ledsen efter vi bråkat så förtjänar inte jag honom. Men du har ju ingen aning om hur ledsen jag va och vad bråkade handla om eller hur så känns så dumt att du öppna din lilla mun överhuvetaget. FÖR DU VISSTE INGET !
och sjävlklart måste jag få ställa dig mot väggen och fråga vrf du säger så. Men nee då kan man ju absolut inte stå för de man sagt heller. Men helt plötsligt så ska jag ta vara på det jag har men du kan fortfarande inte säga nåt, så himla moget hörre du ! du vet inte ett skit om nånting som handlar om oss. Och då måste du säga till din Bror som i sin tur säger till Niclas vad jag säger till dig som jag har all rätt i världen och göra eftersom du inte har nå rätt och snacka skit om mig. Jag måste väl få fråga och säga åt dig när du håller på som du gör och jag bryr mig inte att du är Mattes syster för de spelar ingen roll om ni är syskon eller om ni inte ens känner varan så hade jag fortfarande sagt åt dig. Och när du väl säger till din Bror tycker jag oxå att du ska berätta va du har sagt och gjort också..

Ja nu vet ALLA . Och jag kan tänka mig att dom flesta som får hör att nån snackar skit om en tar tag i det och frågar ut personen. Och dom flesta vill ju höra ett svar på fråga också, Men kan man inte svara på det man sagt och stå för det tycker jag inte att man ska säga nått heller.

Jag älskar min Niclas överallt annat och visst så bråkar vi ibland men vem gör inte det i ett förhållanden ? Man är ju inte sams om allt.
Men vi reder alltid ut det och kmr alltid att vara tillsammans oavsett vad folk kmr säja.
Ingenting kan få oss att bryta upp. Vi är som gjorda för varandra !

Tänker inte tjafsa nå mer nu. Nu har jag fått sagt mitt iaf.
Tjing :)

ROADTRIP

Så jävla bra, ryser !



Började med att jag fick sova 3 timmar innan jag skulle åka till Sundsvall. FYFAN va trött jag va, vi åkte kl 7, och snorhalt och så hade ja pappas kombi med bakhjulsdrift. Jäätteroligt haha, kunde knappt komma framåt , bara spann . Hämtade Hanna sen åkte vi. Jättemyisgt och vi hittade faktiskt fast de va dåligt skyltat. Hämtade brudarna sen hem på en gång, jobbigt ! Men som alltid går det ju fortare hem. När vi kom hem åkte jag till min första besiktning och de va inte roligt ! Segt och massa 2or , kulkul ! Kl 18 va väl jag hemma igen och slockna direkt i sängen tills älsk kom hem från träningen halv nio. Käka lite mat, sill & potatis, MUUMS ! sen hoppa vi in i duschen och la oss i sängen och såklart kan ja ju inte somna nu när ja nyss sovit. Önskar att Hanna va här , buhuuu !  Ne måste gå och ta mig ett glas Pucko,  tjing !


RÖSTA

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


LASANGE

nu är maten färdigt, mums så gott de kmr bli ! lasange med fetaost sallad !!

Ikvällen igår va hur rolig som helst tycker ja, hihi motorcykel träff och grejer , toppen kväll som alltid när jag och hanna är i farten ! hanna och jag is´the shiit ! just ja , vi va ju på cheerleading DM , jag katta älsk & calle ! Oj vad jag saknar det, vill börja igen ja :( vrf slutade ja, åh !

nee nu ska vi äta, heejs !
Nina & gustav är oxå här såklart.

men Imorgon ska man upp kl6 för att  jag & hanna ska till sundsvall och hämta Maliiiin & Friiiiida som varit i egypten , lyylloosar !!!

nee hej då ju !

FREDAGS MYS

Nina sov ju här så hon kom in och väckte mig halv 6 då de va dags att gå upp och skjussa henne till jobbet sen åkte jag hem och gick ut med vovvarna. Mös vidare i sängen med allihopa och kollade på vakna med the voice, ni som såg de måste ju säga att rapattacken idag va jätte rolig :D haha ! Vid 9 gick vi ut med vovvarna igen sen duschade vi och fixade oss och åkte och fixade massa grejer, så skönt att  va uppa tidigt så kan man göra så mycket ! åkte ju till köpis där jag fick världens snyggaste skor av älsklingen, han är förfan BÄST !

Nu ska vi grilla igen, haha fan va vi grillar men de är så gott !
Och ikväll blir det lungt , älsk sitter och dricker äcklig påsköl och ska snart grilla sen blir det myys hela kvällen/natten ! Imorgon drar ju vi till sthlm och kolla på cheerleading DM, wiho !

Heejs !

 
Visst är dom inte helt jävla underbara <3, TAACK ÄLSKLING !!!!

   
Vovvsingarna övergav Matte ( nina ) och sov med oss i sängen istället, så jävla mysigt va de att ha dom där <3


BILDER


Dom tre nya smakerna ! Mangon va SKIT GOD, passar perfekt till en varm sommardag !
Orange smakade ju jag i Kreta och den är oxå skit god, tänkte öppna Cranberryn nu, får se :) kul  med nya smaker iaf.




SKIT GODA DRINKAR som jag & hanna köpte , muums !



haha bjuder på denna, är skit ful ja vet men de är inte mig ni ska titta på de är min goa systerson TEO <3


Nisse & Teo <3 så söta :)


Ozzy leker med Zekes & Zallys kattleksak. haha lyssna på hur han låter :P

VARSÅGOD, KOM OCH TA EN HUND

Asså jag är grymt jävla förbannad ! Gick med i gruppen på facebook " låt emelie få tillbaka sin hund " . Läst lite där och sen har min vän Hanna berättat lite va som hänt för jag hänger ju aldrig med för fem öre. Ajja, gick in på Emelies blogg och läste inläggen och dom kommentarena hon har fått av bland annat omogna människa som säger att Emelie är omogen för att hon vill ha sin hund tillbaka och för att hon vill kämpa för de, men vem är då  omogen som inte kan skriva sitt namn , de va ju jätte moget eller hur?! Men ajja, de är tydligen så att emelies x, som skaffade sig en ny flickvän som heter Sara som har tagit hennes hund och vägrar ge tillbaka den för hon säger väl att de är hennes. Men då är frågan, betalade den där lilla Sara för den hunden ? , NEJ hur kan man då gå och säja att de är hennes hund när det är Emelie som betalat för den och har papper på att de är hennes hund.. Den där Sara måste vara helt jävla pantade i huve. Hon kan inte vara en frisk normalt människa iaf. Fan mina 2 systrar har 5 hundar samanlagt ( deraas pojkväner har en varin ) men om någon skulle tagit någon av deras hundar så hade jag slagit in pannebenet på den bruden utan tvekan !!! och förresten Emelie har typ 374627346298346 st som vet att de är hennes hund och att de är hon som är ägare på den så hur kan man då gå emot dom 43659438652984652 st ?

Asså jag blir så jävla irriterad jag bara tänker på det fast jag inte ens känner Emelie, tycker så jävla synd om henne ! Fan en hund är som en familjemedlen och inte bara någon jävla hund. men de är ju någon som tydligen inte fattar det, typ SARA ! blä för den där jävla sara, hatar den där jävla sara ! Sara kommer få allt som hon gjort tillbaka slängt i anisktet ! och de väntar jag gärna på och INGEN kmr tycka synd om henne när det är hon som ligger ner.



Jag har kommit på varför jag är så jävla deprimerad . Jag blir ständigt nekad av mina vänner. Jag frågar och kommer på saker och dom tackar och tar emot, dagar innan, dagen innan eller samma dag får jag återbud på de vi har bestämt och de sårar mig jävligt mycket.. jag förstår inte va ja har gjort er eftersom ni ständigt måste såra mig. är jag tråkig eller va gör ja för fel. jag försöker verkligen ! men va får ja för det,? ingenting ! hädan efter så bestäm inte nått med mig om ni ändå inte tänker fullfölja de ni bestämt.. dåligt stil :( och de värsta att de är mina " bästa " kompisar... ja behöver ju er fattar ni inte de.. jag drar mig tillbaka nu iaf !

JAG ÄR FÖRLORAD I DIG




Den här är väl hur skön som heeelst !!!!!!!!!!!!! SOMMAR, PARTY !



Jag och älsk tittade på filmen Så Olika igår den va faktiskt bra, ( lill tanten då) jätte mysig hihi.

Idag händer det väl ingenting som vanligt ? Sitta hemma och glo.
Men i helgen blir det iaf fart & fläkt ! Lördag morgon drar jag och den bästa i världen till Stockholm, Kista först ! Då vi ska kolla på Cheerleading DM , och där trivs jag BÄÄÄÄÄST !! älskar det ! Läängtar så mycket vill åka nu ja. Sen efter tävlingen så blir det åka mitt in till Stockholm där vi ska slagga hos Katta , myspysigt ! Hon har ju skaffat pojkvän nu också så han ska vara med, kul ! Så det blir väl nå roligt på kvällen för där finns det alltid nått att hitta på ! Kommer bli hur niiice som helst . 


Niclas Hedin - Jag ska aldrig lämna dig, det svär jag på !
Du är ju allt som jag önskar. Jag vill ALDRIG vara utan dig.
Även om det verkar så, kommer jag aldrig gå.


DU ÄR ALLT SOM JAG ÖNSKAR

Víll göra så himla mycket just nu. Bara ha kul ! Åka bort här ifrån, bara dra bara massa tjejer.
Åka på kryssning, det är alltid lyckat ! Åka utomlands , absolut ! Bara att säga till om du också vill så är jag på.

Har suttit och kollat på massa gamla bilder och vill bara tillbaka , typ till 2007. De va då allt hände. Allt var så jäääääävla bra och man hade så sjukt roligt inte behövde man tänka så mycket på allt heller . Nu är det enda man tänker på om man får ihop pengar till varje månad så räkningarna kan betalas. Blä hur " vuxen " livet är. Sitter hemma och städar, plockar , diskar , tvättar , lagar mat .. Sen blir det kväll och alla ska sova vid 22 då alla jobbar och själv vet man inte ens om man får jobba nu , om en dag eller om 1 månad. Det suuuuuuuger !
Ne är i en riktigt depression just nu. så tråkigt och så värdelöst.. och så har jag sjukt ont mellan tuttarna också, då de blivit sår där så kan inte ha bh. Kan inte ha så att tuttarna stöter ihop. vet de låter äckligt och de är det också.. håller på att ruttnar kanske?

nee nu ska muntra ida inte skriva nå mer, hejs !

TISDAG

Igår blev det mat, öl och drinkar på interpool med hanna :) skit mysigt :) måste vi göra om . Det enda dåliga är att brynäs losa , men vad annars? Aja. Just nu sitter jag i ridhuset och kollar på hanna när hon rider :) är hungrig som en jude iaf ! Ne måste dra hejs!

BARNVAKT

Jag & Älsk är barnvakt åt Wille & Teo <3 Vi har varit på citygross och handlat 3 liter läsk, 1 kilo godis & 1 chips påse ! Det var barnen som vela ha ! haha. Så snart kommer de fram och en film på det, myspys !

Ne måste gåå heeejs !

SOLIGT


Vaknade av att älsk satte sig på min sida av sängen, tittade på honom och då höll han i en bricka med frukost på :) myspys , han gör alltid det här lilla extra gulliga som ingen annan pojkvän gör :D Hihi aja, längtar så himla mycket tills snön smälter och det gör den ganska fort nu ju :) men när snön är borta och det blir lite varmare som det jämt blir i april så ska jag ha tjejfest med grillning och massa alkohol :) kommer bli så roligt !! Så nu vet ni det mina vänner så nu får ni tagga ;-)


 en vän är den som aldrig skyller på andra och kan själv se hennes fel och brister!



Nu har jag städat altan från alla flyttkartonger och annat skit ! åh de är ju så jävla härligt att bo i radhus när de är så här fint väder !!!! ÄLSKAR'T ! Stackars ni som bor i lägenhet :P haha !
kom hit och ta en fika i solen :D


MORGONPIGG?

Nej det kan jag inte påstå men jag vaknade 02.00 av att min sambo här snarkar så extremt högt och mycket så jag kunde inte somna om , tack! Så snart blir det att gå till tvättstugan då min tvättkorg är överfull. Sällan jag och tvätt , bläääääää ! hatar de verkligen ! Kommer garanterat somna efter tvätten och ikväll står det grillning på schemat, muuuuums ! LOVE IT !

Kan ju iaf berätta att jag och min man firar 10 månader idag och jag kan ju bara säga : fyfan va tiden går fort!
Känns som vi inte har varit tillsammans mer än 3 månader men ändå känns det som vi känt varandra hela vårat liv . På dom här 10 månaderna så har det hänt mycket. Efter dom första 2 månaderna tillsammans så skaffa vi våran första lägenhet på söder i gävle. Sen åkte vi utomlands till kreta i 1 vecka. Kort därefter skaffa vi våran första familjemedlem, lilla gosiga Zeke . Min födelsedag var i december och jag blev väckt av att min älskade stog på knä med en ring i hand och frukost på sängen och frågade om jag vela förlova mig med honom. Det blir julafton och nyår som vi spenderade ihop. 1a februari flytta vi till södra bomhus till ett RADHUS ! Och en vecka efter inflytten så kom våran andra familjemedlem, lilla ugglan Zally ! Vad händer här näst tro?

Ja det har gått fort fram men jag älskar't !
Och jag älskar min underbara fina Niclas så oerhört mkt !
Snart är vi 75 år och bor på äldreboende. Vi kommer absolut bli rynkiga tillsammans <3 <3 <3 !



ÅH BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD !!!!!! Här går man och tvättar 7 på morgonen ! gick dig vid halv 9 och så kmr man in dit och ser att de rinner vatten ifrån tvättstugan och de är mkt vatten utanför, öppanar dörren och det SPRUTAR från maskin och det är så jävla vattenfyllt på golvet och ångar i hela tvättstugan och är kokhet vatten. Ingen aning hur man stänger av eller nå så som tur är så har jag älsklingen i mobilen så han åker från jobbet och stänger av.. Innan så ringde jag till GG och dom sa att dom skulle skicka ett MEJL till karln som höll i de, bra där ! jag har mina kläder där och min väska ligger och flyter på golvet ! ååååååhhhh....... Blir så less ... Jag har liksom 2 fulla maskiner i tvättmaskinerna som är dyngtsura och va jag ska hänga upp dom nu ? de kmr ta sån tid att ta bort vattnet och sen ska alla dom andra jävlana som bokat tvättstugan ha den.. så vart ska ja hänga alla och hur ska jag få med mig allt hem när tillochmed älsk va tvungen och hälpa mig dit med allt.. asså jag är grymt jävla less.....

NATT

Jag och Älsklingen ska börja dansa :D

GOD MORGON :)

Fick åka till jobbet igår efter tio för det fattades och det gör det ganska ofta tycker ja! Men det är väl bara bra för min skull , Hihi. Natten har gått fort faktiskt och snart får man gå hem och sova , är sjukt trött ! Visste ju inte att jag skulle jobba så inte tog man en stödvila! Kommer slockna som ett slakt i sängen :) men ni får gärna ringa och väcka mig när ni vill :) kan ju hitta på något mysigt :) Hihi . Ne vela bara skriva en rad, måste skynda mig hem till Älsklingen nu . Har ju bilen jag så han kommer inte till jobbet förns jag kommer hem. Ne hejs på er :)

FIXAT & DONAT

Hämtade upp Gabbi sen åkte vi till Owes, älskar den affären så jävla mkt fint ! Köpte en kruka till , måste ju ha 2 lika ;) sen åkte vi till IKEA där jag köppte en hylla tilll sovrummet ! Hämta Nikke på jobbet , skjussa hem Gabbi och fick åka tillbaka själv till IKEA då jag skulle köpa varjar (?) haha heter det så ? ingen aning :P
Sen hem och sätta upp "myggnät" som egentligen är genomskinliga fina gardiner på altan man måste tillbaks till IKEA imorgon och köpa en till vajer (?) sen är der klart !
Sen åkte älsk och träna och jag städa upp hela rum 2 då de var 6 flyttkartonger med grejoer kvar, tavlor, ljuslyktor, krukor, golv och massa annat bara huller om buller ! och ni som redan varit här vet att vi ALLTID haft den dörren stängd men nu är den uppen och de är fint där inne, man kan tillochmed gå in i rummet !! hihi nu behövs bara en säng där och de får bli när lönen kommer !
Sen satt jag upp 3 ljuslyktor på dessa tomma väggar alldeles SJÄLV ! jag är såååå jävla duktigt, hihi !
Så de va min dag det, nu väntar jag på älsk och vi ska göra god mat sen kolla film och bara mysa .

Hahaha måste ju berätta en sak som hände igår.. Kom ju hem med en plastblomma och älsk blev jätteglad för vi kan inte hålla våra "levande" blommor vid liv. Sen la vi oss i soffan och älsk kollade mot plastblomman som stog i fönstret och så helt plötsligt så säger Niclas : Plastblommor håller ju för evigt, precis som våran kärlek !
HAHAHA jag höll på att dö av skratt... hahaha så jävla fult :P men han är rolig min beejbi <3

ne ni , nu ska jag kika tv. Tjiing !


NYTT





Så fint va eller hur ?! :D
LOVE bokstäverna ska stå på våran hylla vi ska sätta upp idag.

Hejs !



1. Håll om henne runt midjan

2. Försök verkligen att prata med henne

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

5. Kyss henne långsamt

Kommer du ihåg det?

6. Krama henne mjukt

7. Håll om henne nära ditt bröst

8. Skratta med henne

9. Bjud ut henne någonstans

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

Fortsätt läsa..

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

13. Låt henne sitta i ditt knä

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

Tänker du på någon speciell?

16. Lek med dina fingrar i hennes hår

17. Kyss henne då hon minst anar det

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom

22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

24. Få henne att känna sig älskad

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland

27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

Se till att hon VET att hon är älskad!

41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

SNART VÅR

Och då måste man ha ute möbler ! Vi har ju 2 stora altaner som måste fyllas !



Detta vill jag ha på framsidan , 500 kr. sjukt billigt !
Så köper man fina dynor till .



Och dom här på baksidan. sjukt snygga !
Kostar 5000 kr. Så de lär de ju egenlitgen inte bli än på ett tag men vi ska iaf spara. Tjata lite till på älsk så.

Hejs!


MÅNDAG

Ska snart åka iväg och hämta Gabbi <3 Vi ska leka lite. Sen blir det hem och tvätta, så jävla tråkigt !



Lilla Zally <3


SCARY

Måste ju bara tilllägga att jag är ju SÅÅ JÄVLA rädd för "den" person som hotar mig här på bloggen men som inte VÅGAR skriva sitt namn, så otroligt moget. Men jag har en aning vem det är iaf :) Men du kan ju alltid höra av dig nästa gång jag ska åka på stryk av dig och dina fina raggar polare. Skulle vara snällt :) och oavsett vad du hotar med så är jag inte ett dugg rädd för dig så lägg ner det är bara så sorligt att du håller på och lägger ner energi på mig, men gulligt när jag tänker efter att du tänker på mig och faktiskt vill lägga energi på mig, smickrad . hihi.

Hörs då, PUSS HEEEEJ !

SÖNDAG

Ligger och myser i soffan med älsk, har inte gjort nå annat idag. Kan ju knappt gå för mina knän.. Aja, Men ska snart åka till syster och gustav för dom ska bjuda på mat.. Kvällen igår va jävligt rolig iaf :) förutom att jag och älsk åkte på stryk , typiskt! Haha sånt händer , men dom ska få igen tro mig :) ne ska mysa vidare nu , hejs

FULLT HUS

Har fyra galna hundar hemma ( förutom Ozzy som inte hörs ett dugg ) . Ojoj när jag skulle gå ut med allihopa . fyfan. det tog en halvtimme att bara gå några hundra meter då alla springer fram och tillbaka, åt höger och vänster . Ozzy fick gå utan koppel för han är så himla duktig som går brevid en hela tiden och stannar när man säjer stanna . Men det gick tillslut. Sen kom N och hämta upp oss vid vägen och då va de bara att proppa in alla hundar i baksätet och fyfan va skitit det blev. Såg ut som man hade doppat dom i choklad och sen in i bilen. Men så är det och ha hundar ;) Har sakt att vi ska köpa Combi. Så nu får de bli nästa bil !
Men det gick bra dom är ju så gosiga alla fyra <3

Ne ska jobba om en timme måste lämna alla dessa först, tjing !

STOCKHOLM

Japp har bokat buss ner till sthlm på lördag. Snälla mamma & pappa betalar ( mamma vet inte än kan jag tänka mig så när hon läser de här kmr hon sääääkert skicka sms eller ringa ;) sen blir det feesta hela natten lång mitt i sthlm !  kmr bli så jäääävla nice, jag vill ju också ha en tvåa mitt i sthlm . är JÄVLIGT avis men skönt att man kan få komma ner och mysa lite då o då och hitta på tokigheter !
Ska ju dit den 27e fast då ska Nikke oxå med. Och då blir det först Cheerleading DM sen blir det säkert någon form av utgång, haha vafan vi är ju i sthlm ;D  MYS !

måste dra, tjiiing !


SÖNDAG

ne fyfan hur man mått idag, blä !
BAKIS. Sovit mesta dels av dagen. Men fick iaf kycklinggryta av mamma , mums !
Sen testa nina jag & älsk på sushi, FYFAN VA ÄCKLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!
fattar inte att folk kan säja att det är gott ens. ajja ska myspys med min pucko. HEJ !

OH YES




Tryck på play & HÖJ så högt du bara kan !
SÅ JÄVLA BRA , ÄLSKAR DEN !!!

nu blir det party för hela slanten ! Dags att ta fram alla alkoholhaltiga drycker man kan tänka sig och tagga som faaaaaan ! Killen är ute ur huset så nu är det ju frittfraaam !

Hejsvejs !


KÄR



åååhhh hittade den här nu !
Va så grymt längesen jag hörde den, typ ett årsen !
Lyssnade på den här om och om igen när jag träffade min Niclas. Den passadejävla bra in på honom.

I can't wait to see your face, 
My hands are dying to touch you, oh whoa.
Boy, are you ready for love, are you ready for us.

men nu har jag honom och kmr ha honom hela mitt liv !

LYSSNA & NJUUUUUUUT

 


FATTIGA FITT CPN

blir så arg ! ta en mobil som man inte ens kan använda , och inte simkortet för den delen heller. vrf snor man den då ? för att göra en annans liv lika pissigt som erat , men jag sak berätta , jag kmr ALDRIG bli så fattiga och tattiga som er . Oavsett hur mkt du snor så kmr jag aldrig sjunka till eran lortiga hillbilly nivå. sorry :)
Ja men jag säjer väl varsågod då till en icke fungerande mobil, era pucko huven ! men jag krm få en ny , en som FUNGERAR !


Tack Niclas för att du finns här hos mig och stöttar och hjälper mig på alla sätt du bara kan !
Du fixar papper att sätta ut, ringer polisen, ringer försäkringskassan och telia och fixar så jag ska få samma nr.. här sitta man själv o gör inget. Känns dumt men har inget att ringa med iaf . Du är BÄÄÄÄÄÄÄÄST älskling !
Utan dig vore jag inget ! Älskar dig så himla mycket !



SNYGGT

Gjorde en SKIT god kyckling chatney (?) . Ni ska få receptet här sen, så mumsigt ! 
sen va jag och lekte med Teo <3 jättemysigt .

måste TACKA SYSTER för den fina nya bloggen. du är BÄST!

Jobbet kallar !


NY DESIGN PÅ G

Har varit lite less på min blogg ett tag nu för den ser så dyster ut när det är så svart så jag skickade iväg ett sms till min syster och fråga om hon inte kunde göra om min blogg och hon sa ja ! JIPPII !
Hon har ju gjort den ja har nu och den e ju snygg , hon är hur duktigt som helst , själv fattar man inget !
Ser ju så tråkigt ut med dom här orginala som man kan välja här på blogg.se .

Ajja tänkte göra nån form av kyckling idag tills älsk kmr hem så de står klar på bordet. Det kommer uppskattas tror jag. Sen blir det mys tills jag ska jobba inatt med hanna ! Kanske baka nån tårta inatt till alla andra då som gjordes inatt fast då blev det tusen vanilj & kanelbullar !

Ne måste sluta, hejsvejs !


HEJHOPP

jag & hanna ska baka kanelbullar nu , mysigt va ;)

nee längtar till helgen för då HOPPAS jag att de blir lite dricka. Ska prata med häänniii !


PIZZAGUBBAR = BLÄ !

är så piss förbannad på alla dom här turkarna eller va fan dom kmr ifrån . asså jag prata om pizzagubbarna ! JÄMT JÄMT JÄMT när jag ska ha kebab eller kebabpizza då säjer jag att jag bara vill ha mild sås , säjer de minst 2-3 ggr ! och dom frågar alltid någon extra gång hur jag skulle ha d.. vafan har ni inge jävvla minne eller va e de för fel !?! och varje gång får jag den där äckliga blandade mixen över allt och jag märker de jämt när jag kmr hem. orka då åka tillbaka. hädan efter ska jag stanna och kolla och är de inte rätt så ska jag trycka upp skiten i ansikte på dom.. assså hur svårt kan de va ? eller jo iförsej det kan ju inte vara så jävla lätt när man inte ens kan prata eller förstå svenska. men vafan ska ni öppa en skiten pizza då för?!!!!!!!!!!!!!!!???? vafan kunden ska väl få de kunden har beställt och BETALAT för ! så jävla förbannad så de är sjuk för de är så JÄMT förutom på min älskade fredrik åkare för där fattar dom iaf va man säger. och dom kanske lysssnar bättre också..

så, nu har jag avreagerat mig.

Mådde SKIT idag, först drömmde jag värsta verkliga drömmen och vaknade av att jag grina ! ringde dirr till älsk och han kom hem och mös en stund. Sen efter han åkt fick jag världens illamående attack, skakade , frös och fick ont i hela kroppen, kännde som man hade blåmärken överrallt . va sjukt äckligt !!!!! älskling kom och trösta mig sen va han tvungen och fixa bromsarna på bilen så tillslut somna jag efter 2-3 timmar helvete av smärta. när jag vakna va de så mkt bättre och jag proppa i mig ipren ! tacka gud för det.

ja och för typ en halvtimme sen så satt jag och älsk och prata om att vi skulle boka hotel i sthlm för och gå på stan där och shoppa och bio på kvällen sen resturang. Hittade ett skit bra hotel mitt i sthlm ! och när jag skulle äntligen boka då låg karln och sov !  så blir väl kanske att boka imorgon då men med min otur så finns de inga hotelrum kvar då. KUL ! då blir jag arg på Nicke !!!!!!
hoppas hoppas !

ne ska åka till Hanna nu, hejj och godnatt på er!

RSS 2.0