GOD MORGON

HAHA igår somnade jag 19.30 ! Vakande av att älsklingen ringde och väckte mig 10.00 imorse :P haha. Jävlar va utvilad jag är nu asså. Men gud så skönt de va. Ikväll blir det jobba och jag som egentligen skulle vara ledig men de blir iaf lite mer pengar :).

nån som vill börja på Zumba ? JAG VILL , men ingen annan vill :(

pöss

I FINALLY HAVE A OWN CAR



Detta kommer bli min pärla :D eller okej inte just den bilen för den här bilden tog jag från blocket. Min ser ut sådär fast mörk grön. hihi. Skiter egentligen vilken bil jag har bara jag kan ta mig till jobbet i vinter och slipper åka buss. :D ! fast den är obesiktad men bara vindrutetorkare som ska bytas och det fixar älsklingen då han är bäst . Så himla niiice att ha en karl som kan fixa med bilar. Annars har jag ju världens bästa pappa som också kan :D .  Vi ska iaf åka och hämta den imorgon. Köper den av Niclas pappa & hans bror som har haft den innan satt. så nu har jag ÄNTLIGEN en EGEN bil. fattar ni hur skönt det känns eller !!! aldrig nå mer tjafs vem som ska ha bilen och aldrig nå me tjafs om att passa tider för den andra ska ha bilen senare. ALDRIG nå mer tjafs som man annars har när man delar en bil tillsammans.

ajja nu vet ni det , ska myspysa med älsklingen nu, tjing !

SÅ HIMLA FINT

först, TRYCK på play.





Så himla fint <3 !

Låten som jag hoppas ni lyssnar på nu är kanske den finaste jag hört och den hörde jag för första gången igår när Cissi & hennes pappa ( min farbror ) dansade ihop <3 . Den va så fint och se så jag blev tårögd. LYSSNA PÅ TEXTEN. Kommer nog inte vara på nå finare bröllop än det jag var på igår :)

mat dax, Puss :)

BRÖLLOP



såhär såg det ut tidigare idag :D har varit på världens finaste bröllop , kan man lugnt säga ! Min kusin, Cissi som gifte sig med Martin. Fatta hur fin hon var och klänningnen , WOW ! ja ni ser ju själva men gud va avis jag va, vill också vara sådär fin när jag gifter mig. Hon såg precis ut som man gör i sagarna och filmernas värld. Helt ställd än :) är så glad att jag blev bjud så , tusen tusen tack ! Va så himla romantiskt . Och jag fuska lite idag med min diet, drack ett glas vin och tog en mini mini bit av niclas tårtbit men annars hare gått galant :D

ajja, GRATTIS Cissi & Martin ! Det har varit en super rolig dag / kväll !!!

nu ska det mysas med den omtalade älsklingen . :) hihi. <3
ska förklara :P , på bröllopet så va de ju bordsplacering som gällde så var bara att gå runt och leta efter sin lapp med sitt namn på och vände man på den lappen så stog det ett ord som passade in på den personen eller va man ska säga , och på älsklingen stog de ju de : den omtalade älsklingen.. haha dom hade aldrig träffat honom , bara nån enstaka gång, men vad jag förstog varför dom hade valt det till honom va för allt dom sett som jag skrivet om Niclas på facebook, hihi . Gulligt ;D och på min stog det såklart partybruttan :D tyckte de va riktigt roligt att dom hade så på allas :D

ne skriver mer imorgon och mer bilder kommer komma upp :D

Tjing <3

LUKTAR GOTT



Den luktar fruktansvärt gott och tur som jag har så fick jag den av älsklingen idag, hur snällt är inte det då ? :D
min älskling är den bästaste som finns <3 !!!!!

och jag måste bara köpa en parfym till älsklingen som luktar så JÄVLA GOTT ! den ligger först på topplistan tillochmed, älskar den ! så om ni vill köpa en parfym till killen eran ska ni definitivt köpa denna, Armani Code.

GOES CRAZY ON IKEA

oh va så längesen jag va där och det är ju helt underbart, hittar alltid något nytt :D
Köpte 4 öl glas till älsklingen då har inte har ett enda , en turkos filt, 6 handukar som MATCHAR ! hatar verkligen när man har olika handukar och spciellt reklam handukar och det är precis vad vi har så nu ska jag sätte ett stopp för det ! sen köpte jag nya gardiner till köket . Och så träffade jag Jessica där också, det va så roligt att se henne efter så lång tid :D och så fick jag träffa hennes underbart söta chihuahua ! och så ska hon flytta snart till egen lägenhet så fest all night loong ;D haha.

Har lagt in nya låtar på usb minnet som jag har i stereon i bilen och det är mkt Bon Jovi, LOVE HIM !!!!!!
både jag och malin tycker om honom :)

Det här är ju Malin & Klas låt <3 



Och det här är ju min & Niclas låt <3


ne ska fixa lite här hemma nu, tjing :D



Fan nu har jag varit inne på Jotex och beställt hem 4 prydnadskuddar , turkosa ! och draperier , turkosa och en jätte fin vägglampa som ser ut som ett träd med massa blommor i och dom lyser :) och allt detta på 668 kr ! Men måste ha :P
sen om jag får en bra lön och får nått kvar efter alla räkningar ska jag köpa en tvättmaskin :D som jag längtat och väntat på de, ORKA gå till tvättstugan och passa tider hela tiden !


KOMMER INTE KLARA DET

kom på nu.. kan inte köra LCHF ! jag är ju förfan beroende av MJÖLK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hur fan ska jag kunna sluta dricka det, buuhuuu :( !!!!! oh nee mår dåligt jag bara tänker på det.. Finns ju en sida om allt man behöver veta om LCHF och för att hålla en strike diet så får man bara dricka 20 gram mjölk om dagen och 100 gram är 1 deceliter så det är inte ens en halv deceliter, :( mår skit ! blä fy piss !
och förresten så är det varsågod att dricka sprit hur mkt du vill för det innehåller 0 % kolhydrater om det är starksprit på 40% så vodka, wishkey, gin & konjak är godkända ! HA . och såklart utan nån smak men de förstog ni väl.
men får se hur detta blir nu då nu när jag har kommit underfund med att mjölk blir helt uteslutet :( !
ska försöka , verkligen.

ajja mina skor hade ja på jobbet idag och de känns faktiskt , så det är ju skönt. hihi.

ne film time , tjiiiiing !!


VÄLKOMMEN TILL MITT NYA LIV :)

Det börjades med att jag köpte ett par nya träningsskor igår , easy tones. Sånna man får fastare rumpa och lår för. Vet inte om de fungerar men kan alltid testa har aldrig ägt ett par träningsskor även fast jag tränat så mkt när jag va mindre så de va väl ändå på tiden ! Ska iaf ha dom på jobbet och på Zumba och när jag är ute och går fast de lär inte bli så ofta för jag HATAR att bara gå, vet ju aldrig vart man ska gå så då skiter ja i det . Ajja sen så idag började jag med en ny diet typ. Till lunch blev det ett paket bacon och till middag blir det kyckling och broocoli. LCHF heter dieten förresten. verkar jättebra så ska absolut testa iaf :)

Snart ska man åka till jobbet, VILL INTE ! vill vara hemma med älsklingen och mysa i soffan under täcket med massa filmer och tända ljus. Så mysigt när det regnar ute också ju. Men får bli nån annan dag. Imorgon och på torsdag är jag iaf ledig så imorgon när jag vaknar ska jag krypa ner i badet sen kanske leka med Gabbi om hon har tid :) hihi. annars blire nå annat, ajja ska kolla på sex and the city nu, har börjat kolla från början och ska gå igenom ALLA igen för femtielftegången , haha.

Ne ni får hare så bra :) heeejs !


MIN MIN MIN :D



Snygga och mysig va :D ? tror jag ska köpa en hel svart eller grå till älsklingen också så vi har att mysa i :) !

har varit med bästa Gabriella idag, de va så roligt :D saknat henne som tuuuusan !!!!!!!!!!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

sen fick jag pengar av pappa att köpa mina easy tones så nu blir det träna på jobbet , hihi ! Fick tillochmed dom billigare då de va rea också. Och när jag kom hem så hade älsklingen köpt blommor till mig, hur gulligt är inte det då!? :D

ne ni nu blir det fångarna på fortet med gunde svan som på den gamla goda tiden när man va sådär jätteliten :D och efter blir det en film, The last song , gabbi sa att den va bra och vi har samma filmsmak satt blir nog super!


DU LOVADE ATT DU VAR BARA MIN !



dom här skorna ska jag ha ! har velat haft dom ett bra tag nu men har glömt bort dom ! Så jävla tråkigt att dom kostar 1200 kr men vill man ha finare rumpa och lår så var inte ;) hihi. Ska höra med syrran om jag kan låna tills freda , är så sugen nu för då ska jag ha dom på jobbet och sen när jag är ute och går ! kommer bli perfa !



och nästa vecka är det ju Zumba festival här i Gävle :D så då får man gå gratis på alla zumba pass så det ska jag absolut gå på och är det så roligt som alla säger ska jag definitivt börja :D det ser ju så roligt ut så de tror jag på, kommer bli niiice !  Och eftersom min vän Katta är zumbainstruktör så kan hon alltid ge gratis lektioner, hahaha :D !

just ja , ni som undrar så kan jag inte skicka sms eller ringa förns nästa vecka. har inte kunna gjort de sen 15 augusti så förstå hur jobbigt det är och jag som är så beroende av min mobil ! Har ju spärrgräns på 1000 kr så när den är uppnåd spärras ju allt , skit dåligt då jag trodde iaf att jag kunde skicka sms eftersom jag lagt till de i mitt abonemang så dom sms kostar mig 99 kr i månaden så jag trodde åtminstonde att jag kunde göra de fast de blev spärrat eftersom de är gratis men icke, så jävla dåligt ! och mitt abonnemang SUGER pung för jag gör ingenting men ändå får jag tusentals kr i räkning så iförr går blev ja så less så jag ringa  upp och kolla om man kunde byta abonnemang och de kunde man, TUR ! så nu tog jag nått så man kan ringa gratis till alla som har telia eftersom de är bara de jag ringer till typ och man fick tillochmed gratis sms utan att lägga till 99 kr i månaden för det , såå nice ! hoppas de minskar lite iaf !

sen hittade jag massa gamla roligt bilder på mig och min vän som jag tänkte bjuda på :)
Med henne har jag nog dom roligaste minnerna ever ! :D och vi som satt ihop förut och nu hörs vi inte av , det är super tråkigt ! men bjuder på fin fina bilder :D och såklart på våran låt !



     

<3 kärlek de ;)
Puss & Kram på er och speciellt henne :)


LÅNGT & LÄNGESEN

nu va de väldigt längesen ja skrev men har jobbat hela veckan och myst med beejbi :)

iaf, en dag förra veckan tog jag mitt pick och pack och drog till stugan vid 23 tiden för jag va så pigg och vela inte sova medans älsklingen va så trött och vela sova så jag åkte iaf ifrån han och sov i stugan med nina och ozzy som va lite piggare :D
sen någon dag på jobbet , i torsdags tror ja de va så kom kirurgläkarchefen och vela prata med alla , så han tog in oss i ett rum och börja prata om att de inte har gått så bra för UVA i sommar utan det har gått fruktansvärt bra ! hihi. på sommaren ska operationdrna dras ner till nästan hälften . Läste på ett papper sista jag jobba att det va ungeför 30-40 operationer på en dag som kommer till oss då och då är vi 5 sjuksköterskor och 2 undersköterska när vi är fullt bemanade ! Men på sommaren ska dom ju dra ner mkt mkt mer på operationer efter som vi är då 3 eller ibland 4 sjuksköterskor och 1 undersköterska  men denna sommar gjorde dom inte det dom har precis lika många operationer och ibland ännu mer och vi var ändå bara halv bemanade ! så vi fick rent utsakt jobba skiter ur oss och det va hemska veckor verkligen för vi hann inte med. så han kom och berätta hur duktiga vi va fast han tröck på ännu mera. så då bjöd han på magnum till alla och att han va så nöjd med oss och att utan oss så skulle de inte funka sa han tillochmed :) då blev man lite längre haha. Anna sa till mig att jag borde få två eftersom jag va ju där hela sommaren medans dom andra fick semester iaf, hihi :) men de gick ju för man hade så bra och roliga arbetskompisar ! nee men de va iaf skit roligt att han kom ner och bjöd på glass och berätta och tacka. Alla blev paffa för det har dom aldrig varit med om , visserligen ett mejl på sin höjd med aldrig att dom kommit ner personligen och tackat :)

ajja nog om det, igår kväll vid halv 9 kom jag på en briljanta iden att åka ut och plocka svamp så de gjorde ja o Nina med hitta inge. När vi väl kom ut ur skogen så såg jag en skylt där det stog att det var livsfarligt att vara där för militära övningar och att de isf sker på egen risk så vi åkte snabbt därifrån hem till syster T som hade kräftskiva ! Sen åkte vi hem till Niclas & bror och kolla när dom spela bara . halv 3 på natten skjussa ja hem Bror sen blev det godnatt !

 ska ut i skogen nu och plocka svamp med bror och linn, myspysigt :)


ne nu måste ja gåå, tjing :)

LIVE YOUR LIFE



Den här låten är så jävla härlig ! :D
längtar bara tills man får bil igen så jag kan bränna nya skivor och bara åka runt och ha på högsta volym och kan lova att den här låten ovan kommer spelas högt och jämt, wiiie ;) man blir så jävla glad när man hör den ju!
min och älsklingens favoritlåt ;D hihi.

älsklingen ska åka och kolla på en fiat imorgon , hoppas den duger åt honom och att han kommer hem med den, håller tummarna så oerhört mycket !!!!


DEN BÄSTA UTAV DOM BÄSTA

Pappa ringde mig vid 23 ikväll och frågade om jag vela ta hans bil så kunde han cykla, hur gullig är inte det då?!?! åhh min lilla pappa <3 :D världens världens bästaste pappa :)

hoppas det kommer ut nå bra bilar imorgon ! känns sjukt jobbigt att veta att man inte har nån bil och man måste verkligen tänka efter och planera timmar i förväg om man ska göra nått. Men vill iaf ha en golf :D eller en småbil överhuvetaget vore super ! Kom faktiskt ut en fin golf ikväll här i gävle dessutom men jag ska ju absolut inte ha tur alls så de va ju självklart en turk som sålde den och då vägrar Nisselasse köpa eller ens ringa och kolla. men sånt är livet eller hur :P håller tummarna på att de kommer ut massor imorgon .

kan inte sova heller och jag som ska jobba tidigt imorgon :( längtar tills på freda då både jag och älsk är lediga :D så vi ska mysa mkt då, hihi. :) men denna vecka kommer gååååå seeegt , tro mig bara för att man längtar till nått så göre ju alltid det !

ne ni måste försöka sova , heejs :)

waka waka !

HJÄLP

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

blir så irriterad ! nån som har en bil att låna ut till mig imorgon så jag kommer till jobbet..?
och resten av veckan iförsej för här kommer det inte finnas en bil inom lååååång tid.

BLÄÄÄÄÄ

time for africa !!!!


VARSÅGOD



här får ni en skit härlig låt :D

ska leta på en golf att köpa innan måndag helst :P så heeeeeej !

FREDAG DEN 13DE

sitter och lyssnar på en gammal låt som man har massa fina minnen till :)



Ajja, idag lutar det åt fest iaf :D Syrran och jag ska göra stan osäker med Linn :D wihoo !
kommer nog bli grymt !

nu måste jag åka till syster T och hämta syster N sen åka och fixa lite, höörs hej !
Bjuder på en bild som jag hittade nyss, jag va 13 år, så hiiiiiiimla liten :D



DET GÅR SÅ JÄVLA FORT

Detta är en HEMSK video , usch ! Nu när man ser sånt här tänker man till hur man kör egentligen ! Jag som blir arg för lilla minsta i trafiken och kör inte de lugnaste om jag säger så . inte ALLTID med de händer. Det är inte det där jävla körkortet som skrämmer nu att man kan förlora de genom att köra som man gör utan det är det som kan hända om man tittar på videon. Måste skärpa mig annars kan de vara slut för det går så jävla fort och jag tänker ju " äh jag hinner med allt och ser allt " joo TJENA ! tror att man är skyddad för man har plåt runt sig men de hjälper inte ett skit i dom höga hastigheterna.
skärpning fröken Lindberg, att man ens behövde se de där för att tänka, hallå ! dum man är egentligen.


NATTERAVN

Imorgon är det sista dagen sen är jag ledig ända till måndag, wihooo :D ! senaste jag va 3 dagars ledig kommer jag inte ens ihåg !!!!
ajja, efter jobbet tänkte iaf jag och älsklingen gå ner till sommaryran och titta, kanske är det så att de finns langos ?
jag har alltid tyckte de va äckligt för de smakar inget men nu när vi va på peace and love så tog linda och nina langos där och det va SKIT gott, vet inte va dom tog men ? eller så tyckte ja att det var gott bara för att man va full för då är ju nästan allt gott men kanske ska ge langosen en sista chans :)
sen på fredag får jag se om jag orkar festa eller om jag bara vill ta de lungt för de va alldeles för längsen jag gjorde de när jag äntligen är ledig. Annars blir det så att jag åker hem till Bror och festar med hans tjej Linn :D suuuuuuper go tjej med jätte rolig dialekt :) vill också ha de :P får se hur jag känner mig på freda iaf ! Annars i helgen blir det bara lungt , jag och älsklingen liksom :) va himla längesen vi gjorde nått. Bio kanske, det klassiska :D hihi.

förresten så har jag förälskat mig i låten Natteravn av Rasmus Seebach. Jag som sa när jag hörde den första gången att de va en skit låt och hur fan kan folk lyssna på den :P men usch nu är den så bra så ja vet inte va ja ska ta vägen,  :D



Njuuut :D

just ja tittade på SATC nyss ju och tillochmed jag börja småböla när dom satt där och åt sin sista middag tillsammans ! Och det brukar ju ALLTID vara 2 avsnitt på nätterna och såklart va de ju inte nu när det blev så spännande fast jag vet precis vad som händer för jag har sett dom här avsnitten 500 ggr om och om . Men jag vela ju fortsätta se nu ju så nu ska jag ladda ner för kan inte vänta :D haha !
ska bara hämta ett stort glas med tropiskjuice sen är jag i topskick för att titta vidare !

Godnatt allihopa :)

THIS IS IT

vet, tredje inlägget på mindre än en timme men so what ? ;)
love this song <3 lyssna på texten :)



Its Ironik
Lifes crazy man, I swear to you all
People come and go
But when the closest one goes its the hardest thing ever


Stay with me
Dont fall asleep too soon
The angels can wait for a moment

Listen,
Listen to the words


Dont cry for me when Im gone
No point in wasting tears
Our time will come one day
And Im just confronting my fears
Though its not really a fear
Its more like a destiny
Some times I sit and wonder
Is this life really for me?
Cause Ive seen, heard, felt and done
I hope youre proud of where Ive come
Youve seen me grow, and helped me through
And there is no repaying you
Im here and I feel like Im delaying you
Betraying you, but when Im gone
I hope theres someone saving you man

Stay with me
Dont fall asleep too soon
The angels can wait for a moment
Stay with me
Dont fall asleep too soon
The angels can wait for a moment
Listen verse two


Look,
I want to see your face every time I come home
Cause I cant leave it like this in this cold world alone
But in this life were living
Who knows when Ill be gone
I dont want to leave you with what ifs, Held in for long
To the world, theres too much to prove
But sometimes I wonder what I really have to lose
And then I really see its not all about me
I want to show you from this harsh mad reality
Cause its real

Stay with me
Dont fall asleep too soon
The angels can wait for a moment

It wasnt meant to end like this
Not without you

No
Listen
Listen to the words man

Lifes so crazy but Ive lived mine well
I hope you do the same thing
And I hope you dont fail

If anyone tries to bring you down
Just stay strong dont argue the fact that youre right
And their wrong
Listen to my lyrics, thats why I wrote this song
And so you can be influenced and just stand there strong
Everybodys human, and everybodys equal
So dont listen to nobody cause everybodys people
So

Stay with me
Dont fall asleep too soon
The angels can wait for a moment



SO FUCKING NICE












<3

är LEDIG ! fattar ni hur jävla skönt det är ! oh känns som de va årsen jag va ledig och inte hade nått planerat.
Har sovit till 1 och jag förtjänar det. Tänkte kolla på en romantisk film nu, Not easily broken, bara jag alldeles ensam så mysigt :) sen tänkte jag väl spela lite ps3 då jag aldrig kan göra de när mr Hedin är hemma...

Ajja i helgen vart de ju 50 års fest för Mamma <3 och det va så himlans roligt lär jag säga :D , Deras kompisar är bäst på fest hihi.  dom gjorde en låt för mamma som dom sjöng för henne och jag filma :D och en mening där va att : i stugan är det alltid bäst , nått sånt ! och det är sant, går inte och få bättre och roligare fester om man inte är i stugan :D ! inte för att jag tror att det kommer bli nå finare väder nu men om de skulle bli så ska vi fan ha en till fest innan sommaren är helt slut om den nu inte är det ?

börja tänka för nån dag sen så roligt som jag och nina hade när vi var mindre och fick vara med på allt det roliga med våra föräldrar och deras kompisar och bestämde då att så ska mina barn också få ha det !  man kan inte ha fått en bättre uppväxt än den vi hade :D har så roliga minnen när man va jättelite och var med på alla dessa fester, roligheter, utomlandsresor & middagar tillsammans med mamma, pappa och deras släkt & vänner ! Som när vi va mindre åt vi JÄMT på resturang på helgerna, jämt menar jag då !  och varje söndag gick vi till nå cafe med pappas bror och hans familj och åt och fika medans pappa och lattan ( pappas bror ) kolla och spela på trav :) de va ett cafe på stan i de här huset som ligger brevid winnhuset, dom hade iaf glasdörrar som åkte runt runt kommer jag ihåg som jag tyckte va så häftigt och roligt.  nu finns american take away & jackpot i de huset !

ajja lite nostalgi :)

kan bara säga att de inte finns någon bättre familj än den jag har <3 !!!!!!!!!!!!!
vill inte bli äldre nu , vill snarare bli yngre !

SAKNAR HONOM SÅ


VILL BARA HEM TILL MIN UNDERBARA ÄLSKLING NU <3 !


TRÖTT SOM SATAN

Och jag har bara varit på jobbet i 2 timmar typ! Kan ju säga att det är 14 timmar kvar tills jag får åka hem och sova:( slutar förhoppningsvis 9 ikväll här på sjukhuset och då är det bara att skynda sig vidare till nästa jobb och fortsätta fast med världens bästa jobbar kompis så det är ju det plus :) sen imorgon blir det bara att sova 7 timmar efter det 16 timmars jobb för imorgon är det 50 års fest :) kommer nog bli lugnt för mig , hoppas jag :) ne nu är min rast slut , vi hörs :)

TORSDAG

Nu har jag slutat jobbet så sitter här utanför sjukhuset och väntar på världens segaste ! Hela den här dagen har gått skit fort Asså ! Tyckte jag nyss kom hit så himla skönt :) imorgon jobbar jag 16 och en halv timme i sträck. Skjut mig. Sen på lördag blir det 50 års fest , wiho! För att festa med mammas och pappas kompisar kan man verkligen kalla för fest , dom festar fan hårdare än alla jävla klena ungdomar :) så det ska bli så roligt :) det blir ju kräftfest samtidigt :) Hihi! Jag har själv utsatt mig som fotograf för mamma fick en skit bra kamera idag av pappa , med touch och grejer ! :) ne men hörni vi hörs :) ska hem och spela ps3 nu ! Grattis mamma en gång till :)

GODKVÄLL

Sov till 1 sen åkte jag och älsklingen och tvätta bilen för den ska säljas sen till köpis där jag köpte ett par jeans åt honom, SJUKTSNYGGA ! det behövdes ju också :) så han blev så glad , sen bjöd han mig på mat. Köpte även 2 spel till ps3 som JAG kan spela , :P Lost & Guitar Hero , Aerosmith ! hihi .
men nu måste jag verkligen gå till ica och handla så hörs:)

I KEEP DANCING ON MY OWN

Om 1 ½ timme ska jag åka och jobba natt med min bästaste bästis , Hanna Palmu <3 ! Vi har det alltid så mysigt vi, hihi. Tiden går så JÄVLA fort när man jobbar natt ! Sen hem och sova en stund och sen vidare ut till IKEA , handla matta och handdukar . Hittar säkert nå mer fint :) Och Owe's är ett måste ! Efter det ska jag fixa tills Mammas födelsedagsfest ;) , ska baka min jättegoda Cheesecake också.

Oh så jobbar jag tisdag dag , slutar halv 4 och då blir det dirr till Hedesunda för party med Katta :D ! Shit va längesen eller hur ? Och det är en tradition att vi måste gå på ön tillsammans varje år för vi äger alltid ön , hihi !
LÄNGTAAR ! Vet inte om vi skulle dricka i Kattas stuga , måste prata med henne :) Ecce du hänger på då eller ;D ?

LIVET LEKER ;D !

älskar dig min underbara N <3



ELAKING

min älskling är ju snäll han . Jag fick så ont i tummen så ja trodde ja hade brytit den för ja kunde inte röra den alls ! Så säger ja att vi måste åka till akuten och då säger puckot : ja kan skjussa dig dit sen kan du sitta där !
HUR SNÄLLT ÄR DET DÅ NÄR JAG HADE BRYTIT DEN!? :P Och när han åkte in för att röntga sin handled, vem följde inte med dårå och fixa  allt, joooo `JAG ! ne usch tyckte de va hemskt elakt av honom :( . men som tur är va den inte bruten, hihi de gick över, hahaha !

Ne nu ska jag och älsklingen åka och köpa godis och sen mysa :D
vi är bäst tillsammans <3  ! älskar dig mitt hjäregull, Niclas Lars-Ove Hedin :D


RSS 2.0