kommer alltid minnas.

Idag för 2 år sedan va det den bäsa dagen i hela mitt liv.

<3 29/1-07 <3

F.S <3

inte världens bästa röst men sån underbar text. Precis som jag känner.
Ni vet vem jag menar..



20 års fest!

på lördag blir det 20 års fest för min barndomsvän Jessica :D kmr nog bli super roligt! hon har ju hyrt lokal och allt!
Men ja som verkligen bruka suga på att hitta på presenter , gör inte de längre ;) Igår kom ja på en super bra present till JW ! Nått man behöver men inte tänker på de och man går absolut inte o handlar det själv! Ja skulle bli glad :P och tror hon oxå kmr bli det :) om ja känner henne rätt efter alla 14 år ;)

väntan på allt

nu har ja beställt 10 saker av H&M , inte 22 som Jessica ;) men dom kmr i början på MAJ!
hur drygt är inte de då -.-
vill ha dom nuuuuuuuu! kunde välja att ta ett paket nu i Feb o betala hälften nu o sen resten i Maj men nu när ja har pengar så vill ja inte chansa ifall ja inte skulle ha de i Maj..

de e så jävla pissigt oxå så fort man får en jävla bra lön så får man räkningar som om man bodde i hemifrån !!!!!!!! så jävla typiskt!!!  då skulle ja kunna lägga undan 5 tusen o inte 2 som nu, men de e bra de me för att vara mej :D ett steg närmre cypern eller turkiet  :D ja längtaaaaaaaaaar!

och så bara för dej Katta så kmr Twilight 2 ut den 20/11-09 förhoppningsvis! DRYGT!

jag hatar att vänta!

jag vill...


 Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän. Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon... "

vilken kväll!

igår började de med att Gabbi kom hit och vi fixa oss sen tog vi taxi till gävle strand där vi festa med markus marlene fanny o anders ?  de va jättte roligt vi spelade öl spel och tokade oss :D Sen tog vi taxi till Hangan! där dansa vi loss som fan :D och träffade våra söta underbara hedesundabor :D va med dom hela kvällen och sjöng o hoppa o skaka rumpan ;) va grymt roligt! Sen skämde man ut sig med att ramla utanför så en tjej kom springade till mej o fråga om ja vela ha hjälp upp :P sen satt jag där ute o väntade på någon ja kände satt väl utanför i 40 min för ja fick ju inte komma in igen! sen kom Mari och räddade mej och då fick ja gå in med henne. Så ja Mari, Hanna & Emelie satt inne på hangan till 3 då johnny skjussa hem mej Hanna & Emelie till Hanna! och just ja, smarta jag trodde att ja hade tappat bort mobilen igen så ja spärrade kortet :P Sen käkade vi Tacos och kollade på Kopps :P sen somnade vi, Stackars Emelie fick sova på soffan :P Men den jävla morgon pigga människan gick upp 10 kanske ? och gick hem :P Men ja o Hanna fortsatte sova! Vaknade kl 3 och ringde till syster min som fick komma o hämta mej! så de blev en hemskt roligt kväll :D! Men Gabbi hade min mobil så ja har den fortfarande, ingen panik :P men ja måste låsa upp den nu! -.-

ne nu ska ja bara ligga i sängen o vila!

Hejsvejs

211212

Det är 1426 dagar, 8 timmar, 18 minuter och sen blir det slutet på världen som vi känner den i dag .


- Asteroider, kanske till och med en ny planet dolda för närvarande i omloppsbana på jorden, kommer att drabba vår planet den dagen

- Planeten Venus kommer att gå för sista gången under detta århundrade i vår himmel.

- Det kommer att finnas många naturkatastrofer, stormar, översvämningar, jordbävningar och super vulkanen

- Det kommer att finnas många krig

- Jorden kommer att ändra sin axel.

- Jordens magnetfält kan bli den omvända.

nytt utseende..

hehe jadu . Jag & Min kära syster Nina satt igår och försökte, vi satt nämligen i 6 timmar :P men ROLIGT de hade vi , haha! Orkar inte bry mej hur de ser ut nu. den får se ut som den gör ..

Idag har ja varit med båda systrarna Lindberg sen har ja inte gjort nåttt. Ska leka med Jaanis Bananis imorron..

Föresten jag ska flytta ;D wiiie  hihi

Love u J <3

PIIIZZAAAAAAA

nu ska vi äta pizza jag och min syster.....

hejhopp

Helgen va helt okej, lördan va väldigt rolig. För festa här hos mej med Gabbi & Jaana sen åkte jaanis till öjan och jjag och gabbi till Hagman och compani :D kmr inte ihåg så mkt men ja hade säkert roligt :D Sen vidare till Åke där ja träffa Fredde! :P
Sen sova! Söndan va den värsta dagen i mitt liv . tror ja fortfarande va bakis när ja vakna i morse :P Fast igår så sov ja hos syster och vi kolla på hemsökta hus :D vårat program det! hihi

Varit med Bonzo hela dagen idag :D Och imorron ska ja oxå ha den lilla go fjärten ! <3



Staff

om 2 timmar ska jag ner till stockholm med min syster och Gustav och kolla på staffar =)
hoppas vi tar hem deeeeeen:D GOOO !

öjaaan

Idag så fick ja " äntligen " komma till de berömda stället Öjan! hehe :P Det va jag , Jaanis, Johan & Roger! Vi åkte runt o sladda jag och jaanis o johan försökte lära ut :P haha gick väl som de gick men de gick bra ;) Sen satt vi o prata o toka. Sen tjata vi på Mackan att han skulle komma ut för att ja skulle få mitt livsåk. HErregud va ja hört hur han kör , asså fort o så men bra :D och så fick ja ju den berömda åkturen med! Asså ja har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, ja satt o blå höll mej i dörren och va så jävla koncentrerad och bad till Gud att ja skulle få överleva! Vi körde på en skogsväg i 120 o kurvor hit o dit o han låg typ i diket! men han va verkligen SKIT duktig! väldigt impad! De va ju roligt när man har gjort de :D Sen fick ja köra hans bil, ojoj va roligt de va :D ja ska definitivt köpa sånna där jävla dubbdäck! skit härligt! så den här kvällen har varit rolig ! :D Fick ju vara med min jaanis! <3

Igår vid 1 så åkte ja till syster och vi kollade på hockeyn., JÄVLA SKIT DOMARE! ja va så jävla arg så kunde ha slängt ut tv jävlen! Dom där domarna hade verkligen blivit mutade! USCH! Sen somna vi vid 6 på varsin soffa o blev väckt av Teo kl kvart i 10 så de blev inte mkt sova!! men mysigt va de :)

Imorron vet ja inte va som händer vi får seeeeeeeeeeeee. Hejsvejs!

Fredag


RSS 2.0