Ojojoj

Har nog aldrig hänt i mitt liv att jag varit uppe kl 7 och tvättat! Så någon gång lär väl va den första. Måste verkligen ta hit min tvättmaskin!

Idag är det onsdag och jag tänkte försöka få hit min mikro så jag slipper värma allt i ugnen, tar sån tid! Och mer än så har jag väl inte planerat.

Oh just ja, finns en människa på denna jord som kan allt om ALLA filmer. Denna människa har fått mig att titta igenom alla 6 stars wars filmer och dom var såå bra! Och inatt fick han mig att titta igenom Matrix filmerna och dom var såå bra :D film historia som han brukar säga. Hehe. Asså jag tyckte Niclas var en film "nörd" som hade sett dom flesta filmerna men den här unge herren är tusen ggr värre och har verkligen sett alla! Jag är impad. Han kan tillochmed alla jäkla skådisar. Så jag rekommenderar iaf dom filmerna om ni inte sett dom men för guds skull, va koncentrerad ;))

Tänkte plocka lite nu och diska, duktiga jag :)


:)

:) 2 film kvällar och nätter!

Hej påre


Lyckat!

Nu efter 3 dagars festande så kan jag säga att Gud va skönt med söndag ;D
I torsdags blev de Old saints sen freda åkte vi till Micke, gjorde tacos och kollade på idol. Efter gick vi till chrilluz sen interpool sen efter festade hos chrilluz till 7 på morgonen! Och igår blev det fest hos mig! Fan så roligt jag hade det!!!!! :D vi va 18 st här i min etta :p men de gick så bra så ;)) blev olearys efter tolv sen när de stängde så gick vi och köpte massa pizza sen taxi hem till mig där jag märker att jag inte har någon nyckel!!! Panik ringer till mamma kl 3 på natten och hon kmr med extra nyckeln <3 hon är snäll min mamma! Iaf så blev de pizza och film med Micke Nina Linn Patrik och chrilluz! Dom gick väl hem vid 5 ? Parrik och Patriks kompis Linn sov kvar, skit go tjej :)

Skjutsade hem han nu men ska hämta honom senare för han ska göra potatisgratäng som jag beställt :D lycka!!! Nu måste jag städa och kan lova er att det är sjuuukt med brukar och disk! Fy så tråkigt men de gör jag gärna efter en lyckad kväll :))

Pöss!!!!


Torsdag

Kan inte annat än att säga att jag mått så jävla bra dom här dagarna :)

Snart helg :D får se vad som händer! Party med Linnéa iaf :D


Söndaaaggcvhh

Tänk dig en sjukt snygg karl men han är för långt bort för att nå. Frustrerande va? Jag vet hur den känslan känns :)


Inte ok

Mår sådär


Fan

Nu ska jag åka och köpa alepsinjuice!

Puss och godnatttttttttttt


Helg


Ops

Nu är det slut på det roliga :/ men jag var tvungen.. Gör ju bara ondare ju längre det går! Jag har sån otur jämt men jag börjar vänja mig.


.....

Hjälp mig att förstå för just nu är jag väldigt förvirrad! Vrf utsätter jag mig för detta?

Vad gör jag för fel?


Tröttmössa

Är ensamt hemma men de har ju bara gått någon dag så har inte hunnit vant mig.. Igår blev de iaf bärs med Micke och Patrik hos Micke. Vi tog taxi ner till interpool, drack pilsner, drinkar och spelade biljard vilket jag gjorde för första gången i mitt liv! Va sjuuuukt svårt och grabbarna va sjukt duktiga så ni fattar ju hur de gick för mig :p men de va roligt! Sen när de stängde drog vi hem till mig och spelade guitar hero, drack amarula och käka chips. Micke drog senare sen lagade jag och Patrik mat! Köttbullar på burk , han sa de va gott ;) sen blev de film sen somna jag! Tror kl var närmare 7 då! Gick upp halv 3, gick till försäkringskassan sen hem! Han gick nyss och jag funderar om jag ska laga mat eller skita i det? Inge roligt att äta själv alls!!!!! känns så onödigt.
Ikväll blir de tvspel, film och tv :)

Puss :)


ÄNTLIGEN!!

Vilken jäkla dag! Trodde den aldrig skulle ta slut. Det började med att jag fick hyra en släpvagn sen vara bara att lätta sig igenom allt! Först saker hos mamma och pappa, sen vidare ut till stugan 2 ggr och sista Therese! Och upp och ner för alla jäkla trappor, pust! Men vi lyckades vi 3 tjejer :) sen blev de Max för det hade vi förtjänat och sen Ikea, där jag gick lös! Men de behövdes.. Köpte fina vita gardiner som INTE passade in här då dom är för stora och fönstren för små så ska ta bort dom och sätta dit vita panelgardiner Ist, kmr bli mkt finare men får se ut som de gör så länge! Sen har jag Inge matbord så om ni vet något så hojta! Är inte klar än för måste borra upp hål i köket så jag kan sätta upp gardiner, sen ska två hyllor upp över soffan sen ska jag bara hitta en stor tavla och ha efter garderoberna :D sen är det färdigt!! Pappa kom och hälsa på och han tyckte de va så fint så, sen senare nu på kvällen kom Micke och Patrik förbi en stund. Nu ska jag ut med boss sen åka bil fram och tillbaks! När jag kmr hem så ska jag koppla in internetsladden in till ps3 så får det bli Call Of Duty inatt:) Puss heeej!


Jobbigt läge

Jag är så förvirrad! Och jag är så stressad med allt! Flytt imon, Nina och Annica hjälper mig <3 har saker hos mamma, i stugan och hos Therese! Så de kmr bli ett jävla åkande! Ska försöka hinna ut till Ikea också förhoppningsvis om min ekonomi tillåter det då jag måste ha sjukt med bensin och hyra släpvagn :( men måste ju! Så de kmr nog ta mååååånga timmar imon.... Sen ska man packa upp skiten också :( uh ! Måste ju ha en borr, jag kan inte borra! Aaahhhh!! Hur gör jag då? :(

Nu till nå annat! Jag vet inte hur jag ska göra med allt? Ska jag kämpa eller inte? Tkr jag kämpat lite sådär svagt någon gång ibland och de verkar ju inte funkat. Jag vill ju så gärna! Jag har velat så jäkla länge också... Det är ju jag som måste ta steget och funkar det inte så gör det inte men då har ju jag försökt och iaf fått ett svar ist för att gå runt och fundera och aldrig få ett svar. Gash :(

Nu blir det packa lite till sen film :D pöss!!


Hej

Men kan du göra nått!

Jag blir tokig snart :) ska hoppa in i duschen sen spela :D

Heeeejdååååååååååå :)


Ny vecka

Och jag är stressad!


Herregud vilka galna dagar

Det började på torsdags natt att Patrik va hungrig så skjutsade honom för o käka sen blev det så att vi åkte runt stan sen kom han på den briljanta iden med en roadtrip till Sthlm halv 4 på natten! Ja varför inte liksom ;)Så vi köpte godis chips o dricka sen drog vi. När vi väl kom till Sthlm åkte vi ända ut till Djurgården tog en cigg sen åkte vi till Arlanda o käkade McDonalds frukost sen åkte vi hem, haha! Blev inte mkt sova den dagen för kom hem 9 på morgonen sen ringde han o väckte mig 2 på dagen! Jag o Nina fixade oss sen hämta vi upp Patrik o sen drog vi till Micke! Där gjorde grabbarna mat, sjuuukt god toast fick vi sen blev de idol sen öl på de såklart! Mer folk kom sen jävlar va de fest ;) på lördagen blev det inflyttningsfest hos Micke och jävlar va folk de va där! Tror de va runt 20 pers, så sjukt rolig fest! På natten drog vi alla till hemlingby och fortsatte festa i ett stall som de inte va några hästar i ;) var bord i varje box, har för mig att han hade värsta ljudanläggningen! Aja skit roligt va de iaf! Kom hem seeeeent som fan och idag har de blivit slappt! Kinamat och lerre ! Så de har varit fullfart hela helgen :)

Imon blir det packa för på tisdag smäller de! :)



Han är söööööt!
Puss heej!


Ingen rubrik

Har nyss varit på en 45 min morgon promenad med min käresta! Va skönt fast jag va så trött.. Nu sitter jag i badet, boss försöker komma in hör jag nu. När jag är klar blir det cod och mys hela jäkla dagen för det är skit väder ute och jag har mina gofisar här nu, Frasse & Nero :) ikväll blir det tända massa ljus och film med förhoppningsvis Emma om hon vill och har tid såklart :) kebabrulle och cola för att fira att det är fredag imon, hihi.

Asså snart är det tisdag :D jävla tjat på mig va ;))

Puss!


<3

Ska spela lite cod sen försöka sova! Haft en brà dag, träffat en kompis som jag inte träffat på 7 år säkert :D

Ne har inte tid! Ska kolla igenom Ikeas hemsida oxå puss Godnatt!


Onsdag

Detta är inte bra! Inte alls bra!


Hej

Fan vad jag är positiv :D


JAPPJAPPPPPP

om precis en vecka flyttar jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D förstå va jag längtar eller!!!!! måste börja packa :O och på tisdag måste jag hyra släp och handla på ikea! :D

Måndag

Jag är kluven!

Jag vill till Ikea och shoppa loss!
Och behöver hjälp med att sätta ihop alla möbler! Som säng bord och tvbänk, någon frivillig? :) bjuder på mat efteråt ;) puss


Gjbhykvbl

Är glad att jag har min vän <3

8 DAGAR KVAR!!!!


Oj

Sitter i duschen som vanligt hahaha! Ska snart gå ut och beställa hem Kina mat :) men kvällen igår va så jäkla rolig! Först Satt vi hos Emma tills taxin kom, åkte till interpool sen blev de ju maggis med killarna! När dom hade käkat så gick vi hem till Rickard på efterfest :D det va sjukt roligt! Asså de finns en karl i de gänget som är så sjuuuuukt jävla snygg! Han har en sån fruktansvärt sexig blick ;) haha gay de lät men Gud vilken riktig läckerbit! Iaf så satt vi där till kl blev 5 ? Kom hem halv 6 på morgonen iaf och så länge ska ja fan inte efterfesten igen asså :p sleten! Men hade grymt roligt :D


Godmorgon

Hej hopp! Nu hoppar jag in i duschen sen blir det kinamat :D mums!


Hemgång

Hejsan! Haft skit roligt då vi var på interpool som vanligt, utanför skydda ja en kille ja kände och de sluta med att en tjej kom och tog mig och mitt huve och körde rätt in i buss hålls platsens ruta! Fan så arg jag blev så de blev slagsmål och sedan stack den lilla flickan iväg för hon var så feg att konfentera så ska fan söka upp den jäveln då jag vet att hennes bästa kompis heter Ida haak så är inte så svårt :) sen drog vi till magiens med killarna sen på efterfest hos Rickard! Skit roligt för övrigt :D nu är jag på väg hem ! Stackars mina fötter asså! Stoppar in Melissa i örornen tror jag :D


Lördag

Ni vet ju att jag inte diggar raggarna här i stan för flera olika anledningar så igår bestämde ja mig för att psyka dom lite grann och dom blev så arga så dom hoppa ut ur sina fula bilar och jaga oss och kasta glasflaskor efter oss! Hahaha ska nog sluta mobba dom nu för jag känner mig elak eftersom dom blir så upprörda ;D haha!

Nyss varit ute på långis med boss och nu ska jag fixa mig för ikväll :D puss hej!


Fredag

Sitter i duschen nu, super skönt! Sen ikväll blir det lugnt, idol såklart!! Har inge festsug what so ever!

ne sköt om er :D


Big no!

Öhm läste mina inlägg och förstog att folk kanske tror att det är mitt x jag saknar att få prata med, men så är INTE fallet! Det är någon helt annan :) bara för att rätta ut de :) och för att inte få några missförstånd :D


Bra dag!

Började med att katta kom vi åkte ut till Valbo för att släppa hundarna! Sen åkte vi till Gävle för o käka sen ut till media markt sen hem igen sen när vi kom hem bestämde vi oss att åka ut till forsbacka till kritan! Där satt vi och snacka i timmar och jävlar va vi skratta :D vilka minnen man har med den karln, med dom valboborna!! :) sen åkte vi hem till Gävle igen, skjutsa hem katta och vidare till Brynäs sen hem till sängen :))
Kan tala om att man har en jäkla gobit i sängen nu inatt, avis ;p

Ne ska försöka sova, heeeej!


???

Vet inte vad jag ska göra?!! Hjälp!
Saknar honom, eller inte så.. Saknar att få prata med honom. :/


Fuck va jag längtar!!

Om 14 dagar ska jag flytta :D förstår ni vilken lycka?! Och behöver inte tapetsera om något i lägenheten heller! :D fyller ju år om en och en halv månad och önskar mig Ikea present kort och ska försöka flörta mig till min present en månad tidigare så blir jag nöjd :D !!!! Livet leker, right? :)


Frtf arg

Har ni blivit "anklagade" för något ni inte gjort? Och personen ifråga som blivit "utsatt" för vad de nu kan vara varken lyssnar eller tror på er?
JAG har och det är jävligt irriterande! Jag har verkligen försökt med allt men han vill inte inse, känns som de handlar om något annat för såhär arg kan man inte bli efter allt jag försöker med! Va fan ska jag mer göra?!!? Jag vill inte släppa skiten heller eftersom JAG VET ju att det inte är jag som gjort de och vill inte få skiten för de heller!!!! För är man så jävla angelägen om att bevisa att de inte var en sj så fattar man ju att de inte va den personen! För hade man gjort de hade jag erkänt de och gått vidare!!!!!! Gash va arg jag är!!!! Kan karln snälla vara så snäll och inse det :( för detta är inte snällt emot mig heller!! Vad ska ja mer göra?!?! Emma kan bevisa att de inte va jag, kmr du förstå de då eller skiter du bara i allt?!?!?!!!!

Iaf så har väl min dag varit sådär pga allt! Handlat lite på Ikea sen åkte ja hem och sov sen åkte jag och hämtade Patrik och Micke och vidare till Max för att dom skulle käka :) sen åkte ja till jobbet och nu sitter jag här! Jättelugnt nu och snart får jag gå hem! Längtar tills ja får sova för då tänker jag inte på honom!

Kramen!


RSS 2.0