TAPETER

Såhär har jag tänkt. Vi ska ju tapetsera 4 rum radhuset. Och i vardagsrummet & vårat sovrum vill vi ha fondvägg. Så det ska vi ju betala själva men allt de andra tapeterna får vi ju så då vill vi va så billiga som möjligt och ta från deras urval. Hitta en vit mönstrad jättefin i hallen och vitt i vardagsrummet och ljus brunt i sovrummet. Sen i köket vill vi ha en annorlunda färg som sticker ut så man inte har samma färgar överallt. Och så vill vi ha lite udda och mycket på samma gång.. Då hitta vi den här

Lila tapet med vita blommor eller träd. va de nu ska vara. Tycker den va mysigt och lite häftig men nu när jag måste välja taperterna imorgon så vet jag inte ? NI MÅSTE HJÄLPA MIG !men det finns ju ändå inte så mkt när man ska välja inom GG.  Måste även säga att i köket där vi tänkt ha den är det en vägg sen är det bara lite över dörren och över fönstret så så himla mkt blir det ändå inte? sen tänkte vi ha ett brunt stor köksbord med vita kuddar på stolarna, en vit lång hylla och en vit stor klocka. men va tycker ni ? snälla skriv en kommentar.

sen har vi ju vardagsrummets fondvägg kvar, ingen aning alls ?
Sovrummets fondvägg hitta jag nyss, SÅ JÄVLA SNYGG !
men kosta 700 kr / rullen så de kmr det ju inte bli men kan visa iaf, hihi !



hade jag fått den så hade jag definitivt köpa dom där xtremt snygga grön metallic krukorna på city gross, ojoj så snyggt det skulle vara !

måste sluta nu, internet kmr slängas av här efter 00.00 inatt så kanske inte kmr skriva på ett tag. Fast efter 00.00 kmr internet funka i radhuset men flyttar ju inte in förns i helgen kanske. Men tror jag kmr ta med mig datan när vi åker till radhuset och Nicke ska tapetsera , hihi !

Godnatt allihopa!


BAKISDAG

Jahapp Då var man bakis idag då. USCH!
Mannen hade jävligt roligt igår med min Hanna & Dom Andra på 21 års festen som var för Jessica Westerman :D
Sen blev det Krogen & Max. Somnade på en gång efter vi skjussat hem Hanna och gick inte upp förns 17,00 idag! Eller vaknade 6 och va uppe en timme Där emellan. Vi har IAF Varit och handlat nu det blir egen gjord klyftpotatis, bea & kött, mums! DOCa Dola & Chips. Vid 9 kanske vi ska på bio, på Snabba Cash med Hanna & Åke, wiie!

Just ja, imorgon får vi nyckeln till Rådhuset Så Da blir det Att slipa och spackla hallen & köket .. Eftersom det kommer en tapetserare på tisdag och ska Göra vardagsrummet och sovrummet. Och imorgon ska vi även åka och kolla på nya tapeter Eftersom jag Int som far ha mina jag har i sovrummet för Hanna & Niclas, blaaaa på er, hihi!

Hittat Så fina lampor & krukor på City Gross som jag måste ha! vill bara Flytta nu så jag kan köpa nya grejer!

osså har vi även bestämt Att vi ska ha värsta lokalfesten för Niclas som fyller 25 nästa år! eller jag bestämt ..
med trubadur och allt, kmr bli så bra. villl Att han ska Fylla nu jag! tihi.

ne hej på re!


GULA HUSET

har börjat tänkt.

När jag & Katta va 13-15 år så va ju jämt i henns stuga i Hedesunda. Vi visste ju att det fanns ett Gult hus längre in på den vägen. och längre bort från det huset så låg det ett " spökhus  " . Vi hitta på ursäkter att gå till spökhuset bara för att vi vela gå förbi det Gula huset där vi visste att det va fullt av snygga och äldre killar. ( vi fixade ALLTID till oss med smink och fina kläder ) Men varje gång vi gick förbi där eller sprang snarare så blev vi lika ledsna varje gång för ingen vacker syn fick vi ! Vi sprang förbi där iförsej och tittade snabbt in för vi va samtidigt rädda . haha . man hade ju hört om de gänget att de va badboysen i Hedesunda. såå ja vi va rädd och respekterade dom väääldigt mycket . Men allt vi vela va att bara få se dom , oavsett om de va en sekund. Dom få gångerna när vi såg dom och dom såg oss va när dom åkte förbi katta stuga när vi såg som dåligaste ut och spelade kort på en jävla filt med saft och bulla i trädgården !! Inte för att jag tror dom brydde sig om oss haha men vi vela ju göra ett gott intryck ! men tror inte vi fick fram de vi vela att dom skulle se. kan ju inte annat än tänka mig att dom tyckte vi bara va små fjortisar . Och det förstår ja . hihi.

Ajja det jag vela komma fram till är att när jag va 13-15 år och sprang förbi det där Gula huset var eviga dag var att jag inte visste då att jag skulle ha mitt livs bästa & roligaste upplevelser där i det Gula huset några år senare. Och jag visste inte att jag skulle bli sambo , förlovad med den snygga killen som bodde där just då. Jag tycker det är så himla roligt och tänka tillbaka så. Tänk om jag visste det innan vi sprang där förjäves.



En hemligt småförälskelse som några år senare blev sann.
Niclas Hedin , jag älskar dig <3



Vaknade kl 03.00 idag. Fick då gå upp då ja va så himla pigg ! sen dess har jag varit vaken,. Kollar på vakna nu och har 2 vovvsingar här brevid mig ! I tisdags så hämtade jag Hanna och vi åkte runt o kolla på grejer sen blev det 3 filmer hemma hos mig. Sen satt vi i 2 TIMMAR med sånna här kluriga kuber i 3 olika slag som man ska få ihop. plus att vi hade en fusklapp på en av kuberna men ne det gick inte ! sen kollade på vi Paradise Hotel i 2-3 timmar och bara mös med godis och cola. öhh vid 7-8 gick vi ut med hundarna sen blev det mcdonald frukost , muums ! Vid 9 somna vi väl (efter 25 timmars vakenhet ) och kl 2 kom Gustav och käka mat och vi blev pigg igen. då åkte vi till Dollar och köpte gardiner , tvättmedel och en tavla som jag ska ge till Nina så hon ska måla nått till mig, hon är super duktig. Lika så min största syster Tess. sen fick jag åka och jobba kl 3, bläää !

Efter kl 2 när jag lämnat hundarna så ska jag ut till Hanna och vi ska till köpis och köpa en blandpåse, hårfärg, skor och en present . sen Vid 5 ska jag till friskis med Gabbi och köpa jympakort, wiiie !

nee nu måste jag ut med hundarna för lilla Ozzy sitter här och skäller och skäller.

oh måste bjuda på en riktigt sommardrink som jag måste pröva på. verkar SKIT god !


NAMN

Jag har äntligen hittat på några fina namn till mina barn som jag förhoppningsvis kmr få så småningom !

Seth
Wiggo
Tex
Lee
Jasper
Zeb
Jaxon
Vincent
Colin
Zack

men hur ska jag kunna välja mellan alla dom här fina namnen sen då, måste kanske skaffa 10 barn då ?

Osså tjej namn måste väl vara med också då.

Arwen
Leah
Zoe
Linn
Michelle


Va tycker ni om mina namn ? :D


VOLENTÄR

jadu va händer? ska väl gå till sängs nu snart efter Vakna med the voice.
somnade i soffan vid 23.00. vaknade en timme senare och va pigg ! då åkte man till Hanna och tittade på skräckfilm ! myyyyyyys ! jobbade även utan betalning, hur snäll är inte JAG då?! sen skjussa ja älsk till jobbet och nu är ja hemma.. va utanför radhuset nyss och snoka lite . det va kolsvart ! tänk om han redan flyttat ut ! vi täntke ringa honom o höra om vi kan få nyckeln av honom tidigare, hoppas han vill det !!!!!

nee nu blir det OBOOOOOOOOY ,muums ! utan mjöööööölk kan jag inte leva juuu. ne va drygt ja känner  att jag är idag ! oh just ja ! ska ju egentligen jobba idag 15-22. men Josse skicka sms till mig för nån dag sen och fråga om ja vela byta me henen så ja jobbar på onsdag kväll ist. javisst va skönt tänkte ja och skicka tillbaka men har inte fått nå svar ?! så hoppas hoppas hon går till jobbet idag.. jaja annars ringer dom väl och väcker mig 15 och frågar vart jag är nånstans ! vi får se.

puss hej !


HAPPY



Längtar till den 27de!
glad Att jag har Gabbi <3


UNDERBART

har jobbat inatt & deet va underbart ! Fick ju jobba med min underbara Hanna <3
fyfan va roligt jag har med den bruttan .. vi skrattar HELA tiden och bara babblar i mun på varan ,haha. T.o.m dom boende säger när vi kmr : oj va ni pratar .. haha !
nee men hon är helt underbar , min bara min vän , hihi..
skulle vi få jobba me varan när vi vill så skulle vi nog bara jobba .

ne ska väl sova snart ! men va tvungen att kolla på fejjan först..och alla bloggar. plus att jag har en glasbit i min söta lilla stackars fot, gör så ont ! men min Zeke ligger här brevid den och värmer den !

och så SAKNAR jag min Nicke så oerhört !!!!!!!!!! har inte sovit med honom på hela 2 nätter.. bläääää !!!

nee måste gå nu ja hej då !!!

snälla söta, HOPPAS HOPPAS Hanna ringer mig ikväll/natt !!!!!!!!!!!!!


8



Idag firar jag & älsklingen 8 månader.
Dom 8 bästa månaderna i mitt liv.
Älskar min Niclas så oerhört mkt.
Min bästa vän nånsin <3

Hoppas det blir tusen sånna här månader till baby!




Va med Annica igår för att ställa upp och skjussa henne. Sen hem och sova hela jävla dagen !

Inatt blir det jobba. hej !


ARG , LEDSEN ..

på mig själv och den såkallade grannen jag har som inte vågar prata när man väl går och plingar på nån minut efter hon varit här och klagat..moget?

jag är så himla rädd nu , hur kmr allt bli????? snälla ja ber , ja gör vad som helst.. bara allt blir bra igen !!!!!!!!!!
dom sa att de va okej , hoppas de  inte blir nått... ja har fan 3 andra vittnen på de .. snälla... de är min största önskan..att allt går vägen endå...

HEJ !


KAOS

Fullständigt kaos inatt ! Men fyfan va roligt jag & hanna har det . och så himla mysigt!
natten gick ju fort tack vare allt drama med skrik, slag, bankande dörrar, SOS-alarm samtal m.m.
trodde aldrig natten skulle ta slut men det gjorde den , nice ! Hoppas att blir jag & hanna näste vecka igen, plzplzplz ! Jag har även satt upp mig som vikare på nattpattrullen så det är också nice ! Hanna med för den delen, tihi! tror vi alltid kmr jobba tillsammans , haha ..

nee men nu blir det film & en stödvila tills 3-4 ? sen blir det upp och fixa sen paaaaaaaaaaarty !
va himla längesen nu så ska bli himlans kul !

tjingeling !




GODNATT

Japps, varit i valbo med Jaanisbananis idag , sen åkte jag & älsk ut med skotern till häsun. Sen va de bara hem och sov en stund tills man skulle uppe och jobba 21.30 ! Jag & Hanna satt nere på BD alldeles själva, bara hon & jag liksom.. tihi ! vi hade de jättemysigt, vi fika , åt mat & pilla varan i håret . Inatt ska de vara hon & jag igen på BD , sååååå mysigt ! Har ju så himla roligt med den bruttan, gofisen dåååå !!!!

nee nu måste ja försöka soova lite, goodnight !



Såhär såg våran nyttiga middag ut som vi lagade till !
Hanna blev helt till sig då hon va jättehungrig och nästan skrek rätt ut när hon satt med tallriken i knät : mmmmm va gott ! måste bara hämta salladskrydda...  hon går då iväg och då passar jag på att flytta bordet lite närmare mitt håll och helt plötsligt så smäller de som fan !



hahahahha så jävla typiskt !!! hon som va så hungrig , stackarn!! och jag då, klantarslet.. men oj va vi skratta .. vi skratta så vi låg ihop vikta på golvet !!! :D


OZZY,BONZO&ZEKE

Har Ozzy & Bonzo här hos mig , så himla mysigt ! Har varit ute och gått med dom små liven sen så duschade jag Ozzy för han luktade illa och va tovig, nu är han fin igen. Ozzy ligger och myser i soffan med Niclas nu och Bonzo vill bara leka med Zeke men han är livrädd, så han ligger under badkaret ! Fick nyss världens pussattack av Bonzo , hihi ! ne men ja vill också ha hund nu , alla har de förutom jag ! så tråkigt !!!! Men efter vi varit i Egypten ska vi köpa en Mops iaf, yäääy !







EGYPTEN



Jag & Älsk har suttit och kollat på resor så nu ska vi jobba så otroligt mkt och lägga undan pengar för att beställa resa till de härliga Egypten, Hurghada ! Det är det klar blåastevattnet & dom vitaste , långaste stränder & man badar även i ett av världens varmaste hav ! bilder ovanför visar hur det ser ut dit vi ska åka ! Där MÅSTE man även testa på att dyka för det finns över 30tal korallöar med färgglada fiskar, så jag måste väl testa de , men vill inte men är nog skit häftigt ! det va inte alls dyrt att åka dit, hitta en resa för 2 veckor på ett skit fint hotell med all inclusive för 5198 kr/pers ! SÅ JÄVLA BILLIGT !!! måste bara diiiit ! VI SKA DIT, så äre bara !!!
måste ju även då rida på kameler & kolla på pyramider, egypten är ju äventyranas land ! wiiiihooo !!

nee måste ut o tjäna massvis med pengar nu , hihi !


BILL&BULL




Annica, minns du den här låten :D ?


KLASSIKER





WOOOOOOOOW !!!!!!!
Katta minns du dom gamla tiderna nu ?! :D


DOGS

Mamma , jag & N ska köpa 2 hundar. ROLIGT va ?! hihi

Först en Mops, min Bilbo



Sen en Pomeranian, Roy



SÅ HIMLA SÖTA !


TEOLEOLEY

Snaaart flyttar vi ju , inte så långt kvar eller !
Men har panik .. Vi ska ju få tapetserat i sovrum 1 & vardagsrummet av gavlegårdarna  men man måste ju beställa de och den dagen man beställt tapetsering av dom så är det från det datumet och 3 månader framåt som dom ska komma, någon gång där emellan .. Och det kan vara i mars - april någon gång.. och jag vet hut GG är .. dom kmr komma sista veckan ... och jag vill inte flytta in och tapetsera  när allt är i radhuset.. för vi har inte SMÅ grejer.. och speciellt inte i vardagsrummet och sovrum 1.  Kmr bli så att våran soffa tar upp hela vardagsrummet ju så när vi satt upp den och skruvat fast allt så kmr GG komma och vill tapetsera så då är det bara att " montera " ner soffan igen , men då är nästa fråga. vart ska vi ställa den då?! UTE ?! den är GIGANTISK ! och när vi monterat ihop hela hans 200 cm säng & sänggavel så kmr dom vilja tapetsera där också då är det bara att montera när den också och vart ska vi ha den då och hans 2 sängar ?! ååh blir så irriterad och stressad när jag tänker på de! så drf tycker jag att de är bättre om man gör alla 4 rum själv, kan garantera att de kmr gå mktmktmkt snabbare ! fast N HATAR ju verkligen att tapetsera men tror han gör de för mig och tror även att min idé va bra endå för han har inte sagt ifrån . Men om någon känner sig träffad att hjälpa oss i kanske en av rummen så får ni gäärna göra det !  om N tilllåter det för först sa han att han orka inte göra alla rummen och då gav jag den idén att fråga någon om hjälp eftersom han hjälper alltid ALLA ANDRA ! men då vela han hellre göra de själv , han är väl rädd att de blir fult om nån annan gör , ja vet inte ?! men om nån vill så varsågod och stig fram, vi behöver alla hjälp vi kan få.. lyssna inte på N , här är det jag som bestämmer, hihi !


och så MÅSTE jag till min Teoleoley snart. idag typ ! måste få pussa och dryga på min lilla kärlek <3
och förresten så kmr ju jag bo ännu närmre Teo sen när vi flyttat till Bomhus så då kan jag komma VARJE daaaaaaag ! wiiiiiie



Pappa & Teo <3


ONSDAG

japp idag är det onsdag och min älsk är LEDIG ! WIIOHO !
igår va jag hemma hos min puma, vi spelade Wii, kollade på PH sen hjälpte ja henne med teorin till provet som är snart ! hon måste klara de nu så hon får skjussa runt mig, hihi men hon är jätteduktig så tror hon klarar det nu ! men ska nog få henne och göra klart hela boken först ! sen halv 2 gick jag hem, dom vela nog bli av med mig, haha ! stackars dom,

just nu håller älsk på att göra mat, och han har skärt sig i tummen ochblev så ynklig där ett tag, som karlar brukar bli . så sööt ! sen har han damp på Zeke fast de har han haft sen han öppnade sina underbara ögon. han bara skriker och skäller på min lilla bäbis fast han kan vara bra drygt ibland Zeke,.. Tycker de är hemskt konstigt för zixten ( zekes bror ) han är LUGN , klättrar inte på soffor, gardiner ,blommor ja allt ! som Zeke gör HELA TIDEN ! Zixten leker bara med sina råttor som man kastar iväg och Zixten kmr lungt och sansat tillbaka med råttan i mun och så får man hålla på som en liten hund ! och Zeke leker med våra fötter och verkligen bits o rivs .. inte bara på fötterna utan hela oss.. Zeke måste ha damp !!! verkligen 2 olika bröder, haha !

ne men sen efterr vi ätit tänkte ja att vi skulle höra av oss till min puma,! tkr så mkt om o vara me henne, min töös det <3 !

ne maten är klar, tjing !


TISDAG

Igår va jag till Gabbis nya lägenhet som ligger 1 min ifrån min !
Känns som jag kmr gå dit GANSKA ofta , ( om dom vill ha mig där dvs. )
Dom kmr få fint i den lägenheten kan jag redan säga nu.
Men de bästa är ju att de är Gabbi som bor så nära mig, min lilla underbara tjej ! Känndes så roligt att träffa & vara med henne igen... Tänkte gå förbi där ikväll igen då vi kanske ska kolla på film, wiie !

ajja, just nu sitter jag här och väntar på att N ska sluta, vi ska åka till IKEA och kolla på matbordet vi ska köpa när vi flyttat , tänker absolut inte köpa de nu för de blir bara extra att bära då ! haha..
sen ska vi förbi min mamma för och hämta tröjan jag beställt åt N, ska knäppa kort på den sen och lägga ut den, superfin !


ne måste äta nå nu och klä på mig ...



Du öppnade dörrar som jag inte visste fanns, jag älskar dig mer än va du kan förstå !
Jag vet att du bär mig när jag inte orkar gå.. & sen du gav mig din kärlek så förändrades livet, brutalt !

Visst finns mirakel & för mig är det faktiskt du !
Och tänk att VI har funnit varan !

HEJSVEJS !


TENNSDOPET & BIO

Japps, idag blev man faktiskt bjuden på mat & bio av svärmor. Riktigt mysigt lär jag ju säga !
Vi såg Luftslottet som sprängdes ( andra gången för mig ) men de göör inge , den är ju så himla bra !

så snart ska man lägga siig under täcket med älsk och kolla på film och hoppas att man är vaken till 03.00 då hockeyn börjar , hihi !



SUGEN

Har ätit tacos sen gick N tillbaka till K.. Jag orka in vara social idag känner ja , vet inte vrf? vill bara vara ensam känns det som.. och det har jag varit hela dagen ockås, hoppas de blir bättre imorgon..

nu tänkte jag iaf åka och köpa Chokladpudding, blev SJUKT sugen på de och jag har inte ätit de på åratals !
mm så mumsig ! sen ska jag sätta i en film och så blir de mysa själv för tror inte N kmr slita sig från Natzi Zombies på ett tag , han är sjukt besatt av de spelet.. haha..

nee men vi hörs säkert !


LESS

jaha så va de lördag då... 2010..

sitter bara hemma medans N är ute och leker... tror jag hållerpå  att bli sjuk , snorar och är helt borta i ögonen, de är dimmigt hela tiden.. kanske håller på att bli blind ? vem vet...

jag som vela hitta på nå roligt idag men nee... antigen så har jag karlstyrda kompisar eller inga kompisar alls..

ne blir riktigt irriterad faktiskt ! karlar är inte de enda här i livet eller va säger du Nina ?!

NE SKA GÅ O GÖRA NÅTT MED MITT LIV ISTÄLLET FÖR ATT SITTA IN O RUTTNA OCH INTE VA SÅ RÄDD ATT BLI LÄMNAD AV MIN KILLE SÅ JAG MÅSTE VARA MED HONOM 24/7 !!




RSS 2.0