DET ÄR BARA JAG

Kan nog säga att jag är lätt den bästa flickvännen man någonsin kan få. Jag är duktig, jag är snäll, jag är söt, jag är rolig och jag är dryg :)

Niclas kmr bli glad när han kmr hem. Så ikväll blir det tacosmys med älsklingarna här hemma och film :)

Sen vill jag gärna ha mitt schema nu så jag kan få planerna sommaren här. Men de tar ju sån tiiiiiid!
Är ett jävla bra nattgäng i sommar iaf så jag längtar till att få jobba :D

PUSS !

TISDAG?

jag är så törstig.
Jag vill ha juice, mjölk, oboy, vatten, läsk och saft.

Det jobbiga är att vattnet här fungerar inte så måste nog åka och köpa nått, typ allt de där.

Roligt inlägg va?

Jag har så jävla tråkigt och just nu vill jag bara lägga mig i Niclas famn men kan inte, måste ligga nära pysen så han  inte känner bort glömd. Så synd om honom nu när han är sjuk min lilla fisis <3

GONATT!

NY DESIGN !!!

Visst är den snygg? :D som jag längtat!!!!
Tack till Josephine som är grym på att göra bloggdesign!

Förutom det så är mitt liv skit just nu.
Söndags blev de ju att åka til vetrinären med Bozz som kostade 2000 kr, idag kommer en granne till mig med Pysen och frågar va han gjort på örat, han har nå jävla köttsår som blöder och är svullet och allmänt äckligt! Så ska ringa till vetinären :( Sen när jag är på väg till bilen så stannar min andra granne mig och ber mig titta under hennes stentrall för det ligger en död katt där, och vem är inte det då? JO MIN Zeke-Bertil <3 som jag saaaknat honom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! han var ju världens goaste finaste underbarast söta lilla katt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asså fan va mitt liv suger hårt! Vem ska drabbas här näst i min närhet, min 3dje katt Zack kanske? Eller vrf inte jag?

ne du livet är inte så roligt nu..
Puss

LIVET ÄR HÅRT

Idag betalar vi 6500 kr/månaden på ett Hyres radhus! Vi har "renoverat" hela radhuset. Tapetserat varje rum, lagt nytt golv och vi kmr ju inte ens få ett tack för det... Så jag är så jävla less på att betala så mkt i månaden för ingenting liksom! Jag vill så gärna ha ett eget, ett som man kan fixa och pyssla och göra fint och då gör man det åt sig själv, man vet att man får pengar tillbaks för det. Jag har hittat ett jättefint radhus i valbo. Eller invändit är det väl inte så fint men området. Invändigt är det byta kök och tapeter. Golven ät fräscha och badrummet på övervåningen är kaklat och så finns det en toa där ner som är våtmatta/våttapet men de spelar ingen roll den är så liten och man får väl fixa det någon gång liksom. Utrops priset är 550 000 vilket jag tkr är ett bra pris för det ser verkligen inte hemskt ut i själva radhuset. Det är sån som måste fixas i vilken lägenhet/hus som helst. Sen är det ju månadskostnad med lån och allt på 7000 kr. Och då ingår värme och vatten vilket vi får betala här! Så 500 kr mer i månaden skulle jag lätt betala om så va fallet... Så ja vill ju men jag vill så mkt. haha


jajaaaa livet är jobbigt och jag vill verkligen inte bo här och betala för gg , USCH!!!!!!!
jag ber till gud att jag kan vinna lite pengar!

Puss!

LILL TUFFSEN

2 år dagen blev superduper mysig, kunde inte blivit bättre <3


iaf så har vi sen i torsdags varit i stugan och myst. Igår så åkte vi båt, fiskade och solade lite. HAHA just ja . Vi var ju i testeboån och så hoppade bozz ozzy och nina på en ö typ för dom skulle kissa och så strömmade vi iväg en bit och när Bozz såg det blev han helt till sig och hoppade i vattnet och simmade emot oss! Han brukar vara väldigt försiktig med att simma, han gör det oftaste bara på ställen där han känner "igen" sig på men nu jävlar då gick de bra, han va rädd att vi skulle lämna honom den fisen <3<3<3 så niclas fick lyfta upp han ur vatten o i båten, min fisgris!!!

öh jaja, åkte hem för ett tag sen, ska fixa o dona lite. Blir grillning och många öl ikväll!!!!!!!!!!!!!
kom förbi ;)

PÖSS!

LÅNGT, KALLT & BLÖTT!

Jag va nog lite för kaxig idag iaf. Skrev på face att lite regn dör väl ingen av typ så vi tar en långpromis för jag tyckte alla va så nego och skrev hela tiden att det regna, så jag skjussade malin till stigslund och sen åkte jag och bozz till sätra, ställde bilen vid på st1 macken, lite längre bort. Jag visste ju att det fanns spår där som är skit bra och roligt och aldrig så mkt folk som i trök hemlingby så börja gå släppte bozz lös och vi gick, kasta kottar,kasta pinnar och lekte lite bland stenarna där , haha vi lekte värsta utställningen och agilityn. Tur att ingen såg oss haha men roligt hade vi. Iaf så tänkte ja flera ggr om vi skulle vända eller fortsätta men jag tänkte att det är väl ingen roligt för bozz att lukta på samma lukter igen så vi fortsatte och det bara börja regna mer och mer och till slut öste det ju ner och jag hade inte ens nå strumpor på mig och jag tänkte alltid med en glad tanke att bozz tkr det här är roligt och vi kmr nog fram snart, mmmmmm Tjena! När jag äntligen kom till nå hus fick ja gå runt där o sen letade jag efter någon gatskylt så Niclas kunde se vart jag var och han bah : du är ju i stigslund!!!!!!!!!! ja tror jag dog lite. För inte fan visste jag vilken väg jag skulle ta tillbaka och jag vägra att gå tillbaka den där låånga vägen så ringde till pappa så fick han åka o leta upp mig och skjussa mig till bilen. Asså haha herregud. Jag har aldrig varit så blöt tror jag, va blöt ända in till trosorna fast jag hade min tjocka vinter jacka på mig, ändå så kom regnet in på nå vänster.

Kom iaf hem tillslut och då tog jag en vaaaaaarm dusch för jag frös som en galning! Så det var hemskt skönt sen satte ja på mig morgonrocken och la mig i soffan under täcket och där har ja legat nu i 2 timmar så oerhört skönt!!!!! Ska inte resa på mig och Bozz är helt slut stackarn, haha. Det blir lite mat nu sen film :) Och imon blir det solning här på gårn då jag köpt cocos olja :D !!! sen på torsdag blir det fix fix, ska tillochmed försöka på att göra en fin frisyr på 2års dagen sådär.

Vi hörs :) Puss!

NY DAG

nya tag.

längtar tills torsdag för då ska jag förberad massor till älsklingen :D <3

ÄR INTE DETTA KÄRLEK SÅ VET JAG INTE VAD KÄRLEK ÄR ISF!

Asså detta är äkta kärlek. Jag kan även tala om att jag har suttit här och grinat till den här låten men det är väl bara mänskligt?
Jag älskar låten, en av dom bästa ja hört i hela mitt liv. Det är så äkta och så underbart fint. Han måste vara bland dom få killarna på denna jord som är så underbar och snäll genom det man läst och hört av honom iaf.

Han har så rätt i det han sjunger så det är sjukt. Man vet aldrig när en olycka är fram och det kan mkt väl leda till det som dom visar i videon. Man ska vara så orehört tacksam för att man är "normal" och kan leva ett "normalt" liv med dom man älskar. Jag tänker ju direkt på Niclas. Skulle detta hända honom skulle jag inte tveka en enda sekund att stanna kvar vid hans sida oavsett. Och det är som Chris sjunger, vad skulle jag vara för "flickvän" om jag skulle lämna honom när han behöver mig som mest liksom. Skulle aldrig falla mig in, fortfarande samma själ och personlighet som förut fast ett annorlunda skal. Ni måste lyssna på texten och kolla på hela videon. Så hemskt tragiskt men så oerhört romantiskt av honom.

Kan inte sluta lyssna på den heller. usch!

Och så vill jag bara skriva att Jag älskar dig Niclas så mkt och kommer ALLTID finns vid din sida OAVSETT vad <3




Han sökte ju till American Idol och i den här videon nedanför så berättar han lite om vad som hänt :( och så får hon träffa juryn! underbart !


NATTINATTI

Gjort mkt idag tkr ja. Tröst handlat 4 ljuslyktor idag oxå som passar i vardagsrummet och sovrummet.
Myst med grönsaker och dip till big brother med Nina & Malin ikväll <3

Iaf så ringde Mattias mig här för nån timme sen och fråga om jag eller vi vela gå på bio på fredag med han och linn. Ja vrf inte :) Mysigt och gå fler st o speciellt dom två! me liiike! Blir pirates filmen i 3d, jag äääääälskar 3d. tkr det är skit häftigt haha.

nu blir det lite spa med peeling och olika ansikts rengöringar och krämer och duschen :D heeeeeeeeeeeeeeej!!




DET GÅR BRA NU

Skit värdelösa väder vi har då. Jag som tänkte åka ut till skogen med Bozzen. Men när det blir mindra regn någon dag och kanske någon solglimt tillochmed ska jag nog fråga svärfar om jag får låna Riff :) Han och Bozz älskar ju varan och kmr så bra överrens och Riff är ju världens sötaste, hihi.

och på torsdag är det min och Niclas 2 års dag, kan ni tänka er ? TVÅ ÅR ! Det känns som det var nyss vi dejtade fan. Och vi har ju hunnit med så jävla mkt! Utomlandsresa, förlovning, flyttat till lägenhet i stan sen ut till bomhus i radhus, skaffat oss 4a katter på dom här åren, en hund och va med? hmm.. Jäkligt mkt på 2 år tkr ja, haha men underbart har det varit <3 Vi kommer iaf inte åka först på resturang och sen gå på bio som alla andra gör på deras års dag, börjar bli som en rutin förfan. blir ju inge romantiskt liksom så vi har bestämt att vi ska åka ut med båten till någon ö och ha värsta picknicken men vin, grillat, massa ekotiska frukter och massa mys i gräset där. Och såklart ge varandra presenter :D Låter det inte mysigt ? Sen har N tagit ledigt på fredagen för att vi ska kunna mysa hela natten med filmer och jag ska få helkroppsmassage, Behövligt!

Ajja, idag blir det inte så mkt iaf tror jag. Vi ska iaf grilla hemmagjorda hamburgare som Niclas har tjatat om i flera dagar, jag är inte sånt stort fan för hemmagjorda men jag får ställa upp för niclas. Sen till det blir det hemmagjorda chilicheese som jag ska göra, rikigt festligt vaa? :D

Ohh just ja! Den 9 juni åker Niclas till norska gränsen med Jimmy och 2 andra och är borta i 6 dagar så jag hoppas på fin väder då för jag ska ha grillfest,  Välkommna allihopa :D
Just den dagen har en kille från götet köpt biljett hit då han ska komma för att träffa Malin. Dom träffades i Bali så han ska bo här, kommer faktiskt bli roligt :) Fast jag ska väl försöka hålla mig borta så mkt som möjligt fast det är mitt hem, haha men allt för Malin :D men har sagt att jag ska ha fest iaf och dom måste va hemma haha.

Ja nu blev det en hel del, måste ta in Bozz nu. Puss!

OTUR

jag har dig men du har inte mig.


PERFEKT DAG

började kl 7 jobbade till 13 sen fick jag veta att jag skulle fortsätta till 21. puuuh! Men fick 2 timmar ledigshet så åkte hem och fortsatte med smörgåstårtan till syster sen åkte ja med den hem till nina :) hon blev glad. Hon fick även premunation på solo :)

jobbar iaf med ett bra o skönt gäng och josse på andra sidan som jag kan gå o hälsa på, nice! Efter jag slutat så ska jag åka hem och packa sen vidare till kinaresturangen då jag ska bjuda älsk på mat sen vidare ut till våran myspys stuga :D jag lääääängtar!!!!!!!!!!

ne ska jobba lite nu så jag får ta min rast och då ska jag springa hem och fira syster innan hon drar iväg :)

GOD KVÄLLER

Nu ska jag och pälsk lägga oss i sängen och sova  :) imorgon blir det upp tidigt. Jobba lite sen hem och hämta Bozz och ut på nå äventyr vi två tsm :) sen blir det fira syster min och på kvällen får vi se vad som händer, kanske blir stugan som vanligt , wiiiiiiiiie!

peace!!!

SOMMAREN 2011

vill göra så mkt så jag vet knappt vart jag ska börja!

Men i sommar blir det iaf roadtrip med tjejerna, vi drar till GÖTET !!!!!!!!!! Asså förstå partylivet där, uteställerna. Kommer ju blir kanon! Och så peace and love som ja hoppas på att jag har råd, hihi! Vi brudar kmr isf äga eller hur mina ärtor ? :D

hmm, vad mer? Stockholm jag och älskling och så blir det nog götet också bara vi och Bozz såklart :) ullared och myspys!
Sen vill jag ju gå på getaway här i gävle, fatta va skönt ! Då tältar man ju där och så åker man hem o duschar sen o fixar sig för nästa dag! Jag Niclas Matte Linn ( haha synd matte ;) och såklart Nina, Malin, Malin 2, Annica, Jaana, Katrin och så följer väl några mer med, Niclas få fråga runt också :D HaAHA nu har jag liksom bestämt att ni ska med ;) kmr ju bli apnice det också!

och de mysigaste kanske, CAMPA :D jag älsk och bozz <3 uppåt i sverige med fiske och grejer!

PUSS!


AJ AJ AJ

för den sjuttielfte gången så skar jag mig i fingret idag igen fast jätte mkt denna gång!!! asså huden brevid nageln på långfingret är ett stort jack i och huden hänger o dinglar!!! Och det spruuuuuuuuuuuuuuuta blod typ, va skit läskigt och gjorde skit ont, stackars mig va? Men älsk tog hand om mig <3

Iaf så till nå helt annat, Chefen från Neonatalen ringde mig igår och tacka så hemskt mkt för den tiden. Hon och dom andra var jättenöjda med mitt arbete ( skit roligt att höra ) och hon frågade även om jag var sugen på att fortsätta med ett annat barn som eventuellt skulle komma in och om jag vela sitta hos andra som redan var inlagda, tackad såklart Ja.

Nå mer intressant har väl inte hänt, nej. Öhm. Har inge mer att skriva tror ja heller.

Avslutar med något ord till min finaste älskling ,
JAG ÄLSKAR DIG NICLAS HEDIN ! DU ÄR MITT FINASTE, VÄRDEFULLASTE JAG HAR <3

pöss!

SUPER DAG

Malin och jag har haft det riktigt mysigt idag. Först satt vi här hemma och sola sen åkte vi och köpte kebabrulle och åkte ut till stugan och mös där :) Bozz badade som fan har aldrig sett honom så tokig i vatten som då, va roligt att se.

Vid 4a åkte vi hemåt och vi bestämde oss för att åka till jennys hund och katt o kolla på borstar som tar ända ner liksom om ni förstår. Frågade personalen o dom visade en som va skit bra som jag verkligen skulle behöva med den kosta 400 kr!!!!!!!! jag dog typ. Blev min gamla kam ett tag. Efter så gick jag och Malin på en promenad här i bomhus sen åkte vi och handla kött och skit god sallad till som Malin gjorde! Vi grillade och mös utomhus <3

Vi började även prata om att vi inte har någon hobby som dom allra flesta har, haha. Så vi kom fram till att vi båda var ju intresserad av hästar en gång i tiden och varför inte åter få det intresset tänket vi så nu ska pappa kolla upp om det finns någon vuxen kurs på travet som vi kan gå :D Wiiie jag längtar faktiskt! Vill ju ha nått att längta till, nått att göra, nå roligt! Hoppas hoppas det finns nu då bara.

Nu tänkte jag göra nått, puss :)

VILL DU ?



SKIT HÄRLIG LÅT! Man blir på riktigt partyhumör :D
HANNAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LET DO IT AGAIN!

paaaaaartyyyyyyy!

MIN PRINS

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"

Och efter många grodor så hittade jag min prins! Tog mig 19 år men det var det värt!
Älskar Dig Niclas Hedin <3 Du är mitt allt och jag vill leva hela mitt liv med dig min älskade vän.







Min hjälte <3 lilla slagskämpen då , finaste sötaste du <3

GOSH



Vilken underbar jävla film! Snygg är han också!!! Den måste ni se om ni inte sett den.
Sen kan jag rekomendera en skräck komedi som heter: tucker and dale vs evil - skit rolig!

Längtar tills imon när vi åker till stugan och myspyser jag och min underbara familj <3

SNART HELGMYS

Dagen började med att vi satt oss på altan och solade ända till kl 4, va sjukt stek hett! I bomhus är vädret alltid fint, så synd för er andra! Efter solningen så gick vi in och bakade kanelbullar och dom blev helt delicious! Är värsta hemmafrun ja ju.

Niclas kom hem och började göra ungspankaka, hur gott är inte det då? sjuuuuukt längesen jag åt det. Sen blir det film och mys. Längtar som fan tills imorgon då vi packar oss in i bilen och åker till stugan :D Åh så mysigt där ju och bozz älskar att vara där, han får ju vara ute hela dagarna, springa som han vill och bada :) Sen är det ju så mysigt i våran lill stuga med våran säng och ljus överallt och massa skräckfilmer och mina böcker (har fått nå fel, då jag är helt tokig i böcker helt plötsligt)! Ska knäppa kort så ni får se hur det ser ut, mkt litet men så jääääävla mysigt! Passar oss 3 alldeles perfekt! Sen ska vi ju självklart grilla och åka båt <3 Imorgon ska vi göra färskpotatis med grönsaker man vill ha i foliepaket och grilla dom så, blir apgott det kan ni testa :)

Sen fick jag hem mina 3 hundböcker idag :) Så nu jävlar ska det tränas och bozz ska bli ännu duktigare än va han redan är och snart ska vi börja på kurs ju, kmr bli awesome!



öhm, nå mer har jag inte att säga tror jag. Inte mer än att vi ska gå på visning av ett hus i Hedesunda :D wiiiiihoooooo! Jaja vi ska bara kolla men alltid lika kul :)

Nu blir dte mat, pöss :)


ETT RIKTIGT HEM

Ska åka och handla lite grejer till mina kanelbullar jag ska baka till älsklingen idag :)
När han kommer hem ska ha få nybakta kanelbullar, snäll ja är va :) När det luktar nybakta kanelbullar hemma då är det ett riktigt hem, hihi.

sen vill jag till Owes, :D

Tjiiiiiiiiing!


LITE LAGOM SÅDÄR

Har varit hos syster idag, inte gjort nå mer! Nyss tränat med Bozz och han är riktigt riktigt duktig, tänk på att han bara är 7 månader!
Åkte och handla lite mat och sen in på dollar stor och köpte en sån där korkskruv ser det ut som fast det är ju till för att sätta den i marken och sen ha kopplet i där eller en långlina då som jag har så har man den på gårn så får Bozz vara ute hur mkt han vill fast sitter fast då, super praktiskt! Han har varit ute nu i 40 min, har gömt godis överallt på gårn så han har sökt nu ett tag, han är jätteduktig på det också :). 

Idag har det varit en sån här tycka synd om mig själv dag, vet icke varför men får sånt ibland och då vill ja bara vara själv fast ändå inte och tycka synd om mig själv ? Låter patetiskt.

Snart kommer Niclas hem, gud vad jag kallar honom för hans namn nu förtiden, förut va det ju älsklingen eller baby nu blir det mer Niclas, undra vrf? Iaf så ska jag börja med maten eftersom han kmr snart och idag blir det kyckling i ugn med tomater och gorgonzola sås, låter väl mumsigt? :)

Ska börja plocka lite här så det ser anständigt ut. Saknar Hanna förresten :( <3
Fast ja träffa henne i lördags, haha. Mitt egna lilla guld :)


RSS 2.0