FJÄRDE JOBBET

Var på intervjuv idag klockan 3. En timme senare var jobbet mitt! Vi satt där och prata och skojade då hon va super rolig och gullig :) Iaf så var en annan assistent som jobbar hos henne som var med på intervjuv då och dom sa att dom skulle höra av sig om man får jobbet då dom måste prata igenom och tänka. Det förstår man ju för det skulle ju komma flera på intervjuv och inte bara jag så den 15 dec skulle man få besked enligen det som stog på mailen jag fick från chefen som håller i a-asssistan som det heter. ja iaf några minuter innan jag gick så sa dom ändå : det känns så bra och ni pratar redan på så mkt så vi bokar en intro åt dig och så får du börja jobba.. Asså jag är så jävla bäst ;) ne men känns himla skönt då det är så himla nära, bara 2 min ifrån mitt hem om ens det. Sen så var hon väldigt rolig och mycket skratt på en gång när vi träffades men vem vet hur det blir senare men tror det ska gå bra :) kommer bli roligt tycker jag !

ajja så nu vet ni det :) hihi


JAG ÄR KING PÅ ATT JOBBA

För några veckor sen fick jag hem ett brev från Gävle sjukhus, blev lite rädd och undra va dom hade skickat brev till mig för så rev upp det ganska snabbt och där i kuveret ligger det 2 papper och på båda står det Anställningsavtal. Hmm Vafan tänkte ja. Läste längre ner och det var för vikare på kirurgavdelningen. Asså ingen hade sagt nått till mig och jag hade varit där EN natt , hade aldrig varit där innan , inte ens praoat där under skoltiden som typ alla får göra. Så det var ju helt nytt för mig och på morgonen när jag slutade och skulle gå hem så berättade dom jag jobbat med under natten till morgonpersonalen att jag var så himla duktig fast jag aldrig hade varit där och dom hoppades även på att 2 av deras undersköterskor skulle få jobb nere på röntgen då dom sökt dit för då kunde jag få deras jobb sa dom. det är så roligt att höra sånt :) Sen efter det där så ringer bemaningen för timvikarie på sjukhuset och frågar om jag kan tänka mig jobba någon annastans på sjukhuset eftersom jag var ju så himla duktig på kirugen. Man växer alltid någon centimeter då hihi. Men nu när dom ring så har jag ALDRIG kunnat. Alltid haft andra jobb eller inte varit i Gävle och dom ringer alltid någon timme innan man ska vara där, nästan aldrig dagen innan. Som när vi åkte till tallinn ringde dom först och fråga om jag kunde jobba på kirugen, kunde ju inte. Sen ringde PFV och fråga om jag kunde jobba på lördag dag, kunde ju inte. Sen ringde dom från sjukhuset igen och fråga om jag kunde jobba natt på infektion ( där var jag sommaren 2007 och älskade att jobba där ) men kunde ju inte. Sen ringde Aziz ( personal från vallongården) och frågade om jag kunde jobba lördagnatt, kunde ju inte. Så jävla typiskt !!!!! Sen nu skickar sjukhuset ett sms och fråga om jag kan jobba från 14.30-22.00 på infektion, kan ju inte för 15.00 ska jag intervjuv. Och några minuter efter det första sms får jag ett till och då gäller det också infektion fast från 22.00-07.00 som jag då svara Ja på men ingen aning hur det går till nu ? Man kan ju bara svara ja eller nej på dom sms och har aldrig gjort det så ringer dom upp eller ska jag bara anta att jobbet är mitt ? haha får vänta ett tag sen får jag ringa om inte dom gör det så jag vet.

Ajja, somnade 3 inatt och vaknade 7 då älsklingen gick upp och SMÄLDE i ALLA köksluckor så nu kan jag inte somna om, tack baby!


JAG ÄR EN TÖNT



Låt honom veta
att han är den enda du vill ha
Visst kan du välja att bryta nu
Men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
Så varför inte låta honom vara där
Du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär

vad som händer är han alltid det finaste som hänt


Jag vet vad ni tänker nu. Men det SKITER jag i som alltid annars för jag ÄLSKAR denna låt. Texten är så fin och hon har sån häftig röst, I just love it!

Och bara så ni vet så ska vi köpa hund på lördag, hur känns det ?
Jag ska fan bevisa er alla som inte tror på mig att jag är en utmärkt hundägare som kommer göra ALLT för min älskade bäbis. Han kommer alltid vara min numero ett.
Jag har tänkt på allt en längre tid så det är inge impuls köp och jag har pratat jättemycket med uppfödaren och tillochmed hon säger att det kommer gå jättebra och att hon tror på mig. Jag är nervös men vem skulle inte vara det? Men jag är samtidigt så himla taggad så jag spricker snart! Jag och Annica kommer vara så mkt med varandra för våra bäbisar ska bli bästa vänner, hihi.





DÅ VA MAN SJUK IGEN

fan vad jag helt plötsligt blev sjuk.. täppt, snorar och ont i huve !!!!!! bhuhuuuuuuuuuuuuu
jag vill inte ju!!!!!

plus att jag är AS hungrig ! vi har absolut inget hemma, och dåmenar ja inget !!!!!
såhär toomt har det aldrig varit i mitt kylskåp iaf.
måste stor handla !

hej

JAG & PAPPA

I LOVE THIS SONG <3 !
Om man lyssnar på texten som är så fruktansvärt fin så vad jag förstår så är det en pappa som sjunger till sin dotter , har jag rätt då ? Så därför gjorde jag denna lilla film om / till min pappa <3
Finns 2 bilder jag lag in, bara dom ja hitta. hihi men fint ändå ! <3<3<3<3<3



KRYSSNING IDAG, HMM...

Vaknade halv 6 imorse så jag gick upp och platta håret så har bara den där jävla packningen kvar. Kollade på smhi och det skulle bli 8-12 s/m inte så farligt eller ? Gick även in på silja line och skrev på någon chatt där som man kunden fråga vad som helst till en personal på silja. Så frågade om det var säkert att åka till Tallinn fast det blåste så jävligt och hon sa att det inte skulle vara några problem, hoppas på det annars ska jag stämma henne !  Öhm, Niclas & Bror säger att dom ska ta det lungt idag typ bara ta någon öl, ja men KUL !!!!!!! Visst, man kan ju inte dricka sig askalas pga  att det är 3 dagars men någon öl då kan man lika gärna stanna hemma. så frågade jag om vi skulle köpa nån öl till bussen bara för det brukar vara så att man alltid dricker nått där med alla andra men inte vi nee. kul......... Hoppas Linn vill festa iaf annars blire ju skit tråkigt.. Fan kmr ihåg dom sista 2 ggr jag har åkte på kryssning och båda ggr åkte jag med jaana och det kan man kalla parta asså. Och för 2 år sen åkte jag, jaana, jessica & mickis till Tallinn fyfan va roligt det va asså ! Det va asså det roligaste resan jag gjort ! På bussen dit kunde man köpa lotter för att vinna en hel platta öl, vi 4a köpte 60 lotter tillsammans tror jag det va.. vann vi ? NEJ :P men som tur hade vi ju eget och det är ju det som är det roliga att sitta på bussen och tagga och förfesta till det lite med alla andra, men nu får jag väl ta med mig saft.. ajja hoppas dom andra två dagarna blir lite mer fartfyllda...

Ajja i tisdags när jag jobbade natt så var det jag och linnea på BD då pfv hade bokat en för mkt så jag och linnea fick mysa ! Har så jäääävla roligt med den tjejen, fan va vi skrattar  och så hade vi massage! Vi har bara träffats 2 ggr och på dom 2 ggr har vi bara jobbat ihop men vi är redan väldigt bekväma i varandras sällskap särskild linnea :D men det gillar jag !  Iaf jag berätta om min lilla vovve och vela att hon skulle komma på nå namn men va inget jag fastna på... Sen så satt vi ute och rökte eller hon rökte och jag följde med ut som stöd :) och så skulle hon berätta om en kille hon träffar och säga vad han kallades för och så sa hon fel så det blev NUBBE, och då kände ja bara, jaa där har vi det till min bääbis ! NUBBE is the shit, som kommer passa så bra på honom <3 Så nu när hon kom på det så är hon atomatisk gudmor till honom , hihi. Vare inte lite små sött ?


DJUPT VATTEN ÄR EN FOBI

På senare år har jag blivit jätte rädd för vatten, eller bara om jag vet att det är djupt. Vet inte vrf jag blivit det men tycker det är så jävla äckligt och jag ryser. som när jag åker båt och man ser djupet på sån där data grej man har i båten så kan jag blir galen typ känns det som. och så är det mörkt och äckligt när man tittar ner. Vi åkte till nån speciell plats ute på dalälven och på den platsen på sjön så är det 20 meter djupt tror jag det va, fatta va äckligt . fatta va som lever där nere. nee usch !!!!!! jag mår illa.. Tänker jag på att åka båt utanför stugan så är det väl okej för där har jag åkte halva mitt liv men vill ABSOLUT inte åka utanför fyrarna . nej usch !!! finland är ju fan bortom fyrarna, !! tycker inte om det. Men att åka på kryssning tycker jag går bra för att det är stort fartyg som inte välter typ för lite vindpust. Och man ser alltid land men såklart inte när man åker till tallinn som jag ska göra imorgon och det kom jag på igår... Samtidigt som det är 8 meter höga vågor där ute nu och kan bli varning för orkan läste jag och folk säger det så nu vill jag inte åka.. nej jag vägrar det är ju rena självmordet om man åker... Skiter i om man inte får tillbaka pengarna, ja vill inte om det är sånna där vågar plus vindpustar som kan flytta hus typ! Jag mår illa och har grymt ont i magen nu bara för att jag tänker på det. Blir det inte bättre så ska jag ringa någon väderstation och fråga om det är lungt att sätta sig på ett fartyg och åka till tallinn utan att dö eller att vågorna är lika höga som båten..

jag är SKIT rädd....


INTERVJUV

Skickade in en arbetsansökan för ett tag sen som personlig assisten. Va hjälp med matlagning, hjälp i trädgården och sånt. Tycka om hund då det kommer dit en varje vecka eller vad de stog :) Öh ja iaf så ringde hennes brukare nu och fråga om jag fortfarande va intresserad och vela komma på intervjuv.. Är bara vikarie men vafan arbetslivserfarenhet :) plus att det är jättenära ifrån mig ! hihi är nervös ..

ajja , ska jobba inatt iaf så hörs !
fick veta nyss att jag jobbar med emelie och linnéa :D kanske dom roligaste systrarna på denna jord, wiiie !

PRESENTER / JULKLAPPAR

Liksom som förra året så ska jag göra det lätt för er tills min födelsedag och julafton.
Ska lägga upp en bild som motsvarar mina önskningar. Jag är väldigt billig i drift och önskar mig kanske inte dom vanligaste presenter/julklappar men jag är udda :D

varsågod!



La in det jag kom på just nu, kommer nog på nå mer men då lovar jag er att hålla er uppdaterade så ni inte missar nått ;D

SKOGSMULLE I HÄSTBO

Igår somnade ju inte jag förns halv 11 på morgonen och satt klockan på 2 på dagen sen somnade jag kl 23 på kvällen och vaknade 3 på natten och sen dess har jag varit vaken. Jag sover inte länge så det är konstigt att jag inte kan sova.... Hatar detta så oerhört !!

Igår så åkte jag syrran krille och niclas ut till deras kompis Tobias föräldrar för att skriva över skotern niclas har köpt av tobbe. Hans föräldrar bor ut mot hästbo, nått ställe som heter trullsbo. När vi åkte dit så tänkte ja vafan hur vill man bo här?????? det va LÅÅÅÅNGT in i skogen ! men när vi va där och så gick jag och syrran ut med ozzy och så va det skog överallt så kände jag att fan här vill jag bo ändå! Inte allS för långt ifrån stan ändå. man har en stor egen tomt , mkt skog omkring sig, få grannar så man inte har grannarna i arselt, så jävla nice ju !!! så jävla härligt ! man kan bara släppa ut hundarna om man nu skulle bo där ute och om man skulle ha hundar, spela hur jävla hög musik som helst utan att grannar klagar. Man kan gå långa många mysiga promenader i skogen på stigar, vägar med hundarna som är lösa. fatta ni va skön och mysigt?!! Jag vill ha hus där !

om 3 timmar gäller det, wiiiiiiie :D

TRO OCH HOPPAS

Har inte sovit nått än. kan inte helt jävla omöjligt. jävla skit! Finns sömntabletter på apoteket som jag genast ska köpa och överdosera. Blir arg på mig själv.

Har varit och käkat frukost på mcdonald, varit ute med ozzy och ringt till Gefle Hund & Kattpraktik. Jag ska definitivt ha min vetrinär i sandviken. så mkt bättre där och det säger dom flesta, så jävla mkt trevligare personal än nere vid GDG. Hon berätta iaf att om navelbråcket är litet så kommer det inte behövas operera och det har jag läst på internet också men vela va säker. Iförsej helt säker kan man inte va för det finns ju undantag men i dom flesta fall behövs det inte. Skulle det blir större och inte läka "ihop"  så måste man operera och det kostar rUnt 4000 kr , men självklart beroende på ålder och vikt. Men ingen operation innan 6 månaders ålder och då hinner man spara undan utifall. Fan va jag ska spara och vara sjukt snål så jag vet att jag har pengar utifall nått skulle hända. Och Niclas ska ju sälja mustangen snart och då blir han av med lånet så dår får han 3000 kr extra i månaden så det finns alltid pengar :) Plus att efter kryssningen ska jag sluta dricka alkohol. Jag ska vara nykter i ett halv år, de ni :D Ska inte ens dricka på nyår. Visst en eller två öl får jag ta men inte festa eller bli full nejnej! Och nyår SUGER ändå, så jävla värdelöst. Det är precis som en vanligt helgdag så jag jobbar hellre och får multilön :D och folk är så dumma och tar nyår som en andledning till att supa, uuuuuuh ! Men tror ni att jag klarar det ?

nu ska jag försöka ta en powernap då jag inte sovit en blund i natt, vilket jag får psyk över!!

ajja , vi ses och hööööörs ! Puss

HATAR SÖMNLÖSA NÄTTER



Visst smälter man ?

Kan inte sluta glo på dessa fina hundar. Otroligt mysiga. dom ser ut som nallebjörnar !
Har så mkt jag vill göra med min lilla bäbis. Valpkurs är nr 1 . Sen lydnad fortsättning och mkt träning blire hemma så den inte blir ouppfostrad och gör som den vill, ne det vill jag inte. Vill ha pli på min hund, iaf en aning. Komma på inkallning tkr jag är jätteviktigt tex. Har 3 böcker som jag ska läsa på. Sen vill jag också gå trix & konster kurs. Vi ska ju gå på Anna Hildings kurser, alla säger att hon är jättebra så ska ta med mig Annica och Harry :)

Jag har aldrig varit någon direkt fan på att vara ute och promenera, tyckte det är så jävla värdelöst. Eller vissa gånger kan det vara mysigt om man har musik med sig. Men det händer inte ofta. Och just nu tänker väl alla " va fan ska hon skaffa hund då för ? "
Men har jag en hund med mig så självklart blir allt mkt roligare, man kan köra lydnad, spår och såna saker medans och jag skulle ju aldrig sätta en valp till denna familj om jag vet att jag skulle skita i att gå ut med den för jag tkr det är tråkigt att promenera. Sån hemsk människa är jag inte. Jag vet mkt väl att man måste gå långa och många promenader om dagen och det ser jag fram emot nu, jag läääängtar så oerhört ! För kommer min bäbis att älska det så då kommer jag också göra det, för de min bäbis blir glad av blir man ju själv glad av och samtidigt så är det ju en träning så förhoppningsvis kanske man förlorar några kilon :D Vi kommer ha så många roliga stunder tillsammans om jag får hem min bäbis.

Asså jag vill kunna sova men det går inte, det är helt hopplöst ! hatar att sitta upp på nätterna speciellt på en söndag för då ligger alla och sover annars brukar det alltid vara någon som är uppe....... så vad ska man göra? städa? nee det går inte för då vaknar "sur" Nina som ligger på soffan... Hmm.... orka dettaaaa. blir arg -.-

förresten :D på onsdag ska jag och Annica åka och hämta hennes valp !!!!!
lilla söta Harry !!


WRITTEN IN THE STARS

Jag ska ställa klockan på 8.00 imorgon bitti för att ringa om jobb och sen för att ringa till vetrinären för att höra hur mkt det kostar för en operation för navelbråck om det skulle bli aktuellt.. Hoppas bara att det inte kommer kosta multum :/ . Inte säkert än med hunden men om det skulle bli att vi får köpa den så vill jag veta först om operationen iaf. Sen ska jag försöka få jobba ända tills torsdag och sen måndag och tisdag så det blir lite fler dagar den här månaden.  Vi drar ju på torsdag till tallin. Asså jag bokade den här resan för över 2 månader sen och när jag bokade kände ja bara att de kommer ta år och dar innan vi kommer åka men vafan det känns som det gått en månad bara ! Läskigt att det gått så fort ju.... Men nu vill jag inte åka då ja vill spara min pengar till min vovve om det skulle bli så.. Fast de kommer nog bli roligt när vi väl är där och efteråt kommer jag säker inte ångra mig, för kryssning kan ju vara det roligaste som finns och så får vi ju åka på den nyaste och lyxigaste båten så blir ju säkert nice :) Jag och Linn kommer ha så jävla roligt iaf. Men det är bra att jag inte är så taggad nu för är man för taggad och tror att det kommer bli skit roligt då blir det oftast motsatsen .
Sen åker jag ju med Niclas och Bror och dom är ju det ultimata radarparet så kan nog inte bli annat än roligt för dom där två kan man inte annat än skratta åt. Bror är ju rätt kung på att festa också iförsej och bangar sällan så ;) haha.

Ajja, kollade på bilder på face ifrån helgen vi va i stugan i sommras och så såg jag två så söta kort på mina två killar, William & Teo <3 Va längesen jag va me dom så nu ska jag utföra det jag har lovat dom , speciellt Teo. Helgen efter vi kommit hem från kryssningen. Den 3 december ska jag fråga om dom vill sova här. så ska vi göra god mat, baka nått gott, köpa chips, läsk och godis. Kolla på nån bra film eller spela ps3 som dom nog kommer vilja :D
Ska fråga dom små liven eller små är dom fan inte längre. hihi





Visst vill man bara krama sönder dom ? :D


JAG VILL , SKA JAG ?

Jag vill verkligen det här, jag känner det. Det är min tur nu. Vet att mamma och pappa inte kommer gilla mitt beslut men jag är ju faktiskt deras dotter så förhoppningsvis får jag komma över jul och att dom kommer och hälsar på :) hihi. men det tror jag, va lite ironi och jag tror att dom defenitivt älskar mig iaf. Tycker tyvärr det är orättvis som ni ens är emot mig på detta för båda mina systrar har hundar tillochmed två hundar var eller iaf Tess men Nina kommer snart också och jag har ingen just nu så varför kan ni inte bara vara lite glad om min lilla kille som JAG VILL ha. Jag vill inte höra nå negativt, då spyr ja för det har jag redan fått tagit så mkt från alla och det är inte kul. Ska man inte stötta varan i deras beslut för det är ju inte erat. utan mitt. Jag tänker inte lämna över hunden till nån i familj som inte vill , absolut inte , och när jag jobbar så ni behöver inte vara oroliga. Fixat sånt med Nina och världens bästa vän Annica som gärna ställer upp om jag skulle jobba dag någon gång men tänket inte välja dags jobb i första hand som ni förstår. kväll och natt fine. Och självklart kommer jag ställa upp för Annica och Nina när det får sina hundar så ni behöver inte ens fråga mig om jag kan ta dom några timmar för det ska ni veta att jag gör :) Men iaf, Ingenting ska jag lägga på era axlar så ingen panik. Jag har ställt upp mycket till er speciellt på att vara barnvakt åt teo ( vilket jag ÄLSKAR, för teo är min älsklings kille och vill helst att han ska bo här så ni får inte tror nå annat )när min syster haft annat o göra så då vill jag bara att du ska ställa upp för mig bara på detta och det ända jag vill att du ska göra är att vara glad för mig och min lilla vovves skull:) samma med mamma och pappa . jag ber bara om att vara glad för min skull :)  och självklart så har ni ställt upp för mig jättemycket med allt möjligt man bara kan tänka sig och känner jag er så kommer ni ju såklart fortsätta att ställa upp.  och det är jag evigtacksam för <3 men bara så ni vet så kommer ni inte behöva lägga en kronoa på honom eller nått. Ingen hundpassnins alls. Vill bara få lite stöd från min familj lite positiv kritik skulle jag mer än gärna vilja höra. ni är ju faktiskt dom som betyder mest och dom jag kommer skydda till hundra procent hela mitt liv. ni är mitt liv <3 älskar er så mkt. Men jag vill verkligen det hära. Jag sitter dagarna in och ut och tänker på hunden, har skrivit upp alla kurser vi ska gå, jätteviktigt! visat baby alla saker vi ska köpa men han orka inte höra tillslut haha.Men det är inte säkert än att jag få vovve, får tinga honom för 700 kr eller så kunde hon hålla honom åt mig ett tag , några veckor när jag fick ihop pengarna. Hon, uppfödaren är världsgo och hjälper till med det mesta man kan tänka sig. Att hon inte ens tröttnat så många frågor jag bombarderar henne :P Men den här lapphunden är världens goaste ras, en av dom friskaste bland alla hundar. Kan vara en slapphund som gärna ligger i soffan och degar men ska man gå ut så hoppar han upp som en raket och går ut och vi kan leka och träna och sen lägger han sig o myser igen :) efter vårat aktiveringspel såklart  , Jätte mysig sällskahshund . har upppfödaren har berättat  hur det är där och med deras lapphund :) Arbetsvilligg hund som vill hänga med på allt men på kvällarna är det kärringen gossedjur. alltiallo i den lilla rackarn. Det enda negativa är att killen jag vill ha har navelbråck och det såg vetrtinären när han bestikta dom små. Inget allvarligt i nu läget då det är jättelite och kommer antagligen försvinna av sig själv tror han. Men det finns ju inga garantier så blir den större måste han opereras. Jag har precis skickade iväg ett mail till agria och fråga hur allvarligt det är och kostnader iaf det skulle bli op.  men sen såg jag att det stod att dom inte kunnde svara på alla frågor dom får in så jag får väl ringa annars och fråga hur det är med navelbråck och om ev op. ajja, lillkillen som jag vill ha är en riktigt godit och även den tjockaste bland alla berätta hon också , hahah ! Jävla sööötis !!!!!

hoppas ingen tog det på fel sätt bara . jag älskar ju er allihopa <3
och vill bara att ni ska vara lite glada för min skull :)


HATAR ATT VÄNTA PÅ NÅTT

har skit ont i min tinnig ! och nej det är inte huvudvärk.
Det gör bara ont i högra nån minut sen släpper det och efter 20 min börjar det igen och så fortsätter det så. Jätte ont och jätte irriterande är det !
hjääääääääälp!

Idag har jag inte gjort ett piss och de va det jag siktade på också.
Imorgon ska vi åka och köpa skoter tror ja sen vet jag inte.vill att klockan ska bli kanske 12.00 för väntar ivrigt på mail av hundägare som jag vill ha nu!!!

kan inte sova, men vill inte sova heller. Niclas somna på 1 sek som vanligt så han ligger här brevid mig i soffan och snarkar. ska krossa hans pungkulor bara därför för det är inte normal och snarka så hög som han gör, jag bliiiiiiiiiiiir galen !!

jag har skit tråkigt, tror jag ska ta en sömntablett och somna in.
hej.,

SKULLE BLI MIN BÄSTA VÄN

Det enda som finns i mitt huve är Eroz. Japp han skulle hetat det!
Jag tänker på hur mkt vi kunde mysa, dom långa mysiga promenaderna vi skulle ha, dom roliga lekstunderna, att jag skulle åka ut i skogen och släppa han lös i timmar, tänker på dom roliga kurserna vi skulle gå på och att få visa upp honom för alla människor och att jag skulle vara så stolt för min fina lilla kille :) Hade planerat alla saker jag skulle köpa till honom, säng, leksaker, koppel, godis, reflexväst, aktiveringsspel m.m. 

Jag och Annica hade pratat så mkt och planerat så mkt. Vi skulle ju göra allt tillsammans och dom skulle bli bästa vänner :) Men får nöja mig med Annica bäbis Harry just nu. Han är så söt, så fin!

Vi hörs allihopa.




A LONG TIME AGO



Man har ju hört den här låten ett x antal ggr och jag blir bara mer och mer irriterad men kan inte sluta lyssna på den pga av att texten är så fin. Men varför förstör man en sån fin låt men en sån där jävla töntig pip röst som man älskade när man va 13 år och fjortis ! På den tiden hade alla rapartister sån refäng med en tillgjord pip röst som en jävla bäbis ! Alla såna här "nyblivnina rapkillar" som försöker bli stora men som suger hårt och dom sjunger ALLTID om kärlek och att man blivit dumpan typ har alltid med sån där jävla kass pip röst, de drar ju ner låten så oerhört mkt.. Som sagt så lyssna man på de när va 13 - 15 och man laddade ner alla sånna kassa låtar på www.frizon.se
Så därför förstår jag inte varför en sån stor artist som Petter gör så med en underbara låt i sig. Han misshandlar den ! Varför kan inte bara Veronica sjunga vanligt i hela låten istället för bara på slutet. blir arg !

ajja tänk på texten istället för den där skit pip rösten :)



JAG SKÄMS FÖR DIG

Detta fick jag som kommentar idag :
Anonym om BLIR INGEN HUND:
Man kan inte jobba hela dagarna om man ska ha hund..
Den vill inte vara ensam även om den klarar av det och att vara på hunddagis är ingen lösning för hunden. Den vill väl vara med sina ägare.
Om det är DU som vill ha hund måste du ha tid för den också, inte bara när man vill så jag tycker det är bra att du inte skaffar någon innan du har tid att vara med den på dagarna med.

Tycker det är hemskt roligt att kommentera anonymt för det första :)
Och sen vill jag gärna veta där jag har skrivit att jag ska JOBBA HELA DAGARNA och lämna hunden ensam när jag skaffar hund? och hunddagis är jävligt bra att det finns. Den ska ju inte vara där 24 timmar om dygnet som du antagligen tror. Då måste halva befolkningen vara dåliga hundägare som har sin hund på hundagis och dessutom är det bättre att den är på dagiset eftersom hundar är flockdjur och tycker inte om att vara ensama, så snälla tyst :) Och skulle jag få fast jobb någongång så kommer jag jobba skift eftersom det är inom vården ja vill jobba så hunden kommer inte få vara på hunddagis 5 dagar i veckan iaf.. Nått mer du ska hitta på och skriva ?
Och förresten, vem har sagt att jag inte har tid nu ? huh , nån som kan förklara det för mig tack! Jag har däremot all tid i världen med en hund och ni som känner mig vet det så därför vet jag att denna anonyma person saknar all grund i det hon skriver, därför är det hemskt synd om denna människa :) Snälla ta reda på ren fakta innan du skriver nått så dumt, bara pinsamt för dig lilla lilla vän. vissa människor är för sorliga :)

Puss :)


BLIR INGEN HUND



Jag ger upp detta om hund. Alla andra blir ju lyckliga och glada då men ingen tänker på vad jag kanske tycker om det.
Hade en idé om att sälja en skoter då Niclas har TVÅ. Men han vägrar eller han vill inte. Eftersom Niclas FICK pappas skoter så tycker jag att jag är minst är delägare av den och tycker att jag har nått att säga till om. Niclas köpte nygligen en ny skoter för sina egna pengar och därför skulle jag aldrig be honom sälja just den. Men när han fick en skoter av min pappa och som han inte ens kommer att använda nu när han har en egen och nyare,värre så tycker jag att vi skulle sälja den så ja kunde få köpa hund som jag velat ha så jävla länge. Precis som han velat haft sin skoter så länge men han tycker att han är elak mot min pappa om han säljer den fast min pappa inte ens skulle bryr sig då han bara låtit skotern sått i flera år ändå. Och så tycker Niclas att han är taskigt mot sin egna pappa då skoter står på Leifs gård i hedesunda så blev Leif glad för då kunde ju han åka på den när vi inte gjorde det. Så därför vill han inte sälja den... Sen säger han åt mig att jag ska spara ihop mina egna pengar till en hund då han har rätt i det iförsej men när jag får en lön på minst 5000 kr i månaden och ska även betala räkningar och boende för dom och sen måste jag kunna få leva lite också så kan jag inte spara undan så mkt ... Visst kan jag spara undan en del men då tar de minst 2 år innan jag kommer upp i den summan jag måste ha för att kunna köpa min dröm hund. Så därför tyckte ja att det skulle vara så bra att vi kunde sälja ena skoter så blir ju ändå bådas drömmar i uppfyllelse men han får väl ha två skotrar då om han nu vill de, ja kan inget göra då pappa gav den till honom. Skulle tänkte på de tidigare och frågat om jag fick det för det skulle jag ju få men kan ju inget med att fixa skotrar så blir därför lite svår... men ajja, det är därför ger ja upp detta köp, det kommer aldrig inträffa , fast jag så jävla gärna vill.. Det har varit min dröm nu ett par månader men va ska man göra ? jag får vänta helt enkelt ...

nu blev ni glada va


HOPPLÖS

Jag är förfan hopplös ! haha jag har hittat en annan, en finsk lapphund ! världens finaste hundar !!!!!! skriver med en som har en lapphunds kennel och frågar hur mkt motion och sånt stuff. Hon sa att det är precis som en vanlig sällskapshund. Daliga promenader och ibland kurser för det tycker dom är jätteroligt och dom är jätte lättlärda och tillgivna till sin ägare så passar mig utmärkt ! Ska isåfall först gå valpkurs, sen lydnad + fortsättning och spår tror jag :D sen kanske man testar på agility på egen hand ! kommer bli perfa!
Dom hundarna är även soffpotatisar också, så myspys :D hon skicka 2 bilder till mig idag på han hundarna men mer kommer ikväll sa hon , jag bara längtar :D

Hörs, heeej !

SO FUCKING CUTE !

HAHA, va jag ändrar mig fram och tillbaka men det är en från Gävle eller 2 mil utanför Gävle som frågat mig om jag vill bli fodervärd till en 5 årig tik. Vi har pratat om så mkt annat så har helt glömt bort att fråga va det är för ras. Har fått massa bilder iaf och hon är super sööööt ! När hon skriver och berättar om henne så känner jag verkligen att det är henne jag vill ha. Ska höras imorgon och kanske bestämma tid när vi kan åka dit och träffa henne. Hoppas bara att hon tycker om mig och att det inte blir så som med Linns hund Ellie, haha pinsamt isf för på något sätt så tkr inte Ellie om mig alls fast jag inte ens rört henne. Konstigt.. jaja, Niclas är också jättesugen på den här vovven iaf så det är ju positivt så förhoppningsvis på tisdag så kommer vi åka och träffa dom om dom nu har tid då. Och skulle allt gå bra och att hon får följa med hem och trivs hos oss så kanske blir det att jag får köpa henne, så jag hoppas verkligen!  Men vi får se först hur det går på första mötet.

Annica ska ju skaffa valp snart , tror vi ska åka hit till bomhus och kolla på blandrasvalpar, skiiiiit söööta!
Hon fick iaf ett mejl om att vi skulle få komma och titta och hoppas den som jag tycker är sötast är kvar för då ska hon ta den , hihihi. Det är verkligen valpar som passar Annica till utseendet , haha. Tycker det, det klickar liksom när man ser hundarna för då tänker man på Annica på en gång så tror en kommer bli hennes ja! Och hon har iaf lovat att jag ska få vara hundvakt! så jääääävla nice!

ne ska försöka sova igen då, tjiiiing !

VEM ?

Skrev nyss till en jättesöt hund vid namn Bobby. Han är 10 år men jättepigg och glad. Spelar absolut ingen roll för mig hur gammal hunden är, om den är 1 , 4 eller 12 . Det ända tråkiga är ju att man kanske inte får ha den så länge som man vill för dom är gamla men vill inte ha en valp nu, känns inte bra. Vill ha en hund så man slipper detta med att träna med att vara ensam, springa in och ut varje timme för att hunden ska veta att han ska kissa och bajsa ute m.m. Vill ha en fullärd hund. Iaf sånt som handlar om kissning och ensamhet . Men som sagt spelar absolut ingen roll vilket ålder. Får iaf mist 2 mejl varje dag om folk som inte har tid med sin hund och vill ge bort till fodervärd så egentligen är det bara att välja och vraka. Men måste tänkas igenom vilket man vill ha också. viktigt viktigt !

ajja sitter hemma hos mamma och vi lagar mat åt pappa för det är ju farsdag <3
Det blir mammas extremt goda köttfärsgratäng med potatis och fetaostsallad, muuuums !!!!!
Till efterrätt blir det pappas favorit, vaniljglass & varma hallon :)

hoppas ni inte glömt era pappor :)
Hej !

WHITE LIGHT MOMENT



Varsågod :)
så fruktansvärt bra..

ska sova lite och hoppas och hålla tummarna om Polly.
Sen ska jag åka och jobba natt. Hej !

ANNICA DIN FÖRGRYMMADE UNGE !

Jag är hemskt upprörd ! Jag är hemskt arg på Annica Frantzén -.-
jag har ringt, jag har smsat, jag har facebookat men inte ett enda tecken har jag fått från henne fast jag tydligt sa kl 7 ungefär att jag skulle åka och handla och när jag kommer tillbaka vill jag se henne på face igen. Då skrev hon att jag skulle skicka ett sms så skulle hon gå ut på face på en gång. har hon lydigt ? nej!
ouppfostrade lilla satunge är det va hon är! jaja, jag tycker om henne ändå men har massa bilder att skicka och massa saker att säga som jag känner att jag inte kan vänta med utan vill få ur mig de innan jag går och lägger mig.. men vad ska jag göra mer?  gurggla! eller va de nu heter , sån här konstiga ljud man skriker ni vet.. ajja! 
ska glömma henne nu och försöka tänka på annat, hmm.. pust och stön!
hej!



PS. Har ni sett eller känner ni igen den här flickan ?
hör isåfall av er till mig på, 0730683929!

FODERVÄRD

Japp, har tänkt och kommit fram till detta..
Jag ska bli fodervärd, kanske. Eftersom jag aldrig haft en egen hund men har alltid haft hundar omkring mig så är väl fodervärd det rätta ? Det är inte min men ändå liksom. Jag får "pröva" på att ha en "egen" hund och jag märker ju då om vi vill ha en alldeles egen hund sen ( vilket jag tror att vi kommer vilja ) . Fattar ni :) ? Men de jobbiga kommer ju bli att lämna tillbaka bäbisen om det nu skulle bli så att jag blir fodervärd. Kommer säkert bli helt fäst vid den och vill inte släppa taget ju.. Men det är ju en del av det och det vet jag ju om. Så vet ni någon som behöver en fodervärd så finns jag för jag skulle ge den så mkt kärlek och så mkt bus och lek ! Han/Hon skulle känna sig så älskad.. Skulle ta hand om vovven som om det var min alldeles egna lilla baby. Skulle passa mig alldeles utmärk har jag själv kommit på hihi.

Idag har jag sovit sen har jag jobbat arselet av mig och sen har jag kollat på film sen hämtat syrran och nu sitter jag här. Ska kanske kolla på en till film sen kanske man somnar :)

Ah just ja, vill även att min syster ska köpa sin engstaff nu !! Lilla Mira :) måste tjata på henne. haha hon är lite osäker men jag finns ju alltid där för att hjälpa till. Hon har ju snackat om de HUR LÄNGE SOM HELST så nu får det fan hända. Vill även ha en egen tror ja haha, Niclas med han tycker dom är häftiga. Fast min ska vara en hane och heta Eroz. Mira & Eroz fint va?
Fast först en mops sen en engstaff mayby....

Ne ni godnatt så hörs vi, tjiiiiiiing!

SOMMARDÄCK I VINTER

Igår när jag slutade jobbet klockan 21 så va det ju snökaos ute typ, mkt snö på kort tid och blåste som en jävla orkan. Och jag då men min lilla fiat skulle åka ända hem till bomhus med sommardäck, haha ! kan ju säja att de va spännande. Lilla pärlan spann som en katt, gick rakt fram när jag styrde åt höger/vänster och när man bromsa så åkte man vidare haha. Men det va roligt ;) och skicklig förare som man är kom man hem hel skinad , tillochmed bilen, inte en enda skråma :D Så är fast hemma idag hela dagen då vi inte ens har några vinterdäck... Älsklingen slutar fyra och då blire att ta firma bilen och åka och köpa ett par . Men inte kan jag ta fiaten till jobbet imorgon för det för måste sätta på vinterdäcken på fälgarna vi har på nu, drygt!!!! så det skulle älsk fixa imorgon....  Men det är ju mysigt att vara hemma där det är varmt och så tittar man ut och det ser så kallt ut så ikväll ska jag tända alla ljus och så ska vi mysa jag och beejbi. Längtar tills jag får lön så jag kan åka och handla mer julpynt som en julgran och sånt till julgranen, utomhusslingor och jultomtar :D speciellt den där stor jultomten på city gross med en lykta i handen hihi..  Kommer bli mysigt !!! just ja , jag och hanna beställde hem jättefina kulor man hänger i fönstret som lyser och ser så juliga ut :D måste hämta dom hos henne och ge henne pengar, hade jag glömt bort!! kommer bli riktigt nicigt här hemma !

ne nu ska jag gå och göra nudlar sen hoppa in i duchen , fixa mig och vänta tills älsk slutar så vi kan köpa däck och åka till affärn och köpa mat... Tänkte göra kycklinggratäng idag , mumma va ? :)

vi hörs ! hej !


EURASIER

Hittat en ny hundras som jag blev kär i på en gång !!!!!!
jag måste bara ha en sån, efter min mops såklart :D blir ungefär 48-56 cm höga och dom här hundarna har inga stora krav på motion eller sysselsättning utan det viktigaste är att den får vara med familjen, ooohhh <3
ska ha någon gång i livet, så äre bara !!!

 



LUNCH TIME

Har sovit skit dåligt inatt pga av sånna jävla konstiga drömmar, HATAR att drömma.. och därför drömmer jag såkalrt varje natt tusen olika konstiga drömmar.. ajja vaknade halv tolv och nu tänkte jag dra och käka lunch nånstans innan jag drar till jobbet. men imorgon är jag äntligen ledig och då tänkte jag åka till owes och kolla lite , nån som ska med?! :)

 

är så fruktansvärt sugen på kycklingsallad eller stekta nudlar :D


IDA ÄR ARG!

Förstår mig inte på människor som lägger dit ett smeknamn på facebook mellan sitt riktiga förnamn och efternamn, så jävla töntigt !!!!!!! typ som, sötnosen, stordrickan, fisen, apan m.m.
asså snälla väx upp...
och så finns det en till sak jag blir så irriterad på eller förbannad rättare sagt! Människor som helt plötsligt kommer på en solig dag att idag ska jag skaffa hund och så köper dom en hund och efter några år när dom mognat till och kanske märker att dom vill göra nå mer med livet som resa jorden runt , vara utomland i flera månader, jobba 24h om dygnet, festa, plugga, flytta till en annan stad så mamma inte längre kan ta hand om hunden när ni gör nå annat,  ja då säljer ni dom, hur funtad får man bli!!! en hund är ju förfan precis som ens egna lilla barn... så när ni väl får barn ska ni sälja dom sen när ni märker att ni vill nå annat i livet och inte vill ha dom längre ? åh blir så arg och ledsen när stackar människor gör så... förstår om man måste sälja sin hund av allvarliga skäl som om  man skulle bli av med jobbet tex. då kan man inte råfört .. men ni andra, ni skulle väl förfan tänkt på detta innan hundköpet? en hund är inte en liten leksak som man ger bort när man inte vill nå mer...förstått?
man ser liksom hela tiden på blocket folk som säljer sina hundar när dom är 3,4,5 år ! stackar hundar säjer ja bara.

VILL HA SNÖ

Älsklingen har nu två skotar vilket är super bra tycker jag då vi kan åka på en varsin i vinter :D kommer race förbi älsk som en liten vindpust, haha ! lääängtar, vill ha snö nu !
Vi bestämde att vi även ska ta med skotrarna till fjällen, hyra en stuga och bara åka runt runt ! Vet inte än som vi ska bjuda med gänget eller om vi ska åka själva! åker vi själva kan vi ha så mysigt och romantiskt i stugan och bara ta hand om varan med ljus, brasa , bubbelbad m.m men tar vi med gänget så kan vi festa nätterna låånga och äga fjällen haha :D vi får se hur vi göööööör .. men vill ju helst åka nu, älskar att åka skoter är så jävla härligt! fast va ett bra tag sen jag gjorde de, fy skäms!

ne ska fortsätta med mina matlådor nu, hejs !!


MIDDAGSDAGS

sitter och väntar på att maten ska bli klar, det blir fläskfile fylld med mögelost och soltorkade tomater :D muuuummmmssss ! sen senare ikväll ska jag mysa i soffan med en stor kopp varm nyponsoppa med en klick glass i .. Kolla på någon skärckfilm som vanligt :) är ju ledig imorgon, wiiihooo !!!
Just ja , va ju på rusta och fynda lite kvistar med små dioder på så det blev så fint  :D ,  sen den där stjärnlampan på fot .. också skit snygg ! sitter i vårat sovrum redan så gå förbi och kika vetja .. sen åkte jag tilll city gross och handla mat och där såg jag även en stor tomte som höll i en ljuslykta som man ska ha ljus i och den ska jag köpa när jag får lön så ska den stå utanför dörren, så mysigt va ? oh där hittade jag även sån där ljusbelysning som jag ska ha runt dörren också :)

och nu är det ju bara 21 dagar kvar tills vi åker, lääääääängtar!!!! kommer bli så jäävla roligt!

ne ska käka nu , pöss !!
oh just ja på lördag har jag och älsk bokat bio :D

tjiiing!


JULEN BELYSNING IS GREAT

Älskar julen, den är så himla mysig!!! så det bästa är ju när all denna julreklam ligger i brevlådan med alla möjliga julprydnader, ljus och sånt stuff :D Fick lite idag så ska åka direkt till rusta och köpa ljustjärna med fot som jag tänker ha i vårat sovrum och sen ett silverhjärta som man hänger från gardinstången och så sätter man in ett ljus i :) hittar säker nå mer , hihi. Nu när vi har egen tomt och allt så vill jag pynta jättemkt och speciellt med ljus runt huset och altanerna :D haha men får inte för varken min familj, kompisar *host* hanna * host* eller niclas haha men ska iaf ha nått runt hela altanen som är på framsidan och det kan ni inte stoppa mig för hahaha !
så vi hörs, tjing!!



vill ju helst att det ska se ut såhär vårat lilla radhus, haha :D

DOG TALK

Flängt runt hela gävle idag känns det som bara för en mops bok och inte fan hitta ja någon heller ! men beställde hem en som kommer nästa vecka och så köpte en lydnans bok och nina nått med pysisk och fysisk träning så det är asbra! Nina har även en bok hemma med inkallning så min vovve kommer bli duktigast i världen hiih.. Men måste bara jobba som fan nu så jag får mkt pengar och så jag kan lägga undan pengar och sedan köpa min Norton! Det kommer bli så bra ju, vi kommer trivas som fasiken. Niclas är på också och han kommer ääääälska Norton. Men eftersom det tar ett tag och spara ihop till 15000 kr så händer det inte detta år , kanske mot våren :)
är så taggad nu och tänkt ut allt! Försäkringen på gobiten tänker jag betala års vis så jag har det ur världen isf. pengar kommer jag alltid ha då jag har 3 jobb .. Och när tiden är inne och jag får ett fast jobb blir det ju hunddagis för det kommer vi ha råd med då och valpkurs tänker jag och syrran gå på samtidigt också, blir ju as kul som man har en till som skaffar hund kanske ganska samtidigt så kan vi göra saker tillsammans som att träna och mysa :) dom kommer ju bli värsta bästisar då ju, haha !

ska jobba imon så ska säga gonatt nu så hörs vi imorgon ! puss!!!


IT'S ON!

21.15 ska jag och älsk befinna oss på SF's biosalong 1 med 3D brillor på :D
vill bara att klockan ska bli det nu, älskar saw filmerna och det blir ju speciellt när det blir i 3D också, wiiiie!
Kommer nog blir riktigt äckligt, haha !
Älsk slutar ju 4a så då ska han byta om och åka och träna och när han kommer hem ska jag nog bjuda ut honom på kina mat :) vill visa min älskling att han är bäst i världen sen blir det ju bio så blir en riktigt mystisdag, haha !
Man brukar ju köra så på fredagar , lördagar men vi gör det ofta, mitt i veckan och sen på helgen också :D


NICLAS ÄLSKLINGEN HEDIN



UNDERBARA LÅT!

Så fort jag hör den tänker jag på min älskling, Niclas <3
Han är mitt liv, vill inte leva utan honom en sekund!
Älskar honom så oerhört mycket! Min guldsten.

Sen den här låten nedanför är också så bra ! Den lyssnade jag jämt på när jag och Niclas träffades.
Niclas vara så seg och man fatta inget för han visade ingenting !
Eller vissa dagar va ju bättre än andra och var lite mer känsliga och kärleksfulla så helt borta va han väl inte, haha. Så den passade så bra.


WORKIWORKI

Halloween va as roligt ! Gick på nivå för på engeltofta kom man aldrig in då de va fullt. så nivå fick de bli och de va ju jätte roligt där så ska ta med mig Malin och gå dit fler gånger hihi!
Igår va man liiite bakis och jobba med gick hur bra som helst och om en timme börjar man jobba igen så ska laga nå matlåda nu och sen dra mig till work. Jobbar till 21 så sköööönt! Hem och sova sen är jag ledig imorgon, tror ja,. hahah ! På kvällen ska vi iaf på bio jag och älsklingen , saw 3d!!!!!! ooh längtar...

ne måste dra mig, tjiiing!"

RSS 2.0