KILLAR ÄR BRA MEDICIN IBLAND

ja saknar en kille, inte saknar så som ni antagligen tror nu. Detta är en kill kompis som alltid gör mig glad genom att bara prata och va go typ! Han får mig alltid glad genom att inte göra nå. Nu var de någon vecka sedan vi prata och det är det jag saknar. Att kunna ha möjlighet att vända mig till honom.
Han har hjälpt mig glömma många saker jävligt fort denna sommar och när jag har de jobbigt så pratar ja med honom o då lyser hela mitt liv upp sen äre bra typ. Han är den enda som har kunnat gjort mig riktigt glad och gjort så jag glömt mitt x så ni kan ju bara tänka er vilken bra medicin han är :)
ni alla borde kunna få prata med honom när ni har de jobbigt för han är en klok karl som gör så de trista i vardagen försvinner.
Sen finns de ju en till karl som gjort så jag glömt saker fort denna sommar men han är bara knepig och svår att förstå sig på men att utveckla känslor för denna lilla knepiga karl gick jävligt fort fast han är så knepig :P han är förbannat roligt och förbannat jävla snygg :) han vill jag ju ha men han är en sån där förbjuden frukt, ni förstår ;) .
men kämpa ska man väl men jag orkar inte, ja har iaf en liten del av honom här hemma, haha. Ne ni så är de me de. Söta killar dom här :) !

Puss

VET INTE

Känner att ja måste skriva av mig lite...

vet inte alls vad ja ska göra, hur ja ska göra!

jag letar lägenhet för fullt men finns inga, när ja ska flytta ihop med någon karl då hittar jag ALLTID fina och bra lägenheter men nu när jag är ensam då finns de inga, kul.. Jag vill ha något eget nu!

jag vill samtidigt bort härifrån, inte flytta ifrån Gävle helt, de skulle ja inte palla. Men att bara kunna veta att man kan dra någon helt annanstans när som helst skulle va super!

mitt liv har blivit helt upp och ner vänt på en kväll bara o de känns lite sådär............
åh blir tokigt o detta inlägg va inte så roligt o läsa va :P väldigt konstigt o hoppigt men sån är jag.

i helgen blir de grabbfest Igen... 15 killar och så kmr vi 3 tjejer, herreguuud! men de blir säkert roligt..
jag är inte så peppad men förhoppningsvis kmr de väl.
Just nu vill ja bara hem och hoppa i sängen o mysa med Boss <3 !!!!




We're stuck where we are...

KÄRLEK!!!!!!!!!



älskar denna karl <3 ! Min nya pojkvän de. skit snygg o världens bästa röst!
jag ryyyyyyser!

Grattis till min kille som har blivit stor...

img_3045 (MMS)

Grattis till min kille som har blivit stor nu, 1 år liksom!!! Jävlar va tiden går fort för de känns som de va igår vi åkte o hämta den här lilla skitvovven <3 mamma älskar dig mest i hela världen Boss!!! :) nu ska jag åka o hämta Emma, tjong!!


Hur vet man om man verkligen tkr om Någon?!?

Hur vet man om man verkligen tkr om Någon?!?


Fan fan fan vilken ångest!! Har ju lovat m...

Fan fan fan vilken ångest!! Har ju lovat mig sj att aldrig sätta min fot i andersberg! Men vet ni va ja gjort nu då? Ja har satt upp mig på en lägenhet, tack o lov är de inte på vinddraget! Utan de hette regnbågsgatan , ligger brevid men bättre än VD! Iaf så är denna lägenhet på bottenvåninen med ganska stor altan/uteplats! Ja tkr de är bra för Boss skull som kan sitta ute hela tiden när vi inte är ute då :) sen så är à-berg ganska så bra för de finns mkt skog o ja tänker inte sätta min hund mitt i stan så han får bo o gå bland betong hela tiden! Aja ja vet inte va ja ska göra, helst av allt vill ja bo på Brynäs! Husen vid stenebergsparken men som ligger mitt emot munken el den där grekiska resturangen! Haha fattar ni då ;) men de kmr ju aldrig ut nå bra jävla lägenheter på direkten för ja Är ute hela tiden men kmr ju bara upp skit i hamrånge el hedesunda typ!


Dagen har varit sjukt jobbig men blev bätt...

Dagen har varit sjukt jobbig men blev bättre efter att fått pratat med en snygg hockey spelare och alla ni vet ju hur svag ja är för hockey killar så humöret vände lite då iaf!! Kan inte sova nu o väntar på att kl ska bli 06.00 så jag kan få gå in på gavlegårdarna o se om de kmr ut någon direkten lägenhet till mig!!! Ja har sån otur Me allt nu så de kmr nog inte komma ut någon som passar mig på ett bra tag :( men vi håller tummarna, right?! :)


Helvete vilken rolig helg ja haft med min ...

Helvete vilken rolig helg ja haft med min underbara Emma!!!!! :D sommigår så va vi på grabbfest , var riktigt roligt!! :D men de talar vi inte så mkt mer om :p sen blev de ju efterfest till 7 på morogn! Herregud ;) nu blir de tacos med Nina! Hej


JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!! :D

JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!! :D


SKIT!!

SKIT!!


Han fattar inte vad han missar! Men visst ...

Han fattar inte vad han missar! Men visst vill han hellre ha de livet han har nu istället för att både ha mig o de livet han har nu så är det hans förlust! Men ja kan inte sluta tänka på honom, han är så rolig o snäll!!! Gash va ja är dålig!


RSS 2.0