HELGEN

 


Denna helg har jag bara jobbat och jobbat , men de är skönt att få in pengar !
Igår va vi iaf till hedesunda och skulle köra in mustangen men batterit va dött (?) så de blev att vi åkte in till mamma & pappa ! Nina och gustav va där sen kom tess & teo ! Vi gick ner på julmarknaden , mysigt :) fast de är så himla dåligt med grejer där nu .. Hela familjen blev bjudna på mat oxå, fick välja mellan pizza eller kinamat. Systrarna valde kinamat, muums ! Mamma & pappa bjöööd <3
ÄLSKAR min familj, den underbaraste i världen !!!!!!!!!!! utan dom kan jag inte leva !

15 dagar kvar , tills lilla jag blir 20 år wiiiho !




IDA'S

Va fan skulle jag göra utan dig min Älskling?!
Jag skulle inte vara NÅTT utan dig. Mitt liv skulle förstöras och jag skulle hamna på botten.
Är så glad att du vill leva med mig & älskar mig.
Jag behöver dig i mitt liv, det är du som ALLTID finns där för mig oavsett vad. Det är du som tröstar mig när jag är ledsen. Det är du som STÄLLER upp för mig när jag behöver hjälp. Det är du som jag kan prata med allt om.

JAG ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA POJKVÄN !







TRÖTT

jobbat idag , inte sovit nått.. 2 ½ timme typ !

Lämnat in papperna idag för att säga upp lägenheten , skönt !
Gavlegårdarna ringde även mig och vi boka en tid för att skriva på dom nya papperna för radhuset, WIIIE !

Sen har jag & Hanna varit och tagit sprutan , usch de va läskigt.. hatar sprutor ! men kan gärna ge sprutor till andra, de är roligt ;)

nu ska jag gå och smutta på Niclas öl,  !

hejsvejs,

15 December is the shit btw !

IDAG & FRAMÖVER

Idag är det som sagt den efterlängtade personalfesten ! Kmr bli så himla roligt.

Igår jobbade man, kulkul ! Först fick jag sitta på FH för dom hade möte så jag va där ett tag .. När dom kom tillbaka så satt jag med en boende och prata och när jag skulle gå och hela FH's personal va i köket med oss så säjer den boende att hon kmr sakna mig så mycket och så vela hon kramas ! Dom tyckte att jag skulle komma tillbaka , ofcourse ! Så roligt när både boende och personal " tycker om en " .

yäyä, Konstigt att jag knapp sovit något, igår gick jag upp kl 07.00 fast jag började kl 15.00. Kom hem från jobbet efter 22.00 någongång och då blev det film och mat . Gick och la oss vid 01.00 och jag vaknade kl 04.00. Har varit vaken sen dess .. Kmr väl bli trött någongång efter 10.00 som vanligt ! Måste då ta en stödvila eftersom jag ska hålla igång hela natten med jobbarkompisarna..

Imorgon blir det iaf Hartan , OVANLIGT ! Hanna lovade att hon skulle med, roligt !
För festen är ju hos syrran ! kmr bli spännande att se hur kvällen kmr bli :D

Sen lördag, söndag & måndag blir det jobb !

oh just ja, ni får inte glömma att gratta mig & älsklingen på vår halvårs dag idag <3
Tihihi !

Måste kila, det är ju Vakna med the voice - DET FÅR MAN INTE MISSA !




ONSDAG


vaknade halv 7 när Älsklingens kl ringde. Då va det bara att slå på 5:an & kolla på Vakna med the voice.. Sen dess har jag inte somnat om , sällan ! Så blev ett bad , så skönt ! Nu ska jag föna håret, platta det, sminka mig & käka nått sen blir det jobb kl 15.00 - 21.45 . Blir inte så mkt mer idag. Hem och gosa med N sen sova och ladda inför morgondagens bravader med jobbet ! längtar , tihi .
Dom på jobbet väntar ju på att jag & Hanna ska ta stämma på trubaduren, herregud . Undra hur detta kmr sluta ? :D

Malin har ju sovit här med oss i två dagar också ! <3
Party med henne på fredag, burkar inte hända ! Ska festa med syster Nina också ju, kmr bli så himla roligt ! Och lilla Hanna förhoppningsvis ! Hon lovade ju faktiskt, tihi !


 



NI MÅSTE LYSSA PÅ DOM HÄR, SÅ JÄVLA BRA !
Älskar honom , eller hans röst .. Så jävla häftig !
Personligen tkr jag han är bäst när han tar till den ljus rösten, men det är verkligen skit häftigt att han kan variera som han gör låten nedanför !



Både mörk & ljus röst

 



Bara ljus röst

 


HAPPY

Igår kom Malin förbi för att kissa, men hon blev kvar tills idag.. Vi gick upp kl halv 8 och kollade på tv och höll på och fixa ! Vidare till Mcdonald och käka frukost, mumsigt !! Sen hem igen... Efter nån timme blev det köpis och Malin köpte en BH till mig, ooooh!! så jävla snygg och det behövdes verkligen !!!världens bästa malin juu !! så jävla gullig hon är mot mig , jämt !!!!!!! Även så blev det hårfärg och kläder ... Hem och färga , blev skit fint !! brunett då, som jaaaag.
Vid 4 hämtade vi NisseLasse och käka mat, tvinga även kvar Malin inatt för det är så mysigt när hon är här! Blev 3 filmer och nu sover den lilla. eller båda sover, tihihi ! Tänkte gå in och lägga mig jag också snart!
de va min dag typ, imorgon blir det s-viken och köpa löshår !

Längtar även till torsdag så mkt ! Pratade med Hanna nu och hon hade sagt ja från båda oss så torsdag kväll kl 7 blir det nattpersonal fest , wiiiiie ! ojoj så roligt det kmr blir ! det blir mat, dricka & trubadur !!! kmr bli så JÄVLA Roligt... bästa gänget också juu , wiiiho ! Hanna skulle komma kl 5 hit innan och då skulle vi ta oss en stänkare eller 2 , sen skjussar väl älsklingen dit oss ! Vi firar även ett halvår då så det känns lite elakt men de här händer inte varje dag , inte ett halvår heller iförsej men tror vi överlever , !

Sen på fredag blir det utgång men med Malin, Nina & Hanna ! kmr bli så himla skojsigt , hihi ! vill ju nu jag ..
längtar så och drf kmr det ta sååååååån tid !

Förresten så hitta jag ett PAR SJUKT SNYGGA skor inne på scorett som älsklingen KANSKE ska köpa till mig, 400 kr. SJUKT billigt för hur dom ser ut , mm älskar dom !

ne måste säja godnatt nu, puss !




haha just ja , Zeke ramla ju ner i toaletten .. han kom inte uppe heller .. TUR att jag va där då !  han blev jätte rädd !!! men de har inte hänt här, här är han bara ny duschad :D

FREDAG DEN 13


 

Sitter bara här och väntar på att Älsk ska komma hem.. Han påstog att han skulle komma hem mellan 2 & 3 , men de blev ju självklart inte så... sällan...

ajja när han väl kommer hem om det nu blir innan 4 så ska vi till Gavlegårdarna och säga upp våran jävla lägenhet, kmr bli hemskt skönt att bli av med den , helst nu men såklart så måste man vänta 3 månader, USCH ! Eller 1 Mars ska vi vara här ifrån, SHIT va långt de är dit, då e de ju fan vår igen typ !

ne vi hörs.




 




ooohh Cross är väl hur jävla sexigt som helst det?!?!
vet inte vad som gör att de blir så hett men de e bara det !!
blir galen bara man tittar på't !
Tur att min älskling har åkt Cross då, men ska tvinga honom att köpa en ny !!!!
Men han får bara åka i rörberg så jag kan kolla på honom :D


 



Om det inte är Cross så är det fan HOCKEY !
Så sjukt sexigt det med !! Är nog för att dom har så mkt skydd och blir så biffiga , haha !
Älskar att kolla på hockey, kanske de roligaste som finns, hihi ! LOVE IT !


Så får jag killar när jag får barn så ska dom hålla på med antigen Cross eller Hockey, ett måste ;) !! haha

 


LOVE IT




Livet leker nu !
ojoj i'm so happy !
Denna låt gör det ännu lite bättre, så jävla skön !

snart ska vi iväg till gavlegardarna och kolla på tapeter och fråga om vi får se vad som man får tapeterat m.m. sen vidare ut till kryddstigen sen näringen !

HEJ :D

BOMHUSBO FRÅN 1 FEB

YEEEEEEES , vi fick radhuset :D jag är så lyckliig !!
1 Februari får vi den men då blir det rust först , så kanske mitten av februari flyttar vi in.
LÄNGTAR som fan , vill verkligen inte bo här med dom här " underbar " grannarna man har!
åh huset är så fin så fint !

ajja, igår så åkte jag , Teo & systrarna till IKEA. Hittade massa nya glas jag vill ha, golv vi ska sätta in i nya huset & köksbord ! Så jag önskar min present kort på IKEA på julafton ! massor av money vill jag ha ! hihi
sen åkte vi och lämnade den mellersta och vi åkte vidare till skutskär till min kusin! Där fick vi fika och hälsade på bebisen Saga, men hon böev bara rädd för mig !
Fick iaf ett recept av min kusin som jag & älsklingen prövade senare på kväll och jag säjer som Anette : Den ligger längst upp på matlistan ! ojoj så underbart gott det va !! Älsklingen tyckte också de va skit gott, tillochmed godare än min flygande jacob o han ÄLSKAR verkligen den så de blev jättelyckat ! ska tillochmed värma lite mat från igår , blev så sugen !

ska käka nu , hejs !

SKÄNKA PENGAR , NÅN ?

Åh jag & älsk kollar efter radhus i Bomhus nu som vi vill flytta till !
Hittade ett imorse , skit fint ! En 3a på 80 kvm för 4702kr/mån .. Men självklart så va värmen inte in räknad i hyra... Älsk sa att de skulle gå på jättemkt extra då och att vi inte har råd.. jag blev så jävla less !!!!!!!!!! Fan va alla dessa jävla pengar man ska ha hela jävla tiden !!!!!!!!!!!! Hade jag bara haft ett fast jobb hade vi kunat tagit det , plus att jag va först i kön så vi hade ju fått radhuset om vi vela !!!!!!!!!! åh jag blir bara mer och mer deprimerad av att leva såhär!
får hålla tummarna att jag hittar ett nytt radhus i Bomhus med värmen inräknad i hyran och som inte är allt för dyrt ! kmr då aldrig hända mig för jag har ju världens otur.....
ajja jag får väl bo i den här jävla lägenheten men dom här jävla pissgrannarna 5 år till , tills jag får ett jävla fast jobb... kul... jävligt kul! eller innan jag får ett fast jobb kmr jag bli ett psykfall av alla deprestion så jag kmr hamna på någon slag av hem ! Men om någon känner sig manad att skäna lite pengar till mig och rädda mig får att hamna på ett hem så varsågod, vänlig hör av dig på 0761964688 !
hörs hej !!!!

självklart så lät jag det gå ut över älsk imorse för den där jävla värmen i radhuset .. jag kan ju verkligen, Grattis Ida Lindberg !

ne Malin sov här inatt iaf, ÄLSKAR DET ! Hon bjöd på mat igår, min lilla gogumma dåååå !!
men nu tänkte jag slå på en film & förhoppningsvis somna om igen en liten stund...

HEJDÅ !!!!


NY VECKA

det tycker vi inte om , hatar som sagt måndagar.. Dom är så sega & så jobbiga på nå sett!
Igår blev det iaf familjemiddag hos mamma & pappa , gottgott ! Men Teo va inte med så jag va tvungen att åka hem till honom efter maten och pussa lite på min lillkille <3 han är för goo asså, den finaste lillkille som finns - helt klart ! Finns ingen sötare,finare & goare unge än Teo !!!! sååå synd ni andra ;P

ne men idag blir det mkt , ojoj va vi ska fixa grejer ! kmr bli så himla roooooooooligt :D !!!
LÄNGTAR !!! wiiiiiiiihoooooo !


 

HEJDÅ !!!!



ÄLSKAR ERIK !!!!!!!!!!!!


Asså det här är väl det BÄSTA som någonsin hänt i Idols historia !
Aldrig i helt mitt liv har jag hört någon så jävla bra som Erik Grönwall ! Shit asså , får rysningar VARJE gång han sjunger och blir alldeles tårögd . Det blir jag väldigt SÄLLAN ! Kan sitta och lyssna på den här låten som han gör i timmar !! oohh älskar det verkligen & vinner inte han idol så kommer jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer kolla på Idol för då är verkligen svenskafolket helt jävla TONDÖV !!!!!!!!!!!


 


STUFF


Har städat idag , skurat golv & diskat. Dammsög gjorde jag & Malin i fredags & i torsdags så hängde jag i tvättsugan - ida är sååååå duktiiiiig ! yäyä,
Katta kom förbi på kvällen , wiiiie <3
vi åt mat som älsklingen lagade & kollade på film , dessutom blev hon helt kääär i min Zeke , men vem blir inte det ? haha :D Sen va vi bara ute & åkte bil , hämtade Malin på woodpeckers (?) Senare på natten blev det film, four christmases . Älsklingen somnade ganska snabbt men filmen va bra iaf, värd att se !
Den andra filmen blev den underbara TWILIGHT <3 har nog sett den 10 ggr men älskar den lika mycket för det ! mmm schnyggiiiiiiiing ! Nu tänkte jag kolla va de mer finns för filmer att se så jag kan fördriva tiden med det tills älsk vaknar... aah men vi hörs senare todaaay !



Piratgrottorna på Kreta !


HEJDÅ!!!!!


GODMORGON

I torsdags så sov Malin här med mig igen ! gillar mkt..
I går så kollade vi på idol & käkade tacos jag, älsk & Malin. ÄNTLIGEN SÅ ÅKTE BABYRÖSTEN UT  , så jävla glad jag blev så jag skrek rätt ut !! han kunde inte ta en enda ton , helt tondöv och de enda han va kvar för var att alla jävla småfjortisar i detta avlångaland röstade på honom, blä! har aldrig hört någon så värdelös någon gång i Idol, nästan så Johan Palm va bättre faktiskt ! Ne men så himla skönt att han åkte idag ojoj det gjorde verkligen min kväll ! & jag blir så irriterad på dom här 14,15 åringarna som tycker han är bra och är allvarlig om de, asså hur döv är inte ni? Kan ju inte varit en frisk människa över 18 år som tyckte om honom & hans pipigababyröst ! då tillhör dom stadiet där 14-15 åringarna är på.. ajja nog om honom , bra att han åkte ut ! nu är det bara Reza & Eddie som ska åka , tihi !
Så efter den underbara utröstningen och idol eftersnack så hämtade vi Krille och åkte till metalsjukhuset i Bollnäs.. asså hade verkligen glömt bort ur hemsk det va där, ! men de gick bra, hade ju min beejbi med mig <3

Just nu ligger älsk och snarkar här brevid mig och ser jättegullig ut..
ska väl gå o lägga mig nu jag med så jag inte sover bort halva dagen imorron!! Kanske blir så att jag skulle slinga håret på Katta, hoppas! hihi älskar att hålla på med hår & färg, haha !

ne hörs hej !








HEJDÅ !!!!!

 


4 FAVORITER


 

 

 


HEJDÅ !!!!



MARDRÖMMAR

hatar verkligen de, men jag drömmer det jämt !

Imorse så drömde jag att Niclas ringde mig och sa att han aldrig mer skulle komma hem för han hade någon annan , så la han på och jag kan ju inte hans nummer i verkligheten utantill så jag kunde ju självklart de inte heller i drömmen så jag fick panik för jag kunde inte ringa upp och så fattade jag inte heller hur man kom in på telelistan, HEMSKT SOM FAN va det !!!! men tillslut vaknade jag och det kändes så verkligen så jag blev skit ledsen och börja stor böla och ringde direkt till Niclas och grina och bad han komma hem och han fattade ju självklart ingenting stackarn men tillslut så kom hem, typ 10 min efter jag hade ringt och han frågade va som hade hänt och så berättade jag så trösta han mig och sa att han aldrig skulle lämna mig så höll han om mig och då kändes det jättebra igen!!! va faktiskt jätte läskigt .... men nu är det bra igen . min älskling betyder allt för mig !

jaja, igår så lekte jag med JaanisBananis <3 det va super roligt att vara med min underbara igen !!
men hon åkte till jobbet vid kvart i 5 men kvart över 9 så kom hon tillbaka till mig !

Ne måste hoppa in i duschen nu !





HEJDÅ !!!!


MORGONPIGG

Vaknade när älsk pussa mig hejdå halv 7 så då va det bara att sätta på tv och kolla på vakna med the voice ... Halv 10 gick jag ner till tvättstugan och tog en tid , kl 13.00 .. är riktigt mkt skitkläder nu , det väller tillochmed över i tvättkorgen så det ska bli skönt att slippa se det.

Malin har sovit över här sen söndags , jättemysigt då vi har kollat på film hela nätterna , käkat gott & snackat lite skit. Jag älskar ju när jag får övernättnings människor, hihihi. Så inatt va de faktiskt jättetomt utan henne.. snyft...

ajja efter Jul ska jag & baby åka ner till Ullared har jag bestämt eller jag sa att jag vela åka dit och fynda lite men han va inte så himla sugen på det men han ställer ju upp för mig så vi ska fråga Ullis om vi inte får låna hennes hus som ligger lite utanför Göteborg , om jag inte minns helt fel :D
åååhh längtar redan , vill åka nu ! Vi tänkte då stanna där en hel helg med massa utflykter och mys , wiiiie!!!!
Men tänkte kanske om vi skulle ta med oss nån mer , skulle också bli jätteroligt ju om man är 2 st till .. det löööööser sig är ju endå ganska låångt kvar, hihi..

LÄNGTAR SÅ MYCKET TILL MIN FÖDELSEDAG !!!!!!!!!!!!!

Ja älskar min Niclas så himla mkt ja , han är världens bästa <3



I Love You for giving your heart to me and
for making me smile Whenever I feel sad
I Love You for the way you are and
for how you make me feel
But most of all I LOVE YOU 'cus I know you're mine for real.
I Love You for wanting me.


HEJDÅ !!!!


ÖVERNATTNING

Malin sov här med oss, jättemysigt !!! Vi va uppe till 5 och spelade spel och snokade på FB . Nu är hon på hennes jobb och skriver på nå lönepapper sen kmr hon hit igen . Då ska vi slinga hår och så måste verkligen vi äta nått.. vill ha hennes kycklinggryta, MUMS ! det är nog en av dom godaste maträtterna jag någonsin ätiti !.. Sen när beejbi kmr hem vill jag åka till Jysk för att köpa nytt påslakanset då det verkligen behövs ! Jättebilligt och jättefina finns det där ..

HEJDÅ!!!!!!!!!!

lkvälleen ^^

det är verkligen första gången jag & älsk pratar ut om de här, bara vi två liksom! och jag tror att det känndes skönt för både han & min efter våran prat stund ! har aldrig hört han pratat om de sen olyckan var så jag tyckte det var dags nu och det blev lyckat , tror jag :) hoppas han kan känna sig trygg hos mig och attt han känner att han kan prata med vad som helst till mig.... för jag ställer verkligen upp på vad som helst och kan verkligen trösta honom, ju mer man pratar om det och tar sig itur med problemen så känns det mkt bättre!
ajja bara han vet att jag finns där för honom så mår jag bra ! vill ju att han ska kunna prata med mig om de som hänt och att han ska kunna vara ledesen framför mig.. ÄLSKAR JU MIN NICLAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vi har iaf haft en super roligt kväll ,jag har färgat håret på Frida, blev jättefint ! sen gick vi hem till oss och jag & Gina pratade ut om saker och jag säger barar att jag ska sätta dit dom som gjorde så mot henne !!!! Hon vet precis vilka det är och har bevis på det så nu jävlar, ska ni åka in era jävla FJORTISAR !!!!!!!!!!!!!! SO LONG FUCKERS :D
ungdomsfängelse nästa ? :D

bara så ni vet så vet jag att det är ni så nu ligger ni jävligt ristigt till era små äckliga 17 åringar, hahahahaha ! den ena är ju snart 18 år hon åker väl in på vanlig anstalt den äckliga jävlen ! men jag njuter för det är inte mer än rätt, hahaha !!!! jag lägger inte ner förns jag ser dig inne på massa jävla skit!


jag & Gina is the shiiiiiiiiiiiit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0