SO FUCKING NICE

Här ska ni få två av världens finaste låtar ! Lyssnar om och om på dom , timme in & timme ut ! Ska bränna ut dom på skiva nu och sen ska jag ta bilen och bara åka omkring med dom här låtarna på högsta volym.







Har bara jobbat idag sen hämta jag Hanna så åkte vi och köpte tält & solstolar , sen när kl va typ 8 hade N köpt en vespa som han ska ha till jobbet. Smart.
Vi åkte lite på den till syrran sen hem. Nu sitter jag här och lyssnar på världens bästaste låtar och funderar om jag orkar göra x antal skivor till Peace And Love. Vi måste ju ha musik så äre bara så vem ställer inte upp och gör det, jo jag. Vet inte ens va för musik ja ska ta med.. Äsch ja tar det ja vill och sen får dom skylla sig själv om dom tycker att det är dåliga skivor för dom säger ju ändå inget... Ajja ska börja kolla och leta nu.

Puss & Kram

SKÅL

Kom precis hem från stugan nu. Sitter nu hemma på altan med syrran och dricker öl :D fysatan va gott det är med kall öl asså ! har iaf kylskåpet fullt med alkohol så ikväll ska de festas ! Ska ut till hanna senare och sen till någon logdans i valbo ? alla skulle dit tydligen så vrf inte, haha ! nee måste gå nu ! tjing :)

ÄNTLIGEN HEMMA

Jag är hemma och inte ens älsklingen har kommit hem från jobbet men han håller på med mustangen och den är klar nu :D han ska boka besiktning nu , wihoooo ! Så sen ska jag ut o brumma :D !

Ska iaf hoppa in i duschen nu sen hämta syrran , iväg till hemköp och handla lite mys sen hem och glo film. Ladda precis ner inside man, nyaste wallander & love happens !
Just ja, för 2 dagar sen laddade ja även ner Farsan, den som gick på bio för ett tag sen.. Inge bra. Inte det vi såg iaf, typ halva filmen. ne tur att man inte gick på bio på den.

ne måste skynda, tjingeling ! :)


TORSDAG

Snart slutar jag förhoppningsvis ;) då ska jag och Älsklingen köpa godis och mysa framför en film i soffan :D älskar min niclas så otroligt mycket! Han är min guldklimp :)

RÖJ ÄR DET!

Livet leker verkligen just nu :D har ju absolut dom bästa och roligaste vännerna och vi kommer ha så jävla röj på peace and love :D plus att hälften har pojkvänner men följer ÄNDÅ med . Finns ju vänner som är så fast vid sin pojkvän att dom inte ens kan gå utanför dörren för att dom är så osäkra på sitt förhållande . Ne Usch ! Förstår verkligen inte hur man kan vara så besatt och aldrig kunna lämna killen ifred för att tex festa eller åka bort med vännerna ! Ne verkligen tråkigt för förut va man ju vän med dom men nu känner dom väl inte en ens.. Deras förlust ju för dom missar verkligen att leva livet. Killar kan man ha samtidigt som ha röj med vännerna. Hoppas ni verkligen tänker till när vi läser :)

LITE FIX INFÖR FESTIVALEN

Imorgon innan jag börjar jobba ska jag & Hanna fixa det här :D
Tältet är för 3-4 person, vägra köpa ett för 2 person trångt och äckligt ! Hoppas det här är en aning större. Plus att det var billigt ju, Nina & Linda ska köpa ett likadant :) ! Sen ska vi även köpa solstolar vilket är ett måste ! Man kan ju fälla ner ryggen ett snäppt så man halv ligger. 2 för priset av 1 , suuper ! Samma där så ska Nina & Linda köpa liksa, kmr bli as nice ! Och så fixar Hanna så vi får några platter öl billigt. Dyrt och köpa på systemet om man ska ha ett par st ju. Blir väl att åka till systemet för att handla lite Bacardi och Cider som man måste ha och börja med dagen efter. Jag & Nina började även prata om hur fan man ska kunna dricka varm öl dagen efter, så JÄVLA äckligt ju !!!!!! Men då kom Nina på en briljanta idén att vi går ju självklart in på festivalen och köper , dom är ju kallt :D smart vi ;)


nee måste åka till jobbet nu, jobbar med Johan & Anna ikväll igen :) Blir ju super bra det !


pussokram


ONSDAG OCH JAG VILL SOVA !

jobba idag med då fast jag skulle vara ledig men chefen fråga om jag kunde jobba så då säger man inte nej !
Igår iaf va den segaste dagen nånsin !!! tror vi bara hade 4 pat på hela kvällen men 2 av dom åkte snabbt igen så där satt vi timme in och timme ut ! blir så segt när man inte har nått o göra, hoppas de blir full fart idag iaf !

Igår skickade Katta sms till mig för första gången på as länge så de va roligt men jag kunde inte svara förns på kvällen :( hon veela att jag skulle följa med henne ut till hedesunda och åka weakbord med hennes bror och grabbarna ! typiskt, verkar ju skit roligt men vet inte om jag skulle våga :P hahaha. fast vi bestämde att vi skulle boka en annan dag när jag va ledigt :) ska nog få med mig alla att åka ring också :P mindre läskigt, haha !

ajja snart är det ju midsommar och älsklingen ska ut till hedesunda först och käka hos Eva. Jag bestämde sen förra året att jag skulle vara i stugan eftersom jag va i hedesunda då. Så jag trodde han skulle med men neee. så jag skiter i honom.. lite besviken blev man för vi va faktiskt hos hans föräldrar förr året så då trodde jag han skulle ställa upp och vara med mina de här året.. ajja honom behöver inte jag då , har ju min famlij <3 vi ska åka båt bara den blir klar då :D  ajja han börja iaf gnälla om att han inte får ta snaps på midsommar för han har ju bilen och SNÄLL som jag är så erbjuder jag mig att skjussa ut honom och hämta honom sen för att han ska få dricka sina jävla snaps ! asså jag är sån jävla bra tjej så ni anar inte, tror inte N gör de heller men va gör man inte då ? fast han svikit mig !

Ne ni nu ska ja ut och lämna tillbaka skorna jag beställde hem !
Tjing !

SKIATHOS




Just nu sitter jag i sängen som är full med katter :P Dom ska ju alltid sova med oss , så är de bara ! Stänger vi dörren till sovrummet och dom är utanför så står dom och jamar och krafsar och hoppar på dörren, dom är som hundar !Men gud så mysiga. Dom ligger och myser med mig och niclas sen ligger dom sig tillsammans alla 3 :) När vi går upp , går dom upp ! Går vi ut och sätter oss på altan följer dom efter men så fort vi går in så kommer dom också, inte fan behöver jag en hund eller för dom här 3 är precis som hundar typ ! Mina 3 lilla hjärtegull. tror inte några andra katter är så här speciella och tillgivna till sina ägare, underbart :D !

ajja nu till det jag tänkte berätta om.. Det är 2 arbets kompisar från jobbet som har pratat om skiathos, Grekland ett tag nu och säger att det är så underbart och så fint ! Idag jobbade jag med en som nyss kommit hem därifrån och hon säger att de finns inget dåligt att säga om det, INGET ! Det är vita stränder och kristallklart vatten . Precis som bilder ovanför! Den är knäppt på Skiathos. Så nu ska jag och älsklingen spara så ska vi boka och åka dit, bara han & jag ! Nu skiter jag i de jävla egypten, usch och fy . Nu när jag hört va andra sagt vill jag inte lägga en krona på att åka dit ! Var ju i Grekland förra året, och gud så underbart det va. Vill så gärna tillbaka, så mysigt och så bra ! Men då va vi på Kreta :) Så Grekland är min nya grej tror ja, älskar allt som har med Grekland att göra, så mysigt !  :D haha. vi har även en till på jobbet som älskar Grekland som åker dit varenda år. Det är väl de tjudoandra året :P . Ska fan köpa lägenhet / hus där någon gång ! jaja, nu vet ni iaf att vi ska dit :D

måste även tillägga att jag håller på att gå under här !!! har ju haft altan dörren uppen hela dagen / kvällen och va får man inte då rå ? jo MYGG , dom äckliga jävla fula myggen !!!!! lägger man sig ner så hör man deras durr när dom flyger förbi och det är så jävla drygt ! sen när man ska slå ihjäl den jävel så hittar man inte på den ! ÅH ! har typ tusen myggbett var av 999 är typ på ryggen där jag inte kommer åt så jävla bra , så jag håller på att bli tokig !!  fan asså alla mygg borde utrotas, BLä!

och så som alla vet så är det ju Midsommar på fredag , wiiiiiiie ! I tidningen idag stog det att det skulle vara 25 + och inte ett enda moln och om detta är sant så är det väl första gången på åratals ! Fast ja bryr mig inte heller om de är moln bara de inte regnar så är jag nöjd :) som sagt så ska vi vara i stugan och mysa. Tror faktiskt pappa håller på att lacka om båten nu och hoppas hoppas den blir klar till midsommar annars blir jag grymt ledsen! Blir den det så ska vi ju självklart ut och åka hela dagen / kvällen / natten ! Usch sån jävla tur vi har, jag och mina systrar som har en mamma och en pappa som har en stuga på norrlandet nära havet och har tillgång till båt som man kan låna och bara dra ut och åka med ! ha ringar efter båten och ja allt sånt roligt :D oh älskar't ! mina föräldrar är verkligen as bäst ! <3 och så ska jag leka med mina underbara systers barn , wille & teo. Ta med dom och åka båt, leka lekar , kubbtunering ( som jag ska söpa tobbe i som jag alltid gör ! ), vollyboll :D vara med min underbar familj helt enkelt <3 ! Det är ett MÅSTE på midsommar ju, skulle inte välja bort dom på midsommar framför nån fest med mina vänner, nejnej det har man alla andra dagar om året på att göra ! 

Sen på midsommar dagen får jag se om de blir nån grillfest här. Dom ska ju göra om husen och det verkar vara vårat snart fast de skulle bli i juli men ajja. Så hör av mig om det. Fast såklart kan vi grilla ändå och ta en bärs eller ett glas vin men de jag menar är att jag inte vet om vi kan sitta ute på pga byggställningarna eller om dom hunnit tagit bort altanen . ajja går ju att grilla sen äta inne och ha skoj :) ni får höra av er , bruuuuds :) ! Kanske ska PAL tjejerna komma så kan vi snacka och tagga tills vi ska åka? :) inte långt kvar nu !

ne men hörre ni, fan kl är snart 3 och jag ska jobba . fast jag börjar halv 3 så varsågod och väck mig bara :)

Hejs <3 :)

MYS SOM BÄST !

Har varit på CG och handlat, mums vilken god mat ! Feta ost sallad , kött och potatisklyftor med tzatziki & stark bea ;) ! Trocadero också, ofcourse ! Senare blir det mys i sängen med min allra bästa, vi ska titta på massa filmer, eller 2 vet jag iaf. Haha ! Remember Me med den otroligt snygga Robert Pattinson sen blir det The Bounty Hunter med Jennifer Aniston & killen som jag ej kommer ihåg namnet på ! Det är iaf en komedi som handlar om att hennes x vill ha in henne i fängelse va jag fattat :D Remember me är väl en romantisk film, skit samma . Bara Robert är med så tittar jag, hihi !

Så blir en riktigt jävla myskväll som vi 2 alltid har tillsammans <3 !
ska t.o.m låta honom bli killad :) måste visa att jag uppskattar och älskar honom ;D ! min underbar lilla grisfis som är bäst på denna jord <3 !  så FRUKTANSVÄRD glad att jag har min underbar pojkvän!!!

Och jordgubbarna ska vara på plats också, wiiie !

NEHEEJS !

MOBIL



Den här mobil ska jag ha iaf ! så snart så är den här skönheten min !
Jag som alltid sagt att jag inte vill ha touch och att jag är allergisk emot det :P men nu när det finns från Sony Ericsson som förutom är dom bästa mobilerna nånsin så kan jag inte låta bil , hihi ! inte så tjock som iphonen , vilket är super bra ! mm i lööööööve it ! så nu vet ni det :D

1 ÅR

Tänk va tiden går fort! Känns inte allt för längesen du var här på jorden med oss :) men idag är det ett år sen du försvann och lämnade oss alla här nere ledsna och rent ut sagt förstörda! :( går inte en dag att jag tänker på dig och saknar dig :(! Du kommer ALLTID finnas i våra hjärtan , även om 100 år, dig glömmer vi aldrig vännen ! <3 klääjs <3

CUTEPIIIE



Hahaha, kanske SÖTASTE bilder ever !!!!!!!!!!!!!
allvarligt talat, så jävla go :D


MARDRÖMMAR

Asså varje natt och flera gånger under natten drömmer jag jämt mardrömmar och det är helt sjuka drömmar också ! Som inatt så blev jag placerad i ett stort slott högst uppe i tornet. Jag skulle snabbt klara mig ut genom att komma längst ner i slottet tillsammans med hundra andra som va där. Men i hela slottet va de placerat ut fällor och hitler soldater som skulle göra allt för att döda oss. dom flesta fick halsen avskurna, blev av med en kroppsdel, skjutna, torterade genom att dom hade en osthyvle och hyvla bort all hud, m.m. och jag fick göra om de där slottet tusen ggr och jag såg alla tortyer med en meters avstånd typ. och man fick kämpa och kämpa men kände sig helt fast ibland. Tillslut när en liten grupp kom längst ner blev vi indelade i 2 grupper och den stoldaten som bestämde om allt bestämde att min grupp skulle dö såklart, så vi fick ett tuggummi och tugga på som vi tillslut börja spy av , fler ggr och tillslut så gick luften ur oss saktsa, och det va så jävla äckligt !!! så jävla sjuka drömmar !!!! och de är jämt såna här drömmar jag utsatts för ! sen efter jag hde vaknat vela ja inte somna om för jag visste att de skulle bli en fortsättning eller en annan hemsk dröm och såklart blev det ju. Jag skulle ta studenten samma dag men på morgonen så satt pappa och mamma i köket brevid varandra fast pappa satt längst in vid fönstret, jag gick förbi köket lite snabbt för skulle kkläm på mig och samtidigt säger jag hej och tittar in, då ser ja att pappa håller i mammas arm och vinkar åt mig och mammas huve bara hänger neråt, men sen va de inge mer med det, jag och pappa gick ner för han skulle skjussa mig till skolan , då skriker han : MAMMA ÄR DÖD ! och börjar stor böla, och självklart jag med. han hade lagt henne i bagageluckan och öppnade den och jag fick se henne, och de va så hemskt för det va så verkligt!!!!!!!!!!!!!!!! sen fortsatte drömmen med våran vardag , min och pappas , men vi bara grina och va ledsana och vi bad att hon skulle komma tillbaka men vi visste att hon inte skulle ! asså de går inte och förklara hur hemskt det verkligen va men ni kanske förstår sjävla ! vill aldrig någonsin att min mamma och pappa ska dö för kommer aldrig klara med utan dom <3 ! usch, vaknade av att jag hade grinat och skickade iväg ett sms till mamma direkt och fråga om hon levde och fick tillbaka att hon gjorde det, blev så hemskt lättad fast jag vaknade upp och visste att de va en dröm .. men va tvungen att verkligen vara 100 % säker !

ajja sånna här drömmar fast mest den första med mord och torty och sånt är min " nattvardag " och jag har sen en tid inte velat sova för jag orkar inte drömma sånt här. Man blir ju så jävla störd i sömnen så jag får knappt ut nått av att sova känns det som ! Jag är orolig när jag ska lägga mig och tänker när jag blundar att jag INTE ska tänka sånt. men va gör jag inte ? En annan vanlig dröm är att Niclas gör slut eller är otrogen mitt framför ögonen på mig, och är skit kaxig och hatar mig . När jag vaknar ur dom så börjar jag stört grina och niclas måste trösta mig och förklara att det inte är så ! de är så jobbigt !!!! 
Kan man få hjälp med detta tro? Googla och då  hade någon sömnexpert gjort nån undersökning om att dom som oftast har mardrömmar har hjärtproblem.. Men jag är ju så liten :( ? 

ajja hoppas de här går över men de tvivlar jag på ! 

HJÄLP MIG SOVA


Kan inte sova så jag tänkte skriva en rad och bjuda er på denna härliga låt !

Sitter mest och funderar på Peace and Love, det är liksom om 13 dagar. Fan jag är nervös.. Sova i tält bland alla människor man inte har en aning om vilka det är , och så är jag hemskt rädd att man skulle tappa bort alla. Då skulle jag direkt ringa till Älsklingen så han fick komma till mig !  Men tror innerst inne att det kommer bli riktigt jävla roligt också!!!! 6 brudar drar iväg på morgonen på torsdagen, pumpar musik i bilen och ölar på som fan :D
Kommer nog bli 3 dagar man aldrig glömmer ! oh nu blev jag sjukt taggad ist, men de bra ! Ska ju göra massa skivor så behöver men massa tips på musik, sommar musik, svensk musik, party musik ! Så bara att höra av sig om ni vet nån riktigt bra som ni tycker jag ska ta med på skivorna !

Kanske ska försöka sova ? jobbar imorgon, slutar 22 :(, då blir det att hämta syrran och åka ut till stugan , hämta DVDn , hyra film och mysa hos mamma och pappa i stan då dom är i sthlm ...
åååh så får jag ju inte träffa min älskling förns på lördag nu då :( , kmr sakna honom SJUKT mkt !!!!! min lilla plupp <3


KOM IHÅG, BARA 13 DAGAR KVAR :D


SKRATT

Asså ni måste bara läsa de här, alldeles nyss så fick jag ett sms av Annica där hon frågar om jag vet efternamnet på en kille som gick på solängen som hon gått och funderat på i 2 dagar. Men självklart kommer jag inte ihåg va han heter och Jessica som gick i samma klass som den här personen har inte heller någon aning och tänk på att dom gick i samma klass :P aja . När jag säger att jag inte vet så skickar hon DETTA :

hahaha jag vet inte det lät fel fan , vi måste gå till botten med detta :P stackars människa, han var så obetydlig så ingen minns hans namn :(

HAHAHAHAHA jag dog allvarligt av skratt, fyfan va ful hon är ;P fattar inte va hon får allt ifrån, men hemskt roligt va det! Efter detta va min kväll gjord <3

Hejs :)

TORSDAG

Igår efter jobbet åkte man och hämta Hanna sen hem och fixa sig för att sedan ut på utservering och ta en bärs med grabbarna grus och frida, hade jävligt roligt lär ja säga och så grymt mysigt ! Sen när det stängde tog vi taxi hem och sov. Hanna väckte mig tolv och hon hade varit vaken sen 8 ? och inte sagt nått om de fina vädert . men men :P Vi sola lite sen hämta BMW'n som stog hos mamma , ut till valbo , in till stan , satte oss i hemlingby och käka mat sen hem till mamma och tvätta sen skjussa jag hem Hanna :( Nu sitter jag på våran älskade och sköna altan med älsklingen och dricker den extremt läskande och sommriga saften, Ananas & passionsfrukt, MUMS !
Eftersom det är så jävla fint väder så blir det nog grillat ikväll , !

Det är 14 dagar kvar tills vi drar iväg till Peace and Love !
Fyfan va roligt vi ska ha det, öla, bra musik, tälta, härliga människor. wwiiie längtar nu och Linda har bestämt att hon ska med så hoppas hoppas hon hinner få en biljett då det bara finns ett fåtal kvar, skulle vara så grymt roligt :D hihi vi kmr ääga, eller hur bruds ?!  :D
Hoppas Hanna hinner köpa en bil tillsdess annars har inte jag hanna nina & linda någon bil att åka dit med, haha :D nedå då fixar vi en annan bil, inge mer med det :D oh längtar så jääääävla mkt !
åh just ja, Nina har ju en bandspelare som hon ska ta med sig så vi kan ha musiiik, och mina braiga skivor ! Jag och Hanna får nog göra några st , hihi ! vi tänker fan på allt :D  sen kom även jag & Hanna på att vi ska köpa solstolar som vi kan ha där :D och nu kmr alla andra också ha de ;)

ne nu ska ja mysa med mina kissar, Zeke, Zach & Zally <3

Hejs :)


GODNATT ALLIHOPA

Jobbat en C-tur idag, tiden gick ap fort . Jobbar C-tur hela veckan.

men nu ska jag och älsklingen mysa i sängen framför tv med nyaste Wallander. Såmyspysigt !
Niclas är VÄRLDENS bästa pojkvän <3 Finns verkligen ingen som är mysigare, gulligare & snällare än min Nicke , ni kanske tror att era flört eller pojkväner är bäst men de är inte så för ni har ju aldrig varit med Nicke så ni lever i en lögn !! :D så ni kan leva era patetiska liv med era fula killar, mohahaha ;D

OH VET NI FÖRRESTEN, längtar så oerhört mkt till nästa freda, den 27de asså ! Då ska jag köpa min första alldeles egna bil :D !


BEFORE I FALL




älskar låten, älskar rösten <3 !
Njuuut :)


LOVE THE WAY YOU LIE



Japp den ska jag ha , så är det bara !
2000 kr , skattad & besiktad. Haha , så jävla pinsamt men känner att jag MÅSTE ha en egen bil nu. Blir så trött på att vara fast här hemma jämt.

jaja igår låg jag upp till 4a på natten och kollade på film sen vakna jag halv 10 av att sötis Gabbi skicka sms. Sen har jag bara suttit framför burken och tv. Funderar på att laga lite mat till söta mig, men orka ! Vill även färga håret ljusare, slinga lite mer. Kanske ska fråga Nina om hon vill göra de på mig... Sen tänkte jag lägga ut pengar på att gå till frisören så dom får hjälpa mig. Sist jag va hos frissan va 2007 men då färgade jag bara håret, skulle ALDRIG gå till en frissa för att klippa mig för dom lyssnar inte alls på hur mkt man vill att dom ska klippa. så icke ! Senaste jag färgade håret hos frissan iaf blev ju SKIT snyggt så funderar starkt på't ! Just nu håller jag på att försöka spara ut håret för de har ju varit så äckligt jävla slitet sen blonderingen jämt och ständigt så senaste jag färgade håret  hemma va någon gång i februari. Duktig ja :D men de ser inte så hemskt farligt ut nu med utväxten, har slingor i så de ser helt okej ut :)

och  måste säga att det är ganska drygt att ha 3 katter , dom ska leka och bråka och låta hela tiden ! just nu ligger alla tre ihop här brevid mig i sängen men snart kommer dom va helt galna som dom brukar vara, ingen lugn stund här inte. men dom är ju så jävla söta och gosiga när de väl gäller ! Men snart eller i helgen ska leffe hämta Zally och ha henne i Hedesunda så hon får vara ute jämt som hon älskar , för här får mina kissar inte vara ute på kvällarna och helst inte när det blir mörkt för då vill ja ha dom inne, haha vet jag är nörd !

ah nu vet ni de, måste gå, tjiiing !
Bjuder på en gammal bild, eller rättare sakt på min självaste 18 års dag :D !!!!!



LÄTT BÄST


VÄRDELÖS FREDAG

Jobbat idag, går skit bra. Chefen på IVA vela prata med mig, blev lite skakis och undra om ja gjort nå dumt . När jag kom dit så fråga hon om jag har jobbat natt förut, och javisst har man det ! Sen fråga hon om jag var sugen att testa på det . Så i augusti har jag fått 4 nätter, wiiie :D det är ju iaf inte lika slappt som vallongården, men de blir säkert roligt ! Fick ju schema till september idag också, så nööjd :D ! Va iaf helt slut efter dagen så jag åkte dirr hem och sov till 7 sen åkte vi till syster där grabbarna koppla in slutsteg och baslåda som Tobbe hade, :D ! oh i love it !!!

ajja, nu ligger N i sängen kl 23:16 en freda kväll.. hmm.. Och jag har ätit 3 rostade ost mackor och troccadero som mat . jätte mysigt va ?
Tur att de kanske blir fest imorgon iaf !

Och måste ju bara säga att de är väl hur synd om studenterna idag, FYFAN skulle vägra att ta studenten idag.. hade sagt åt rektorn att vi skulle gå i skolan tills de blev fint väder och DÅ ta studenten.. Asså de har varit SKIT kallt och REGNAT hela dagen, inte ens en gnutta sol och igår så va de inte ett enda moln och skit varmt. Tänk att dom där 91orna har gått i skolan och jobbat arselet av sig för att komma till denna dag och de blir sånt här väder, skulle ta självmord ! tur att man är äldre och fick fint väder iaf ;D hihi. Det här måste vara den värsta studentdagen nånsin.

ne nu ska jag kolla film, tjiiiiiiiing !

SKAKA RUMPA



Oh love this song, PARTY helt igenom !

Myst med älsklingen hela dagen då vi båda va lediga ! Vi åkte på Williams skolavslutning och fika sen va vi tvungen att åka till Falun och kolla på BMW'n. Blev inget med de då den polska / ryska kärringen ljög om att den va så fin men när vi kom va de massa ytrost på 3 skärmar och nån mer stans. Sen va de färgsläpp på kofångaren i bak ganska mycket faktiskt och innedörren hade släppt sen såg jag även att de va en liten buckla på passagera dörren, så icke ! Hittat en annan BMW i sandviken, skit snygg men får inte nå svar . Känns som lite panik nu , får se hur de blir hittar väl någon så smånigom. 

I helgen vill jag kanske festa, får se hur jag känner mig när det börjar närma sig , annars blir det väl stugan :) ?
Men nästa helg ska jag och Hanna skaka rumpan iaf, wihooo ! :D
Älsklingen åker ju bort den 18de, Fredan nästa vecka. Då han även ska sova borta, men jag jobbar till 22.00 då men inge kul o sova själv, får bjuda hit någon eller så däckar väl jag kanske på en gång när jag kommer hem :)

Hejs <3

SÖTA SMÅ LIV

På jobbet träffar man så många nyblivna föräldrar som gjort snitt , så killen kommer efter en stund med bäbisen till avdelningen och när dom går där kan jag inte råför att jag tänker att de är Niclas och våran lilla bebbe ! Åh skulle vara så himla mysigt ju ! Han skulle vara så gullig som pappa <3

men inga bäbisar här gjorda på länge, om ens någon gång i livet !

HEJ !

WORK



Japp idag blir det jobb, som vanligt ;P Men jag är glad att jag har ett jobb iaf och ett SCHEMA och såklart att de är på sjukhuset!
För vad jag har hört & märkt är det skit svårt att komma in så , im happy :D Men jag är äntligen inne och det är så mkt roligare än äldreboende. För alla kan jobba på äldreboende och lyfta och troka hit och dit men inte på sjukhuset där måste man ha skills, som jag, haha ! Men jag saknar Vallongården hemskt mycket, personalen mest såklart :D ! ska försöka jobba nångång där nu i helgen eller nästa vecka på mina lediga dagar.

måste kila, älsklingen kmr nu ´, hejs :)

ROLIGT

här kommen en rolig " historia " eller nå sånt..

När du föddes var du svart
när du växte upp var du svart
när du mår illa är du svart
när du fryser är du svart
När jag föddes var jag rosa
när jag växte upp var jag vit
när jag blir generad blir jag röd
när jag mår illa blir jag grön
när jag fryser är jag blå
och när jag dör är jag grå
Ändå kallar jag dig färgad





BMW IS IDA's STYLE

Hittade min drömbil på blocket, ( bilen nedanför ) . Jag VILL ha den och jag ska HA den. Kanske inte precis just den, men en Bmw 320i coupé ska jag HA iaf :D så snygg eller hur, muuummms ! Om killen köper våran bil på torsdag så ska jag flörta lite med älsklingen om att köpa den här, hoppas den är kvar dårå men det tvekar jag starkt på, men hoppas! Bara tona rutorna i bak så är den komplett.




och alla som undrar så är det såhär:
När jag skriver att jag ska köpa vissa saker så är det JAG, Ida, som ska köpa det och INTE Niclas. Och när jag skriver att jag ska köpa saker så betyder inte det alltid att jag ska köpa det idag eller imorgon. Det kan ske om 1 vecka eller 10 år. Så nu behöver ni inte ringa och fråga varje gång.
Och nu menar jag också som dyrare saker, som hundar, bilar, resor m.m. !


......


GOD MORGON !



MIN STORA KÄRLEK

va skulle jag göra utan dig älskling ?!
sån jävla tur att vi har varandra just nu ! <3
jag behöver ingenting , bara jag har dig !
Du betyder allt för mig, du är mitt liv <3
du gör mitt liv till nå bra , du ställer ALLTID upp , spelar ingen roll om du är flera mil ifrån mig eller om du håller på me nå annat ! kan även prata om allt med dig.  du är helt jävla underbar !! Du skyddar mig i vått & torrt !
du får mig att skratta när jag är ledsen :) du är precis allt för mig !! :D
du är min underbara pojkvän & min bästa vän !!

är så glad att jag inte gav upp hoppet om dig och att jag fortsätta att kämpa om att jag skulle ha dig :D för nu är det vi två , föralltid <3 !

Jag älskar dig hjärtat <3




Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search
forever
For that one special kiss
Oh, I can't believe its
happening to me !


NATTI

tönt från Älvkarleby. Läs inte min blogg om det inte passar dig.

Har iaf haft en jättemysig dag med älskligen :) Men imorgon blir det ju ännu finare väder såg jag på nyheterna. NICE.

Just ja, fick tag på milk slice nu ju, USCH va äcklig den va. Köp den inte.

Nee ni undra om man ska gå ut till vårat snart och mysa framför film med mat,godis & snaks, eller hur ;D ! MOHAHAHA ! Och såklart Zeke, Zack & Zally <3

VOVVE

Var nyss på MMM och hämta leifs ( niclas pappa ) hem nycklar . Då visade han en bild på kanske världens sötaste hund som han skulle köpa och tillochmed få hem innan midsommar !! Åh va jag vill ha den också :( men han sa faktiskt att jag skulle få vara hundvakt, kan bjuda iväg honom på semester i flera veckor så jag får ta hand om honom :) jag kanske är världens bästa på att ta hand om hundar :) åh har en till bra nyhet att berätta , Hihi. Niclas ringde och försäkra sin mach 1 nyss och då fråga dom vilken försäkring han skulle ha och då tog han den försäkringen så att dom under 24 får köra , och det är bara för att jag ska få köra den :Dgulligt va :)? Love my niclas !

BUGAR OCH BOCKAR

Läste mina kommentarer vid 18 tiden någongång och då hade jag fått 2 :D så måste tacka sofie för att hon skrev ! Skulle gjort det då men det glömdes bort :p och från carro men övik är för långt bort ;-) men vart någonstans på willys då? Ska definitivt dit imorgon och köpa :D wiiiE! Älskade willys har allt , haha ! :D såg även att jag hade fått en till komentar på det inlägget , kanske finns någon mer stans ;-) ne måste hjälpa älsk att leta efter sin plåtburk nu , äntligen inte jag som tappat bort nå. Tack sofie igen, hör av mig igen om det är nå mer jag söker Hej :)

LYCKLIGA DAG

Vaknade av att 2 bygg killar står på våran veranda utanför sovrummsfönstret och jobbar ! huum, jag som bruka slänga av mig täcket , men då gjorde jag iaf deras dag :D ajja idag är det torsdag och vi ska packa oss till stugan, WIIIE !:D har mkt mkt mkt att göra ! Älsklingen tog ledigt 2 timmar idag så han slutar nu kl 2 för att han vill vara med mig, han är bäst, så bäst !!! mysa lite först sen ska vi fixa ! oh inte glöma och köpa tv antenn så vi kan se på tv i vårat lilla hus  :) !

idag ska jag även gå igenom tusen affärer tills jag hittar min milk-slice från kinder !! de står på reklamen att de ska finnas i kyldisken, MEN FINNS INGEN JÄVLA STANS i den här skit stan, eller SKIT AFFÄRER !!!!!!!!!!!!!!!

 förresten har ni smakat MAX's lyxshake?!?! Den där med bär är ju helt okej, den skulle vara skit god om de inte fanns hela bitar i. Men choklad shaken, FYFAN VA GOD DEN ÄR !!!! ojoj, den är helt värd 30 kr , den ska jag köpa idag oxå, muumms !

Ha en bra dag i stan ni, bland asfalt och betong ! ;D
själv ska jag vara vid havet , i gräset och ha så jävla roligt :D

ÅH polisen ringer mig tusen ggr om dagen !! först på dolt nr sen på ett mobil nr så jag skicka ett sms för visste inte att de va dom då så jag skickade och fråga vem de va , fick tillbaka : polisen. Vill ha kontakt med dig snarast !
MEN JAG VILL INTE , sen ringer dom niclas och frågar vart jag tagit vägen. Ge upp nu, ja vill inte !

nu kmr min sötis snart :D hej !


Om de är nån som vet vart dom är så säg till mig :D

ÄLSKLINGEN ÄR BÄST

han har bjudit mig på kinamat idag, MUMS! Undra va han ska bjuda på imorgon hihi ;)

han är verkligen världens sötaste <3 !

Ska duscha nu, tjiiiiiing !

SISTA DAGEN

jobbar bara idag sen är jag ledigledig :D känns otroligt jävla skönt !!!! Fast vet att denna dag kommer gå så hemskt långsamt ! buhu :( !

oh jag längtar så mkt till torsdag efter 4a. 

för då ska jag & älsklingen till stugan och vara där hela helgen! vi ska gå på picknick, åka mach 1 , åka båt, fiska, sola, grilla , kubbtunering & vollybolltunering ( när folket kommer ut såklart :D ) sist ska vi väl  MYSA :D


Hej !

DESIGN: IDA&NICLAS !

Allt gick bra med lilla Ozzy, aldrig att jag lämnar han där igen, va SKIT hemskt så som han skaka och skrek och hoppa upp i min famn och vägra släppa , usch ! Men nu är det över , han mår så bra så hihi <3

Va ju till ikea idag och köpa lite saker till köket , ljus , kuddar, golvlampa & en hylla ! Vidare till OWES där vi köpte en skit snygg kruka, plastblomma och ljusstakar. Åkte sen till stugan och satt upp hylla, ljusstakarna , blomman, golvlampan & ljusen. Ska köpa en text tror ja som det står carpe diem (??) . Ska även ta med mig mina lila gardiner som jag ska ha där , sen köpa 2 svarta rullgardiner efter jag mätt och en vit jätte lurvig matta :D och en TV ! Sen är det väl klart ? finns säkert nå mer han hittar. Kommer bli jättemysigt , sen ska jag hjälpa nina och fixa ordning " singelrummet "  :P, kasta allt som finns i där , måla allt vitt och sätta in en 120 säng, tv och småsaker. Tjusigt :) !

Ajja, jobbade första dagen idag. Asså intro tog slut förra torsdagen så jag stog på mina egna ben, men jag tycker de gick jättebra :) jobbar imorgon och onsdag sen är jag leedig. Satte upp mig på vallon att jag kunde jobba där på torsdag om de finns nå sen på torsdag kväll åker jag & älsklingen ut till stugan och bor där till söndag ! Han är ledig på fredag så då blir det myspys, hört att om de blir riktigt fint väder blir det picknick i gräset nånstans, får inte veta så mkt mer än picknick om väder tillåter, :D men mysigt va ? han är bra mysig min baby <3 !

oh ja, på onsdag ska vi sätta dit oljenånting på mach 1 sen ska vi köra in den eftersom laddningen ÄNTLIGEN funkar, så blir nog att åka den i helgen ! Fan va roligt :D ! Hör & häpna Tobbe, Niclas har LOVAT att jag ska få köra, hihi !

ne ni nu ska jag gå och ta mig ett stor glas tropiskjuice , muums ! Och imorgon ska jag göra en persikasmoothie, muums !

 vi hörs :) !



RSS 2.0