måndag

Älsklingen slutar tidgare idag. Sköönt som fan !
Kan jag få pussa på honom mycket mera idag ! hihi ,

Igår var jag på köpis med syster, jag köpte ett linne , svarta shorts & strumpor !
Jag har fortfarande ingen bikini till kreta - panik ! Får nog bada i någon av mina shorts helt enkelt för jag hittar inga snygga bikinisar :P och jag tänker inte köpa något fult bara för att !

Läääängtar så oerhört tills vi ska åka. Fast är rädd för flyget , usch ! Vi ska iaf åka på en utflykt där med båt till ett ställe där men kan kolla på ruiner tror jag de va och bada på greklands kristallblåaste vatten :D Samt lunch får man och dricka :) ! sen åker man vidare med småbåtar till någon blå lagune (?) kmr bli mysigt, man måste ju åka o göra nått annat än att vara på hotellet och stranden.. Vi ska väl in ill City oxå och handla skulle ja tro ! Gustav Nina & Beejb ska snorkla , dom har redan köpt snorkel o grejer :P men jag vägrar , hatar djupt vatten !! Jag ska iaf hyra en bananbåt ! det har jag alltid vela åkt så nu när man kan de där på vårat hotel så MÅSTE jag göra de! :D Sen finns det vattenskoter också !


ne nu ska jag fixa mig tills älsklingen kmr hem, han kmr väl om 20 min ? :D wiiie !

hejhej !


ÅH JUST JA ! måste berätta att jag åkte insane på grönan ! FYFAN ! de va de värsta ja någonsin varit med om !!!!!!! När vi skulle sätta oss så vela jag verkligen bara springa därifrån men fick inte för Malin & Niclas ! då vela jag bara dö och sjunka genom jorden ! fyfan så rädd jag va! men tur att de va över snabbt iiaf för de va inte roligt !! de värsta va ju att de va TYG som man satt fast i typ !!!! över kropppen liksom ! malin skrek hela åkturen : jag sitter inte fast , jag sitter inte fast ! och jag bara skrek rätt ut !!!!!!! sen när de va över bara skaka jag i hela kroppen, länge ! sen gick vi och tog en öl, tack för de ! ne men de va de hemskaste ja gjort iaf ! sen vann jag & beejb en jättestor Centerrulle, första pris ;) wöööw !

Stockholm va de !

på lördag blir det sthlm ! ojoj va ja längtar ! har väntat så länge för att få åka dit och åka karuseller :D !!
Det blir jag älsklingen malin & krille kanske ! eller nån annan  :) kmr bli så jävla roligt !!!

dagen idag har jag spenderat med syster & teo som kom o plinga på hos mig vid 11 tiden med frukost :D han är ju den sötaste som finns min Teo, är tamefan kär i karln ;) min sötnös verkligen ! Sen kom Malin efter jobbet så åkte vi 4 till IKEA sen till media market där de va party ;) ska dit imorgon med älsklingen innan hedesunda o fynda ;) skit billigt ju !  Köpte en DVD till mamma oxå <3 hoppas hon blev glad men de tror jag :D !

har packat upp alla min grejer ja köpte på IKEA och jag kan ju  säja att de blev mkt mer än va de skulle va :P haha ! älskar att bygga ihop IKEAS grejer :D vet inte vrf de e roligt men de e de bara ;) nu fattas bara den jävla soffan som kmr när vi är på kreta sen 2 hyllor ska upp och gardiner bara på andra fönstret i vardagsrummet då dom va slut idag på dollar ! * arg*  sen blev de mys med älsklingen & malin en stund innan jag skulle till jobbet :) ne nu måste ja kila ! HEj !

Helg snart :)

idag har jag varit helt slut som människa ! Så de har inte hänt nånting... Imorron blir de städ och Valbo med syster då lönen ramla in idag ;) ! Wiiie ! Hoppas ja hitta nå fina shorts och klännigar till kreta :) och inte tala om BIKINI :O !

På freda ska man vara fylle chaffis åt älsklingen :) Han ska antagligen ut och fiska och dricka nån öl så frågade han mig om inte jag kunde skjussa dit honom o hämta honom på kvällen , och jag vill ju självklart att min älsklingn ska ha de roligt med grabbarna så jag ställer utan tvekan upp för honom , då han skulle gjort samma sak för mig :) så de blir lugnt för mig :) blir nog mysa i soffan med god mat och massa filmer skulle jag väl tro :) eller XBOX ;) vi köpte ett nytt spel idag , Bolt :P men ja har aldrig spelat XBOX i hela mitt liv för ja tkr de e många mer knappar än PS ! men då är de väl ett ypperligt tillfälle att testa på de på freda då :) så om nån vill göra mig sällskap till filmerna eller XBOX så hör gärna av er :) Sen på lördag har jag ingen aning va som händer ? :O Vet ju va Gabbi ska göra iaf :P jävla snorunge ! Jag vill oxxå :(men de e inte långt kvar nu :D

ne tänkte sätta på en film nu sen blir de nog sova om jag kan :(
Jävlar va tiden rinner iväg!! :O GODNATT !!!

Gabbi förfan - SE UPP FÖR TURKARNA DÄR NERE !!!!!!!!!!!




yees där har ni oss, trion :D <3
bästa systrarna man kan tänka sig !
fyfan va snygg vi är ! ;D

Min Stora Kärlek

Älskar min Niclas överallt annat ! <3

Han finns ALLTID vid min sida ! Han lyssnar JÄMT på vad ja har att säja, han krm ALLTID med bra råd !
Han bryr sig med andra ord ! När jag är ledsen tröstar han mig och håller om mig . Han är den perfekta pojkvänen man kan tänka sig.. Han är också min BÄSTA vän! Skäms aldrig för nått när jag är med honom , är så trygg då ! Klantar jag till mig så finns han endå där och tar emot mig när jag faller och stöttar mig ! Han är helt fantastisk , helt underbar <3 Han skyddar mig i vått & torrt oavsett vad ! Kan prata med honom om allt och han förstår precis !!!!!!!! De är så jävla skönt !!

Om du läser det här beejbi så hoppas jag att du känner likadant med mig älskling!
För jag finns alltid hos dig ! Gör vad som helst för dig älskling !

För precis ett år sen så trodde jag att jag ALDRIG skulle hitta min prins ! Trodde de va över med allt som handlar om kärlek .. Jag va på botten då tills jag träffade dig i Februari och föll för dig första gången jag såg dig ! men trodde aldrig att du va en sån här underbar person... Men jag vela endå ha dig :) och tillslut fick ja de efter en massa velande från både din & min sida då jag orkade inte bry mig vissa dar ! Men så fort jag fick se ditt ansikte igen så fick jag tillbaka hoppet om dig :D och tur att jag aldrig gav upp ! För som det känns nu så kan jag inte leva utan dig, du är som luften jag andas ! utan dig dör jag !!  Kommer aldrig lämna dig !!!! & Du får aldrig lämna mig hjärtat ! Jag behöver dig i mitt liv , i hela mitt liv !
Jag vill skaffa barn med dig, massor av barn :D hus & en mops såklart ;) hihi ! Det är min dröm här i livet !

Hoppas du verkilgen förstår hur mycket du betyder för mig ! Det är så mkt mer än de här jag skrivit om men de finns inga ord som förklarar min enorma kärlek till dig, Niclas Hedin !


finner inga ord

jadu va ska man säga... finns inte så mkt att säga heller...

idag får ja se va ja ska göra-- sitta hemma antagliegen............

vill skaffa bil så ja slipper sitta här ! så ja bara kan dra iväg när fan ja vill !!!


min favorit <3


söndag

va ute i stugan igår och åkte båt till limön , de va roligt :D

sen frågade ja älskligen om inte han kunde bjuda mig på resturange idag o han sa ja :D
haha ja e så ärlig :P men min älskling är så jävla underbar så <3

måste även åka till Teo och pussa på honom om han inte kmr hem försent !

ne nu blire mackrillsmacka ! sen ska jahöra av mig till Gustaaaaaaaavius !

hejheopp !

Min Niclas Hedin Är Världens Bästa Pojkvän !
Älskar Honom Överallt Annat på Denna Jord !


tiden går fort

Känns som de va nyss du var här med oss ! <3
Orkar inte tänka på de nå mer, tänker på just den här dagen för 2 månaders sen om och om igen och de tar verkligen på en ! Vill bara att de ska va ogjort att allt ska va som förut !!!!!!!!!!!!!! :'(

det skulle ju vara vi 4a! the gang liksom ;D
men tur att vi har minnena med dig kvar iaf <3 dom kmr aldrig att försvinna !






idag blir tydligen fest ! Malin Niclas Anders & hans kiompisar !
hoppas de blir roligt !
men innan ska jag och beejb göra kyckling tacos ! SÅ JÄVLA GOTT !!!!!
mumma!

hej!



Tänk om man kunde få spola tillbaka 2-3 år !
Livet va perfekt då, allt va så jävla bra ! Hade så grymt roligt ! :D
De va nog den bästa tiden i mitt liv 2006-2008 <3 vill leva om den tiden !!!!!!



3 rosor

alldeles nyss kom Älsklingen med 3 stora röda rosor för att det är våran 3 månaders dag:D och så fick jag frukost på sängen! Han är världens bästa pojkvän :D älskar honom överallt annat på denna jord! Aldrig vill jag förlora honom, han är mitt allt! Du betyder mest för mig hjärtat!! Du och jag föralltid i all evighet :D

10 rosor

idag när Älsklingen kom hem efter jobbet så fick man 10 rosor då :D så Jävla gulligt!! Älskar han så otroligt mycket ! Han är mitt allt!

Marinfestivalen

ja idag blir fest igen då !
Jag Denise Emelie Gabbi Jaana & Malin ! kmr bli såå roligt :D
sen ska jag malin & jaana ner på festivalen då de ÄNTLIGEN händer nå här i gävle ! Så då måste man passa på ! :D
sitta i öltältet med massa annat folk och umgås och prata :D än att gå på krogen som man kan göra varje helg där man inte ens kan prata med varandra ! :) Sen efter festivalen kanske de bli nå uteservering :D ! hihi !! Jaanis kmr hit vid 4 :D måste fixa mig nu ! vill bara bli klar , för jag HATAR att fixa mig de tar sån låååååååååång tid och är så värdelöst :P ! önskar man vore kille ibland faktiskt ! Just ja måste förbi mammsen och pappsen för jag ska få pengar till festivalen :D ! kanske världens bästa föräldrar ;D !

jag bjuder på ett litet sångklipp ! haha


Mickis , Annica & Jag !

UR SO GAY

jadu , gick upp 06.45 för att kunna få bil idag! Sen fick man ju ta konsekvensen att inte få somna om igen ! ajja då somnar ja tidigt ikväll iaf, bra de ! Hade väldans mysigt igår , jag mamma &  teo åkte och fika sen vidare till en lekpark där pappa kom ! Han tog min lilla teo ifrån mig, eller teo ville hellre vara med mofa ! smällar man få ta ibland.. Jag mamma & therese åkte och handla för mamma skulle bjuda på mat :D kebabgryta - så JÄVLA gott ! vid 4 åkte jag och hämta bejb från jobbet sen hem till mammsen ! Då kom Teo efter ett tag iaf <3

vi åkte hem och tröka som fa , höll på att få damp först men sen så åkte vi o lekte med gabbi & peter! :D jag & gabbi är inte friska för fem öre iaf <3 !  men vi gillar att vara annourlunda:D
sen så åkt jag och beejb hem o kollad på film och möös i soffan :) somnade vid 2 som vanligt !

snart ska jag till valbo med jaanisbananis och gabbigrapefrukt !
ska hoppa in i duschen nu och sen fixa mig! så hopplahej !
puss i jumken !


finns nog ingen sötare vovve än Bonzo <3 han är så jääävla go !!!!!!!!!!!!!
kan inte få nog av den krabaten <3 en rikig kelgris ! puss på dig <3


Städ

igår natt jobbade man ju så de va bara gå hem och sova ! vaknade runt 20.00 på kvällen igår ;) så då va man ju pigg hela jävla natten så kl 7 imorse gick jag o la mig ! Kunde lika gärna jobbat inatt oxå , pissigt ! men satte kl på 1 då ja inte kunde sova hela dagen för då blir de ju samma sak ikväll oxå ! så snart ska jag städa hela lägenheten ! vill inte , hatar och städa !!!!!! hellre jobbar jag ! men de måste ju göras , och imorron ska jag tvätta ! Någon nytta måste man göra medans älsklingen jobbar oxå ! klockan 4 när baaby kmr hem ska vi till sjukhuset och hälsa på Jeeens ! stakkarn :(

oj JÄVLAR va de regnar nu ! jag kollade ut bara för nån minut sen och då regna de inte och nu öser de bara ner ,mysigt :) fast hade varit mysigare om baby hade varit här :( nån att ligga och hålla om och ta på :)

ajja, sen blir ut till hedesunda, va vi nu skulle göra där kmr jag inte ihåg!! :P dåligt minne ibland ;)

haha igår kväll där vid 10 blev jag så jävla sugen på godis och de brukar jag adlrig blir, äter sällan godis men igår va ja bara tvungen att ha ! och ingen av oss har ju nå pengar pga alla tapeter , målafärg och saker till lägenheten vi köpt den här månaden ,  ! men då fick vi den briljanta iden att panta brukar / flaskor, haha ! så vi åkte hem till mamma där de fanns ett hundratals typ så vi fick ihop 100 kr samanlagt med de ca 30 enkronor jag hittade ! haha så tattig man är :P

åhh just ja kollade på en film inatt alldeles själv medans N sov!
17 Again - SKIT BRA :D han är ju så jävla snygg så de finns inte !!!!!!!
men den va rolig och romantisk ! Den ska jag se igen ikväll med baby iaf :D

just ja vi ska ut och knäppa kort på bilen som han ska sälja :) så va de, haha !

nee nu ska jag göra städa så de blir klart någon gång :) hejhej !

ps. slutat regna nu ;)


långsamma timmar

Timmarna känns som dagar.. Jag vill bara hem nu och sova tills Älsklingen kommer hem från jobbet så vi kan mysa i soffan och titta på en bra rulle! Just nu är det de enda jag tänker på :( mysa med baby under täcket! Killa och massera varan :D !! Usch va hemskt för dom som inte har någon pojk/flickvän som man inte kan mysa med ! Eller pratar med :) så underbart att jag har niclas för med honom kan jag säga och göra allt utan att skämmas! Och han lyssnar alltid och ger alltid bra råd , han är inte bara min underbara pojkvän utan min bästa vän också !! Utan honom skulle livet vara så tomt :( ne så glad att jag har honom :D så himla skönt att komma hem till någon efter jobbet eller vad som helst om man varit ute med tjejerna tex. :) ne älskar min niclas så mycket! :D

FEST

hos mig idag !

JAG OCH GABBI SKA BÖRJA NU ;)
ses i dimman !


helgen !

I fredas så va man fylletaxi ! Åt syster Tess ( ST ) & tremänningen Tess  ( TT ) !  ;) vi åt max, syster öpppna niclas taklucka satte sig på taket och hade sig medans jag körde och tuta som en galning ! jag tror TT skämdes en aning :P ahah men roligt hade vi ! Ah jus ja , vi höll på at DÖÖÖÖÖÖÖ  ! el nja inte dö precis men kunde ha dött ! Det kom en hare mitt framför bil helt plötsligt så jag bromsa fort som fan, släppte ratten och höll för ögonen med händerna och skrek rätt ut ! och ST skrek hon med ! hahah jag vela inte se om ja skulle kört på den stackars haren :(  ST tog tag i ratten och börja styra :P och efter den icidenten säjer TT : va vare som hände?  hahaha de lät så jävla roligt :P

igår så mös vi med god mat , film & tända ljus:D ! jag köpte Benjamin Button ! de är den där bäbisen som föds gammal och som bara blir yngre och yngre ju gamlare han blir.. den va bara seg ! Mamma & pappa kom förbi och kolla , dom tyckte de va fint :D !

idag så hare oxå varit lungt ! Åkte till alla affärer man kan tänka sig och letat nån jävla sladd till datan :P  köpte the shining som vi ska kolla på ikväll oxå:) ! ´men nu är jag  hemma hos mammi och tvättar , fast de är klart nu så ska åka hem och laga mat till älsklingen, chili con carne med feta ost sallad ! :D mumms ! vid 9 blire bio med Gabbi & Peter ! vi ska se sommaren med göran :D hoppas den är så rolig som den verkar ! efter bion blire somsagt film mys i soffan med beejbi  och massa tända ljus !

Älskar dig nå sjukt otroligt mkt Niclas Lars Ove Hedin <3
vi två föralltid !


RSS 2.0