MYSDAG

Var ju sjukt fint väder idag! Flera sånna dagar.

Iaf så åkte jag och syster ut till stugan och solade lite! Jag har ju absolut inge tålamod med att sitta still. Vi fikade i solen iaf och lekte lite med hundarna som sprang lösa och toka. Sen efter nån timme där ute åkte vi och hämta ut mitt paket, åkte och handla och eftersom de va så sjukt fint väder så måste man ju grilla, så äre ju bara! Så handla hem kött och öl till älsklingen. När vi kom hem så började vi städa och oj så fint det blev, så himla skönt när det går att gå här utan att ha grus under fötterna, ni kan ju bara tänka er va Bozz släpar in var eviga dag med sina lurv tassar. Sen efter städningen var klar så stog Hanna i hallen min och det är alltid lika roligt! Vi snacka lite skit sen kom Linnea över och det va ju himla mysigt lär jag säga! Hanna testade även min hårserie jag fick hem idag och hon blev fast tror ja, luktar ju så oerhört gott och är skit bra! Alla tjejer måste ha den serien! Dom åkte vid 7 och vi börja käka, mums säger ja bara! Sen gick vi in i duschen och sen la vi oss i sängen och kolla film. Tror vi somna runt 9, och jag vaknade kl 1 får en sjuk jävla dröm, usch!  Och nu är jag ap pigg, tack!


Ska kolla lite hus, så roligt :) Sen försöka sova, hejs :)


MYCKET VILJA

åh imorgon tror jag att jag får hem hela Macadamia Natural Oil serien! Asså mitt hår är så mjukt efter bara inpackningen, wihooo!

Jobbat kvällen idag, på dagen var jag till af och fixa med papper sen åkte jag och hundarna till boulonger och kasta lite pinnar och snöbollar. Så jäääävla mysigt att ha hund asså, speciellt Bozz <3 Jag skulle lätt kunna vara ute i evigheter med honom om han fick vara lös. Jag vill ha honom lös dels för att jag ser hur glad han blir när han får springa och gå vart han vill, hur han vill och dels för att jag tycker det är roligare att kunna springa, kasta och hoppa med honom som galningar som vi kan göra. Men det är så jävla drygt att aldrig kunna göra det någonstans,för att man måste alltid vara på vakt så att det inte kommer någon ifall Bozz skulle springa emot dom och hoppa upp på dom eller nått sånt. Han har aldrig gjort det men jag är inte helt hundra på honom heller men han är sjukt duktig på att lyssna ändå. Men jag vill kunna gå någonstans där det inte finns nå folk där man kan vara helt säker på att det inte kommer nån men det finns ju ingenstans!!! Hemlingby är ju bara att bojkotta då det är folk där jämt hela tiden, boulongen va de helt okej för det var knappt nå folk där. Va kanske just igår, va vet jag! Men jag längtar tills all jävla snö smälter så man kan åka ut på någon skogsväg bara , men de verkar ju ta veckor!

Sen så är jag så sjukt sugen på att köpa radhus/hus nu! Vill verkligen inte bo kvar här efter allt detta ljug från GG's sida asså. Är så less på dom så har sån stor lust att bomb hota skiten! Vill ha ett eget place som jag kan fixa och pilla med och som jag vet att jag gör det för mig och min lilla familj! Ett ställe som jag vet att jag får pengarna tillbaka för. Åh hjälp mig härifrån!! Kan någon sälja ett fint hus till oss, snälla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Öh förresten, kan man lägga ihop ett billån med ett huslån så det blir ett och samma lån? någon som vet? för kan vi inte göra så är det helt jävla kört för oss, då kmr vi ALDRIG få ett radhus/hus att köpa. Jag vill ju köpa det snarast möjliga ju.

Neni, imorgon hoppas jag att det blir fin väder så jag kan få vara ute hela dagen med min älskade Bozz :)

Jag letar efter utemöbler också :) till andra altanen, inte det lättaste må jag säga! Hitta på blocket men hon som sålde dom skrev inte ut mobilnr utan vela bara ha mail, snacka om att inte vilja bli av med dom snabbt , så puckat!!! hoppas hon svarar imon för då åker jag och hämtar dom på en gång :D åh kmr bli så mysigt ju! Och speciellt när snön på gårn smälter helt! Sen är det dags för mina hantverkare, Älsk & Bror att sätta upp staket här, eftersom jag inte får från GG som dom lovade och eftersom vi aldrig kommer kunna flytta till hus så lär vi kosta på GG ett staket, kul eller hur!

Live your own life, for your gonna die your own death !
Så jävla sant !!! Denna text ska printas in på min underarm :D

peacce!


HELA SERIEN ÄR MIN

Klickade ju hem Macadamia Natural Oil inpackning för ett tag sen, va så sjukt bra då mitt hår har blivit så mjuk så har klickat hem hela serien Macadamia Natural Oil nu. Shit va bra mitt hår kmr bli och det luktar ju gudomligt!!!
Hela 1000 kr kostar hela serien så den måste vara bra, höhö. Längtar till jag får hem dom!!!


BOZZ LINDBERG HEDIN


Lite bilder från idag när vi va i stugan









Hanna säger att han ser pucko ut och här gör han faktiskt de, hjärtat mitt <3


JOBBILIJOBB

Åkte ut till stugan med Bozz då han fick springa lös. Vi lekte, kasta snöbollar som han älskar och annat smått och gott. Sen kom pappa ut och jag hjälpte till lite med att byta däck på Rover, de ni. höhö. Sen efter 2 timmar där ute åkte jag och hämta älsk på jobbet, vidare till biltema där vi köpte nät till bilen så Bozz inte kan hoppa över, vart skit fult men får vara kvar tills vi köper galler. Sen satte jag mig här vid datan, gick in på hotmailen och hade fått detta: Hej! Du har tidigare sökt våran utannonserade tjänst som Dagbarnvårdare. Vi har funnit eran ansökan av intresse och du har gått vidare i våran rekrytering.I denna del så vill vi att du svarar på dessa frågor och skickar tillbaka svaren omgående. Vi behöver även få in utdrag ur belastningsregistret. Du behöver dock inte vänta med att skicka in den här ansökan utan komplettera med utdraget när det kommer.
Sen stog de nå mer men helt oviktigt. Känns lite scary men roligt och bra att jobba hemma OM man skulle få jobbet. Svara på alla frågor som man fick med och skickade in dom nyss. Sista frågan så skulle man skriva refrenser, två personer som känner mig väl, namn & nr. Så jag valde stora syster Therese och min mamma Rose :D

Ne ska laga mat nu, hejs :)


MÅNDAG

Ska åka ut med vovven nu i detta fina väder :)

Jobb på barn i helgen, kommer bli kul :)

Vi hööööörs, puss !


SÖNDAG

Dagen min började med jobb men det gick så fort så det va inga problem :) Sen hem och där träffades jag av Älsk & Bror, dom spela så jag gick in och la mig då jag somnade vid 2 inatt och upp 6 så va sjukt trött. Vid 3 så väckte älsk mig så hade han gjort sin skit goda starka chili con carne, muuums! Sen åkte vi ut med bilen, till mamma en stund sen till syster och lekte lite med Teo <3.
Åkte och handla efter det och nu har jag äntligen risifrutti med hallon och båbärssoppa i pulver som man har i filmjölken - SKIT GOTT ! Så nu är mina mornar räddade, plus att jag har danomino (?) . så mumsigt!

Nu sitter vi i soffan, har spelat en omgång men det gick skit för mig denna gång så jag blev rasande och sket i allt. Ska hämta täcket och lägga min under täcket medans älsk får killa och pilla mig i håret, sååååååå sjukt skönt och han är så snäll så. Sätter på skräckfilmen vi började kolla på inatt men båda somna, haha.
Har haft en liten spa dag idag också då jag använde mitt underverk till hårinpckning som luktar sjukt gott och håret blir så mjuk. Man får  bara använda de 2 ggr/veckan och när jag väl använder det har jag i det skit länge, ibland brukar jag inte skölja ut det utan sover i det o sen på morgonen sköljer jag ut det och mitt hår blir så fint, så när jag använder inpackningen dom 2 dagarna så brukar jag använda alla mina ansiktsprodukter som jag har mkt av och jag blir så len och fin :D plus läppskrubb och läppbalsamet som man ska ha efteråt och läpparna blir som siden. Det borde alla ha, iaf dom som har pojkvän ;).

ne ska mysa med världens finaste killar nu, Niclas & Bozz <3 som idag har blivit bortskämt av ännu ett ben och leksak. detta måste ta ett slut nu haha. han har så sjukt mkt med ben och leksaker så han vet ju inte vilket han ska leka med eller vilket ben han ska bita i. Måste nog göra en rensning imorgon och sen köpa nya, haha usch! Detta är ju ett beroende, men bra för min bäbis som får grejer var och varannan dag <3

Imorgon är jag ledig, wiiiho! Då blir det först AF sen blir det skogen med Bozzen <3 Vill utforska min skog här vid mig som jag virra runt mig i för nån dag sen. Frivillig nån? då jag är rädd för att gå själv :P Nina ? Hanna ;) ? Eller nån annan, tell me. Annar blir det hemlingby med musik i öronen :) Jag älskar att vara hundägare <3 !

vi hörs :) Puss !

kolla min macka ja åt alldeles nyss. Det är värsta choklad pålägget som man ska ha på ett ny rostatbröd så det smälter och det är SKIT gott! Mums!




FREDAG

Kom hem vid 7 så då gick jag direkt ut på en timmes promenad med Bozz ute i skogen, vi gick o gick o jag trodde och hoppades att vi skulle komma ut men icke. Titta på ifånen vart vi va och vi va ända längst ner vid björnsjön. Va läskigt men bozz älskade det :) Ska gå mera där tsm med någon mer haha. Sen hem och sov. Fick iaf sova till 12 då istället för 10 som han alltid väcker mig annars. Åkte till Af frågade massa skit sen åkte ja o syrran till valbo. Köpte en mattunna som jag har Bozz hundmat i. Mkt snyggare så än att påsen står rätt upp och ner i rummet, blä! Älsk kom och hämtade mig hemma hos mamma och pappa och han köpte kött ( så jag får i mig nått ) och en tidning till mig, hur goooooooo är inte min älskling <3 !!!!! Åkte och kollade på fiskeaffärer också och där gick ju han lös ;) nu är vi hemma och jag ska börja laga lite mat. Sen blir det jobb inatt igen med bääästa Hanna <3 så himla mysigt att jobba natt me henne ! I like it!



Fina mattunnan va? :D


VILL BO I HUS

Om en timme ska vi åka ut till mårtsbo och gå på visning av ett hus där. Ja vi ska inte köpa bara kolla men fick jag bestämma så skulle vi köpa. Skit fint i mårtsbo och inte alls långt ifrån stan! Jag och Bozz skulle trivas som fan där. Vill inte bo i dom här äckliga jävla GG längre, jävla snyltare asså!!! Vi hade ett staket, men dom sa att dom skulle sätta dit ett nytt osm passa ihop me dom fula altanerna vi fått så vi tyckte väl de va helt okej men nu helt plöstsligt så va det för dyrt för dom så vi får anlita en byggfirma som kommer hit och sätter upp de, hmm jaaaaaaaaa jag lägger ju säkert ut 10-15 tusen för ett staket som går direkt till GG  , ALDRIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


LÅNG PROMMIS

Kom nyss hem från en lång promenad med syster, Bozz & Ozzy :) Har varit ute en timme och gud så skönt det är ute och mysigt när det inte är någon annan ut :) Först gick vi en bit så dom fick kissa och bajsa av sig sen gick vi och spelade basket, vilket Bozz älskade märkte jag. Han jagade den där bollen, skällde och skulle bita. GOFISEN då. Tror jag ska köpa en basketboll åt honom så vi kan spela, va roligt faktiskt. Sen efter ett tag spelande så gick vi en bit till och tillslut vela Nina gå in i skogen vilket jag vägrade då jag är skit rädd för både mörker och skog på samma gång, fast den va ju belyst men nejnej så vi fick gå på en lite mer socialiserad väg. haha.

Nu ska jag byta om till sovtröjan och lägga mig under täcket :)
Vi hörs , puss!


FINSK LAPPHUND <3

Denna kommentar fick jag i lördags ? Blev super glad och skrev direkt att jag är intresserad! Tänk va roligt att träffa massa söta goa lappisar! Finaste hundarna som finns ju , så jag hoppas det blir lapphundsträffar :D

Hejan
Han är supersöt eran lilla kille.
Hittade er genom Vovve.
Jag bor själv i Gävle och nästa vecka hämtar jag hem våran Finska lapphund.
I vår ska det anordnas lapphundsträffar i Gävle. Det är en jag känner som ska fixa dem och jag undrar om ni är intresserade av att vara med?
Mvh Christina

Iaf så ska jag ut i det fina vädret nu igen men min älskade Bozz vi ska hitta på nå riktigt roligt, skogen och sen agility :D Snart är ju snön borta på våran gård så då ska vi upp me dom agilityhindren jag köpt sen ska jag ju även köpa dom jag inte köpte sist så ska vi träna och leka och bli bäst på agility ;)

Ne vi hörs :) Puss!


MÅNDAG

Jag bara älskar våran nya bil! Så himla skönt att kunna slänga in Bozz längst bak så han kmr kommer fram till oss och så blir det inge skitit längre där vi sitter, aldrig ska jag sälja våran kombi :D TACK PAPPA <3

Iaf så åkte ja ut till skogen igen i utvalnäs så Bozz fick springa lös. Men längtar verkligen tills snön smälter så man kan åka in på vilken skogsväg som helst och så man slipper all snö,vatten o plask!

ajja, Jag och älsk ska kolla på film nu, tjing!!


PARTY LÖRDAG

Vaknade upp i stugan och att Bozz hade lekt rövare hela natten men han är söt ändå hihi. Sen åkte vi ut till svärfar i hedesunda då älsk skulle byta nån bärarm på skoter så medans fick Bozz och Riff leka! Riff är leifs hund som är så jävla söt, en blandras mellan schäfer, rottweiler och dobermann skit häftiga raser så ni kan ju tänka er värsta vakt hunden, så super sööt! Och han är ju skit stor jämfört med Bozz men han är enda så försktig på Bozz när dom leker och Bozz älskar verkligen att leka med Riff och Max det är deras andra hund, en naken tax skit äcklig men Bozz tkr om han. Iaf så vill ja bara ta hem Riff , åh skit fin hund! Åkte hem efter nån timme och sen kom mamma hit med typ 10 brukar kattmat till pysen som bara äter blötmat typ tusen ggr om dagen så det blir dyrt. Men han trivs så bra här då han får gå ut o in hur han vill så han får vara kvar min fis <3 Ajja, ska fixa lite här hemma. hörs! Förresten så städade mamma här när hon va här så snällt ;)

ne vi hörs, party ikväll här hemma hos mig, giiiiiiirls night!


NAGLAR

Åkte hem till Jessica kl 1 med Hanna då Jessica skulle fica hennes naglar. Åh kan ju säga att det blev så jäääääääääääävla fint asså!!!!! Och 200 kr för det där pillet och för det jobbet är sjukt billigt! Hon skulle lätt kunna ta 400 kr och folk kommer iaf, iaf jag! oh blev så fint så jag ska också göra men vet inte om jag kan göra det än då jag ska börjar på sjukhuset igen. Men iaf så fick man välja mellan massa oliak färger, glitter och pärlor! Jag fick välja på hannas naglar och jag tog ju självklart turkosglitter färgade och turkosa pärlor. Skit snyggt verkligen! Sjukt duktig hon är så nästa gång när det är min tur så ska jag välja lilaglittriga :D Men hon gjorde inte på alla naglar för det va snyggare så som hon gjorde. Första gjorde hon vitt på alla naglar och sen fick hon turkosglittriga ringnaglar och på tummarna gjorde hon turkosglittrig rand och på pekfingret va det pärlor på , riktigt nice! Så det ska ja också ha fast med lila då sen ska ja ha grönt sen gult och sen svart sen vill ja har ränder, haha. Kommer bli en fast kund hos henne!
Jaja nu är ja hemma iaf, ska förhoppningsvis sälja fiaten nu sen hämta Bozz som är hos jaana <3 sen hem och göra mat, håller på att hungra ihjääääääl!

Imorgon blir det jobb, 6.45-21.30! Skriver endast ut mina tider för att ni ska tycka synd om mig :P


Tog denna bild utav Jessica. Men såhär ser Hannas naglar ut, sjukt snygga eller hur?


GLAD IDAG

Dagen börja med att jag fick ett diskmaskins underlägg av GG , fast man skulle betala för de egentligen. Så imorgon ska den kopplas in och jag behöver aldrig mer handdiska! Sen åkte jag o hämta nina och vi åkte till tess, städa ur teos rum och slängde hälften av alla hans leksaker typ. Sen ringde Chefen på neonatal avd på sjukhuset och fråga om jag vela komma på intro. Ja det är tyvärr bara timmar man de behövs hur mkt som helst sa hon så det är skönt. Ska dit på torsdag, nervös. Va ute med Bozz i vårvik, sjukt fint där. Klippor oh grejer :)

Ska kolla på film nu sen ska jag åka till hanna och vi ska käka räkor, hihih romantiskt va ;)

ne måste dra puss :)


JAG ÄR EN DÅLIG MÄNNISKA

Såg att det är 1 min kvar av den 14 mars! Trodde de va imrogon ju men icke. Så jag har praktiskt taget missat min lilla älsklings 6 månaders dag!!!! vilken hemsk mamma jag är!!!!!!!! han blir ju stor nu, ett helt halv år !!!!!

Grattis älskling i efterskott =(















Dom här korten är från första dagen Bozz va hos oss <3
se så liten han va :O !!!


SKIT LIV

man har ... vill inte bo i detta jävla radhus längre! vill ha ett eget hus ute på landet där jag kan fixa hur mkt ja vill o få pengar tillbaks fört. har hittat mitt hus nu, dock i hedesunda men de skiter jag i! Mysigt där ute. Massa skog, sjukt fint hus, inte så dyrt. Vill ha! men då kommer nästa jävla problem, skit fitt pengar, eller jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! åh hatar mitt fitt skit bajs liv, vill ockås ha ett jobbs å jag kan spara undan och ta lån. Ja behöver 142 500 kr i insats , hur får ja det ? åh, hjääääälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stor tomt också, buhu!!! Nära till Leif(svärfar) också , hihi.. Så kan vi röva bort riff o ta han hem till oss så kan dom leka. åh skit bajs!

skulle passa oss som handen i hansken....

http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hedesunda,-olbo-olbovagen-77-1544098


VÄRLDENS DUKTIGSTE HUND

När jag slutade jobbet åkte jag hem och städa undan lite skit. Sen åkte jag , älsklingen, bozz & ozzy ut i skogen o släppte dom lösa, Bozz älskar ju det, värre med ozzy. Iaf så gick vi in en bit tills Ozzy bara vände på klacken och drog ut mot vägen. och det är väl ända gången han sprang. Iaf så har ju bozz lite vallning i sig så vi sa att han skulle hämta ozzy, för ozzy lyssnade inte på oss när vi skrek stanna så bozz sprang som en jävla kanon till ozzy, skällade på honom så han stanna, sprang runt han och sen så stannade han framför ozzy mitt i vägen så ozzy inte kunde gå nånstans, vi blev jäkligt impad :D åh min fis! Sen så har ja ju lovat att visa på video att bozz kan fot, så videon nedanför visar detta, han är så sjukt duktig min lilla 5 månaders kille <3
Efter skogspromenaden som ozzy förstörde så åkte vi o handla o sen hem. Köpte en boll till bozz som han älskar och hållt på med ända sen vi kom hem, han bärde den tillochmed i munnen från bilen ända hem :D
Jag o älsk åt även en liten mellis, blev halverade avocadosar med gräddfil och räkor på, sjukt gott och nyttigt :D
Ikväll blir det en kycklinggratäng med risbotten och fetaost sallad, musigt va ?

ajja , titta på filmen nu och va stolt över min bäbis <3 Förresten, varför blir mina filmer så smala när jag lägger in filmer på youtube ifrån ifånen? är det bara för att jag filmar rakt, liksom med ifånen uppåt ? ska man ha den vågrätt när man filmar kanske ?
Puss :)









UNDERBARA DAG!

Började ju dagen på sjukhuset, sen vidare till spinningpasset, jag dog! Hämta Bozz, Nina & Ozzy efter och vi åkte ut till stugan, tog av oss jackorna och satte oss på isen på havet och solade medans Bozz & Ozzy fick springa omkring och det va ett litet "vattenhål" ( så fint som Nina kallade det ) som vi satt brevid och där hade Bozz det jätteroligt, han älskar verkligen vatten <3 Efter en timme där ute åkte vi till Jula där jag såg att dom hade grillar på lager ( stog det på internet ) och när vi kom dit hitta vi igen! Jag frågade 2 killar i personalen var va att en svarade : öh ne vi har inte börjat med den säsongen än, skit spydigt! HALLÅ, man kan väl förfan grilla året om och det är inte så att grillar har ett utgångsdatum plus att det är fan vår, jävla puckons. Nehe sa jag och sa att jag skulle åka till biltema för där har dom iaf allt! Och japp, jag hade rätt så där köpte jag med mig en grill hem så ikväll ska vi grilla här på altan och mysa <3 ! När vi kom hem så började jag plocka, Nina diska och jag damma av, jag damsög och jag torkade golven med min godluktande luktsättare eller vare nu heter, haha. Så nu är det fint här men är less på att städa me den där sugiga jävla damsugaren så jag blev så irriterad så jag var så nära att slänga ut skiten men ajja nu äre gjort! Jag sket i att bädda sängen för Niclas ska väl få göra nått också, hihi.

Åh man blir så glad när solen är framme, det är varmt ute, snön smälter och en blåklar himel , i'm loving it !

och så måste jag säga GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG! <3 :) 



Världens finaste , goaste , sötaste hund <3


ÄNTLIGEN FREDAG

Dagen började med intervjuv på neonetalavdelningen på sjukhuset. Gick väl sådär , hon sa att det gick bra men det gör väl alla ? Hon va super trevlig iaf så det va skönt, lätt att prata med. Hon skulle höra av sig nästa vecka om det blev nått. hmm. Va så många andra hon hade att intervjuva idag också, så jag tror faktiskt att jag inte får det. Så less på alla intervjuver, usch! Man blir ju självklart glad över att man får komma på intervjuv men mer än så blir det ju aldrig. Får kämpa vidare! Men en sak hon sa som va väldigt roligt att höra: det är inte alla som kommer in på UVA, det är bara dom som är extremt duktiga som gör det så det är super bra kvaifikationer. Så det kände jätte roligt att höra, jag tar åt mig som en disktrasa ;)
Ajja inge mer om det.

När jag kom hem så gick jag ut med Bozz, tänkte gå en lång promis men han bajsade ganska fort och det bara rann ur honom :( och eftersom han har så otroligt lång päls så kan ni ju bara tänka er vart hälften av bajset hamna, ja över hela hans söta lilla håriga rumpa så var bara att vända på klacken och gå hem och duscha rumpa  på min stackare :(. Så  idag  blir det inge mat för honom, han ska få överkokt ris fick jag veta va bra mot löst avföring. Hoppas de blir bättre.

Snart ska jag iväg, träffa Hanna :)

Och ikväll blir det mys i stugan med älsklingen <3 Vi ska grilla, mumsigt va ;)
Och imorgon ska jag jobba, vill ni veta tiderna ja ska jobba imorgon :P 07.00 - 10.00 ! Asså va är det för tid ? så jäkla onödigt men skönt på samma gång. Men fan bensinen kostar ju mer fram och tillbaka än min lön på 3 timmar, typ :P


MORE

Kom nyss hem från att varit med Hanna halva dagen. Vi åkte ut till spåret i valbo men va så mkt snö så vi gick tillbaka och åkte till mackmyra och gick värsta långa runda där på 1 timme, Bozz älskade det  :) Sen åkte vi till jennys hund och katt och testade sele på Bozz och det ska jag definitivt köpa till honom när jag får lön för va mkt bättre och drar mkt mindre, fast han drar ju inte så mkt iförsej :) Men bättre för halsen hans. Sen fick han nå äcklig lever bit som han redan ätit upp i bilen, uppskattades tydligen. Nu slocka bozz på en gång när vi kom innan för dörren. Väntar på älsk ska sluta så åker vi till korpen och gymmar, Hanna skulle också komma :) Så idag har vi varit jäääävligt duktiga! Har ju fortfarande träningsvärk i hela benen sen de där muskelpasset, och blev ju värre idag efter promenaden i mina easy tones! Och snart iväg o gymma igen så kommer ju aldrig gå över, haha. Och på allt så är det ju spinning imorgon som vi bokat, gash! Men skönt när man har träningsvärk också. Ajja sen ska vi hem och göra Tacotårta, vi eller jag älskar ju allt med tacos så det kommer ju bli super!

Såhär ser tacotårtan ut innan den varit i ugnen


Och efter den varit i ugnen har ser den ut såhär


Kanske inte ser så aptitlig ut men är super gott , kan ja lova ;)


ELEVEN.SE

Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost".

Klickade hem denna inpackning iförr går och  nu kan jag hämta ut den. Läste kommentarerna och de var den bästa dom prövat och håret blev jättefint och starkt. Och jag måste ju ha nått till mitt risiga hår så vi får se. Och det bästa av allt är ju att man behöver inte betala förns i slutet av juni så jag var så nära på att beställa hem allt i Macadamia serien, verkar skit bra produkter. Finns jätte mkt bra grejer på Eleven.se som jag klickade hem denna. Gå in och titta finns as mkt!  Nu ska jag genast åka och hämta ut den och sen vidare till coop och hämta ut antiskallhalsbandet som ÄNTLIGEN har kommit efter 3 månaders väntan, sjukt förfan.

Efter alla uthämtningar ska jag till Hanna och vi ska ut i spåret, tjing :D


VILL DIT NU



Så jäkla mysigt där vinter som sommar! Vill dit nu, grilla och mysa med skogspromenader med mina två underbara killar <3 .
I helgen ska vi dit iaf, jag och älsklingen. Va ett tag sen nu och det är ju så underbart, han, jag & Bozz !


NORGE

Har velat åka till norge hur längesen som helst då det ser så jävla fint ut där!
Och blir ju extra mysigt nu när man har Bozz som också kan följa med. Men läste på vovve.net nu att man behöver vaccinera hundar som ska in i Norge för dvärgbandmask, drygt! Men gör ju självklart det när vi åker dit. Iaf så kollde jag på en hemsida där att man kan hyra fiskestugor. Billigt va det också och så får man fiska där hur mkt man vill, man får även följa med lokalfiskarna ut och fiska om man vill, skulle ju passa älsklingen på pricken :D Så ikväll när jag slutar ska vi kolla på det, så jäkla mysigt ju! Såg ju också jättemysigt ut, har en bild som ja ska lägga upp. Sen tänkte ja att vi ska fortsätta efter 2 dagar i fiskestugan kanske till trollstigen som alla säger är jättefint att åka där och även där ska vi ju övernatta, kommer ju bli så jääääääävla mysigt. Jag, Älsklingen & Bozz <3 Första bilden är ju på fiskestugan.






VA E DETTA ?



Fan har sett dom på tv flera ggr, ser ju skit goda ut men ser också ut som fejk kakor. Kan man köpa dom här nånstans ? måste smaka eller så gör jag egna för ja har sett recept på dom :P nån som smakat ?


VAD SKA JAG GÖRA?

Som alla dom flesta vet så skadade jag fotleden för 3-4 veckor sedan ? Var hos HC men inget brutet då jag kan ju gå på foten nu Men asså när jag rör den i olika vinklar så gör det fruktansvärt ont och ibland känns det som fotleden går av rent ut sakt fast jag bara går vanligt liksom. Jag kan inte böja foten bakåt eller pointa foten ( om ni förstår vad jag menar ) för då känns det som den ska gå av också. Och ibland känns det som det är "luft" där i foten och som den ska knäckas fast försöker jag göra det gör det ont o känns som den ska gå av igen. Kan en vrickning/stukning hålla i sig så länge? Va tkr ni ja sla göra, ringa och höra med rådgivningen ? Visst, dom kan ju inte göra nått för foten är ju inte bruten men ajja gör så ont vissa gånger :(


FYFAN

Ledig nu i 2 dagar, wiiiho!

Hanna kom hit vid 2 , vi åkte och träna innan passet vi boka för att köra lite crosstraning. FYFAN , klarade bara 15 min, ja höll på att svimma! Sen visade Hanna lite övningar med sån här gummiboll. Asså det var sjukt jobbigt sen körde vi lite ben och rygg själva. Halv 5 blev det ett muskelpass, med hantlar och skivstänger, GASH ! Kan ju säga att jag ska aldrig träna innan detta pass igen då benen var som spagetti redan innan vi börja med passet och efter va både armar och ben som spagetti, jag dööör! Men va sjukt roligt. Tkr om sånna pass med massa styrka. Det ska vi göra igen iaf , va härligt ändå. Sen imorgon blir det coreboll va det nu är för nå? Onsdag blir det areobox, va nått med slag och sprakar och torsdag är det zumba igen, shit va duktiga vi är :D

Ne nu måste ja gå ut med min underbara älskade hund sen duscha.

Tjing :)


HAR SÅNT JÄVLA BRA HUMÖR IDAG!

Vaknade upp till ett toppen humör ! Ska jobba idag men längtar då jag jobbar med Josse, wiho ! Det gör jag ju hela helgen så går så bra att gå upp 6 imorgon bitti ;) Imorgon är det ju fest för lilla Marie som fyllt år! Hon bor ju i s-viken så vi ska vara där och parta loss vilket jag Aldrig har gjort. Vi skulle till nått ställe som hette Lobby (?) är säkert kul där! Men efter jobbet imorgon så ska Hanna hämta mig och så drar vi till ockelbo marknad sen hem till mig och fixar och dricker sen skjussar min underbar pojkvän oss till s-viken och han har lovat att hämta oss, sötnöten min <3 ! Så jag längtar tills imorgon. Men jag längtar också tills jag slutar jobbet ikväll då jag saknar min älskling så oerhört mkt, vill bara ligga och mysa med honom i soffan :( !

Ne ni,jag bjuder på skit bra party låtar här ja, tagga redan idag`;) !!!!

















LEDIGA DAG

Måste bara säga att det var KAOS på jobbet igår, asså på mina 3 år på vallongården har det aldrig varit så mkt att göra som igår, va helt slut! Min rast fick jag inte ta förns 2 timmar efter den riktiga tiden. Sen fick jag sätta ny KAD på en boende då sjukskötaren inte hade tid, men det var ju bara kul då mina skills från UVA fick komma fram ;) Så jag däcka när jag kom hem på en gång, jisses!

Sov till 10 som vanligt då Bozz alltid väcker mig. Vi klädde på oss, hämta Annica och Harry och åkte ut till bönan, in på en skogsväg och släppte hundarna, super mysigt och varmt va det också! Sen käka vi, vidare till kropen då Annica köpte gymkort och vi boka pass. Mötte upp Hanna & Emelie på Gävle strand och körde ett pass som hette powerafro (?) va inte alls som ja hade tänkt mig. Trodde de skulle vara bättre och mer peppande musik vilket det inte va, trodde det skulle vara mer "galet" så nee va inte så bra. Går inte dit igen om ja säger så. Imorgon ska vi 4a köra ett Zumba pass och jag kan tänka mig att det är lite lika som afrot men alla säger ju att Zumba är så roligt och bra men jag tycker ju alltid olikt va alla andra tkr så vi får se. Efter det iaf så ska vi köra 1 timmes badminton, så jävla roligt!!! WIIIIIIE ! Så från 12-14 blir det köra på hårt, skönt! Och på fredag blir det spinning-core sen blire jobba för min del men bästa Josefin & Toomara. Toomare lovade mig att göra friterade banan till oss, hihi. Jobbar ju hela helgen fast jobbar med Josse så då gåre skit bra!

Förresten idag va det ju skit varmt och härligt ute! Öppnade altandörren så Bozz & Ozzy fick spinga ut och in som dom vela och det blev ju inte alls kallt. Bozz låg med halva kroppen ute och halva inne, sötnöten och Ozzy låg ute på altan o sola han. Och i sommar ska jag skaffa mig en pool till Bozz så han kan bada när som helst i vår/sommar för han kommer ju svettas ihjäl min lilla lurvtuss <3. Sen kom jag ju på idag att vi har 2 altaner att fylla men vi har ju redan möbler till en av dom så behöver en grupp till av nått. Vill ha en hamock iaf, fatta va skönt att ligga i den och sova när det är varmt ute, niiiiiice!

och på tal om sommar så ska jag och älsk försöka få ihop ett gäng som vill hänga med oss till Getaway festivalen i sommar, fyfan va roligt asså! Har redan 3 kandidater ja, kommer ju bli awesome!

Ne ni måste duscha nu :) tjing!


RSS 2.0