s-viken

Igår åkte jag och älsk till hedesunda då vi vela dricka lite alkohol :D vi satt hemma hos Simon ! Sen gick vi till hans pappa och grillade med dom som va där, gottgott ! Gustav kom och hämtade mig simon & älsk i hedesunda för att skjussa oss till sandviken ! så snäll han är :D honom kan man alltid lita på ! Väl i sandviken så åkte vi med Gullan ! haha de va grymt roligt :D Va ett helt gäng i den där bussen, då bara jag & pilla va tjejer ! Va ju med min älskling hela kvällen så då kanske ni förstår att jag hade de otroligt rolig & mådde hur bra som helst ;) ! Sen åkte vi in till gävle på msx sen skjussa dom hem mig och beejb! de va en jätte roligt kväll :D hinner inte skriva nå mer nu för ska åka till stugan och grilla med famlijen ! Älsklingen svek mig ;) hihi

<3 hej!

Fredag

Nästa helg blir det kanske Gröna Lund för mig, Malin, Klas & Niclaaaaas :D Blir nog tåg då alla vill dricka :D !
Hoppas vi kmr iväg, skulle vara så jävla roligt och mysigt !

Och jag är grymt fest sugen nu :D Så jag tänkte försöka flörta lite med Beejb och Klas o se vad dom ska göra i helgen :P !
Tror Klas är ganska sugen faktiskt ;) det är han jämt!! hihi!





Jag är en av dom lyckligaste i världen just nu ! Tack vare min helt underbara pojkvän , Niclas Hedin <3
Han gör mig så jävla glad hela tiden ! Han finns vid min sida jämt . Alla skulle egentligen få ha en pojkvän som honom , han är helt orolig! Tycker om han så jävla mkt så de e nå sjukt !!!! Mitt liv vore inte mkt att hurra för om de inte vore för Niclas !  Tack för att du finns hjärtat !

Igår så va jag med Malin iaf :) Hon lagade mat åt mig ! Kycklinggryta med egen klyftpotatis , så jävla gott va de ! Hon är verkligen min personliga kock ! Hon gör oftast mat till mig som hon aldrig gjort förr , hon tar bara de hon har hemma och slänger ihop nått och de blir alltid så jävla gott så man kan nästan äta ihjäl sig, mmm mums ! hihi :) hon kan verkligen laga mat !
Vid 8 kom våran Niclas till oss :)







With you is where i'd rather be, I wish that you are here with me.




 
HAHA KLOCKRENT ;P
Jag, Sofie & Helena dansar & sjunger ;)
Sen sjunger även Mossberg, Björklund & Kritan i bakrunden :P

uttråkad


kan inte somna om efter älsklingen åkt till jobbet :( så fort han inte är vid min sida så tänker jag på han hela tiden & saknar han nå oerhört mkt ! så jag måste väl sätta på en beck film ;) hihihi ! Idag ska jag och Malin till lindholms möbler och kolla en ny soffa till gumman :) ! Hon blev så himla sugen efter Walle ( mitt nya smeknamn för Klas ) hade köpt en ! Vi va där igår förresten och kollade lite på tv ! vi åkte hem vid 11 och skulle sova jag & beejb men det blev film istället, nya Wallander.. va inte bra ! tycker inte Wallander e så bra heller men går att titta på. Beck är ju helt klart bäst ;)
ne ni nu är det Beck som gäller, hejhej !





sommar !



Det här är min & Malins låt ;D SOOMMMAR ;) ! wööhö !
tror Niclas också tkr om den :P haha


Igår så gick jag till Malin när ja vaknade typ ! Sen väntade vi på Niclas . Vi åkte till kungshallen och käkade, min bejb betalade för mig, underbar är han! Skjussade Malin till hennes jobb och vi åkte hem till mig och kollade på Beck ! Jag älskar Beck ! Kl 6 åkte vi till största syrran och va barnvakt åt min TEO <3 Det första Teo sa till mig när han såg niclas var : ä de dä din ? så pekade han på Niclas , hihi så jävla söt han är ! Men han fattar snabbt att de är BARA min Niclas ! ;) Niclas fixade hockeyspelet så jag & Niclas spelade och vem tror ni fick rejält med stryk då ;) ? joo NICLAS ! :D läs och häpna ;P jag vann överlägset ! och jaa Niclas du kmr få höra de resten av våra liv ;P
Mina enda två grabbar i mitt liv är Teo & Niclas <3 :)


Idag vet ja inte vad som händer :) får väl se som vanligt  :P ! ohhh ja har ju fått lööön ! En riktigt  jävla bra en för att bara jobbat 6 ggr ;) men ska inte köpa upp allt på en gång !


Detta är ett tecken ! Precis efter jag skrivit om att ja inte ska köpa upp allt så ringer syrran och frågar om ja ska följa me ut till köpis för att kolla på kläder åt Wille tills skolavslutningen . Ja då kmr ju självklart ja hitta nått också så kan ja inte stå emot ! det är så typiskt :D Fast jag följer nog med bara för att jag ska få träffa Teo ! <3

SOMMAR !

ne tjo hej !


Min mellersta syster logga in på msn nu och de första hon skrev  va : HJÄLP !!!!!
troru ja fick panik då eller :O herregud trodde hon blev våldtagen typ ! men hon behövde alvedon :P vilket pucko! haha !


jo ja hade ju rätt ! Det blev 2 linnen, leggings,solglasögon, halsduk & en tröja till min lilla Teo !nu väntar jag på
att Malin ska sluta jobba nångång !!!!!!!! går hemskt segt! Vi ska till Häsunda :) sen ska bejb följa med mig hem
då vi inte kan sova utan varan nu :) hihi !

Ida Lindberg <3 Niclas Hedin !

You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals , N !

ingen sömn bara smärta !!

Bejb kom till mig kl 8 då vi åkte direkt till Malin ! Vi åkte och köpta läsk, godis & chips !
Vi låg hemma hos Malin och mös och kollade på tv och prata skit :D
11 -  halv 12 så åkte vi hem och sov , eller ja han sov ! Jag har inte soviit ett jävla dugg , va inte trött för 5 öre ! Sånna här nätter önskar man att man jobbade istället ! Sen fick  jag så jävla ont i knät så de va sjukt jobbigt ! låg i sängen och bara vred och vända på mig, N måste väl ha vaknat ett antal ggr stackarn ! När ja va upp o gick så vek sej benet på mig för det gjorde så jävla ont !!!
 men nu har ja tagit zon salva för onda muskler , så de har gått över nu ! SKÖNT !!!!!!!

har legat och kollat på 1 ½ beck film, somna en timme på andra filmen:) det behövdes då jag inte sovit ett dugg...


han verkar cool den där hedesunda ;P
haha gustav är bra söt han ;) och med den där hedesunda menar han Niclas ;)


min bejb tog ledigt idag :D eller han jobbar till kl 12 sen är han ledig, han är bara för goo :D
så han ska hem och fixa sen hem till mig då vi ska åka till Malin och käka :D <3

Fick 2 tröjor av min syster Nina igår  förresten <3 Tack gumman  , jag blev hemskt glaaaaad ! hihi



Tack för alla stunder du ger mig  N <3

måndag igen, usch !

Idag vet jag inte alls vad som händer !
ska försöka få med mig Gabbi att äta nånstans ! är förbannat hungrig och det är typ tomt här hemma  ! typiskt !

har inte hört nått av älsklingen idag heller :(  typiskt !

måndagar är inga bra dagar för mig !






blev inge äta med Gabbi idag då hon jobbar till sex sen skulle hon till köpis :( !
Min bejb kmr till mig idag efter han tränat och duschat ! Myspys ! Men vid 8 ska vi åka och hämta Malin på jobbet sen leka en stund me henne!


va e de för idé att lägga ner nån tid på dig när du endå är sur 24 h om dygnet...
jag orkar då inte nå mer !



Syskonen Hedin betyder så mkt för mig <3



svårt att vara isär, önskar att mitt hjärta vore här !

här sjunger mina brudar för mig :D

när jag fyllde 19 :D

Mys helg

Igår va man i stugan och grillade med mamma pappa nina gustav malin hagman karin och matilda:D senare kom min niclas :) vi kollade på nå filmer sen vi va mindre det va roligt att se faktiskt ! Sen åkte jag niclas nina och gustav hem, klockan va väl runt ett. Åkte förbi malin och hämtade 5 st beck filmer sen hem och kollade på en och myste i sängen som jag bara älskar :) sen på söndags morgon så åkte jag och bejb till malin för vi blev så hungriga , niclas gjorde makaroner och köttbullar ! Efter det så åkte vi och kollade lite sen till hedesunda ! Malin gjorde baguetter som vi tog med oss till vattnet och käkade och klas kom :) sen bestämde vi att vi 4a skulle åka hem till klas och kolla på film , jag och malin valde bolt som grabbarna hade sett 2 gånger innan men vi fick iaf se :) söta dom där ;-) senare på kvällen åkte vi till stan, skjutsade hem malin sen åkte jag och älsklingen hem till mig :D min älskling har sovit här sen i torsdags , så extremt mysigt att ha honom brevid mig när jag går och lägger mig och när jag vaknar på morgonen ! Helt underbart ! Hade jag fått bestämma hade han bott här i min säng ;-) Hihi. Ne nu tänkte jag försöka sova som niclas gör :) efter han sagt godnatt så väntar man högst 5 min sen sover han , han är en jävel på att somna fort ;-) ne godnatt på er så hörs vi imorgon :) puss och kram

sötnöten !

mitt liv är underbart ! Har världens bästa FAMILJ , vänner & pojkvän ! <3
hihi ! jag & niclas gick på bio igår, män som hatar kvinnor ! den va skit bra :D värt att se !
sen gick vi bara hem och möös som fan :D gobiten min dåå!! hihi sen åkte han hem för en stund sen och jag satte mig vid datan o prata me klas ! då tyckte han att ja skulle be niclas vända o hämta mig men de tyckte inte ja då han va säkert typ hemma :P men ja täntke att ja skulle skämta lite me honom o skicka ett sms där ja skrev : vrf fick inte ja följa med :( sen så ringer han upp o säjer att han ska vända o hämta mig ! åhh plutten då :D ! han ska åka o träna men de gör inge för då ska ja endå vara med min Malin som är där :D <3 sen ska vi åka in till sjukhuset och hälsa på jimmy ! :(

nee måste dra  ! HEj!



nu sitter man hemma hos klas i hans fina soffa ;) Grabbarna har åkte iväg och tränat !
Klas tog motorcykeln :( JAG VILL OCKSÅ :P ! Malin är också här , vi 2 sitter här ensamma i hans lägenhet :D undra vad vi ska göra då :P va längsen ja träffa Malin så ja va tvungen att åka hit bara fast de är en liten stund :) Fick ju vara med Niclas längre också, hihi min min min sötis !



Niclas hedin

Idag när min sötis slutade jobbet åkte han förbi malin för att ge mig 3 rosor ! Hur Jävla gullig är han inte då!! :) han är så sjukt underbar ! Blir så glad varje gång jag ser honom! Och innan han åkte så frågade han om han skulle ta med tandborsten ;-) haha han e så go :D tycker om den karln så sjukt mycke!

Slapp dag !

Ligger i sängen nu med min sötis :) fast han sover, ska ju jobba imorgon :(! Niclas kom till mig vid 3 , vi har bara legat i sängen och myst :D vid 7 blev vi hungrig så vi åkte till max . Hihi .. Just ja han fick bara träffa min pappa idag för mamma va kvar i stugan men sen åkte pappa tillbaka dit ! Det gick iaf super ;-) niclas va så Jävla söt :D är inte ett dugg trött så jag ligger och killar honom på ryggen och kollar på scrubs haha lite mysigt ;-) imorgon ska vi antagligen gå på bio , äntligen! Män som hatar kvinnor bestämde jag :D hoppas den är så bra som alla påstår :) ne nu ska jag pussa lite på honom sen ska jag försöka sova ! God natt allihopa :)

so fucking happy !

Kunde inte somna om imorse efter Niclas släppte av mig ! åkte iaf till Malin & Amanda och vi åkte till köpis så jag kunde köpa nya solbrillor då någon gjort sönder mina andra :'(  ! Sen skulle ju självklart Malin se att det fanns maräng swiss (?) på mcdonalds så vi var ju bara TVUGNA att köpa och testa... tyckte de inte va så gott då de smaka Banan :O BLÄ ! Åkte hem till Malin och snacka lite skit sen skjussa jag Malin till jobbet och jag åkte hem och duscha och gjorde mig i ordning då ja skulle hämta Malin på jobbet vid 8 ! Vi åkte direkt ut till Niclas där Niclas, Jens, Klas, Simon, Jimmy & Krille va  :) vi låg och kollade på tv och mös ! :) Fick även veta av Krille att Niclas INTE har slutat röka som han lovade mig ;) men förstår att de är svårt :) han är iaf jätte duktig då han inte har rökt nån gång när ja har varit med :) ajja jag betämde iaf att vi va tvugna att göra nå roligt så jag sa att vi skulle åka till Gröna Lund :D ! Jens, Niclas, Klas & Malin är på än så länge :D !Guuud va roligt vi kmr ha, hihi ! vill åka nu :) ! Sen ska vi dra till Liseberg i sommar :D hiihi gänget ;P

Nu sitter man hemma iaf, ska gå o lägga mig alldeles strax :) Ska bli grymt skönt faktiskt !
imorgon på förmiddagen vet ja inte vad jag ska göra :( Niclas kmr senare efter han lekt med Jimmy ! Han ska få komma hem till mig för första gången :D Och han kommer väl garanterat att träffa på mina föräldrar , HJÄLP (!)  :P äh dom e så snälla o söta ;) hihi !


ne tror jag ska kila till sängen ! puss hej!


jag är äntligen lycklig !

Niclas kom och hämtade mig kvart över 4 ungefär då gick vi till videohallen brevid mej och hyrde film ! Jag & Niclas ska ALDRIG välja film tillsammans igen  :P den sög totalt ! Värre än den jag & malin hyrde ! Sen åkte vi till Biffen och duschade sen hem till Niclas men där va vi inte länge 10 min kanske ? Sen åkte vi tillbaka till Biff då vi skulle kolla på filmen . Klas kom sedan förbi en stund också :) Sen åkte dom till klas men jag & niclas stannade kvar ! Vi stängde av filmen då vi kollat på halva kanske och så kollade vi på tv istället ! Vi låg i sängen och pratade och mös ! Hade det så jävla underbart :D Fast vi inte gjorde nå så va de hur jävla mysigt som helst ! Allt du sa värmde så otroligt mkt !
Åkte hem till Niclas vid halv 11 då vi va så jävla trötta o höll på att somna ! Klev upp 05:48 ! Åkte och hämta jimmy i finnböle sen skjussa han hem mig =/ Fick ett sms en kvart senare att han sakna mig redan , naaaaaw ! Gopluppen då ! :) Saknar han också, vill ha han nära mig bara !

Måste tacka Malin Hedin då hon alltid har stöttat mig igenom allt ! Utan henne hade inte mitt liv varit som de varit idag , jag hade mina tvivel men hon tog bort dom ! det är MALIN som alltid har varit glad för mig & niclas , hon är lycklig för våran skull. du är underbar Malin ! Vill inte leva mitt liv utan dig, eller jag kan inte leva mitt liv utan dig ! Du är min andra hälft! Dig vill jag aldrig aldrig förlora ! En vän som dig borde alla ha  ! Jag vet att du fått höra mitt tjat om att mitt liv är helt jävla meningslöst och att jag har inget ! Men det är skit snack nu  , jag har dig <3 och det är väl det bästa som kunna hänt mig !

Jag Älskar Dig Så Otroligt Mycket Malin Hedin ! <3


 

19/5-09 , UNDERBART !
Du är en del av mig
Jag är en del av dig

väntar på bättre tider

i väntan på att Niclas ska komma så sitter jag och pratar med klääjs !
Jag skickas roliga historier som ja tycker va skit roliga men han verkar inte tycka de va lika roligt som jag :P ! Sen har vi även bestämt att vi ska ha världens fest i helgen (?) eller någon helg iaf,  hos Niclas :O ! För där ryms det mycket folk ;P ! Jag tycker att det lät som en yperlig idé !

ne måste föna mitt hår nu sen leta upp fina kläder & käka !

Hejhopp !

ni kan få en av dom roliga historiena

TV3 har fått klagomål att dom visar för lite program om invandrare, så nu

har TV3 beslutat att visa Efterlyst två gånger i veckan.


lys lys som den stjärna du är !




 


mys dag imorgon !



Imorron när jag vaknat och Niclas slutat så kommer han förbi här och hämtar mig sen drar vi hem till honom och glor på film :D jag lääängtar en aning :P Därför kommer denna natt bli väldigt låång känner jag på mig :P Fast måste få in lite pengar också ! :) så de ska bli skönt ! kommer man bara förbi 12 slaget så brukar de rulla på ganska bra !

tar tillbaka att de kmr bli en lång natt, eller de får de gärna bli för jag fick vea nu att Hanna ska också jobba :D WIIIE !! :D


Du är speciell , för mig helt underbar !


eurovision !?

jag kollade inte på de i lördags, tack godegud för det !
hade tydligen trevligare sällskap än att sitta framför tv och glo på nå dyligt !

jag fick iaf veta att norge vann igår och HALLÅ?! va fan ere för skit !
jävla töntig låt , fyfan . Trodde de va nå skämt när ja fick höra låten , och att han hade vunnit ! USCH , FYFAN !
den va ju helt jävla värdelös ! och tycker inte hans röst va så jävla bra heller, va ja stör mej på de här nu då :P Nästan så att sverige t.o.m me bättre ! :O nee norge va totalt värdelös! fan va alla andra låtar måste låtit förjävligt eller dom kanske inte framförde nått eftersom norge vann ? hhahaah ! jadu ja tycker den va pinsam , den söög och va helt värdelös iaf !


är hundvakt idag åt Bonzo <3
vi har legt i sängen och myst  ! har ju ingen annan så får väl nöja mej med honom ;)
ska snart ut och gå med Bonzo igen när han vaknar :D

haha igår då , ja & malin satt och vänta i klas bil medans grabbarna fixa me någon Jockes bil ?
så säjer ja : vad ska vi göra nästa helg då Malin ? eller vill du inte vara med mig ?
Malin :  jooo för du måste vara med mig iaf !

vi är helt beroende av varan verkar de som :P De va helg men endå va vi tvungna att bestäma att vi skulle vara med varan nästa helg ;) hihi !

ajjaa ,, idag vet ja inte va som händer, Malin ska på personalfest :( men roligt för henne den lilla krabaten :D
kom med förslag till vad man kan göra ? :D



du är så otroligt vacker




söndag

Torsdags så va ju jag & grabbarna hos malin ! Vi satt och prata och kolla tv sen somnade vi vid 1 kanske !
På freda kl 1 när Jimmy hade slutat så stack vi till Avesta och köpte nån sak till hans värsting Audi ;) Sen tillbaks till hedesunda.. Där va Niclas & Simon.. Dom drack lite grann men ja va grymt trött så de blev lungt för mig tog nån smirnoff bara sen lyssna vi på musik och umgicks ! ;) Lite folk kom de också ! De va mysigt ...  Eller jo de va väl roligt tills kl va 21:22 då både NICLAS & MALIN däckade i sängen  ! Va bara jag klas & biff som va pigg, jag & klas va så jävla sugna på max oxå ! jag & klas försökte få liv i dom andra 2 , klas typ hoppa eller hur man ska säja på niclas men neee , Till slut fick ju klas de  jäveln max men när han åkte hade ja somnat :P På lördag så åkte jag & malin till hennes mamma så vi duscha occh fixade oss för kvällen ! Grabbarna gjorde potatisgratäng och grillade, va jävligt gott ! :D Vi satt mest och prata och hade trevligt den här kvällen också ! Lite folk kom senare på kvällen men vi åkte även fram till pizzan och tog en drink ;) Vid 12 så gick jag & niclas o la oss .. Då kom klas & simon men dom hann ja inte träffa :P eller jo jag fick träffa klas på morronen när ja gick ner till köket då han hade sovit kvar :) vid 12 idag så blev jag malin klas niclas & jimmy så hungriga så vi åkte fram till pizzan och ja fick mitt efterlängtade grillspett :D muumms ! sen åkte vi runt lite i hedesunda ;) i ostbåge bilen :D ! Fick skjuss hem av Niclas & jimmy ! :D Jag & Malin gjorde lapskojs när vi kom hem , och kollade på sandor / ida , Amanda kom även förbi o va social :D sen vid 10 så kom jaana o vi åkte till hedesunda då jaana skulle hämta 15 l sprit , sen åkte vi hem och nu ska ja sova på hungrig mage ! :( Helgen va great iaf :D !

hahahaha måste bara skriva upp en jävligt rolig diskussion av jimmy & niclas!
vet inte alls hur vi kom in på detta men ajja


J : visst märker man när en tjej är intresserad av en ?
N : njaa dom kan ju vara över trevliga också .

sen blev de att vi börja prata om nå helt annat där och helt plötsligt säjer niclas ,

N : Jimmy, jag måste nog svara nej på den frågan .

de lät så jävla fult och de va grymt roligt ! när man väl va på plats ;) !
Niclas hade säkert suttit där mellan och verkligen tänkt på de Jimmy sa !

Sen blev de att vi kom in på folk som gilla varan och Malin slänger ut sig ,

M : men Ida hon tycker ju om Niclas !
N : gör du det ?
Jag :  jaaa
N : eller är du bara över trevlig ?

hahaha !




du får inte ha mig som en dröm , när jag vill va din verklighet !
men du får ta den tid du behöver för att förstå vad är det du vill ,
du får be en bön att tiden du behöver räcker till.


mys torsdag!

Gick upp kl 5 då jag inte sovit bra alls !  Sen åkte jag hem till Gustav för jag skulle hämta mitt halsband men de va int där :( Men Gustav hade precis gjort kycklingsallad så jag passa på att äta, vi satt oss ute på balkongen i solen :D Det va hemskt gott :D ! Sen åkte jag och hämta Jaana och vi åkte till köpis då ja va tvungen att köpa ett nytt halsband! hitta även 2 ringar och ett par skor ! SÅ SJUKT SNYGGA :D  ÅKte till gävle och skjussa henne till Tessan ! Åkte hem och låg i soffan med mamma ! Fick sms av Niclas som sa han & Jimmy också skulle sova hos Malin ikväll ! :) Så de blir vi 4a i hennes etta ! hihi .. Hoppade in i duschen nyss och nu har ja fönat håret och jag ser ut som ett troll tack vare mitt jävla tjocka hår -.-  !
Malin kmr förbi här vid kvart , tjugo över nio ! Då går vi hem till henne och där sitter nog grabbarna och dricker grogg som han sa att dom skulle ;)

ne måste packa lite ! Hej :D


snart heelg!

sista natten nu , .

Varit med Malin idag ! Åkte till henne men hon va så seg så jag bestämde att vi skulle åka till Ullis & Leffe och hämta hennes kläder så vi hade nå o göra ! Vi blev kvar en stund o drack saft :) eller ja okej jag drack saft, malin drack kaffe -.-
;) Sen åkte vi till Kvantum och handla mina älskade JORDGUBBAR ! men ja vill ha svenska jordgubbar , så mkt godare ! Skjutsa sen hem min lover girl sen åkte ja till jobbet :) det är inte många timmar kvar nu, härligt! Fast har verkligen varit SUPER lungt här inatt !  skönt att dom får sova ut för en gångsskull fast tiden går så himla sakta då också :P

Idag ska jag sova till 4-5 tänkte ja! Malin slutar jobba 9 så då kmr hon hem till mig sen går vi direkt till henne ! hon kmr enbart hem till mig innan för att ja ska slippa gå själv, naaw :D ska packa min stora väska för ja ska sova kvar hos henne ! Sen på freda kanske vi åker med Niclas ut kl 4 ? ja vet inte än för ingen har frågat honom om de går bra men de göre säkert ! :) kmr bli himlans roligt då Malin jobbade hela förra helgen så vi va inte med varandra då :( får ta vara på de den här istället :D


Va skulle jag göra utan dig Malin ? !
Tack för att du finns ! <3 Utan dig hade inte mitt liv gått som jag velat  !


happy birthday !


GRATTIS TILL MIN SYSTER SOM FYLLER 22 ÅR IDAG
:D <3





Måndag!

har lekt med syster idag <3 vi va hem till Therese Landberg och prata lite ! Sen hem och gjorde paj ! Mamma kom också förbi så ja åkte med henne hem vid 8 ? Åkte tillbaks till bomhus kl 9 då jag skulle hämta Malin hos Mimmi ! Sen åkte vi bara hem till henne och pratade och mös framför tv :D Pratade minnen så vi skrattade så jävla mkt så vi nästan kiss på oss ;P Niclas ringde och va social också innan han la sig , de va trevligt ! Halv 2 åkte jag hem och nu ska jag dricka min kalla oboy ! :D

Imorgon vet jag inte va som händer , leka med Malin kanske :) ?

Vi kmr ha så himla roligt i helgen Maaaaaalin :D jag läääängtar !! hihi !
kanske blir att vi drar oss till hedesunda ;) haha eller de blir nog så :P Om dom vill ha oss där ;) !

Hejhopp !


det blev bättre !

Söndagen bättrades på under kvällen :) då men åkte till hedesunda hem till Niclas där folket var :) Malin följde med mig dit <3 Hon ställer upp hon :D  ! Vi satt där och kollade på tv bara och hade de mysigt ! Vid 11 åkte vi hem då jag höll på att somna i deras soffa .. Tänkte bara skriva lite här sen ska jag gå och sova ! Kmr bli så grymt skönt !! Imorron tänkte ja höra av mig till Maaaaliiiin , vi får se vad vi hittar på för tok , de blir alltid nå tok när vi är på gång iaf ;)




söndag

igår blev de grillning hos syster! Hämtade upp Gustav innan för han satt ju endå bara hemma själv stakkarn ! Sen åkte jag & Syster ner till crusingen och hade väldans roligt ! :D

jag är less på allt..................


I feel so untouched !




lördag!

Festen va jävligt rolig :D alla va utklädda också! 
:) Niclas kom och hämtade mig i valbo sen åkte vi hem till han och sov ! Sen när vi vaknade så gick ju han direkt ner o fixa med bilen :P men sen kom han in till mig igen och vi åkte in till stan .. Förresten så ska inte Niclas skjussa in sina brudar till stan :P det blir bara knaas :P
Vi höll på att krocka idag då bilen framför stog still och Niclas skulle ta upp mobilen i fickan för det ringde o när han tittade upp igen så stog den still och Niclas verkligen tvärbromsar och som tur va de så brevid den bilen som stog stilla så fanns de en grusväg brevid så han va tvungen att svänga för att inte köra in i bilen så vi klarade oss :P haha va lite roligt då de inte gick allt för bra för han & gabbi heller när han skulle skjussa in henne ;) haha sötisen då!

Följde med honom till MMM då leffe ( hans pappa ) och ullis skulle komma och låsa upp så vi fick däckena! och jag hade mina pirat kläder på mig så jag skämde nå fruktansvärt ´!!!!!!!! Sen skjussa han hem mig för ja vela inte följa med till valbo sådär :P  När jag kom hem tog ja bilen och hämtade Malin på jobbet ! jag va tvungen att berätta om gårdagen :P

när vi åkte i stan så ser vi Malins farmor & faster så dom hoppade in och jag skjussa hem dom så dom slapp gå :) Hennes farmor är ju världens goaste ! :) hon kallar mig redan för lill hjärta ;) haha sen åkte vi till min syster i Bomhus men nu sitter jag hemma! vet inte vad som händer ikväll iaf...

ne nu ska ja gå hejhej!


I want you so much that I just can't resist you .


en riktig myspys dag!

Hämtade Malin vid 3 halv 4 då vi åkte till köpis då jag va tvungen att gå tillbaka me tröjan så dom kunde ta bort larmet ! Sen skulle ja hitta nå pirataktigt tills freda, köpte ett randigt linne , 3 trosor, 1 Bh, ett par skor , 2 sloglasögon, glitter eyeliner, en lång skjorta, en kofta, ett linne / tröjja i samma, ett par mjukisbyxor & en lång tröja! Sen åkte vi till Malins framor Mona :D skit gullig !! Amanda va också där så vi fika och prata om min mormor & morfar då Mona va ofta me dom när dom levde! :) lite roligt och höra då ja inte ens kmr ihåg nån av dom ! Mona kallade mig för lill Rose hela tiden :P Sen så ringde nån kompis till henne (?) och hon va tvungen att berätta på engång att ja va där , lill Rose ;) känns som alla känner min familj :P men de va jätte roligt ! fick även se bilder på mormor & morfar när dom va jätte unga :D
Satt väl där 1 ½ timme sen åkte vi till våran stuga vid engeltofta då vi la i båten och åkte om kring där och prata massa skit och mös jag & Malin ! <3 va jättefint väder och de blåste ingenting så de va skit fint ute på havet! :D sen åkte vi och köpte mat på kvantum sen hem till Malin och käkade och kollade på tv ! Ska snart gå o lägga mig i min säng ! längtar tills imorron då jag & Malin ska till Hedesuuunda! :) Jimmy kmr och hämtar oss när han slutat så åker vi ut till Niclas ! :D ska ta nån öl och mysa med grabbarna grus! :D Får inte glömma filmen Malin ! KÄRLEK 3000 ;) hahahaha ! undra ja hur deras reaktioner kmr se ut :P  sen ska vi väl sova då grabbarna ska upp o jobba på freda ;) medans jag & malin får ligga kvar lääänge till ;) och jag BER till gud att inte Niclas snarkar som han gjorde sist! snälla!!! jag får verkligen panik då :P får helt enkelt somna först !

Ne sängen kallar, hejhej!!



God Morgon!

Idag vaknade jag 07.20 då jag hade en HEMSK mardröm! :'( Så va tvungen att trösta mig med att skriva till N . :P
Jag blev då mkt gladare när jag fick ett gulligt sms ! Sen kunde jag ju inte somna om.. Igår vaknade jag 8 förresten !
Har blivit nå fel med mig nu ! :P Sitter och pratar med Hanna nu bara hon som är vaken !

Jag är förbannat hungrig oh självklart har man inge att äta! blir så less!!!!!!!!!!!!!!!!!
även fast vi skulle ha så e de nå äckliga skogaholms mackor och de äckliga jävla hårda bergott smöret ! Blir tokig!!!!

Just ja på freda är det 18 års fest på kommunlen! :) För Hanna som fyller år idag , GRATTIS stumpan! :)
Det är pirat tema , så vad ska man ha på sig då tkr ni ? :O Har en aning hur jag ska se ut men vet inte om de ser så pirat aktigt ut :P får väl se ! haha ! Kmr nog bli grymt roligt tror jag då jag är med min enda partypingla Jaana <3

kanske blir att käka frukost på mcdonald ? :) Är väl till 10 - 11 ?

Jag måste bara skryta lite :P Min LILLA Tessi har hoppat Bungy på 134 METER , känn dig slagen FILIP ;) HA !
skulle ALDRIG ALDRIG göra de inte för pengar ens! aldrig! jag som är så jävla höjdrädd! Men tycker de va grymt av Tessi att göra de :O :D
usch ryser ja bara tänker på det!
 YOU GO GIRL !

Bjuder på en härlig låt idag med ;) Hare bra för det har jag ! :D

nyfiken!

Tänkte berätta lite mer om va ja gjort idag :)
Åkte ju till köpis och köpte en tröja, när jag kom hem och satt på mig den så ser jag att dom inte tagit bort larmet på den ? men de ringde aldrig när vi gick ut heller så nu måste jag gå tillbaka och ta bort den! drygt!
När vi kom hem så skulle syster laga mat men hon satte sej vid tv istället så jag & Teo fick laga istället då vi var jävligt hungriga! Potatis, stekta champinjoner och egna köttfärs biffar! MUMSIGT ! gud så ssaftiga och goda dom blev! Tror jag & Teo har de där inom oss ;) Teo åt hur mkt som helst och hur fort som helst oxå ! Han prata inget bara satt och åt och de har ja inte varit med om ;P wöööhö!  Bara det bevisar att vi e bäst på matlagning! hiihi !
Sen kom Jaana och vi åkte till Hedesunda till kläääjs då hon skulle hämta nå dricka.. Niclas sa att han skulle komma förbi så jag blev ju såklart glad men han höll de inte :( han blev hemma med jimmy simon & biffen som höll på me nån hemlig sak som ja inte får veta vad de är :( så nu tänker jag inte prata med Niclas nå mer ;O fast de tror jag inte ens själv kmr hålla :P så de sket sig!

nu tänkte ja lägga mig under täcket! :D hej då!puss

:)

idag har jag o syster varit på köpis och jag hitta en fin tröja :D sen åkte i hem till Bomhus!
nu ska vi laga GOD mat , jag är skit hungrig!!! :D

hehej!

killar killar killar ...

vrf ska jag alltid falla för fel killar? =/ blir så less!

Jag tänker på dig ett antal gånger om dagen.. Vill ha dig hos mig ! Behöver inte ha dig precis brevid mig räcker med att du är på samma plats!! Blir bara glad av att vara i närheten av dig ! Bara att få titta på dig...

Ja jag tkr om honom , de gör jag verkligen ! Men de blir jobbigt när inte känslorna är besvarade...
Jag försöker verkligen inte höra av mig heller men de går inte så jävla bra! Hittar alltid på anledningar till att skriva ett litet sms ! Sen när jag får svar så lyser jag upp som en sol och kan ge ifrån mig konstiga ljud :P .. Och mina vänner förstår direkt vem det är ifrån..

Han är så äckligt jävla vacker så de är sjukt !

Du är speciell, för mig helt underbar.


N.H. 

 



Måndag , usch!

Har varit hundvakt idag åt världens finaste hundar! Ozzy & Bonzo :D Finns faktiskt inga som är finare än dom ! :)
Syster kom nyss och hämtade dom så nu vet jag inte alls vad jag ska göra ? 
När jag får bil tänkte jag åka till min andra syster och pussa och leka med min underbara Teo <3 !

Ska väl höra av mig till Malin också :D Kan inte vara en dag utan att prata med henne nu <3 ! :)
My baby loooove !

Hatar verkligen måndagar ! Vet inte vrf :S jag jobbar ju inte iaf men det är väl för att helgen har precis tagit slut och det är långt kvar till helgen börjar igen :P Vet inte alls vad som händer i helgen :O kanske blir lungt ...

Bjuder på en ashärlig låt :D


söndaggg

fest igår blev de jätte roligt väldigt mysigt!

sen åkte man hem till gävle idag vid 2 med klas o jaana sen åkte ja o mlain o hämta min bil o åkte lite i stann sen vidare til niclas igen där vi va en kort stund för dom skulle te klas o kolla film ! vi vela oxå kolla film så vi åkte o hyrde 2 st och köpte chips o  läsk :D myspys!

'

hejvbsej

tant grön!

Fan va mysigt de va igår! Vi fick plats med grabbarna på tant grön! :D tog någon öl och satt och sjöng med trubaduren! :D Sen vid tolv så stack jag Malin Niclas & Jimmy ner på Slick! Där satt vi och drack och dansade :D tills vi  alla blev så hungrig så vi gick till Frasses och käka !mumma!!  :D När vi va på väg hem till Malin så började vi prata om bilar :P asså jag då ! :P

 Jag  : men vem ska fixa min bil när den går sönder när jag väl skaffar en ?
Malin : men Ida, din pappa är ju bilmekaniker !
Niclas : jag kan fixa den då Ida  !
Jag : nee för det ska pappa göra !

haha orka då :P sällan jag !  de va roligt när vi väl diskutera o man va där :P haha

när vi ginade över brynäs bland skog o inga lampor o inga människor så blev Jimmy & Niclas helt upprörda över att Malin gick den vägen för dom trodde hon gick här annars när hon skulle hem men Malin försökte förklara att hon gick bara den vägen nu för att vi va med annars går hon där de finns folk! men nee dom förstog inte de o hade värsta predikan för Malin om våldtäks män och att hon inte får gå den vägen nå mer :P haha de va oxå roligt :P Men när vi kom hem så somnade alla på en gång! Sen på morronen gick Jimmy & Niclas tilll time och köpte cola! underbart va de!! Sen åkte dom hem och jag och Malin åkte till systemet o handla sen mcdonald med min syster sen vidare till stugan där vi sattt ett tag innan Malin skulle börja jobba!
Så nu sitter man själv hemma :( ska duscha snart o sen sova en stund :P sen kl 9 när Malin slutar ska man ut till Hedesunda igen ! Blir party :D hihi ! Eller party o party de får vi se men vi ska iaf sitta o dricka !

va iaf skit mysigt igår :D toppen kväll!

:D

hääärligt!

sista April va toppen :D skit mysigt! först sattt jag o jaana på hennes balkong o drack sen kom klas o jimmy o hämta oss och vidare ut till Simon i hedesunda! där va de mkt folk :D hände inget spciellt men de va JÄVLIGT ROLIGT :D Blev lite missförstånd mellan mig & N men de löste sig! :) MAlin kom till mig :D på kvällen!<3Sen åkte vi hem och sov vid 3 ! skit härligt kväll iaf! :D

Idag när man vakna hade man ont i magen men vi åkte och köpte macka på ice jag o malin då blev de bättre sen åkte jag malin niclas matte biffen o jimmy ut på sjön och grilla korv :D jätte mysigt! Hihi! Sen åkte vi hem och vila en stund tills vi åkte in till gävle då grabbarna grus skulle ut på tant grön! Så nu sitter ja hemma! fast ska fixaa mej nu , Malin kmr snart o vi ska ner på stan vi med o ta en öl :D hihi mysigt! <3

ne måste skkyndA!!! Hej dåå :D

Jag tkr om dig också ! ! :D



RSS 2.0