VALBORG

Har flyttat för 6:e gången på 3 år och för varje gång säger jag till mig själv att aldrig flytta igen . Usch hatar verkligen att flytta! Jaja, idag är det ju sista april och jag vill helst bara vrida tillbaka 1 år . För förra året den här dagen va nog bland den roligaste dagen jag varit med om! Och allt va så bra! Fast då var jag ju inte tillsammans med nicke iförsig så det va ju ett litet minus men vi firade ju ändå sista april tillsammans :) ne ni , vi hörs!

DOLDA TALANGER

Sitter här och myser framför datan med min underbara söta kisse katt, Zeke <3 Han är verkligen världens sötaste och gosigaste katt. I LOVE HIM SO ! Ajja, kan inte sova. Fast jag är trött , så jävla irriterande !
Jadu va har man gjort idag ? Jo suttit på AF hela dagen och skrivit in mig så jag får akassa pengar nångång. Vi gick även på stan jag syster & teo. Sen har jag handlat bara med älsk . Har inte hänt så mkt så har egentilgen ingenting och berätta ! Men vad som händer på sista april har jag INGEN aning om ! Vet inte om jag ska festa eller vara nykter.... hmm...

yäyä..

Tänkte börja med att lägga ut mina extremt goda recept här så ni kan göra själva och smaka på och förstå hur duktig kock jag egentligen är ;D
Så Hanna nu äre bara att hämta papper och penna och börja skriva :D

Idag blir det : Kyckling i ädelostsås !
Jag vet, de låter inte gott !! Jag HATAR annars sånna här ädelostar och mögelostar och allt va de finns men jag gav det en chans iaf och de blev SUPER GOTT ! så oavsett om du inte är ett sånt stort fan av det så testa ändå tycker ja :)

Ingredienser

800 g kycklingfilé
5 dl créme fraiche
3 dl grädde
140 gram Kvibille gräddädel
1 hönsbuljongtärning
1 tsk svartpeppar
4 port kokt ris


Gör så här
Sätt på vattnet för att koka riset

Pusta kycklingfilén, och strimla den, eventuellt kan du skiva den i bitar. Stek den sedan i smör, så den får fin färg. Krydda inte.

Lägg créme fraichen i en gryta, tillsammans med grädden, buljongtärningen, och svartpeppar. Skiva även osten så den blir lättare att smälta och lägg även den i grytan.

Rör om tills allting har smält, och lägg sedan i den strimlade kycklingen, och låt det småputtra i 4-5 minuter.

Servera med kokt ris, och valfri sallad!


Om ni vågar testa på så berätta gärna om ni tyckte om de :D


NUMBER ONE

Jag & Älsk åt på mcdonald idag efter jag jobbat klart. Vi testade iaf den nya hamburgaren som heter CBO. Jag har aldrig varit ett riktigt fan av mcdonald för det är oftast torrt & smakar skit. Men den här hamburgaren, muuums ! För första gången i mitt liv jag någonsin kmr säga detta : Den här burgaren äger MAX's allas burgare ! Ja, ni som känner mig så väl vet att jag har aldrig någonsin pratat illa om MAX . Och jag har alltid sagt att ingen annan hamburgekedja kommer kunna slå godheten på MAX. men joo ni, nu har det hänt ! Ni mååååste testa den, muums så god den är !

Med det säger jag GODNATT .


SÖNDAG

Kvällen igår va GRYMT rolig ! Jag & Syrran med grabbarna ! Bror, Nisse , Samurajen , Sture & Johan . Vi griillade också.
Blev ju såklart utgång då vi är skriven på listan på Nivå och fick gå före i kön och gratis inträde, wöööw !
Men det fanns inge klädhängare så vi gick till Hartan istället. Va jätteroligt sen tog vi taxi till MAX sen hem igen.

Gick upp tidigt för att Nicke skulle fixaa med bilen i pappas bilverkstad. Sen på kvällen blev det god käk hos syster T . Åkte hem till min andra syster sen och hämta hennes grejer sen åkte jag & älsk hem.  De va ju så fint väder och så varmt ute så vi beslöt oss för att cykla , mysigt va ;) ?

Nu har älsk satt upp platt TVn i gästrummet ( och själv har man en LITEN gammal tv som är såhär skit tung i vårat sovrum, FUSKIGT ) så nu ligger jag i gästrummet i sängen och kollar på tv, hihi !

Ne måste göra en macka eller nå. Börjar bli hungrig igen.

ÅH NEJ, jobbar imorgon :( 12-22 . Tråkigt !

Nee HEJDÅ !

ULTIMA THULE ÄR BRA STUFF

När jag åkte till systemet idag så kom Ultima Thule på radion. Och såfort jag hör dom tänker jag på när jag & Emelie lånade Filles mustang Cab och åkte runt på stan ( ner cabbat då ) och hade världens hösta ljud och såklart Ultima Thule låtar, fatta va folk glodde !!!! hahaha men inte brydde jag & Emelie oss för de, va grymt roligt :D Vi tog den där Caben jämt , överallt ! :D Fast vi inte fick, hihi. Stan runt runt, Hedesunda runt runt, hela GÄVLE runt runt. skit nice med Cab ju, vill ha de nu när de börjar bli varmt och så fint ! Mari och Malin va med en gång och Mari skämdes så otroligt jävla mkt , stackars henne :P haha ! ajja , ne nu måste jag skynda mig , ska plocka undan, dammsuga, torka golv , duscha , plattahåret, hitta kläder, sminka mig & tydligen ska jag ner på stan igen för min lata syster orka inte följa med mig när jag åkte iväg NYSS ! men nu helt plötsligt ska hon åka när jag kommit hem. allt de här ska jag hinna på en och en halv timme.. LYUCKA TILL IDA !

JÄTTEROLIGT

hahaha, har ni testat ICA reklamen som finns på bloggarna nu att stretcha Stig ? om inte, gör de nu ! hahaha det är jätteroligt :D men om ni stretchar för mkt blir det lite läskigt, haha :D har gjort de tusen ggr snart ;D

SNABB SOM BLIXTEN

från att vara ett alldeles tomt rum till ett såhär fint på 40 min ikväll ! Niceigt va ? Ska köpa röda gardiner och en svart lång tvbänk bara sen är det väl ganska klart :) blev ju jätte bra eller va tycker ni ? :) ne måste hålla om Älsklingen nu så jag kan somna , god natt ! Puss :)

UNDERBAR DAG

Vaknade halv 9 skit pigg ! Gick upp och ut med Ozzy. Kom hem diskade och dammad hela vardagsrummet. Imorgon blir det damsugning .. Sen har ja bara gjort mat och kollat på Anna Anka. Nicke sa att han slutar 2 - halv 3 idag. Och som alltid när han säger att han slutar tidigare så gör man ju aldrig det vilket fall. Så får sitta och vänta timmar till då. Nina & Jag ska iaf till köpis & IKEA . Ska bli kulit ! Ikväll blir det kanske grillning hos syster T . Mysigt med min lilla Teoleoley <3 ! 

Imorgon blir det FEEEEEST hemma hos miiiiiiig, wiiiiiiiie ! Sen NIVÅ ! japp ni hörde, Nivå ! Senaste jag va där innan det stängde då va när jag va 16 år och gick ut för det va sån här 16 års disco, hahaha !  Oh just ja försöke ju komma in där när ja va 17 oxå med Malin & Mari. ingen lycka där för mig & Malin eller :P men nu ska jag in på lagligt sätt ;) wiho . haha

Nee hejdå. och BAJS på Jaana Liedes som är elak ;)

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28871

Klicka & RÖSTA !!
Kom igen nu, för Teo är verkligen världens sötaste & finaste unge !


PEACE&LOVE

Hästpojken , Jay-z , D-A-D , Melissa Horn , Maritn Jondo , Hardcore superstar , Sonata Arctica är dom bästa banden som kmr dit ! Kmr bli så jävla roligt  ! Bo i tält , lyssna på musik & öl. Förhoppningsvis sol & värme !!!!
Blir bara vi brudar !!! inga killar, wiiho ! vill åka nu nu nu !

Fast Nicke, jag kmr ju sakna dig förstår du väl hjärtat <3 Men du ska ju ändå till Polen och göra nått :P haha ! älskar dig bäbis <3

MER SNÖ


det är liksom den 22 April. och det är snart snökaos här i Gävle !

..

Igår så tränade jag & syrran kick boxning , gick super ! Har inte träningsvärk någonstans, wiihoo ! Och idag blir det skivstångs träning, im the best i knooow !
Men innan träningen va svärmor över med mat som vi tjocka i oss, Eva är snäll hon.
Tvättade gjorde jag också, va med Teo va ja också.Just ja, efter träningen åkte jag & älsk till syster T och kollade på filmen , itäs complicated (?) den va jätteroligt fast hon valde fel karl !

Ohh idag kunde jag skjutit Bonzo ! Så som han hoppade på Zeke idag har jag aldrig sett i hela mitt liv. Han stampa på honom och såg ut som han skulle ha ihjäl min lilla kille och han som inte kan försvara sig ! och jag kom inte emellan heller, de va så hemskt att se på att jag va nära på att grina !!!!!! ni anar inte och Zeke har inte visat sig på flera timmar nu, han som aldrig är rädd . Aldrig får den där odågan komma in här igen om han inte lär sig lyssna. blev så jävla arg på Bonzo så jag tillslut hoppade på honom på golvet , satte mig på honom och drog han så jävla hård i öronen ! men inte lugna han ner sig, tog han i öra  och slänge in honom i rummet och där fick han sitta ! och ni får skriva vafan ni vill om att jag inte borde ha djur eller misshandlar dom för det skiter ja i ! ni såg inte det jag såg hur han va på mitt lill hjärta !

Syster Therese fick komma och skjussa hem honom för ja tänker inte ha honom här när han håller på så. ALDRIG ! fan mina djur ska väl kunna trivas och vara trygga där DOM BOR ! utan att bli ihjäl stampade eller uppätna !

kanske blir fest här imorgon, vi får se men förhoppningsvis så blire så =D!


We had a fight, you cried and ran away
Now it’s late, 4am, can’t reach you
If I could turn back time and make you stay
Maybe then I would still be near you


SÖKES !

jag vill ha(köpa) en bäddsoffa. En sån som man fäller ner ryggstödet på, så det blir en säng ! nååån ?

IDA ÄR PÅ GLATT HUMÖR

I sommar blir det att vi, Gänget liksom drar till Öregrund och gör Öregrud osäkert !
Vi ska hyra hus där , sola, bada , äta och dricka gott ! bara ha de jävligt NICE liksom ! Dra till Gräsö på dagarna och kvällarna blir det att spenderas på någon uteservering med allt folk på Öregrund !!! ojoj va nice !
Ni är så jävla avis som får sitta hemma här i Gävle, eller hur =D ?


Tycker ni ska säga grattis till mig & älsk som firar 11 månader idag !!!!!!!!
Älskar dig NisseLasse <3


Ne nu ska jag ut och kratta och städa min gård, heeeeeeeej !


SO LONG FUCKERS !

nu har vi köpt ny bil , wii , ps3 & bokat utomlands resa till thailand i december ! :
fan va skönt att ha en kille me pengar !!!!! sitt här hemma med gamla dåliga tråkiga saker och vara kritvita med era snåla och fattiga pojkvänner medans jag får åka utomlands och får nya och roliga spelkonsoller !

:D

SOMMARKÄNSLOR

Folk som känner mig vet att jag har världens kortaste stubin och taggar till för lilla minsta motgång eller om saker inte blir som jag vill . Och detta händer ofta och innan jag ens hunnit tagit reda på saker. dumt av mig. men sån är jag ! haha. Fick iaf vet att vi ska få en ny altan när dom rivit den andra men betala en viss summa i månaden extra då för den nya altanen. Dumt på ett sätt eftersom vi som har reda ska ändå få betala men bra för dom som inte har nå altan . Ser riktigt slummigt ut på vissa. Men de är bra att man får en ny iaf, hoppas den är fin bara och ungefär sån som vi redan har hoppas jag , hihi ! Tur att man har en tremänning som bor här i området som går på MÖTEN som man i slutänden kan fråga . haha ! istället för min egna pojkvän liksom som inte lyssnar på mig alls, haha ! Ajja, snart kmr Gutta, Bonzo & Ozzy ! Vi ska grilla och grapparna ska dricka öl och jag får inget.... Pencillin bajs . Hämta Nina halv 9 sen vet ja inte va som händer ! Och imorron är man fyllechaffis igen`, då baby ska på fest nånstans i skogen hos Jimmy. Så va händer för mig dådååååå?

ne denna helg och nästa kmr bli tråkig för min pencillin kur slutar nästa söndag !
Fast 2 vita helger är ju bra för kroppen satte ! Men sen blir det brakfest här hemma!!
Hög musik, party people, alkohol, grillning & sol ! inbjudan kommer till våra favosar :D

Sen i sommar blir det ju världens fest i stugan som vi skulle haft förra året men blir detta år istället. Det kmr bli ÅRETS FEST , tro mig ! Kmr bli sjukt mkt folk, 30+ ! Alltså , sjukt roligt ! ni längtar va , hoppas ja :D ! Tänk er långbord , vollyboll tunering, kubbtunering, bada, grilla, sommarmusik, frågesport, träffa och umgås med massa roligt och nytt folk och massa massa annat !  men även här blir det bara våra favosar ;D !

Nu vet ni vad som väntar iaf, måste pysa !
Tjiiiiiiiing !

ÄLSKAR



Det är inte den där jävla skit snoop dog låten de börjar med ! MIN låt kmr igång efter 10 sek.






Är bättre i halsen tack vare mitt älskade pencillin ! Men nu hostar jag som fan och slem i hela halsen. Känns som jag har sårskorpor i halsen och varje gång jag äter eller dricker nått smakar de var, så snuskigt !

Skickade sms till Jaanis och fråga vilken låt vi lyssnade på i hennes bil häromdagen. Fick tillbaka att hon låg och sov och skulle kolla senare. Tog 1 min innan jag fick ett till sms va henne där hon skrev att hon skulle hem till mig med skivan, hur gullig är inte de då?!!!??! min jaanisbananis de <3
Äkta vän eller vadå ?! :D hihi .

ska ringa Baby nu och se om han ringt och skällt ut galvegårdarna.. Ska dom riva altan får dom fan sätta dit en ny eller så river dom inte den bara  ! så jävla fittigt och taksigt för oss som har altan.. bara för att dom andra som inte har de så kan väl vi som har de inte råfört att dom inte orka bygga en !


TA ER I SKITAN

Fick ett brev hem för ett tag sen att de va ett möte här för oss i området för den nya rusten om husen här. Sa till älsklingen att han skulle gå o lyssna men neee såklart inte ! och nu fick jag reda på att dom ska RIVA ALLA ALTANER . asså hallå ?!?!? jag vägrar, dom kan fan inte göra de om inte man vill ? vet inte heller om dom bygger nya men de tror jag knappast ! Sen ska dom hålla på HELA sommaren så ute kommer man ju inte kunna vara. blir rikigt jävla less på GG nu asså. Ringde dirr till älsk och bad han ringa GG nu och fråga va fan dom håller på med !

ni får en uppmuntrande låt sålänge

men tack , min sommar är förstörd !


FÖRSTÖRD

Just nu vill jag skära ut mina halsmandlar själv. Har så fruktansvärt ont så jag inte kan sova och bara ligger och grinar. Spotar i en kopp nu för jag vågar inte svälja och nicke blir bara sur för jag är ledsen och så säger han: jag har aldrig varit med om någon som grinar för att man har lite ont i halsen . Värsta spydigt! Ne men jag har och har haft så här fruktansvärt ont 3-4 gånger!! Måste ringa till hc imorgon för det blir fan inte det minsta bättre ! Asså har jag värsta ångesten nu att jag inte kan sova när jag ska jobba från 7 - 21 imorgon! Ne vi hörs väl!

GAMMAL ÄR BÄST

Sitter på rast på jobbet nu. Förövrigt så har jag 39.2 i feber och hade fruktansvärt ont i halsen tills mina erfarna patienter eller kunder som det så fint heter. Berätta för mig om en huskur som man ska ta när man har ont i halsen och jävlar va mycket bättre det blev! Tusen tack gumman :) ska jag aldrig glömma för jag och mina halsmandlar går inte ihop för fem öre! Vill bara operera bort dom nu helst. Aja nog om mitt gnäll . Pfv ringde mig precis och undra om jag kunde jobba nästa måndag för personalen på den avdelningen hade önskat mig och det är ju jätteroligt att höra :D ne måste gå snart är det middag här. Puss :)

NICLAS HEDIN

jag saknar mitt lilla hjärta nå oerhört mycket just nu. jag vill bara att han ska komma hem och hålla om mig.


PAIN

vaknade med att jag hade så JÄVLA ont i halsen. Kunde inte svälja och knappt prata för det gjorde så ont. Iförsej gör de nu med... Hanna sov ju över här så hon åkte hem och duscha när vi vakna och Jaanis kom förbi med glass,kolasås,choklassås,strössel & maränger ! Så vi satte oss på altan med musik och åt nästan upp hela förpackningen på 2 liter, haha ! Sen åkte vi till Sofie och gick på en promenad med sofie ursöta vovve Chessie ! Nu vill jag också ha vovve :( ! sparaspara ! Sen kom Hana och vi 4a åkte till köpis och dom käka. kan ju inte svälja.... Efter satte vi oss en stund i solen, så himla skönt ute nu ju ! Nu är man iaf hemma och myer på altan som vanligt med Zeke, Zally är spårlöst försvunnen... varit borta nästan 2 dagar !!!!!!!! blir ju orolig över min lilla puma.

Ne älsk kmr ju snart så då ska vi åka till däck team och byta till sommardäck. förstår inte varför han har dom där och får betala 600 jävla kronor för att han inte själv orkar sätta på dom, mitt lillapucko !

Hejpåre !

MYSER I SOLEN



Kom nyss hem efter en LÅNG dag på jobbet. Satte nyss älsklingen i matlagning av hans extremt goda korvstroganoff ! Själv sitter jag med bärbara datan på altan i våra utemöbler , och det är SÅ JÄVLA MYSIGT & SKÖNT !!!!!!!!!!!! Har mina små kissar här som springer omkring och snart är väl älsk färdig med maten och den ska vi äte här ute , så romantiskt eller hur ;) hihi. så jävla nice och bo i radhus med altan och gräsmatten och grejer , bara att gå ut liksom. Kommer aldrig flytta tillbaka till lägenhet om jag får bestämma !

Om ni vill är det bara att komma förbi så kan vi dricka kaffe här i solen :)


VILL BARA HEM

Sitter på min rast som jag egentligen skulle ta halv 6! Idag har jag inte gjort nått, sagt hej och kramat min favorit grabb va denna dags höjdpunkt! Sen har jag bara jobbat! Igår iaf så va det jag nina annica katta sofie hanna och Jaana kom. Va så jävla roligt :D vi dansa och log på golvet och hade oss, tog nå jävla bilder när vi låg där iaf hahaha :D sen begav vi oss till stan där vi gick till interpool sen bishops och mötte upp mamma och pappa och deras gäng ;-) pappa bjöd alla på alkohol , nice ;-) sen blev det interpool igen för bishop stängde sen gick familjen lindberg hem , eller först förbi frasses där pappa bjöd igen sen hem till mamma en stund där gustav och niclas kom sen åkte vi hem och jag slockna på en gång, men kvällen blev så jävla lyckad iaf! Måste vi göra om brudar :) ne måste fortsätta jobba nu. Fast slutar om en timme så jävla skönt! Men då blir det bara Hem och sova sen upp och jobba igen!

I MADE IT

Åh kom dit vid 9. Fick sitta på intervju med båda två cheferna. Det gick väl på någon minut bara sen va de bara ut och prova jobba på en gång i några timmar. Fick gå med en undersköterska där som va så härlig och go :) Sen när jag skulle gå så sa dom att dom skulle höra av sig - kört med andra ord ! Gick in i rummet brevid och böt om sen gick jag förbi och sa hej då. Då bad dom mig komma in och så berätta dom att hon jag gick med sa att jag va jätteduktig , jag tog i och inte bara stog, ställde frågor och visade mig intresserad. Så dom tycker jag skulle komma tillbaka på tisdag nästa vecka och diskutera lön och skriva papper sen skulle jag väl börja i Maj ! JAG ÄR SÅ LYCKLIG !!!!!!!!!!! äntligen !!! Jobbade på sjukhuset för 3 årsen och de va så jävla roligt och har alltid velat komma tillbaka. Men har inte fått nå respons på mina mail. Men nu äntligen, turen har vänt tror jag ! Skickade in ett mail när jag va inne på landstingen hemsida och kollade, då sökte dom bara sjuksköterskor , läkare och kirurger men jag testade och så skickade ja in utifall liksom och se hur det blev , hihi !  ajja ska till tvättstugan nu och hänga upp de sista sen åka och jobba på Vallon ! Höörs dååååå !

PUSS PÅ ER ALLA <3

TORSDAG

Åkte till syster mellan halv 11 - 11 någongång. Då va man både barn & hundvakt åt 5 hundar. Men dom är så snäll så de går så bra. Jag & Teo spelade mariokart som är så roligt på Wii sen var vi ute en stund med vovvarna sen åkte vi och hämta Nina och vi gjorde lite ärenden och käka på Mcdonald för Teo vela ha de och då får han det också :). Sen vid 4a hämta vi Nisselasse och skjussa hem Teo. Då fick jag en jättesnygg skjorta av syster T, tacktacktusentack ! Åkte vidare till köpis där jag fick ett hårband av syster N ! TACK, behövdes. Ne nu måste jag handtvätta mina leggings så jag luktar fräscht imorgon, haha ! Men tror de inte kmr gå bra för jag har inte mina betyg, hittar dom inte och på skolan hade rektorn precis gått när jag kom. Fast när hon ringde sa hon inget om mina betyg men antagligen så fattar man väl de själv ? så får väl se hur det går ändå imorgon utan dom.. hoppas kan man väl iaf för jag vill så gärna !

nee måste göra kaffe, heeeeej !

   


HURTIG

Har ju vovvsingarna den här veckan. Och runt 10 - 11 så börja Bonzo alltid gnälla med sin jobba röst, så de är bara att kliva upp då och gå ut med dom. Så idag tog vi en lååååååååång promenda ända till Korsnäs . Det tog ungefär 1 ½ timme. Dom ska ju stanna varannan meter och Bonzo springer ju kors och tvärs hela tiden. Men de va skönt och sen va dom trötta speciellt lilla Ozzy då han gick hela vägen själv. Ibland måste man bära honom men idag gick och gick han. På slutet blev han trött då han sakta in , den pluppen ! Sen  blev det luncha med Hanna och efter det blev de att åka och hämta Niclas på jobbet. Då åkte vi hem och la i dom 5 fiskarna vi hade i syrrans akvarium tills vårat blev fixat. Sen åkte vi igen till söder zoo och köpte 8 andra fiskar, jättefina ! Zeke tyckte dom va lite spännande men de gick över sen. Nu ligger han här brevid mig och myser min lilla kille som han alltid gör , han älskar mig men inte Niclas , HAHA ! Min lilla puma är ute på äventyr , hon älskar att vara ute mer än Zeke . Men Zeke är less på henne  för när dom går ut samtidigt så lurar han bort henne sen springer han hem lika fort igen. Ohh det är ju så skönt att bo i radhus, trivs som fisken i vattnet här i bomhus ! En gång bomhusbo alltid bomhusbo tror ja ;). Skönt med altan som man kan ha öppen så man kan gå ut o in som man vill och missarna älskar det . Men de hade ju inte varit helt fel att ha utemöbler nu, eller hur NICLAS !!!!!!!!!!!!!! Bara han & hanna som föståååår. nee ska inte tänka på de är fortfarande irriterande för det.. ajja imorgon ska jag vara barnvakt , så vad ska man hitta på då ?  Och på freda ska jag till sjukhuset, är rädd !!!
Sen ska jag jobba fredag kväll, lördag morgon, söndag kväll & måndag morgon. Har ju fått 9 dagar/kvällar idag av PFV för engångskull. Det har hänt någon allvarligt där iaf. Helt plötsligt säger dom att dom skiter i våra lasdagar och nu ska vi få jobba hur mkt vi vill för dom har så några vikarier, JA DU , undra varför?!

Ne har tydligen blivit bjuden på Tacos hos syster ? fick sms av Niclas där de stog att vi skulle dit iaf. vet ingenting ja ! De är han som sköter de där med kontaketen med dom..

Adjööö,

PRESENT, JA TACK !


Min & Jaanas låt har jag bestämt nu <3



Titta va jag fick av älsklingen idaaaaaag <3 :D han är fan BÄST ! Det kanske ni märker, hihi .
Världens snällaste & sötaste människa den där Niclas Hedin.
Här fick man inge jävla plast skit sodastreamer, haha . och grön som är min älsklings fäääärg . Har ju ALLTID velat haft en sån ju, jag är lycklig. haha.

Har lekt med Jaanis idag och Hanna som jag inte fått träffat på läänge !

Ne nu ska jag glo film, twilight <3



Ser ni hur läcker denna karl är , han fick solglasögon av mig, stora ska de va på killar & även tjejer. Så JÄVLA snyggt & sexigt ju spec på denna karl <3
Asså fyfan vad JAG ÄLSKAR DIG NIKKE <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


VILL SÅ JÄVLA GÄRNA

snälla snälla ! Jag behöver de här, jag måste ! Är så jävla nervös men jag är samtidigt så JÄVLA LYCKLIG för de samtalet jag fick idag  !!!!! asså jag gör vad som helst för att de ska gå vägen !!!!

VILSE

Det är ju så härligt att bo någonstans där man inte har en aning om vart man är även om man bara går utanför dörren, haha!är i någon skog i bomhus . Får gå en bit till och se om jag kommer någonstans där jag känner igen mig , om inte får jag ringa syrran så får hon leta upp mig haha. Ne måste öka takten nu så jag kommer någonstans ;-)

GÖR DE NU

Följ min blogg med bloglovin

that's it !!!!!!!

Jag ser inte vilka ni är så ni behöver inte vara oroliga ;)
Med bloglovin så visar den när jag har uppdaterat här så slipper ni springa in här var och varannan minut , skiiiiiiit bra sörru !



SJDFHKÖHÖ

åh jävla bajs grejer !!!!!!! så fort man skriver blogg och tycker påpublicera så har den här jävlla internetsladden åkte ut så de står nå skit och när jag tycker bakåt så är allt borta, tänker aldrig skriva blogg igen är så less !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HERREGUD VILKEN KVÄLL

Haha började med att jag gjorde mig klar hos Jaana och där börja vi dricka! Vi hade riktigt jävla roligt då det blev mest skit snack . Sen begav vi oss till bror där grabbarna va :) bror , niclas , gustav , sture , samurajen & jimmy. Där hade vi det jätte trevligt och det blev ju självklart för mycket alkohol, men så ska det väl vara! Tog taxi ner till interpool och tog en drink eller rättare sagt jag blev bjuden ;-) hittade även en kille till Jaana ;-) sen vela grabbarna till billagan , fy fan säger jag bara , haha aldrig mer :p men va en ny upplevelse! Och idag mår man så illa !!

RSS 2.0