GOTT NYTT ÅR

Tänker er att lilla jag vakande kvart över 9 imorse och gick upp då också och duschade !

tänkte klä på mig nu och dra till systembolaget för att handla vin åt mina pensionärer på jobbet ..
det började med att vi satt vid matbordet igår på jobbet och jag frågade va dom skulle göra idag då.. dom sa att dom bara skulle vara kvar... men då sa ja : vafan imorgon är det ju party då måste ni ju parta ! ( trodde dom inte vela ) men då säger dom : jaa men jaa det måste vi ju men vi har ju inge vin..?? så då erbjöd jag mig att fixa de åt dom , så då sken dom upp som en sol, ! ojoj va roligt vi ska ha imorgon tjata dom hela kvällen sen , hihi ! va har jag ställt till med? haha äh inte jag som jobbar ikväll iaf, haha ! men tycker dom borde också få dricka det är ju endå nyårsafton ! stackaars dom annars som måste sitta där nyktra och ha tråkigt ! nee så jag tycker endå att jag gjort en bra insatts !

ajja, sen vid 4-5 ? ska man till Krills och käka mat och festa ! Wiiie kmr bli himla roligt !

nee hej påre !

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night



MINNEN

Lääste Annicas blogg igår (?) där hade hon lagt ut 2 eller 3 aventura låtar .. och då kom jag och tänka om mina 3 favorit låtar som jag bara ÄLSKAR !!! det är 3 st låtar som jag har så extremt många underbar minnen med .. Måste bara lägga UT dom här, ni kmr älska dom !







<3


HISS & DISS

Blev 2 filmer idag, den första filmen var Avatar och den gick jag & älsk på bio.




jag står verkligen för att säja att den va inte ett dugg bra som ALLA säger.. ne usch .. Tänk att jag spenderade  över 200 kr för den filmen.. villl ha pengarna tillbaka... titta inte på den ni som inte sett den..
så det blir ett stort  DISS !


När vi kom hem igen så satte jag mig vid datan och såg att Paranormal Activity hade kommit ut med svenska text så jag blev jätteglad för jag har velat sett den så himla länge ! så den blev de halv tolv på kvällen !



och jag måste säga att den här filmen är verkligen utan tvekan den ÄCKLIGASTE filmen jag sett , har ALDRIG blivit så rädd i hela mitt liv för skräck filmer och jag har sett flera hundra st eftersom jag älskar det.. så de är ingen annan film än denna skräckis som skrämt skiten ur mig så jävla mkt ! den här filmen va skit bra !!!! den MÅSTE ni se  ! men säger bara : ha nån med er när ni ser den, titta inte själv....
den skulle jag kunna se tusen ggr till för den va så bra och läskig, älskar ju att bli skrämd men detta va nästan för mkt men ändå så himla bra, 10/10 helt klart ! ska även bränna ut den tänkte ja så säg till om ni vill låna o titta på den !  de är så här riktiga filmer ska vara !
HISS ofcourse !

men kan tilllägga att jag INTE kmr sova nått inatt efter denna film! så om ni ska se den någon gång så titta gärna på en komedi efter .. ska försöka hitta någon själv och titta på nu för jag är fortfarande skakis ...



men va händer för alla på nyår då ? det börjar ju närma sig...
tänker iaf inte gå ner på stan och köpa någon ny klänning, för nyår precis som en helt vanlig fredag kväll så vrf klä upp sig så extra när man inte gör det när man festar ändå... onödigt.. händer endå inge speciellt än att man sitter och dricker ... ajja.. Niclas & jag ska till Krills som ska ha fest på nyår iaf. vet inte vilka som kmr mer än frida , gina,  mossberg, fredde & lisa.. men dom är ju jätte roliga så de kmr säkert bli roligt ! skulle komma nå mer men N visste inte deras namn (?)

ne ska kila film, tjing !


BIO FANTAST

Igår jobbade man sen efter jobbet åkte jag & älsk och hämta mat på den indiska resturangen , masala. alla rätter kosta runt 125-150 kr ... den som älsklingen tog kosta 130 tror jag och de va så lite mat så de va sjuk för så mkt pengar.. mitt kosta 140 och de va lika mycket som man får i en sån här låda på en kina resturang om ni förstår .. kan säga att älsklingens va hälften som den lådan jag fick. ajja de smaka iaf SKIT , fyfan va äckligt de va !! så ät där ALDRIG! svin dyrt för så lite mat och äkclig som fan..

ajja sen bestämde vi oss för att gå på bio.. det är bara sKIT biosar (?) som går just nu.. men eftersom jag hatar sån här övernaturlig skit som inte finns i verkligheten och vela jag verkligen inte gå på Avatar som älsk vela.. så det blev Göta kanal, SKIT det också... jag somna tillochmed ett bra tag på filmen.. men idag ska vi gå igen fast på Avatar då.. hmm men eftersom alla säger att de är den bästa filmen dom sett så måste man väl ge en chans, kanske är jättebra, vad veta jag ? ska iag gå på den halv 6 och vi fick en soffa :D wiiie tkr det är så mysigt ;)

oh kollade på Hockey igår ockås,, hejja Sverige !! längtar till onsdag kl 00.00 .. då ska jag och älsk ladda upp med öl också, hihi !


ne hej då måste äta nått, hungrar ihjäl snart..


vill leva med dig och få se döden tillsammans.
vi har ett band som aldrig kommer slitas ut !
Niclas Hedin <3


BRYNÄS

OOH JA VA BRA VI ÄR ! 5-2 TILL BRYNÄÄÄÄÄÄS .. Älsk tyckte det va roligt, så det blir nog fler ggr ! han blev sugen att åka dit o sitta i resturangen där och käka och dricka öl medans, verkar faktiskt mysigt ! men då ska de va när älsk inte har jour, BLÄ!!

har jobbat och ska jobba imorgon såå de blir inge parrty eller ..
ska bara vara och mysa med älsk, hihi får se om vi åker vidare till någon under kvällen :)

oh va ska man göra på nyår ? va ska ni göra ?
'

vi vet inte riktigt 'än har 2 olika fester än så länge ! får höra och se vilken som verkar roligast, :D

ne hejpå dej !


<3 PAPPA & MAMMA <3

ooh idag när jag vaknade ringde pappi efter en stund , så jag följde med honom och vi åkte ut till valbo för att jag skulle få välja min födelsedagspresent, det blev en BÄRBAR DATOR till lilla mig :D
TACK TACK  till min underbar pappa & mamma <3 dom är bäääääst !!!!!
sen igår på julafton fick jag kläder, väggklocka, present kort på IKEA, mer kläder , sängkläder, en söt liten ängel, filmer , Choklad och säkert nå mer, kmr inte riktigt ihåg allt nu !! Sen av min underbara älskling fick jag en digital kamera ! ÄNTLIGEN har velat haft en hur längesom helst, tänkte t.o.m köpa en själv nästa lön, ! den e super bra , är så glad, hihi ! knäppte ungefär 150 kort igår och ungefär 100 av dom är på älsk , dom blev lite sura efter ett tag efter allt blixtrande !

längtar till onsdag då jag & beejb ska gå på IKEA då vi har presentkort där på 2200 kr ! sen ska jag välja ut nya skor till beejbi som fick prestent kort på köpis av sin mamma, kmr bli så himla kul :)


oh just ja, imorgon efter jobbet ska jag & beejb gå på HOCKEY , åh längtar ! LOVE hockey, hihi ! och tänka sig att jag fick med mig älsk också ,,

nee nu ska jag titta på film , tjing !


GOD JUL

Kom nyss hem ifrån jobbet, shit va sjukt fort det gick idag ! så jävla skönt !!! och massor massor av pengar har man tjänat ! nu ska jag bara duscha av mig och klä på mig sen kmr pappsen och hämta mig och alla mina tusentals julklappar ! Min jul kmr tillbringas med min underbara familj & min underbara pojkvän <3 kmr bli så himla mysigt !

ne måste kila nu, men God Jul på er allihop !


23 DECEMBER

har varit runt halva stan idag , men nu äntligen är det över med alla julklappar !

Älsklingen har färgat mitt hår så sitter här med färgen i,
19.30 ska jag och Älsk bänka oss framför tv för då blir det bingolottos uppesittarkväll , mysisgt :)
HOPPAS man vinner nått, hå¨ll tummarna !

sen ska jag väl sova efter det för imorgon blir det upp och jobba ändå fast man ine skulle !

ajja, måste skölja ut håret nu ,, tjing


2009

Kort sammanfattning av 2009


Hur har året 2009 varit för dig? - Underbar för det mesta
Bättre än förra året? - absolut !
Har du träffat några nya vänner? - japp
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? - Midsommar dagen kmr sitta kvar hela mitt liv.
Har du flyttat under år 2009? - Jaao
Har du hittat en ny låt som du älskar? - jajamen !
Isåfall vilken? - Bad romance måste jag nog säga !
Har du druckit alkohol? - om jag har !
Har du rökt? - nej
Har du kysst en främling? - Nej



KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2009? - hittade min drömprins !
Har du varit kär? - japp !
Har du sagt jag älskar dig till någon? - varje dag sen 19 Maj
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - varje dag sen 19 Maj
Har du haft ett hemligt förhållande? - haha Niclas va hemligt ett tag där :P



SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? -nej
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har någon i din vänskapskrets avlidit? -ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - ja
Har du varit i slagsmål? – ja
Blivit sårad? – ja

 

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - ja det har jag nog
Isåfall vad? - finns nog mkt
Har du skämt ut dig? - haha jaa det gör jag ofta !
Har du ljugit för en vän? - har jag nog , tyvärr
Har du varit ute en hel natt? - japp
Har du blivit tagen av polisen? - nepp
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - japp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - japp



VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - ja !
Har du förlorat en vän? - ja!
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - nej
Har du ljugit för en bästavän? - jo
Har du haft en relation med en vän? - nepp
Har du många killkompisar? - nej inte längre


SNÖMYS

Sov till halv 4 idag , skönt! Öh måste tilllägga att jag jobbade natten som va dårå.
Krille kom förbi en stund sen åkte jag & älsk ut o sladda, jag är GRYMT på det, fråga N !
Han trodde inte jag hade dom skillsen eller, ojoj .. Klockren ! Det är ju så roligt också. Iaf när man kör själv och inte ANDRA - usch !
Sen fick jag den briljanta iden att åka till Hemlingby och åka plastpåse, sagt som gjort va vi där. Och det va hur roligt som helst, va vi skratta & rulla runt där i backen , hahahaa! Jag & Älsk is the shit <3 Har ju som himla roligt ihop vi två.. Åkte hem sen och mös i soffan , kollade på film tills han somna efter 15 min, hihi !

Imorron ska jag sno bilen . För antagligen ska jag & Malin åka ut till Häsen och åka bob efter bilen , Katta ska nog också med, haha kmr bli så roligt ! Järnvägen där liksom för det är inte så skarpa kurvor där !
Älsk blev så avis så vi ska åka där igen på lördag också efter jag slutat jobbet !

ne nu är klockan mycket igen...



TIDSFÖRDRIV !

40 frågor om den du älskar!

1. Vad heter han? Niclas Hedin

2. Hur gammal är han? 23 snart 24 !


3. När träffades ni sist?  vi träffas varje dag.


4. När är han född?  1986


5. Vad har han för hårfärg?  brunt


6. Vilka färger har han haft: brunt med slingor ?


7. Vad har han för parfym? ohh sean paul ofcoruse !


8. Är han galen? Japp


9. Vad är erat första minne? måste nog säga i Brors bil , 10/4-09 ! ( Inget snusk ! )


10. Har ni många minnen ihop? ohh jaaaa !


11. Vart bor han? här på söder med mig <3


12. Har ni varit utomlands tillsammans? Japp, Kreta !


13. Är du avundsjuk på honom? ja det är jag


14. Vad heter hans syskon? Jens & Malin


15. När träffades ni första gången? Va nog i feb 2009 när jag kom hem till Klääjs med mina jobbarkläder på mig, BLÄÄÄ !


16. Hur träffades ni? Genom Klas <3


17. Vad går han i för sporter? HAHAHAHA absolut inga ! Eller jo Cross om jag måste säga nått...


18. Vad brukar han göra på helgerna? vara med mig !


19. Göra efter skolan ? hahah går icke i skolan.. Loong time ago .


20. Har han fräknar? Nepp


21. Har ni kollat på film någon gång? japp


22. Har ni bråkat någon gång? jodå


23. Har ni skrattat tills ni gråtit? hahaha varje dag :)


24. Har du sett han gråta? Japp :(


25. Om ja, Varför ? det va när han fick veta att hans bästa vän gick bort :( 


26. Vad gjorde du då? försökte trösta honom..


27. Har du sett han vara riktigt arg? Inte riktigt arg , för det vill jag inte se...


28. Har han sett dig gråta?  Japp


29. Vad ska ni göra i vinter? vi ska göra allt man kan göra !


30. Har han svikit dig någon gång? Ja men de är inte mer än 2 ggr! 


31. Har ni pratat i telefon någon gång?  haha, varje dag, eller varje timme !


32. Vad skulle du göra om denna personen dog? jag skulle nog också dö då. Inombords.


33. Kommer ni vara kompisar om 10 år? vi kmr vara BÄSTA vänner livet ut! 


34. Vad är det bästa med han? oj va svårt, de finns så mkt !  men han får mig alltid att skratta !


35. Vad skulle du vilja att han ändrade på? Ingenting för då vore han inte min Niclas .


36. Skulle du ge han pengar om du vann 1 miljon? absoult, va han än bad om skulle han få det.


37. Hur ser hans klädstil ut? lite mer färgglad nu när han träffat mig ;) haha.


38. Vad gör han just nu? Snarkar här brevid mig


39. Har ni åkt nånstans tillsammans? öh ja, Kreta tex !


40. vill du att han ska kopiera detta och skriva om dig? skulle vara roligt och läsa, så ja.



BACARDI

sitter och dricker Bacardi Breezer , MUMS !
Senaste jag drack de va när vi va i kreta, så de smakar kreta som fan !! där drack vi bacardi i massor !!
vill tillbaka NU !!

Skicka sms till Hanna nyss o fråga va hon gjorde o då sa hon att hon låg o vila..
Jag skrev då och fråga när hon skulle komma till mig och fick tillbaka : nee kommer inte ikväll !
tror ni jag blev LITE LEDESEN eller !!!!!!!
men sen skicka hon tillbaka och där skrev hon att hon skämta, INTE ROLIGT !

men snart kmr hon iaf :D

måste sminka mig, tjing !

just ja, grattis till mig som haft mitt körkort i ett år PRECIS idag !!!!!! WÖÖHÖÖÖ !!



min älskade Teo Augustsson <3


 

 Saknar min Therese Wesström <3

 


UTGÅNG

äntligen fick jag sova ut , så himla skönt !
Igår på jobbet va jag så JÄVLA trött så jag somna sittandes på en stol...

ajja, har nyss duschat. Ska käka nått snart sen ska jag diska som vanligt.. åhh !
kl 7 kmr min Häänni , sen vet jag inte när dom andra kommer, runt där skulle jag kunna tänka mig..
då blir det pimpla öl i massor, höhö !


nee längtar till den 22 nu, vill ha lön och köpa julklappar. det är så roligt !
fast vet inte riktigt vad jag ska köpa till alla, hade en solklar till min syster Nina men nee den skulle Tess köpa -.- !

ne måste kila, HEEEEJ !



 kollade lite på gamla blogg inlägg.. hittade ett jätteroligt , fast de är väl bara vi som va där som förstår hur roligt det lät :P


Malin :
men Ida hon tycker ju om Niclas !
Niclas : gör du det ?
Jag :  jaaa
Niclas : eller är du bara över trevlig ?

hahahahahahaha han är så ful min bejb <3 !


IDA ÄR LYCKLIG


Min dag igår blev så lyckad ! Först kom släkten och fikade och åt smörgåsårta . Sen kom Katta & Malin <3
Fick jättefina presenter som jag är supernöjd med verkligen :D Fast 4 presenter åtestår, hihi älskar att få presenter ,, ! dagen blev hur lyckad som helst iaf, TACK SÅ MKT !  Och tusen tack till alla tusen sms, samtal & facebook gratulationer, det värmde ! Katta va iaf kvar och kolla på film med mig och N , hon är så jävla rolig ju !!! min katta de ! vi satt och pimpla lite öl också sådär på kvällen .. mysigt ! Längtar som fan till fredag nu ! fast de är inte så långt kvar, hihi .. PAAAAAAAAAARTY ! ojoj va roligt det kmr bliiiiii !!!!!!!!!!!



ne ska kika film nu och mysa lite med Zeke !

Hejsvejs allihopa!


ohh förresten, jag va på systemet igår och köpte en platta öl , höhö !
så skönt att kunna åka och köpa själv för en gångs skull !




Kan mitt liv bli bättre?!

- Har VÄRLDENS bästa familj / släkt !
- Underbar pojkvän som jag är förlovad med
- Körkort
- Jobb
- Dom bästa vännerna man kan tänka sig
- Radhus i bomhus
- Zeke 


20 ÅR !!!!



Älsklingen kom in imorse gav mig en tårtbit på sängen och passionsoda ( som jag ÄLKSAR ) , satte sig på golvet nedanför mig. Gav mig ett paket , som jag direkt rev upp papperet på och där låg min klocka jag vela ha ! Sen tog han fram 3 rosor & ett litet paket.... Sen frågade han : Ida, vill du förlova dig med mig?! :D:D:D:D ♥ ♥ ♥ ♥

ÄLSKAR DIG NICLAS HEDIN !!!


EN DAG KVAR

När jag kom hem efter jobbet igår så hade N gjort Tacos, så himla gulligt !

Idag slutade man 13.00 - UNDERBART ! Nu är man ledig i 10 hela dar, sååå himla sköönt ! Om dom inte ringer in mig då..  sen senare idag ska jag kanske baka smörgåstårta om mamma vill ha hjälp , vi har kommit på värsta bra dealen ! Hon köper grejerna och jag bakar, gissa vem som kom på den briljanta iden då ?! joo JAG , ida lindberg , hihi jag är så himla smart !

Nu tänkte jag kolla på SATC nu, ska börja om från säsong 1 och fortsätta uppåt <3
har sett alla avsnitt typ 100 ggr , kan alla utantill men dom är ändå så HIMLA bra , love it !
När N slutar ska han ner på stan och köpa presten till mig hihi ... sen är han ledig hela dagen imorgon för att jag fyller år och han vill vara med mig då ! ska mysa hela morgonen !!!


på freda ska jag katta hanna & malin ut , WIIIE !
så längesen man träffa katta, hon e bäst på fest!
kmr bli roligt ! längtar !!


Hännipänni & jag <3



SÖNDAG

HATAR SÖNDAGAR  & måndagar förresten...

igår va vi på julbord med familjen, SKIT MYSIGT ! & jätteroligt !!
De vill jag gärna göra igen , <3

ne nu ska man jobba hela dagen / kvällen , så hiiiiimla roligt ! *NOT*

ne måste kila till jobbet...

ERIKERIKERIK!!!!!

Jobbat ikväll med Ingalill, gick ju super ! Vi jobbar jättebra ihop ,! kul hade vi också , jobbar med henne imorgon med, wiiie ! Kramades innan vi skildes åt oxå :)
kollade på idol finalen , ERIK MÅSTE VINNA ! har skickat 2 sms så jag har faktiskt bidragit ! Vinner han inte, blir jag galen !!!!!!!! då är svenska folket helt puckad i huve och jadu jag vet inte vad.. inte normala kanske ? märker även att hela Juryn vill att Erik ska vinna vafan !

Niclas är på julbord och festar ... blir nog utgång för han sen och sen ringer väl han och vill ha hämtning ... själv ska man liksom upp 6:15 ! börjar 6.45 ! DRYGT ! sen blir det julbord med familjen <3

nee IDOOL nu , HEJ !

SKYNDA SKYNDA !


Igår var jag med Jaana hela dagen <3 VI käkade och gick på bio - luftslottet som sprängdes .SKIT BRA !!!! den måste ni se om ni inte sett den ! va spännande hela 2 ½ timme !  Så det va jättemysigt dag , TACK så jätte mkt för de Jaana ! det måste vi göra om oavsett om jag inte fyller år , hihi !
sen åkte jag hem och kollade på 2012, va inte så jättebra ...

Fick även veta igår att min älskade pappa & mamma har bokat julbord på Engeltofta på lördag !
Ohh så mysigt !!!! jag älskar julbord, hihi ! Pappsen bjuder nästan hela familjen ( therese m.m kunde inte då dom är i sthlm på hundutställning ) ! det längtar jag till :D

nee nu måste jag skynda mig, ska ner i tvätt stugan och torka det sista sen iväg och skriva på radhuset, wiiiiiiie !

heeej !

TÄNKER TILLBAKS




Tryck på play, lyssna & njut !
När jag hör den här så tänker jag tillbaks till Kreta .
JAG VILL VERKLIGEN TILLBAKA !!!!
Det va så himla mysigt & roligt.
vill bara bort här ifrån , helst till Kreta för de va jättemysigt där.
Och jag SKA tillbaka någon gång i mitt liv.
Tänk om jag fick jobba så mycket som jag gör nu varenda månad !
Då skulle jag & Älsk kunna lägga undan hur mkt som helst och åka utomland var och varanan månad typ !




JULKLAPP


jag har kommit på en till julklapp jag vill ha !"
en kalender ! måste ha de för jag måste skriva upp alla mina jobb dagar och alla andra saker jag har på G och jag köper det inte själv.. Therese du kan ju göra en sån här egen som du gjorde till dig  fast kan du göra en till mig ;D hihi !

en billig julklapp :)

ne hörs hej !


ARG SOM FAN !


ÅÅÅÅH blir tokig !! N kom hem och mös lite sen åkte han igen då hade jag min mobil i sängen ! När han åkte så gick jag in i duschen när jag kom ut så är mobilen spårlöst försvunnen , tro mig ! Jag har vänt upp och ner på hela jävla lägenheten och jag håller på att bli galen ! kan ju inte höra av mig till nån heller som kan ringa den så jag hör vart den är... om det inte nu har kommit in en jävla tjuv som tagit den medans jag stog i duschen, de känns som så verkligen för den finns ingenstans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! åååååååhhhhhhhhhhh jävla "#¤"#¤%"#%"#" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


yäyä... igår ringde syrran mig halv 11 på kvällen och fråga om jag inte kunde skjussa Helena till västerås.. hade inge bättre för mig så vi åkte dit ! Älskar ju att åka bil på natten , eller oavsett om det är dag eller natt egentligen ! Våran familj har alltid varit så att vi kan sätta oss i bilen helt plötsligt och bara åka nånstans i Sverige ... speciellt på söndagarna, tihi ! så mysigt !

innan de var jag hos syster och lekte med min Teoleoley ! <3

ne ska jobba snart , hej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hör av er om ni hittat min mobil...

CITAT

 

denna text har man nu beställt då !
Vet precis vart den ska sitta i radhuset !
Vill flytta NU NU NU !

 

 


FREDAG


har jobbat, inge mer än så !

Hej

NÄSTAN PERFEKT


Självklart så vaknade jag när älsk skulle till jobbet, känns som jag ADLRIG får sova ut nu för tiden.. Halv 7 va jag klar vaken och låg o stirrade i taket.. Känns som vi borde sova i olika rum så vi inte kan väcka varandra ...
men ajja bara gilla läget ! Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, skönt ! älskar att duscha på morgonen ! Sen blir det jobba 14.00 - 21.30 ! Samma tid på freda, ledig lördag för då sa jag ifrån ! , 7-13.00 på söndag ! Sen ledig på måndag, jobba tis, ons , ledig tors. Jobba freda,lörda,sönda & mån ! Sen är det typ tusen tider kvar som jag inte kan i huve ! men det är skönt att få lite pengar :) För i januari får vi hyror på 9300 kr ! så där går pengarna åt ! sällan när jag får bra lön då ska de va utgifter till tusen !!!!!!!! blir så less !!!


ne hej på er !




HATA

Måste vara nå fel på mig  ! Igår somna jag inte förns efter 9 på morgonen , gick upp halv 1 . Sov ingnting där emellan! Så inatt så va jag vaken enda till5 , inte ens trött, kunde verkligen inte sova ! Vid fem somna jag äntligen men halv 8 när älsk åkte till jobbet va jag hur pigg som helst ! Efter 10 där nångång när syster fråga om jag kunde komma till henne då va jag helt slut ! Kunde inte hålla ögonen öppna , läskigt trött så jag kunde inte vara med henne idag , känner mig heskt dum ! Hatar när man lovat en person men inte kan hålla det, förlåt !

Pratade med Hanna igår och hon sa att de fanns typ sömnpiller på apoteket som jag skulle testa, och de ska jag verkligen !

ajja , ikväll blir det BIO    !

NEW MOOOOOOOOOON !!!!!!

<3
<3<3<3<3<3


DECEMBER


nu är jag nästan uppbokad hela december på KM !
Börjar den 3:dje & slutar den 30:de Dec !
Så nu blir det jobba jobba & jobba .
PENGAAAAAR :D


 


Fick denna av älskligen idag <3, gud va roligt ! Har alltid velat haft från audition !
kmr skratta ihjäl mig ! Så snart ska vi titta sen har jag även fått en


, wiie ! haha . Jag bara MÅSTE ha en chokladkalender varje år, ett måste ! that's it !

Så nu blir det myspys med älsk i soffan, hörs !


ÖNSKELISTA


Eftersom jag snart fyller 20 år ( 15 December ) & 9 dagar efter min födelsedag så är det Julafton.
Så tänkte jag göra det lätt för er och skriva min önskelista här, smart va ?!

1. Present kort på IKEA & MUS
2. Klockor, Halsband & Armband
3. Bärbar Dator
4. Olika lyktor i alla dess storlekar
5. Spegel ( Jysk 400 kr )
6. Bänk med förvaring ( Jysk )


Hittar nog på nå mer senare.

Bilden nedan för visar EXAKT vad jag vill ha.


RSS 2.0