Glömsk!

Syster frågade mig om jag kunde vänta Teo kl halv 6 på kvällen då hon jobbade till 20.00. Ja visste säger jag och somnar då hon ringer och väcker mig 18.10, så va bara att sätta sig i bilen och åka till dagmammman Tess och hämta Teo, vi åkte till min Mammma då Tess ändå går dit efter jobbet då det är så nära så bär kl blir 20.30
Kmr
Syster och ska
Hämta barnen. Då hon säger : men vart är Wille då? Jag bah: VA? Tess; ja du skulle ju hämta Wille
Oxå! PANIK får jag då jag glömmt William!!!!! Ja skulle ju såklart hämta båda två men hämta bara ena! :O asså ja har varit moster i tio års tid men aldrig glömt nån men någon gång ska väl vara den första! Förlåt Wille :) älskar dig vet du :) men iblnd blir moster senil :)

Pussa!!!!


Blondin vs Brunett

?


Hejhopp :)

Godricka vankas det ikväll :)


Tänk om och byt ut

Asså vissa människor är så tragiska kom jag och ankan fram till igår! Som dom som bara umgås med en och samma person fast den personen har sviktigt den andra på cp sätt och ändå går tillbaks och låssas som inget har hänt. Och som påstår att dom är bästa vänner men bästa vänner sviker väl inte sådär. och så ska man våga säga åt sina bästa vänner oxå när dom beter sig fittigt men de vågar tydligen inte dom flesta, hur bra vänner är man då egentligen? Tankeställare va!

Vill ha kvääääll nu! :D pööösssss




Skit väder!

Gick upp kl 6 imorse, gick ut med hundarna sen hem och fixa mig sen gick jag till jobbet! Men det känns bra att jobba när det är sånt här dåligt väder men fick man välja skulle man ju legat kvar i stooooora sköna sängen ;)

Slutar två så då blir det hem och duscha sen är det ju Brynäs match! Hoppas att dom vinner annars tänker jag aldrig mer kolla!!! Så håll tummarna nu :) tänkte bjuda hem annican på ett glas vin , tror jag inte hon tackar nej till ;)

Hörs senare :)


Buhu

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hörs


Morsning

Somnade halv 6 imorse, sjukt irriterande! Vaknade av att mobilen ringde 07.50 och då va de bara att gå upp,klä på sig och gå till jobbet. Galet trött man va. Och Gud vad jag kände mig ny inom yrket dom första minuterna. Har inte jobbat dagtid på precis ett år! Va ovant, men kom in i de ganska snabbt. Syrran jobbar en våning ner så ska ner och luncha med henne sen. Inte för att jag har någon lunch eftersom detta inte var planerat men snikar av henne eller så ringer jag pappa och ber honom komma med en sallad :) Aja efter jobbet ska jag hämta Boss och Ozzy sen ut till sätra och promenera/jogga! Jag och Annica har antagit oss ett uppdrag, om att vi ska göra ozzy smal så han får ser ut som en riktig chihuahua. Så vi får se om 2 månader ;)

Ne fika rasten är slut. Hej så länge!


Här igen

Nu måste jag fan sova, men tänkte berätta att jag varit med bästa Annica idag! Vi gick på promenad på 6 km med hundarna, sjukt mysigt! Blir varje dag nu ;) sen gick vi och handla mat och snacks till AIK matchen. Det blev lasange och sallad iaf. Självklart så förlora skit Brynäs! Blääääää!!!!!!!!
Sen har vi bara suttit och pratat om alla och att vi ska fixa jobb i Norge och flytta dit, so long!

TACK Annica som bjöd mig på mat ch allt idag, sjukt gulligt <3

Godnatt ska upp tidigt och väcka kärringen :) puss


Godmorgon

Är ute på långpromenad med herr Lindberg! Riktigt skönt ute för jag har hittat min jacka ;) tänkte försöka ta mig till Annican om hon vill vara med mig dvs. Blir väl buss :O Asså har lärt mig att åka buss igen efter sådär 5 år! De är ganska skönt endå, :).

Aja hörs då allihopa!


Godnatt

Jisses vilka roliga dagar jag haft! Har så roligt med haaaan...

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova nån timme. Är det ikväll det är hockey btw? :D

Orkar inte skriva nå mer nu men kan skriva senare idag! Kram


Så jäkla bra!

Brynäs match igår ju! Vi satt här jag Jimmy Patrik och Annica och kollade. Jävlar vilken jobbig match de va men ändå bra för att VI vann såklart! Så bye bye jävla tatt frölunda! Men nu blir det svårt med Färjestad tror jag men vi ska kämpa :D haha!

Ajja, har nyss duschat och vi har städat undan här, SJUKT härligt! Tillochmed tvättat fönstrena så nu ser man ut ;) hihi

Pussss!!

Puss!!!


5 fakta om min vän Annica

Mohahaha ;)

1. Hon har kommit 2a i SM i hiphop

2. hon har bott i värsta stora huset med en skit stor pool på baksidan med en lång gul ruschbana som gick ner i poolen, LYX!

3. Hon är en invandrare

4. Ska ni vinna hennes hjärta, ge de hon älskar mest, MAT!

5. En av dom bästa kombinationerna hon vet är estrellas grill chips och trocadero!

Puss på dig min älskling <3 :)


Hjälp ma

Man ska tydligen ha glasögon, onoppade ögonbryn och inget smink vid stora festligheter så får man pojkvän på 1 sekund. Eller Inge smink överhuvetaget. Man ska inte bry sig rent ut sakt, vara naturlig!

GO Ida!

För såhär går det inte att se ut :p



patetiskt

Skulle leta efter en chris brown låt som jag vet lagt upp här på bloggen för längesen. Så gick tillbaka i bloggen och leta och kom till Juni 2009. Va inte roligt. Satte på låten som jag hade lagt upp och började läsa.

vilket va väl dumt nu efteråt såhär. Visste ju vad som skulle hända. Börja ju böla som en liten flicka vilket är förstårligt egentligen. Jag trodde ett ögonblick där att jag hade glömt bort dig, de va en hemsk tanke! Kmr aldrig någonsin göra de, aldrig, fast tankarna om dig blir mindre och inte lika ofta. Men det hemska jag tycker är att det snart gått 3 årsen du försvann! 3 ÅR! det är sjukt, känns som bara 1 år. Du har ju lämnat ett sånt stort tomrum efter dig.
Vill ha dig tillbaka gubben, vill spola tillbaka tiden! men de vet vi ju att man inte kan.








var väl på tiden

att ändra design :P

fick ta från dom som finns här på blogg.se, fattar ju inte hur man gör ny. ajja de får va såhär nu. Orkar bry mig mer just.

Har varit barn och hundvakt idag från halv 3 till sent! Killarna ligger och sover och jag ska ut med hundarna alldeles strax.

Hörs!

Roadtrip

Väckte puppelito 15.10 igår för AIK matchen började kvart över och han som hejar på dom så va bara att gå upp och kolla de :) dom vann och slog ut lule , nice! Vi blev såklart sjukt hungriga så vi beställde online pizza :O haha! Sen blev de bara att vi satt kvar och kolla på tv tills Micke blev arg på oss för han vela göra nått och vi va sjukt sega! Men tillslut vid 23 så hämta vi upp han och drog till Upplands Väsby för att käka mcdonald! Haha egentligen skulle vi åka in till Sthlm och käka på BK men vi kom för sent så de fick bli mc! Va en hemskt rolig roadtrip! Och jag som älskar att åka bil på nätterna, sjukt mysigt.
Kom hem vid 4a? Då blev de sängen men somna inte förns halv 6 typ. Ajja.

Nu håller jag på att göra korvstroganoff, MUMS!

Resten av helgen har varit sjukt rolig förresten :) håll tummarna för Brynäs nu ikväll så vi kmr till semi! Vafan detta borde dom ta eftersom dom utklassade frölunda med 5-0 i lördags, Borta dessutom! Heja heja!

Puss och kram!


Lär känna mig!

Här kmr 10 st fakta om mig, så ni som läser och inte känner mig så bra får en chans att göra de :)

Inom kort kmr det 10 st till!

1. Det vidrigaste jag vet är: myror/myrstackar!

2. Jag ÄR beroende av mjölk!

3. Jag blir fruktansvärt arg och elak när jag blir hungrig och det finns inget att äta i närheten.

4. Jag är mörkrädd och kan inte sova om det är tyst. Måste ALLTID ha tvn eller radion på!

5. Jag är väldigt duktig på att ljuga.

6. Sommaren 2011 är den första sommaren som jag var singel sedan år 2003.
Och jag älskar't!

7. Jag har en kudde som heter kuddenussen som jag haft sen jag var 2 år. Man får Inte använda den som en vanlig kudde, alltså inte sova på den!

8. Min första bästa vän träffade jag på 6års. 17 år senare och hon är frtf min bästa vän!

9. Det första jag kollar på hos en kille är hans skor. Fula skor = dumpad.

10. Jag har vunnit SM silver i hiphop!

 


Soldiers

Har nyss varit på köpis och kollat :) hittade 2 tröjor som jag vill köpa. Hittade dock inga jäkla solglasögon som jag behöver typ nu!

Nu ska jag skjussa folket sen vette fan vad som hittas på :)

Puss och kram!


:)

Sitter i duschen och gör mig fräsch från topp till tå haha!

Är barnvakt fast dom sköter sig själva, duktiga dom <3

Har väl egentligen ingenting att skriva :O
Pratat med Annica och vi har kommit fram till att vi båda har sån här mys dag behov just idag så de lär fixas! Puss!!!


Lyckad helg!!!

Började med att jag hade sjukt tråkig i torsdagskväll så hämtade upp Patrik och vi åkte till Jimmy och Annica! Vi spelade spel och hade skit roligt och helt plötsligt så va kl 8 på morgonen. Vi åkte hem och sov, gick upp kl 14 och fixade med folket och så åkte jag och handla maten! Hämtade upp dom andra runt 19 på fredagskvällen, åkte ut till stugan och då började grabbarna att grilla så fixade vi tjejerna med potatisgratängen salladen brödet och ostarna. Det blev långbord i köket och där satt vi och käka, prata och hade trevligt. Efter maten tog vi fram spelen och spelade. Jag och Annica började högt men slutade sist, arg jag blev :p slutade spela och vi höjde musiken och vi sjöng och dansade som galningar! Spelade spelet rygg mot rygg! Det lärde katta oss på kräftskiva . Man går upp och ställer sig rygg mot rygg med någon som dom andra bestämmer. Alla får ställa en varsin fråga som kan vara precis vad som helst. Tex: vem är snyggast? Och dom 2 som står mot varandra pekar nu på den man tkr är snyggast och så går Det till tills alla stått och det är verkligen skit roligt att kolla och se va dom tror och tycker! Så kör den på nästa fest hörrni :) man får många skratt. Sen körde vi så oxå att efter man pekat så ska man svara på frågan ärligt om det ställer en sådan fråga.

Jaja, vi körde på hela natten tills kl var 8 på morgon och då gick jag Patrik Anna och Jimmy o la oss i lillstugan. Dom andra drog hem med taxi. När vi vaknade 15 på lördagen så va alla pigga förutom stackars Jimmy ;) men vi bestämde oss för stanna kvar i stugan för att käka mat, dricka lite och kolla på Mello festivalen :D Emma kom förbi runt 19 tiden. Vi spelade med andra ord emot grabbsen och ja vi förlorade även där!!!!! Sen blev jag glad när min favorit låt vann! Runt tolv åkte vi in till Old saints med Jimmy kom inte in för han hade Inge leg så vi drog tillbaka till stugan och starta en brasa och satte oss framför den och pratade :) sen blev de sova! När vi vaknade på söndagsmorgonen så var bara jag och Patrik kvar i stugan :p vi satte oss framför tv för det var massa skidor och friidrott så det kollade vi på hela dagen sen gjorde vi gulasch soppa med mos i, super gott! ;) på kvällen så blev vi sugna på pizza så vi beställde utkörningspizza och de käkade vi tsm med filmen taken som va sjukt bra!!!! Runt 5 på morgonen så gick vi och la oss. Och kl 20 ikväll så blev vi hämtade av Therese.

Så det Har varit en sjukt jävla rolig helg :D skulle lätt göra om den ! :)

Nu film! Puss!


Blä fy och tråk

Helt plötsligt har jag fått tråkiga vänner. Dom vill bara sitta hemma , hur kul är det liksom! Gaaaaaah :O

Ne inte vara nego nu :) ska hitta på nå spännande! ;) puusssss


Fick jag spela om partiet....

Nu va de längesen! Men har haft mkt.
Helgen som va blev de fest båda dagarna och jag har haft super roligt! Först hos Martin på fredagen sen lördagen va hos chrilluz sen drog vi till emelies pappa! Sjukt rolig!
Sen söndagen och måndagen blev lugn. Tisdags kväll skjussa jag grabbarna och sedan hämta dom igen på Interpool(Micke och Patrik) när det stängde så då åkte vi till Micke och som vanligt blir det fyllemat, fast man får inte kalla deras hemgjorda mat för fyllekäk för det blir snarare resturang mat! Dom tar de som finns i kylskåpet och bara slänger ihop nått och de blir alltid så sjukt jävla gott!!!! Kan ju säga att deras mat dom gör på fyllan är faktiskt bättre än på vissa resturanger, mums! Sen efter de så åkte vi hem och sov.

Senare idag blev jag sjukt sugen på grillat så vi bestämde att vi skulle käka de så vi åkte hem till patriks mamma, tog fram grillen och grillade för första gången i år :D JÄVLAR va gott de är med grillat då! Kan käka de varje dag jag med sallad till ;) efter maten blev de koma och fotboll i soffan! Bra dag!!! Nu blir det massa film!

Tjing :D


PEACE AND LOVE

Here I fucking come!!!!!

Rihanna, Winnerbäck, Kent, Melissa Horn, Hoffmaestro, Edguy, Skrillex & Timbuktu - kan ju INTE bli bättre!!!!

Va där 2010 men tjejerna. Inte för att vi såg ett enda band förutom Jay-Z så va de grymt roligt! Hoppas bara inte denna gång vi får värmebölja i alla 5 dagar med 50 grader i solen Varje dag, utan några Moln och på allt detta hade vi tältet på en fotbollsplan så skugga kunde ni ju bara glömma så de va sjukt jobbigt men ändå så roligt! Va ju som en tomat redan efter första dagen då ni vet att jag bränner mig sjukt lätt och puckot jag dränker mig i cocos olja alla dagar så ja jag såg ut som en kräfta kan man ju säga ;) va hemskt, de bubblade på min kropp. Bläää! Men va gör de när man är på festival ;)

Så nu får vi förbereda :D bara börja inhandla tält och allt jävla alkohol som man ska ha! Fan jag och Hanna köpte sjukt mkt sist, 5 plattor öl, 2 box vin och 20 st 7.0 cidrar! Vi gjorde fan inget än att dricka, va lite jobbigt faktiskt! Så man va ju nykter ett tag efter PAL :D Aja, haka på vetja! :) puss


Annica "Bill" Frantzen

Igår åkte jag och hundarna till Annica. Vi drog till affären och handla lyx mat som Annica fick laga och herrejösses va kung hon va på att laga mat! Mums. Sen blev de lite godis till BB. Vi pratade massor så tiden bara flöööög iväg, kollade på klockan och då va den efter kl 04.00! Då åkte jag och bäbisarna hem och slockna på en gång gjorde jag. Vaknade halv tolv, gick på promenad och nu har jag städat och plockat undan. Försöker få tag i Annica men tror hon sover :O

Lyssna på låten Run - Leona Lewis! Sjuuuuuukt bra!


RSS 2.0