THAT'S THE WAY IT IS

Blir så irriterad .. Ingen ide att gå in på facebook längre för ALLT som folk skriver om är den där jävla politiken om SD.. asså snälla det finns inget ni kan göra åt saken för SVENSKA FOLKET har röstat och går inte att ändra på nu... i sverige är det folket som ska rösta och bestäma och nu är detta bestämt och man kunde förstår att dom skulle komma in så låt inte så jävla förvånade.. Kan ni inte bara skriva om annat än den där jävla politiken, är riktigt less på den nu ! är väl bara att accepetera eftersom de är en hel del som vill ha de såhär annars hade inte SD kommit in, thats it... så hoppas att jag slipper se allt jävla politiksnack nu för orka !
och de kommer inte bli nå jävla hitler och skit som alla tror, vafan asså.. tror ni att dom kommer styra hela sverige eller?.. läs på isf !

Kommentarer
Postat av: Sandra

Och så läser du på och vet att makten ligger i deras händer då alliansen fick en minoritetsregering och SD blev vågmästare?

Varför folk är upprörda och demonstrerar är givetvis för att dom vill visa alliansen att dom är mot ett samarbete. Därför tänker inte folk lägga ned, för att det är något viktigt.

2010-09-24 @ 15:50:49
URL: http://sandrasomtalade.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0