VÅREN

Sitter på altan nu i solen och myser med min vackraste Bozz och Pysen <3 Så jäkla mysigt att bo här , synd bara att det är genom Gavlegårdarna. Iaf så har jag och syster varit ute i skogen med vovvarna, så varmt så vi höll på att dö faktiskt men det är bra att solen är framme. Sen åkte vi till City Gross och jag köpte Älgkött och vanliga köttbitar 2,1 kg för bara 64 kr. De ni ! Det va nån kampanj så nu jävlar ska de grillas, har gjort egen marinad som köttet ligger i nu, delicious!
Städade och diskade som tog evigheter eftersom det var sjuuuuuuukt med disk , usch! Men nu äre gjort så det ser fint ut här hemma. Ska städa ur gästrummet nån dag här så Malin får plats då hon ska flytta hit :D Gash va roligt va, ja längtar!

Väntar på att älsk ska komma hem så han kan dra o träna så han kmr hem nån gång så ja får mat! Har inte ätit nått på hela daaagen , buhu! Förresten så kommer barnen till oss i området och plingar på och frågar om dom får gå ut med Bozz. Först var ja lite skeptisk och sa nej men sen gav ja dom en chans och det gick ju super, dom va ute i timmar så skönt med lite extra hjälp såhär , hihi. Dom är jätteduktiga med honom och om dom tkr det är roligt så varför inte ? :)

Ajja måste gå nu, Puss :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

kooolllaaa 1111aannn :D:D ja har messat dig vet inte om ja har rätt nummer:((

2011-04-11 @ 21:59:10
Postat av: Anonym

kooolllaaa 1111aannn :D:D ja har messat dig vet inte om ja har rätt nummer:((

2011-04-11 @ 21:59:16
Postat av: Katta

kollaaa 1annn:D

2011-04-11 @ 21:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0