Borderline

Testresultat: BORDERLINE-personlighetsstörning

 

Ditt score: 24


Ditt resultat indikerar att du kan lida av borderline.

En patient med borderline-störning uppvisar ofta ett impulsivt beteende när det gäller pengar, mat och sex. Borderline-störning uppträder ofta tillsammans med andra psykiatriska problem, särskilt  depression, ADHD, ångestsjukdomar, fobier, missbruk, ätstörningar och andra personlighetsstörningar

Observera att detta är ett onlinetest och att en diagnos ofta kräver ett expertutlåtande av en professionell behandlare såsom läkare, psykolog eller terapeut. Vår rekommendation är att du söker professionell hjälp för att se om du har problem.



hos en person med borderline-personlighetsstörning skiftar humöret betydligt snabbare. Intensiva utbrott av ilska kan snabbt avlösas av ångest eller depression inom loppet av en dag, ett par timmar eller till och med ett par minuter. Under dessa utbrott och humörsvängningar kan vissa patienter skada sig själva, till exempel genom att skära sig, slå sönder saker, nyttja droger eller alkohol.Vissa personer med borderline kan också se sig själv som helt igenom värdelös eller direkt ond. De kan ofta känna sig missförstådda eller illa behandlade. Känslor av att vara uttråkad, tom inombords och utan uppfattning om vem man egentligen är, är också vanliga. Sådana symtom är som mest påträngande när patienten känner sig isolerad, fysiskt ensam eller utan stöd i det sociala livet.Omkring 10-15% av alla borderlinepatienter beräknas dö som ett resultat av självmord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0