regn!

Igår lovade filip mej att han skulle skjussa mej till jobbet, men när ja gick upp i morse o tittade på han så såg han så sööt ut o såg att sova så skönt, så ja gav fan i att väcka honom o gick till jobbet istället :) då blir man pigg oxå när ja väl kmr dit!
Fick vara på M sidan ida. har typ inye varit där så mkt så ja trodde allt skulle gå åt helvete  me allt :P o så hade ja en med mej som va ny som inte visstte nått o jag då som inte kunde heller :P men när man väl jobba så kom de upp saker som låg långt inne i huve :P men de gick förvånadsvärt bra! :D blev väldigt försenade me frukosten men de göör inte ;)^^
Fick mensvärk just dåå oxå , jobbigt!

Föresten så blir ja deligerad nästa vecka :D kulkul!
:) trodde ja aldrig, gick ju bra på provet, 36 frågor , 3 fel ;) de ni:D

när jag satt på kontoret så spöregna de sen sluta de o då gick ja för då trodde ja att ja skulle hinna ifrån om de skulle komam mer regn. så ja gick ju! tro ni de inte börja spöregna igen då ????????????????? JOOO!!!!!!!!
o så hem till brynäs! herregud ser ut som ja duschat o kläderna e dygnsura!
plus att ja ska till köpis nu o köpa grejer till nya lägenheten! :D ja har fått lön idag föresten ;) eller ja har varit på 2 kurser o fick 1000 tusen spänn :O o kurserna va bara 6 timmar tillsammans! ja ska inte klaga :)
nu har ja nått o leva med iaf:) hehe
ska köpa hyllor på köpis tror ja! fintfint!

<3 28 / 6 <3
UNDERBART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0