Rottneby Herrgård!

Igår så åkte vi, 8 st till Falun för att kolla in spökerierna på Rottneby!
Klockan va 1 när vi kom fram.
Det va jag, Emelie, Mickis, Denise, Ida, Micke, Micke & Fredrik. Vi parkerade bilen vid vägen. Gick igenom ett träsk och då ser vi en bil är på väg mot oss, då säger denise att vi ska stänga av lampan o lägga oss ner för att inte synas. ja fatta inte vrf o fick inte svar på de då. sen kom vi upp till gården. Det var inte bara en Herrgård, utan 2 stall , 2 stor hus, 1 kyrka och ett lite mindre hus brevid herrgården. Alla hade en varin kille att gå med förutom jag & Emelie såklart :P va mkt hemskt! men vi hade ju varandra! När vi börja närma oss herrgården så hörde vi ett krasch i huset, ett ljud som hörde som de va någon som skrapa nått mot något annat hårt.och så är det en gunga där som hänger i ett träd utanför huset o den börja gunga lite lätt , UTAN ATT DE BLÅSTE. och då blev man ju inte LITE rädd, usch! fan va läskit de va :( ! och då BERÄTTAR Denise att de är en som har blivit mördat här runt herrgården av ett MC-gäng som höll till här. och det va därför vi skulle gömma oss.  åh herregud!  då vela ja bara därifrån!

Micke & Micke då som inte e rädd för nått gick in till ett litet hus nedanför herrgården som va som en jordkällare. sen så gick vi för de va så jävla äckligt. och vi tjejer va SKIT RÄDDA! fick gå genom de där träsket igen då. och vidare till bilen. men då skulle självklart Micke, Emelie , Mcke & Micke gå över en stor jävla kulle där bilen stog o sen in i skogen och titta på en brunn, exakt en sån som är på The ring. ja vägra följa med! Sen när dom kom tillbaka så skulle vi försöka åka in med bilarna till herrgården igen för att vi såg att de va bilspår väl inne på gården, men vi såg aldrig vart man kunde åka in från vägen, så killarna gick och leta. Självklart hitta dom de, en lite igenväxt väg. Men vi körde in och stanna på gården o då skulle ju dom självklart ut igen, men den här gången va de bara jag, Emelie, Mickis, Micke & Micke. Vi gick tillochmed ner i den där jävla jordkällaren, USCH! höll på att dö och ja gick o sa hela tiden för mej själv : jag älskar er mamma och pappa.
Sedan kände ja att ja va tvungen att skriva ett sms till Älsklingen ockxå ifall ja skulle dö, så ja berätta för honom att ja älskade honom!

Sen tvinga dom in mej i de där jävla Stallet . åh sen tvinga ja in dom i bilen! och då åkte vi!
Asså de va ju så svart så vi såg inte allt för bra, fast vi hade 3 mobiler med lampa. men ja vill hellre åka dit när de e ljust ute så man ser hur allt ser ut. sen kan ja tänka på saken att gå in :P Fan j ava faksitkt inne på mentalsjukhuset i Norrfly, på alla jävla 3 våningar och källaren med alla Celler där nere och luckor hade dom på dörrarna för att få in maten och så va de en bår med spännen så man skulle väl antagligen spännna fast folk..
så de här ska ja väl oxå klara någon gång!

Det här är det första stället som jag verkligen har hört saker som ingen annan av oss gjort , så det här va riktigt kusligt. och ja har varit på många olika ställen!
Det får 4 stjärnor. Ska definitivt dit igen!
 Det mindre huset med källaren!
Herrgården
Ena stallet
Kyrkan

Herrgården igen

Dom här bilderna har jag tagit av en annan bloggare :)

bästa kommentaren idag:
hon blir bara fulare o fulare / Emelie :P
HAHAHA

Kommentarer
Postat av: your blondin ;P

och den kommer att förbli bäst;) haha

2008-08-14 @ 18:58:44
Postat av: jim

oooh, va spännande :D

2008-08-15 @ 16:55:03
Postat av: daniella

inte alls faligt på det dära stället. bara övergivit.

2010-11-07 @ 20:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0